- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
-
15000 - 14901
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Bocsi, már kicsúsztam az időből. 3 gépről próbálta, felismeri amikor rádugja, de mikor áthúzza a fileokat, nem történik semmi, tárhely van bőven.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van egy iPad 2 Air-je, számítógépről szeretne néhány dolgot átmásolni, viszont hiába próbálja, azt írja az iTunes, hogy a szinkronizálás nem sikerült. iOS verziója 9.3.4.
Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond?
-
Ragnar95
félisten
Urak!
Tudtok ajánlani olyan progit, amivel apró, pár perces mobillal készült videókat tudok összevágni, zenét tenni alá, azt is vágva, átmeneteket, effekteket tenni a videóra, netán képeket beszúrni? Nem bánnám, ha ingyenes lenne, nem baj, ha van logó a sarokban.
És nem, nem PC-n akarom vágni.
Köszönöm
iMovie
-
zolikaDB
veterán
Urak!
Tudtok ajánlani olyan progit, amivel apró, pár perces mobillal készült videókat tudok összevágni, zenét tenni alá, azt is vágva, átmeneteket, effekteket tenni a videóra, netán képeket beszúrni? Nem bánnám, ha ingyenes lenne, nem baj, ha van logó a sarokban.
És nem, nem PC-n akarom vágni.
Köszönöm
-
MPowerPH
félisten
Próbáld meg resetelni a hálózati beállításokat.
Beállítások / Általános / Visszaállítás / Hálózati beállítások visszaállítása
Valami rendszer hiba volt. Nem tudtam sehova belepni, elso inditas volt.
-
Scholes9
nagyúr
Kicserélték az iPadet. Ez pixel hiba mentes
Gobdolom refurb, de nem érdekel, mert a hiba így megoldva 
-
LilProphet90
senior tag
Próbáld meg resetelni a hálózati beállításokat.
Beállítások / Általános / Visszaállítás / Hálózati beállítások visszaállítása
-
Scholes9
nagyúr
Holnap megyek a pixel hibás Mini 4-ért, kiváncsi vagyok mit csináltak vele...
-
MPowerPH
félisten
Abban tud valaki segiteni, hogy miert nem tudok bejelentkezni az iCloud accommal az Mini -be? Folyamat ezt az uzit kapom:
Could Not Sign In
There was an error connecting to iCloud -
galaxys80
veterán
Most már rájöttem. IMessage kiegészítő. Ha megnyitod ott van.
Nàlam sincsen ilyen.
-
vadászcsiga
félisten
-
blakey
titán
Így kép alapján megkerestem és azt írja, hogy csak iMessage-hez van, tehát amiatt települt, nálam nincs ilyen.
-
vadászcsiga
félisten
-
blakey
titán
Nem tudom. Tegnap a frissítések között volt, megnézni nem tudtam csak frissíteni. Legujabb iOS.
Érdekes, mert nekem semmi ilyenem nincs, legalábbis én nem találom, szintén legújabb iOS.
-
vadászcsiga
félisten
Nem ilyen volt az ikonja. Ha hazaérek megnézem de úgy emlékszem nem jelent meg utána a frissített appok között.
-
vadászcsiga
félisten
-
XFishboneHUN
senior tag
Köszi szépen a választ!

-
Ragnar95
félisten
Srácok szemezek most egy 32GB-os Mini 4-el.
Pár kérdés:
- A csak wifi képes verzióban van GPS vevő (sejtésem szerint nincs, de jobb a békesség és megkérdem)?
- Mindennapi használatra lenne, netezés, olvasgatás, filmnézés, játék, gondolom bőőőven elég rá? Van egy windows tabletem, de már valahogy nem mozgat meg annyira, kiábrándultam a rendszerből.
- Kb mennyit bír egy feltöltéssel, mondjuk közepes terhelésnél?
- A iphone-om tartalma felszinkronizálódik az ipadre is? Gondolom beállítás kérdése ez is, csak a 32 giga miatt kérdezem, mert a telóm 64-es és szarásig van képpel és videóval.
- Kinek mennyire vált be?
-Nincs, csak az LTE-s verzióban van GPS.
-Elég bőven és még jó pár évig elég is lesz.
-iCloudban be tudod állítani pontosan, hogy mi legyen szinkronban a két eszköz között. Ha a kép+videó a sok, akkor azoknak a szinkronizációját ki tudod kapcsolni. -
blakey
titán
Azt hittem. Tudom törölni?
Ez honnan települt neked? Nekem ilyen nincs és szerintem csak úgy magától nem fog települni.
-
vadászcsiga
félisten
Ez nem apple-s progi, ez tőlük különálló 3rd party alkalmazás.
Azt hittem. Tudom törölni?
-
XFishboneHUN
senior tag
Srácok szemezek most egy 32GB-os Mini 4-el.
Pár kérdés:
- A csak wifi képes verzióban van GPS vevő (sejtésem szerint nincs, de jobb a békesség és megkérdem)?
- Mindennapi használatra lenne, netezés, olvasgatás, filmnézés, játék, gondolom bőőőven elég rá? Van egy windows tabletem, de már valahogy nem mozgat meg annyira, kiábrándultam a rendszerből.
- Kb mennyit bír egy feltöltéssel, mondjuk közepes terhelésnél?
- A iphone-om tartalma felszinkronizálódik az ipadre is? Gondolom beállítás kérdése ez is, csak a 32 giga miatt kérdezem, mert a telóm 64-es és szarásig van képpel és videóval.
- Kinek mennyire vált be?
-
XFishboneHUN
senior tag
Ó b+ már az apple is kezdi ezt az oszd meg az életed témát?
Ez nem apple-s progi, ez tőlük különálló 3rd party alkalmazás.
-
r3dsnake
nagyúr
Mi köze ehhez az Apple-nek?
-
vadászcsiga
félisten
-
XFishboneHUN
senior tag
Mi az a Momento? Ma frissült AppStore-ban nem nem tudom megnyitni.
-
vadászcsiga
félisten
Mi az a Momento? Ma frissült AppStore-ban nem nem tudom megnyitni.
-
blakey
titán
Mea culpa.
Nekem úgy tűnt, hogy elvárnád, hogy nálad is legyen. -
törölt tag
Az rendben van, hogy tudtad, de úgy adtad meg a választ, hogy meg sem győződtél arról, hogy akinek válaszolsz, annak touch id-s e az iPad-je. A hsz-emben ráadásul le is írtam, hogy mini 2-m van, ennek ellenére azt írtad, hogy jól nézzem meg, mert ott van.
-
blakey
titán
-
törölt tag
-
weinmaker
őstag
De gondolom vagy annyira értelmes, hogy megértsd, Touch ID-ra vonakozó feloldás Mini 2-n vagy olyan készüléken amin nincs ilyen gomb természetesen nem lesz ilyen funkció. Tehát arra vonatkozó részt ne is keressünk ilyen készülékeken. Mágneses tokom van és nem kell 2X megnyomnom, feloldja a képernyőt gombnyomás nélkül.

Nekem is mágneses tokom van és nem oldja fel

De megbocsáss nem vagyok hülye megértem. -
blakey
titán
De gondolom vagy annyira értelmes, hogy megértsd, Touch ID-ra vonakozó feloldás Mini 2-n vagy olyan készüléken amin nincs ilyen gomb természetesen nem lesz ilyen funkció. Tehát arra vonatkozó részt ne is keressünk ilyen készülékeken. Mágneses tokom van és nem kell 2X megnyomnom, feloldja a képernyőt gombnyomás nélkül.

-
Ragnar95
félisten
-
weinmaker
őstag
-
blakey
titán
-
törölt tag
-
adise
őstag
-
weinmaker
őstag
-
Süvi
őstag
-
weinmaker
őstag
-
Süvi
őstag
Beállítások, általános, kisegítő lehetőségek , fogomb, tartsa rajta a megnyitásához be.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Segítsetek légyszi ha tudtok. A legújabb frissítés óta ha bekpacsolom, akkor még egyszer kéri, hogy nyomjam meg a gombot. Ezt ki lehet kpacsolni, vagy van valami trükk? Mert így feleslegesen amortizálódik a gomb. Eddig nem is volt ilyen.
-
Mela Kehes
addikt
-
Noxy
veterán
Üdv!
Létezik valamilyen külső kütyü amivel az iPad-en futó keynote-ot tudom irányítani? iPhone-nal működik szépen, de így mindkét eszközöm lemerül egy előadás alatt.A töltő eléggé külső eszköz mind2 eszközhöz.
Ez nem jó? -
zolikaDB
veterán
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Létezik valamilyen külső kütyü amivel az iPad-en futó keynote-ot tudom irányítani? iPhone-nal működik szépen, de így mindkét eszközöm lemerül egy előadás alatt. -
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
-
zolikaDB
veterán
-
blakey
titán
-
zolikaDB
veterán
-
blakey
titán
Ott a NetTube, használjátok azt, évek óta azt használom, most is a háttérbe megy.

-
LilProphet90
senior tag
Hát igen, ezek már egyéni preferenciák. Tapasztalatom nincs a 12.9"-el, de valószínűleg az általad felvázoltakhoz a kisebb méret jobban passzol.
(#14947) runner 125: Valószínűleg akkor már az említett YT framework frissítés lehet, ha tudják, akkor a közeljövőben biztos frissítik az appot.
-
runner 125
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok, a Tubex yt lejátszót mi lelte? Eddig hibátlanul tudtam futtatni a háttérben, most hiába nyomom a füles piktogrammot, amikor ellepnek az oldalról, abbamarad a zene/klip.
Előtte ez frankon működött..Visszatettem egy régebbi Tubex-et és szintén nem megy a zene a háttérben a füles ikonra kattintva...
-
Winne
nagyúr
Csak sok alkalmazásnál jön ki, 4GB-nál rengeteg mindent memóriában tud tartani. A kamera tényleg ne legyen befolyásoló tényező, szerintem nincs hatással a használt piaci árára.
Hosszú távon mindenképpen a 4GB RAM a jó kamerával szemben.
A jobb kijelző és a kisebb ár miatt még mindig a 9,7" tűnik nekem jobb választásnak, azon gondolkozom, hogy ha cipelem, vagy csak simán a kezem ügyében van és nem asztalon, akkor a 12.9" nem lesz-e túl nagy.
-
LilProphet90
senior tag
A kijelző is jobb a 9,7"-es Pron, az megint jó lehet, de nincs előttem a kettő egymás mellett.
A kamera nem fontos döntési szempont, de azt is kell néznem, hogy később melyiket tudom jobb áron, kevesebb bukóval eladni.
Proci uaz, ha jól látom, egy játékot futtatok mindösszesen, ami nem lesz túl nagy igénybevétel valószínűleg, de ott a ram különbsége kijöhet, vagy csak ha sok alkalmazásom fut egyidejűleg?
Csak sok alkalmazásnál jön ki, 4GB-nál rengeteg mindent memóriában tud tartani. A kamera tényleg ne legyen befolyásoló tényező, szerintem nincs hatással a használt piaci árára.
Hosszú távon mindenképpen a 4GB RAM a jó kamerával szemben.
-
Winne
nagyúr
A kijelző is jobb a 9,7"-es Pron, az megint jó lehet, de nincs előttem a kettő egymás mellett.
A kamera nem fontos döntési szempont, de azt is kell néznem, hogy később melyiket tudom jobb áron, kevesebb bukóval eladni.
Proci uaz, ha jól látom, egy játékot futtatok mindösszesen, ami nem lesz túl nagy igénybevétel valószínűleg, de ott a ram különbsége kijöhet, vagy csak ha sok alkalmazásom fut egyidejűleg?
-
Ragnar95
félisten
Kijelzőméret, illetve pénzügyi keret fontosabb mindkét általad említett szempontnál.
Ha nem zavar a nagy kijelző és van pénz a nagyobb Prora, az minden szempontból jobb vétel. Gondolom van telefonod is a tablet mellett, aminek ígyis-úgyis jobb a kamerája a kisebb Pro-énál is, ráadásul nem épp kényelmes egy 10"-os tablettel fotózni... -
r3dsnake
nagyúr
-
btudos
nagyúr
Egy harmadikat választanék, a kijelzőméret a legfontosabb. A kamera szerintem táblagépek esetében az utolsó, ami releváns szempont lehet választásnál, a 2 GB RAM is elég lehet még egy darabig, de ha a célnak jobban megfelel a nagyobbik, akkor azt kell venni, hiába lenne elég minden más szempontból a kisebbik iPad Pro.
-
Winne
nagyúr
Urak!
Fura kérdés jön. Melyik tulajdonság lehet fontosabb a kettő közül?
1. Pro 12,9" 4GB RAM vagy 2. Pro 9,7" jobb kamera
Hol nem lehet elég 2 GB ram?
-
Noxy
veterán
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Hol tudom beallitani, hogy 5x5 ikon legyen? -
d.tiborz
aktív tag
Vettem én is egy hasonlót (nem innen).
Működik, automatikusan letöltötte a kezelő appot, ami kínai nyelvű.
Szétszedtem, és meglepődve láttam, hogy egy "egyszerű" kártyaolvasó van benne microSD kártyával (ami viszont cserélhető). -
Süvi
őstag
-
galaxys80
veterán
-
Süvi
őstag
Köszönöm. Az Ipad nyugdíjba-vonulási valamint karácsonyi ajándék lesz a feleségemnek. Majd eldönti, hogy egyáltalán kell-e neki vagy sem. Nagy valószínűséggel, ha meglátja a pencil árát dob egy hátast. Persze egy jó ajánlatot, nem utasítanék vissza! Magam részéről maradok a pc-s vonalon.

Ha Pro lesz és fontos a jegyzetelés mindenképpen a Pencilt ajánlom.
A többi megoldás nem ér fel vele. -
rinpocse
aktív tag
Köszönöm. Az Ipad nyugdíjba-vonulási valamint karácsonyi ajándék lesz a feleségemnek. Majd eldönti, hogy egyáltalán kell-e neki vagy sem. Nagy valószínűséggel, ha meglátja a pencil árát dob egy hátast. Persze egy jó ajánlatot, nem utasítanék vissza! Magam részéről maradok a pc-s vonalon.

-
rinpocse
aktív tag
1. Bármilyen érintőkijelzőhöz készült tollat használhatsz az iPadhez. Nekem az Adonit termékei váltak be legjobban, azok közül is a PixelPoint technológiát használó modellek. Jelenleg egy Adonit Pixelt használok, az eddig kipróbált 3-4 termék közül ez vált be a legjobban és ezzel van a legközelebb a jegyzetelési élmény a papír+toll kombóhoz. Árban sajnos az aktív tollak nem olcsóak, bár azért az Apple Pencilnél olcsóbbak, de 10-15k-ba ígyis belekerül a legtöbb.
2. Nem számít a mappaszerkezet az iPadnek tudtommal, minden képet megtalál az SD kártyán. Én csak direktbe a fényképezőből kivéve raktam bele a kártyát, de a fényképező is mappába rakta a képeket és megtalálta őket gond nélkül az iOS.
3.Bármilyen BT-os billentyűzetet támogat az iPad. Ha nem felcsatolhatót/tokosat szeretnél, akkor az Apple Wireless Keyboard jó vétel lehet, használtan kijön 10-12k-ból, ha találsz eladó darabot épp a piacon és nagyon jó billentyűzet mind asztali oprendszerhez, mind iPadhez.Köszönöm!

A 2. kérdésemet nem kellőképpen szabatosan fogalmaztam meg. Arra lettem volna kíváncsi, hogy a könyvtár struktúrát ugyanúgy húzza át az Ipadre, mint ahogy az SD kártyán van. A válaszodból azt olvasom ki, hogy igen. Vagy tévedek?
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok! Lenne pár kérdésem Köszönöm.

1. Ipad pro 9.7 esetében, ha „nincs kedvem" megvenni az Apple pencilt, ugyanakkor szeretnék jegyzetelni és fotókat szerkeszteni, akkor milyen alternatívák közül lehet választani?
2. Apple SD kártya olvasó esetében, az SD kártyára másolt egész könyvtár struktúrában levő képeket átmásolja, vagy pedig csak a főkönyvtárban levőket?
3. Ha ne adj Isten, valamikor nagy szükségét érezném egy billentyűzetnek, akkor milyen alternatívái vannak az Apple Magic Keyboard Hun-nak?
1. Bármilyen érintőkijelzőhöz készült tollat használhatsz az iPadhez. Nekem az Adonit termékei váltak be legjobban, azok közül is a PixelPoint technológiát használó modellek. Jelenleg egy Adonit Pixelt használok, az eddig kipróbált 3-4 termék közül ez vált be a legjobban és ezzel van a legközelebb a jegyzetelési élmény a papír+toll kombóhoz. Árban sajnos az aktív tollak nem olcsóak, bár azért az Apple Pencilnél olcsóbbak, de 10-15k-ba ígyis belekerül a legtöbb.
2. Nem számít a mappaszerkezet az iPadnek tudtommal, minden képet megtalál az SD kártyán. Én csak direktbe a fényképezőből kivéve raktam bele a kártyát, de a fényképező is mappába rakta a képeket és megtalálta őket gond nélkül az iOS.
3.Bármilyen BT-os billentyűzetet támogat az iPad. Ha nem felcsatolhatót/tokosat szeretnél, akkor az Apple Wireless Keyboard jó vétel lehet, használtan kijön 10-12k-ból, ha találsz eladó darabot épp a piacon és nagyon jó billentyűzet mind asztali oprendszerhez, mind iPadhez. -
rinpocse
aktív tag
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem Köszönöm.

1. Ipad pro 9.7 esetében, ha „nincs kedvem" megvenni az Apple pencilt, ugyanakkor szeretnék jegyzetelni és fotókat szerkeszteni, akkor milyen alternatívák közül lehet választani?
2. Apple SD kártya olvasó esetében, az SD kártyára másolt egész könyvtár struktúrában levő képeket átmásolja, vagy pedig csak a főkönyvtárban levőket?
3. Ha ne adj Isten, valamikor nagy szükségét érezném egy billentyűzetnek, akkor milyen alternatívái vannak az Apple Magic Keyboard Hun-nak?
-
csab2
veterán
F.ngom sincs róla, nekem nincs rá szükségem - elférek a 16-os iPaden; minden másra ott a 32 GB-os N5X-em, ami 2 $-os OTG kábellel tetszés szerint bővíthető.
Azért merészeltem belinkelni, mert sokan kerestek ilyesmit korábban. Most itt van 15 ezerért a Telekomtól:
- ha nem tetszik, 14 napig elállhatsz a vásárlástól (internet), visszaviheted bármelyik T-Pontra;
- ha elromlik, 1 év garanciád van rá a Telekomnál, nem Kínában;
- ez elvileg az akciós ára a Telekomnál.
Szerintem az ára sem rossz így akciósan. Mondom, én 10-ért vettem Kínából áprilisban az enyémet, azóta nem tudom mennyi. De ahogyan te is írod, ez itt van 2-3 nap alatt, 14 napig vissza lehet küldeni és garanciáztatni is lehet. Mindez a Kínából jött cuccra nem érvényes.
-
focvis
veterán
F.ngom sincs róla, nekem nincs rá szükségem - elférek a 16-os iPaden; minden másra ott a 32 GB-os N5X-em, ami 2 $-os OTG kábellel tetszés szerint bővíthető.
Azért merészeltem belinkelni, mert sokan kerestek ilyesmit korábban. Most itt van 15 ezerért a Telekomtól:
- ha nem tetszik, 14 napig elállhatsz a vásárlástól (internet), visszaviheted bármelyik T-Pontra;
- ha elromlik, 1 év garanciád van rá a Telekomnál, nem Kínában;
- ez elvileg az akciós ára a Telekomnál.
-
Scholes9
nagyúr
-
csab2
veterán
Ez igaz, viszont ki kell fogni.
Én is rendeltem egyet kb. 10 000 forintért (Eaget i60: 32 GB, USB 3.0), azonban ahhoz annyira hülye alkalmazás van, hogy csak na! Alig tudtam rájönni, hogy hogyan kell használni az SE-vel, most meg az iPhone 7-esemmel nem is tudom használni.
Egyáltalán nem is használtam, most meg már nem is fogom, mert a 7-es 32GB-os.
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, a Tubex yt lejátszót mi lelte? Eddig hibátlanul tudtam futtatni a háttérben, most hiába nyomom a füles piktogrammot, amikor ellepnek az oldalról, abbamarad a zene/klip.
Előtte ez frankon működött..Lehet, hogy a Youtube framework frissült, és már nem engedi. Csak tipp.
-
galaxys80
veterán
-
runner 125
nagyúr
Előtte ez frankon működött.. -
r3dsnake
nagyúr
-
focvis
veterán
iFLASH 16 GB USB 3.0 HÁTTÉRTÁR akciós (?) áron (14 900 Ft) a Telekomnál.
Hátha érdekel itt valakit.
-
csab2
veterán
Ezt én is olvastam. Ezek szerint minden iPad "pro" lenne, tehát megkapnának pár új funkciót, cserébe jelentős áremelés jönne.
A lényeg részemről, hogy remélem megmarad a mini, mert nagyon szeretem. Igaz, most - egyéb okokból - eladtam, de esélyes, hogy lesz még minim. Ha frissítik, akkor szinte biztos, hogy rá fogok kívánni. -
zolikaDB
veterán
-
csab2
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy a tavaszi iPad bemutatón lesz-e mini bejelentés.
Szerintetek? -
ArrayOfLilly
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Az Apple pencil működik a kisebbik ipad pro-val is, vagy csak a naggyal?
Köszönöm -
zolikaDB
veterán
Sziasztok, air2 -hoz tud valaki ajanlani tokot? Csak otthon lesz hasznalva, ami jo lenne hogy ne csuszkaljon, egy esetleges ejtest tuleljen, es lehessen kitamasztani. Nemkell luxus a 60 eves anyukamnak, de a penz nem akadaj, de kicsit sokallom az apple tokot, vagy megeri ? Vagy ebay ertelmesebb? Esetleg linket is szivesen fogadok.
Nagyon koszi!Tok: [link]
-
csab2
veterán
-
rinpocse
aktív tag
A lightning kábel másik vége USB, amit adnak az eszközhöz. (Szétszedhető töltő formájában)
Tehát egyben adatkábel is.Köszönöm szépen!

-
rinpocse
aktív tag
Ill. Chatran fórumtársnak is:
Nekem 3 eszközzel is van tapasztalatom
Ezek között van olyan, amivel lehet másolni HDD-ről Ipadra.Használható, igazából egy nagyon alap fájkezelő.
64-es kártyával teszteltem ezt az olcsót.Air2 esetében 2,3 tokkal van tapasztalatunk:
Eredetihez megszólalásig hasonlító
áttetsző kemény hátlap
áttetsző puha hátlapKöszönöm szépen!.
1. Photofast. Nagyon tetszik, de drága!

2. Kingston MobileLite Wireless G2 . Elgondolkodtató!
3. 1 iFlash Drive USB. Ha jól gondolom, hogy az átmozgatás, másolás oda-vissza lehetséges, akkor egyet beszerzek. Nem beszélve arról, hogy megoldaná az SD kártya beolvasását is!
-
Handball94
senior tag
-
rinpocse
aktív tag
-
itldj
aktív tag
Ha új készüléket veszel, akkor (majdnem) mindegy, mert az összes iPadra 1 év világ garancia van, függetlenül attól, hogy hol és hogyan jutottál hozzá.
Ha hivatalos mo-i viszonteladótól veszed akkor van 2 év jótállás. -
Noxy
veterán
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
iPad minit szeretnék vásárolni GSM üzletben. Érdeklődni szeretnék mire figyeljek oda hogy legyen rajta gyári garancia amivel ha szükséges bevihetem bármilyen Apple márkaszervizbe?

Köszi előre is.
-
Süvi
őstag
Kéretik nem nevetni. Tök homály (60+) vagyok, EGYELŐRE!

1. Az iránt érdeklődnék, hogy milyen egyéb kütyüt kell vennem ahhoz, hogy a Ipad pro 9.7-re tudjam a notebookon levő képeket, videokat, zenéket másolni?
2. Külső HDD-ról lehet-e másolni az Ipadre? Ha igen, hogyan?
3. Fényképezőgépet és / vagy SD kártyát mivel tudom összekötni az Ipaddal?
Esetleg van-e olyan univerzális kütyü, amellyel a fentiek megoldhatók. Köszönöm.
Ill. Chatran fórumtársnak is:
Nekem 3 eszközzel is van tapasztalatom
Ezek között van olyan, amivel lehet másolni HDD-ről Ipadra.Használható, igazából egy nagyon alap fájkezelő.
64-es kártyával teszteltem ezt az olcsót.Air2 esetében 2,3 tokkal van tapasztalatunk:
Eredetihez megszólalásig hasonlító
áttetsző kemény hátlap
áttetsző puha hátlap
Új hozzászólás Aktív témák
-
15000 - 14901
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- AMD FX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 128 GB
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U -
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- 27% - Gainward RTX 4090 Phantom GS 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gobdolom refurb, de nem érdekel, mert a hiba így megoldva