Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Most is van egy 2020-as iPad Air-em.
Őszintén megmondom, hogy olyan baromi mérges lettem az Apple-re, hogy a garancia lejárta után pár nappal megjelent egy folt, mintha beégés lenne, hogy nem is akartam iPadet, de végül arra jutok mindig, hogy félek az egyéb gyártók termékeitől.
Ez a méret pont nem jó nekem. Ahhoz hogy hordozzam magammal edzőterembe, ahhoz nagy, de ha már nagy akkor mindegy, hogy 11 körülit viszek vagy 12,9-es méretet, mert hordozhatóság szempontjából nem oszt, nem szoroz. Tehát ha viszek nagyot akkor már inkább a nagyobbat cipelem.
A minit meg belevágom a táskámba. Ott előkapom kirakom a futógépre és nézem. Este az ágyban sem annyira zavaró a fénye talán a többieknek. Azt viszont nem tudom, hogy egy mini mennyire élhető.Igazából a kérdés, hogy 12 fölötti Androidos tablet legyen vagy várjam meg az új minit
A kiesik a ritmusból edzés közben részre válaszolva: több mint 10 éve heti 3-4 alkalommal járok súlyzós edzésre és kardiozni. Megfelelő "ellenállás" kiválasztásával be lehet lőni az ideális pulzustartományt úgyhogy ha megfelelően beállítod a gépet, akkor nyugodtan tekintgethetsz akármerre, a pulzusod a megfelelő tartományban lesz. Azt viszont senki nem érti, aki nem jár terembe, hogy 1 órás aerob mozgás mindenféle egyéb tevékenység nélkül luxus akkor ha gyermeket, családod van. Este 10-re levágódok a terembe. Lenyomok egy súlyzós edzést, utána egy aerobot, ami azt jelenti, hogy 2-2,5 órát ott vagyok. A kardio közben megnézek egy sorozatrészt és hazamegyek. Ha egyébként nem vinném magammal a gépet és szeretnék egy sorozatot nézni, akkor már 9-kor "magára kellene hagynom" a családot, ergo elvettem tőlük egy órát azért, hogy énidőm (baromság az egész énidő kifejezés, jelenség) legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest