Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Most is van egy 2020-as iPad Air-em.
Őszintén megmondom, hogy olyan baromi mérges lettem az Apple-re, hogy a garancia lejárta után pár nappal megjelent egy folt, mintha beégés lenne, hogy nem is akartam iPadet, de végül arra jutok mindig, hogy félek az egyéb gyártók termékeitől.
Ez a méret pont nem jó nekem. Ahhoz hogy hordozzam magammal edzőterembe, ahhoz nagy, de ha már nagy akkor mindegy, hogy 11 körülit viszek vagy 12,9-es méretet, mert hordozhatóság szempontjából nem oszt, nem szoroz. Tehát ha viszek nagyot akkor már inkább a nagyobbat cipelem.
A minit meg belevágom a táskámba. Ott előkapom kirakom a futógépre és nézem. Este az ágyban sem annyira zavaró a fénye talán a többieknek. Azt viszont nem tudom, hogy egy mini mennyire élhető.Igazából a kérdés, hogy 12 fölötti Androidos tablet legyen vagy várjam meg az új minit
A kiesik a ritmusból edzés közben részre válaszolva: több mint 10 éve heti 3-4 alkalommal járok súlyzós edzésre és kardiozni. Megfelelő "ellenállás" kiválasztásával be lehet lőni az ideális pulzustartományt úgyhogy ha megfelelően beállítod a gépet, akkor nyugodtan tekintgethetsz akármerre, a pulzusod a megfelelő tartományban lesz. Azt viszont senki nem érti, aki nem jár terembe, hogy 1 órás aerob mozgás mindenféle egyéb tevékenység nélkül luxus akkor ha gyermeket, családod van. Este 10-re levágódok a terembe. Lenyomok egy súlyzós edzést, utána egy aerobot, ami azt jelenti, hogy 2-2,5 órát ott vagyok. A kardio közben megnézek egy sorozatrészt és hazamegyek. Ha egyébként nem vinném magammal a gépet és szeretnék egy sorozatot nézni, akkor már 9-kor "magára kellene hagynom" a családot, ergo elvettem tőlük egy órát azért, hogy énidőm (baromság az egész énidő kifejezés, jelenség) legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- potyautas: Vizsga
- Ford topik
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Napelem
- Jövedelem
- További aktív témák...
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Autós kamera eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs