Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van egy iPad 2 Air-je, számítógépről szeretne néhány dolgot átmásolni, viszont hiába próbálja, azt írja az iTunes, hogy a szinkronizálás nem sikerült. iOS verziója 9.3.4.
Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond?
-
zolikaDB
veterán
Urak!
Tudtok ajánlani olyan progit, amivel apró, pár perces mobillal készült videókat tudok összevágni, zenét tenni alá, azt is vágva, átmeneteket, effekteket tenni a videóra, netán képeket beszúrni? Nem bánnám, ha ingyenes lenne, nem baj, ha van logó a sarokban.
És nem, nem PC-n akarom vágni.
Köszönöm
-
MPowerPH
félisten
válasz
LilProphet90
üzenetére
Valami rendszer hiba volt. Nem tudtam sehova belepni, elso inditas volt.
-
Scholes9
nagyúr
Kicserélték az iPadet. Ez pixel hiba mentes
Gobdolom refurb, de nem érdekel, mert a hiba így megoldva 
-
Scholes9
nagyúr
Holnap megyek a pixel hibás Mini 4-ért, kiváncsi vagyok mit csináltak vele...
-
MPowerPH
félisten
Abban tud valaki segiteni, hogy miert nem tudok bejelentkezni az iCloud accommal az Mini -be? Folyamat ezt az uzit kapom:
Could Not Sign In
There was an error connecting to iCloud -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nàlam sincsen ilyen.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Így kép alapján megkerestem és azt írja, hogy csak iMessage-hez van, tehát amiatt települt, nálam nincs ilyen.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Érdekes, mert nekem semmi ilyenem nincs, legalábbis én nem találom, szintén legújabb iOS.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Nem ilyen volt az ikonja. Ha hazaérek megnézem de úgy emlékszem nem jelent meg utána a frissített appok között.
-
Ragnar95
félisten
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
-Nincs, csak az LTE-s verzióban van GPS.
-Elég bőven és még jó pár évig elég is lesz.
-iCloudban be tudod állítani pontosan, hogy mi legyen szinkronban a két eszköz között. Ha a kép+videó a sok, akkor azoknak a szinkronizációját ki tudod kapcsolni. -
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez honnan települt neked? Nekem ilyen nincs és szerintem csak úgy magától nem fog települni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Azt hittem. Tudom törölni?
-
XFishboneHUN
senior tag
Srácok szemezek most egy 32GB-os Mini 4-el.
Pár kérdés:
- A csak wifi képes verzióban van GPS vevő (sejtésem szerint nincs, de jobb a békesség és megkérdem)?
- Mindennapi használatra lenne, netezés, olvasgatás, filmnézés, játék, gondolom bőőőven elég rá? Van egy windows tabletem, de már valahogy nem mozgat meg annyira, kiábrándultam a rendszerből.
- Kb mennyit bír egy feltöltéssel, mondjuk közepes terhelésnél?
- A iphone-om tartalma felszinkronizálódik az ipadre is? Gondolom beállítás kérdése ez is, csak a 32 giga miatt kérdezem, mert a telóm 64-es és szarásig van képpel és videóval.
- Kinek mennyire vált be?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez nem apple-s progi, ez tőlük különálló 3rd party alkalmazás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi köze ehhez az Apple-nek?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Ó b+ már az apple is kezdi ezt az oszd meg az életed témát?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
Mi az a Momento? Ma frissült AppStore-ban nem nem tudom megnyitni.
-
törölt tag
-
blakey
titán
válasz
weinmaker
üzenetére
De gondolom vagy annyira értelmes, hogy megértsd, Touch ID-ra vonakozó feloldás Mini 2-n vagy olyan készüléken amin nincs ilyen gomb természetesen nem lesz ilyen funkció. Tehát arra vonatkozó részt ne is keressünk ilyen készülékeken. Mágneses tokom van és nem kell 2X megnyomnom, feloldja a képernyőt gombnyomás nélkül.

-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Segítsetek légyszi ha tudtok. A legújabb frissítés óta ha bekpacsolom, akkor még egyszer kéri, hogy nyomjam meg a gombot. Ezt ki lehet kpacsolni, vagy van valami trükk? Mert így feleslegesen amortizálódik a gomb. Eddig nem is volt ilyen.
-
Noxy
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A töltő eléggé külső eszköz mind2 eszközhöz.
Ez nem jó? -
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Létezik valamilyen külső kütyü amivel az iPad-en futó keynote-ot tudom irányítani? iPhone-nal működik szépen, de így mindkét eszközöm lemerül egy előadás alatt. -
blakey
titán
Ott a NetTube, használjátok azt, évek óta azt használom, most is a háttérbe megy.

-
LilProphet90
senior tag
Hát igen, ezek már egyéni preferenciák. Tapasztalatom nincs a 12.9"-el, de valószínűleg az általad felvázoltakhoz a kisebb méret jobban passzol.
(#14947) runner 125: Valószínűleg akkor már az említett YT framework frissítés lehet, ha tudják, akkor a közeljövőben biztos frissítik az appot.
-
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Visszatettem egy régebbi Tubex-et és szintén nem megy a zene a háttérben a füles ikonra kattintva...
-
Winne
nagyúr
válasz
LilProphet90
üzenetére
A jobb kijelző és a kisebb ár miatt még mindig a 9,7" tűnik nekem jobb választásnak, azon gondolkozom, hogy ha cipelem, vagy csak simán a kezem ügyében van és nem asztalon, akkor a 12.9" nem lesz-e túl nagy.
-
-
Winne
nagyúr
A kijelző is jobb a 9,7"-es Pron, az megint jó lehet, de nincs előttem a kettő egymás mellett.
A kamera nem fontos döntési szempont, de azt is kell néznem, hogy később melyiket tudom jobb áron, kevesebb bukóval eladni.
Proci uaz, ha jól látom, egy játékot futtatok mindösszesen, ami nem lesz túl nagy igénybevétel valószínűleg, de ott a ram különbsége kijöhet, vagy csak ha sok alkalmazásom fut egyidejűleg?
-
Ragnar95
félisten
Kijelzőméret, illetve pénzügyi keret fontosabb mindkét általad említett szempontnál.
Ha nem zavar a nagy kijelző és van pénz a nagyobb Prora, az minden szempontból jobb vétel. Gondolom van telefonod is a tablet mellett, aminek ígyis-úgyis jobb a kamerája a kisebb Pro-énál is, ráadásul nem épp kényelmes egy 10"-os tablettel fotózni... -
btudos
nagyúr
Egy harmadikat választanék, a kijelzőméret a legfontosabb. A kamera szerintem táblagépek esetében az utolsó, ami releváns szempont lehet választásnál, a 2 GB RAM is elég lehet még egy darabig, de ha a célnak jobban megfelel a nagyobbik, akkor azt kell venni, hiába lenne elég minden más szempontból a kisebbik iPad Pro.
-
Winne
nagyúr
Urak!
Fura kérdés jön. Melyik tulajdonság lehet fontosabb a kettő közül?
1. Pro 12,9" 4GB RAM vagy 2. Pro 9,7" jobb kamera
Hol nem lehet elég 2 GB ram?
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Hol tudom beallitani, hogy 5x5 ikon legyen? -
Süvi
őstag
válasz
galaxys80
üzenetére
Ettől szerintem van jobb.
Ezek közül a 3. -
galaxys80
veterán
Ez [link] vajon mennyire lehet használható?
Nyáron mikor elutazunk jól jönne,ha telepakolom mesékkel, filmekkel az iPad-et. -
Süvi
őstag
válasz
rinpocse
üzenetére
Ha Pro lesz és fontos a jegyzetelés mindenképpen a Pencilt ajánlom.
A többi megoldás nem ér fel vele. -
rinpocse
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszönöm. Az Ipad nyugdíjba-vonulási valamint karácsonyi ajándék lesz a feleségemnek. Majd eldönti, hogy egyáltalán kell-e neki vagy sem. Nagy valószínűséggel, ha meglátja a pencil árát dob egy hátast. Persze egy jó ajánlatot, nem utasítanék vissza! Magam részéről maradok a pc-s vonalon.

-
-
Ragnar95
félisten
válasz
rinpocse
üzenetére
1. Bármilyen érintőkijelzőhöz készült tollat használhatsz az iPadhez. Nekem az Adonit termékei váltak be legjobban, azok közül is a PixelPoint technológiát használó modellek. Jelenleg egy Adonit Pixelt használok, az eddig kipróbált 3-4 termék közül ez vált be a legjobban és ezzel van a legközelebb a jegyzetelési élmény a papír+toll kombóhoz. Árban sajnos az aktív tollak nem olcsóak, bár azért az Apple Pencilnél olcsóbbak, de 10-15k-ba ígyis belekerül a legtöbb.
2. Nem számít a mappaszerkezet az iPadnek tudtommal, minden képet megtalál az SD kártyán. Én csak direktbe a fényképezőből kivéve raktam bele a kártyát, de a fényképező is mappába rakta a képeket és megtalálta őket gond nélkül az iOS.
3.Bármilyen BT-os billentyűzetet támogat az iPad. Ha nem felcsatolhatót/tokosat szeretnél, akkor az Apple Wireless Keyboard jó vétel lehet, használtan kijön 10-12k-ból, ha találsz eladó darabot épp a piacon és nagyon jó billentyűzet mind asztali oprendszerhez, mind iPadhez. -
rinpocse
aktív tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem Köszönöm.

1. Ipad pro 9.7 esetében, ha „nincs kedvem" megvenni az Apple pencilt, ugyanakkor szeretnék jegyzetelni és fotókat szerkeszteni, akkor milyen alternatívák közül lehet választani?
2. Apple SD kártya olvasó esetében, az SD kártyára másolt egész könyvtár struktúrában levő képeket átmásolja, vagy pedig csak a főkönyvtárban levőket?
3. Ha ne adj Isten, valamikor nagy szükségét érezném egy billentyűzetnek, akkor milyen alternatívái vannak az Apple Magic Keyboard Hun-nak?
-
csab2
veterán
válasz
focvis
üzenetére
Szerintem az ára sem rossz így akciósan. Mondom, én 10-ért vettem Kínából áprilisban az enyémet, azóta nem tudom mennyi. De ahogyan te is írod, ez itt van 2-3 nap alatt, 14 napig vissza lehet küldeni és garanciáztatni is lehet. Mindez a Kínából jött cuccra nem érvényes.
-
válasz
Scholes9
üzenetére
F.ngom sincs róla, nekem nincs rá szükségem - elférek a 16-os iPaden; minden másra ott a 32 GB-os N5X-em, ami 2 $-os OTG kábellel tetszés szerint bővíthető.
Azért merészeltem belinkelni, mert sokan kerestek ilyesmit korábban. Most itt van 15 ezerért a Telekomtól:
- ha nem tetszik, 14 napig elállhatsz a vásárlástól (internet), visszaviheted bármelyik T-Pontra;
- ha elromlik, 1 év garanciád van rá a Telekomnál, nem Kínában;
- ez elvileg az akciós ára a Telekomnál.
-
csab2
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ez igaz, viszont ki kell fogni.
Én is rendeltem egyet kb. 10 000 forintért (Eaget i60: 32 GB, USB 3.0), azonban ahhoz annyira hülye alkalmazás van, hogy csak na! Alig tudtam rájönni, hogy hogyan kell használni az SE-vel, most meg az iPhone 7-esemmel nem is tudom használni.
Egyáltalán nem is használtam, most meg már nem is fogom, mert a 7-es 32GB-os.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Lehet, hogy a Youtube framework frissült, és már nem engedi. Csak tipp.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok, a Tubex yt lejátszót mi lelte? Eddig hibátlanul tudtam futtatni a háttérben, most hiába nyomom a füles piktogrammot, amikor ellepnek az oldalról, abbamarad a zene/klip.
Előtte ez frankon működött.. -
iFLASH 16 GB USB 3.0 HÁTTÉRTÁR akciós (?) áron (14 900 Ft) a Telekomnál.
Hátha érdekel itt valakit.
-
csab2
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ezt én is olvastam. Ezek szerint minden iPad "pro" lenne, tehát megkapnának pár új funkciót, cserébe jelentős áremelés jönne.
A lényeg részemről, hogy remélem megmarad a mini, mert nagyon szeretem. Igaz, most - egyéb okokból - eladtam, de esélyes, hogy lesz még minim. Ha frissítik, akkor szinte biztos, hogy rá fogok kívánni. -
csab2
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy a tavaszi iPad bemutatón lesz-e mini bejelentés.
Szerintetek? -
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Az Apple pencil működik a kisebbik ipad pro-val is, vagy csak a naggyal?
Köszönöm -
rinpocse
aktív tag
válasz
Handball94
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
rinpocse
aktív tag
Köszönöm szépen!.
1. Photofast. Nagyon tetszik, de drága!

2. Kingston MobileLite Wireless G2 . Elgondolkodtató!
3. 1 iFlash Drive USB. Ha jól gondolom, hogy az átmozgatás, másolás oda-vissza lehetséges, akkor egyet beszerzek. Nem beszélve arról, hogy megoldaná az SD kártya beolvasását is!
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
iPad minit szeretnék vásárolni GSM üzletben. Érdeklődni szeretnék mire figyeljek oda hogy legyen rajta gyári garancia amivel ha szükséges bevihetem bármilyen Apple márkaszervizbe?

Köszi előre is.
-
Süvi
őstag
válasz
rinpocse
üzenetére
Ill. Chatran fórumtársnak is:
Nekem 3 eszközzel is van tapasztalatom
Ezek között van olyan, amivel lehet másolni HDD-ről Ipadra.Használható, igazából egy nagyon alap fájkezelő.
64-es kártyával teszteltem ezt az olcsót.Air2 esetében 2,3 tokkal van tapasztalatunk:
Eredetihez megszólalásig hasonlító
áttetsző kemény hátlap
áttetsző puha hátlap
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gobdolom refurb, de nem érdekel, mert a hiba így megoldva