- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
iPad-re még nem lehet, majd valamikor ősztől: [link]
May 2, 2024 -- This week, the European Commission designated iPadOS a gatekeeper platform under the Digital Markets Act. Apple will bring our recent iOS changes for apps in the European Union (EU) to iPadOS later this fall, as required.
-
kchris78
veterán
Azért álomképben ne ringassuk magunkat, ez nem befektetés... Amit fél éve néztem mini6 cellular 240 alatt nem kaptam meg volna sehol használtan se, most 180-200ért azért megvan. A 2021-es pro cellular amit év elején nem kaptam volna meg 300 alatt sehol (bőven fölötte volt) azt most ki lehet fogni 240-270 körül. De, jól tartják magukat az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Air - 16 GB
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest