Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Nekünk van innen több készülék is.
118-158 -
r3dsnake
nagyúr
válasz
jilian
üzenetére
Kikapcsolható az animáció: reduce motion
-
jilian
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
Nos.
1. Hát nagy. Baszott nagy a teló után.

2. Nehéz. Van benne anyag.
3. De viszont kecses is, legalábbis nekem, olyan túl vékony.És itt olyan fura az érzés mert ugye a 2. - 3. pont szinte üti egymást...
Alig várom,hogy megjöjjön az UAG Folio. Nekem már maga a telefon is túl vékony de azt tudom egy kézben tartani, de ezt...4. A fényerő szabályzás hihetetlen jó.
5. A sebesség brutális, nincs egy röccenés sem.
6. Egy autós játékot próbáltam. Egy szóval fura. Eddig csak a telefonon játszottam, ugye bele bújsz, hogy "élvezd" de itt!
Baszki nyújtott kézzel kellett játszanom, hogy átlássam a képernyőt!
Na meg ugye a 60fps.... sztakurva.
-.-.-.-.-.
Szokni kell, első normális Tab -unk de szerintem más márkát ki sem fogunk próbálni... (van egy onda v819)
Amit rühellek az iOS -ben az az animáció, szíjjel tudnám hasítani aki ezt nem hadja, hogy kapcsolható legyen.Hol lehet kisebb ikonokat beállítani?
Miért nincs 3D touch?
-
adise
őstag
air 2-t megéri még venni szerintetek?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iPhone-on Settings>Phone>Calls on Other Devices legyen kikapcsolva
-
vadászcsiga
félisten
Ki lehet valahogy kapcsolni iPaden hogy ne csorogjon az is, ha jön egy hívás iPhone-ra?
-
Ragnar95
félisten
válasz
jilian
üzenetére
A telefonnal értelemszerűen csak az egyikkel tud szinkronban lenni egyszerre.
Amit leírtam mindkét megoldás csak arra lenne jó, ha sikerülne, hogy beállítás után mindkét ID-val megvett appok adatai megmaradjanak, de utána csak az egyik telefonnal tudna az iPad folyamatos szinkronban lenni.
Igen, a telefon backupja felmegy iPadre. -
jilian
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
De ha jól logikázom ez "sehogy" sem fog működni.
Mert ahhoz, hogy szinkronba legyen a telóval az id.-kel kéne állandóan ki-be lépkedni.
Vagy amelyik app, amelyik id.-vel lett lehúzva, oda szinkronizál? (el nem hiszem)
De a szinkronhoz kell az adott id....Vagy ez a mentés összefűzés ezt hogy oldja meg?
Szerk.:
Egyáltalán a telefon backupja felmegy az Ipad-ra?
-
Ragnar95
félisten
válasz
jilian
üzenetére
Problémád semmi nem származna ebből, ha ezt érted mókolás alatt, de "munka" valóban lenne vele, hogy összefésüld így a 2 backupot.
Igen, de iCloudba is be kéne lépned külön-külön mindkét ID-val, amíg az appok állapotát szinkronba hozza a rendszer, amennyiben támogatják az adott appok az iCloud syncet. -
jilian
addikt
Megjött a Pro.
Nem tudom hogy mi lenne a jobb.
- újként állítsam be
- az én mentésem tegyem rá
- vagy a párométA cél az lenne hogy ugye mind a ketten használjuk, de az ő appjainak mentései is kellenének meg az enyémek is....

-
joey04
titán
-
gzbotii
nagyúr
Ma reggel jelzet, hogy itt a 10.1.1
Tapasztalatok vele? Főként Mini 2-n -
jilian
addikt
Nincs olyan harmónika felé amelyik nem keresztbe hanem hosszában hajtható?
Az UAG-ot ma este megrendelem, neked mennyi volt a szállítási idő?
Meg check out -nál nem láttam szállítási költséget!? (még nem nyomtam rá az utolsó ok-ra)
Ingyibe van?
Üveget is toltál rá?Lehet a telefonra is veszek.
-
jilian
addikt
Helló!
A héten megjön egy 9.7-es Pro.
Szeretnék hozzá megfelelő nem túl csicsás védelmet rendelni.
Tudnátok ajánlani esetleg valami jót? -
lacy86
addikt
Akkor ezt kitargyaltuk 😁
-
blakey
titán
Valószínűleg amikor iPaden viszed be az adatokat akkor nem ahhoz az "accounthoz" rendeled amit az android használ, az iCloudot az android nem fogja látni. A Beállítások/Kontaktok alatt azt a fiókot állítsd be amit az android is kezel, nálam gmailes cím van megadva, így oda menti az új kontaktokat és a naptárat is.
Apple ID-t nem változtattam, nem tudom miért vont le 2€-t -
viera
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Miért van az,ha beírok az iPad-be egy új kontaktot akkor az a telefonon nem jelenik meg (Android),de ha a telefonba mentek egy újat akkor az az iPad-en megjelenik.
Majd szeretnék később iPhone-t venni,ott ezzel nem lesz gond?
A másik,hogy megváltoztattam az Apple ID-hez tartozó jelszót és újra ellenőrizte a bankkártyám is és levont 2 eurót róla.Nem zavar,hogy levonta csak nem értem miért kell jelszó módosításnál megint lecsekkolni.Vagy ezt csak zárolták amit később vissza utalnak?Bocs,de ez az első Apple cuccom ami kb.3 hete van meg.
-
i.attila
tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék ipad biztonság ügyben.
Van lehetőség arra, hogy valaki távolról belépjen az ipad-emre, és ott modjuk használja a gmail alkalmazãst?
Tegnap, mikor elindítottam az alkalmazást, egy olyan kereséssel nyílt meg, amit biztosan nem én csináltam.
Ezután bejelentkezés volt az ipass alkalmazásomba is a log alapján.
Lehetséges ez kívülről? Egy védett wifi router mögött van. Hogy tudnám megnézni mi történt?
Köszi. -
Ragnar95
félisten
válasz
shift+ő
üzenetére
Ezesetben állítsd vissza az iPadet és remélhetőleg utána már nem lesz gond a backup visszarakásával. Viszont amennyiben a backup maga sérült, gyanús, hogy buktad a képeidet

Esetleg az Apple supportnak írj még, hátha szerver oldalról tudnak valamit kezdeni a backuppal. -
shift+ő
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm, de az a baj, hogy az iCloudban nem látszanak a képek, csak az iCloud biztonsági mentésben.
-
shift+ő
senior tag
Egy iPad 2-vel vagyok érdekes helyztetben. Este bekapcsoláskor, közölte, hogy Helló, minden előzmény nélkül, visszaállt alaphelyzetbe. A visszaállításkor hibát jelzett, és csak új iPad-ként engdte magát beállítani.
Volt rajta rengeteg fotó 4,4 GB, amiről van iCloud mentés, de így az nem állt vissza.Jelenleg érdekes adatokat közöl magáról és az iCloud tárhelyről.
- A felhasznált tárhely 130 MB
- 4,8/5GB GB érhető el az ICloudbanA biztonsági mentés lehetőségeknél:
- Köv. Bizt. mentés mérete 4,5 GB
- Fotó tár 4,4 GBJól sejtem-e, hogy a fotók még az iCloud mentésben meg vannak?
Ha indítok egy visszaállítást, Összes tartalom, beállíáts törléssel, vissza tudom-e állítani a fotótkat, a vélhetően az iCloudban lévő mentésből? Vagy fenn áll a kockázata, hogy azok is elvesznek?
-
Maxximus
őstag
Sziasztok.
Azt tudja valaki,hogy a gyári naptárban az egész napos események (amik automatán ugrálnak ,attól függ mennyi bejegyzés van,ez profi,de...) miért max 3,5 sorban jelennek me? Ha van pl 4-5 egésznapos akkor benán scrollozni kell. Ezt nem lehet bealiitani valahol,hogy mennyi legyen a maximum sor?
Erre gondolok. -
Ragnar95
félisten
válasz
petertoth10
üzenetére
Minden iPad független, a szolgáltatónál vásároltak is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
petertoth10
üzenetére
Nem létezik függő iPad.
-
Vodafone-nál vásárolt iPad-ek függetlenek? Azért kérdezem mert azt hiszem a Telekomnál így van.
Redsnake: köszi a gyors választ
-
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igen, egyetértek Veled, az esetek döntő többségében teljesen tökéletes megoldás

De mivel velem már előfordult, hogy nem jött át minden (ami az alkalmazás sajátossága) nem írhattam azt, hogy teljesen ugyan az, mert akkor nem lett volna valós az állításom ill. ha már volt ilyen alkalmazás, lehet hogy továbbiak is vannak.De véletlenül sem szeretnék vitatkozni, többek között az elérhető legjobb bacup miatt is használok én is IOS készülékeket, ezért fogott meg a "hiba" amit találtam.
-
Ragnar95
félisten
Ez egy egyedi hiba volt 99%-os valószínűséggel nálad, legalább 20x állítottam már vissza különböző iPhone-okat és iPadeket backupból és minden pontosan ugyanúgy került vissza, ahogy volt.
Sajnos hibák előfordulhatnak, főleg mióta az iTunesból kivették a transfer purchases opciót és az appokat az AppStore-ból húzza le újra a rendszer,de optimális esetben minden pontosan ugyanúgy marad, ahogy volt.
"és nemcsak azért, mert Icloud mentési lehetőség sincs minden alkalmazásnak"
Itt 2 különböző dolgot keversz össze, az iCloud backupot és az iCloud syncet. A backupot a rendszer tudja gyárilag, ezt nem kell az appoknak támogatnia. Az iCloud syncet kell a fejlesztőknek beépíteniük az appjukba, de ez nem a backup részét képezi, ez arra jó, hogy az app a különböző eszközeid között szinkronban tartsa az adatait, illetve ha újként állítasz be egy eszközt, de az app tud iCloud syncet, akkor is visszakerülnek rá így az adatok.
PéKond: pár hete cseréltem le az iPad 3-am egy Air 2-re, nem ajánlanám a beszerzését. Elég lassú már az iPad 3, nagyon nem mai modell. Főleg drone-ozáshoz, ahol nagyon fontos a gép "reakcióideje" én nem vennék már ilyen régi gépet, minimum Airben gondolkoznék -
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Saját tapasztalatból állíthatom, hogy nem áll vissza minden pontosan, úgy ahogy volt minden adattal.
A Icloud és Itunes backupja véleményem szerint a legjobb a 3 (táblagépes) rendszer közül, de nem klónozást csinál. (és nemcsak azért, mert Icloud mentési lehetőség sincs minden alkalmazásnak)
Közel 2 hónapja volt egy problémán itt a fórumon, fel is vetettem, elég alaposan körbejártam a témát külföldi fórumokon is, személyesen is voltam bent több üzletben.Megerősítették, hogy léteznek olyan alkalmazások, aminél nem valósul meg a teljes áthozatal - user errort kizárva. Apple alkalmazásoknál a legjobb a mentés (sőt a titkosított több adatot ment el), de említettek néhány népszerű alkalmazásr, ahol probléma lehet, de azokat nem jegyeztem meg, mert nem volt számomra lényeges (játékok, talán a viber egyes részei, stb. de csak rémlik, hogy ezeket mondták )
A problémámra választ keresve találtam néhány backup programot, azonban ezeknek a klónozó része fizetős, így nem próbáltam ki.
Helyette felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, akik segítettek az adatok visszaszerzésében, de az nem Icloud vagy Itunes mentés volt, mert az ezt nem tudta.Tehát én saját tapasztalatom alapján írtam és állítom hogy egy Ipad és egy visszaállított Ipad nem ugyan az

-
PéKond
csendes tag
Sziasztok! Használt Ipad 3 vásárlása előtt állok. Milyen típushibákra kell figyelni? Érdemes Ipad 3-t venni használtan? Dronozáshoz kell.
-
lacy86
addikt
válasz
norberto_th
üzenetére
Valtozas volt valami?
-
zolikaDB
veterán
Akkor en még maradok kicsit 9.3.1-en...

-
norberto_th
aktív tag
IOS 10.1.1
-
btudos
nagyúr
válasz
norberto_th
üzenetére
Air 2 nekem is csinálja, de egy képernyő ki-be megoldja.
-
törölt tag
válasz
norberto_th
üzenetére
Nem értem, nálam semmi gond nem volt soha! De komolyan!!!

-
vadászcsiga
félisten
válasz
norberto_th
üzenetére
Meg kell próbálni.
-
norberto_th
aktív tag
Baromi bosszntó mostmár hogy mindennap kifagy a képernyő elfordítás, mi a francit csinotak vele?! Indíthatom újra állandóan...egy tiszta újra telepítés megoldhatja esetleg?
-
nofi
addikt
Vett vagy gariztatott mostanában valaki Air2-t? Plz dobjon rám egy privit!
-
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
Emiatt biztos nem vásárolnék.
A rendszer azért stabilabb, hogy 10 percet kibírjon
Nekem jelszóval védett itunes mentéseim vannak. (az valamivel mélyebb)
Minden fontos doksim szinkronizálva van más felhővel, drive, onedrive, Synology.
A képeket szintén töltöm fel otthon folyamatosan. -
Handball94
senior tag
válasz
The.Bali
üzenetére
November 25 a fekete péntek.
Tavaly ipad mini 2-t (16GB) vettem emagon 60.000-ért, de nagyon korlátozott darabszám volt és az első percekben elfogyott. Ha van annyi időd idén is biztos lesz akció, de a korlátozott készletek miatt érdemes lehet más források után is nézni. -
Süvi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest