- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
válasz
jilian #17463 üzenetére
Ha hosszan nyomod zongorista ujjaddal, akkor pont, hogy csak egy szót jelöl be... Ha tovább akarsz menni, akkor a kis kék pöttyöt kell csak tologatni, a bejelölt részt (és ami utána van) felnagyítja, jól látni, hogy meddig húzod. Nekem Android után nagyon könnyű volt az ipad kijelölés módszere!
-
Ragnar95
félisten
válasz
jilian #15212 üzenetére
Az 1 év gari lejárta előtt kell megvenni és aktiválni. Az eredeti gari lejártához képest +1 évet ad, tehát összesen 2 éved lesz a készülékre. A 2. évi szavatosság ezt nem befolyásolja, mivel az csak Magyarországon belül érvényes és csak az EU-s törvények miatt kénytelen adni az Apple.
-
Süvi
őstag
válasz
jilian #15200 üzenetére
Többletjogok az Apple Egy (1) Éves Korlátozott Jótálláshoz képest magyarországi hivatalos vásárlás esetén
Van most egyébként fent az aprón egy MM-os Pro. -
Süvi
őstag
válasz
jilian #14785 üzenetére
Én innen vettem, de piros úgy látom nincs.
Rokonom rendelt a MM-ban Iphone Se-t 1 hónapja, és nem érkezett meg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
jilian #14586 üzenetére
Kikapcsolható az animáció: reduce motion
-
Ragnar95
félisten
válasz
jilian #14577 üzenetére
A telefonnal értelemszerűen csak az egyikkel tud szinkronban lenni egyszerre.
Amit leírtam mindkét megoldás csak arra lenne jó, ha sikerülne, hogy beállítás után mindkét ID-val megvett appok adatai megmaradjanak, de utána csak az egyik telefonnal tudna az iPad folyamatos szinkronban lenni.
Igen, a telefon backupja felmegy iPadre. -
Ragnar95
félisten
válasz
jilian #14574 üzenetére
Problémád semmi nem származna ebből, ha ezt érted mókolás alatt, de "munka" valóban lenne vele, hogy összefésüld így a 2 backupot.
Igen, de iCloudba is be kéne lépned külön-külön mindkét ID-val, amíg az appok állapotát szinkronba hozza a rendszer, amennyiben támogatják az adott appok az iCloud syncet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest