- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
-
14500 - 14401
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
-
The.Bali
aktív tag
Minden Apple termékre 1 év világgarancia van, arra is, ami a sufnyigsm-ből származik.
Ha Hivatalos értékesítési partnertől van (Istyle, MM, ED stb.) akkor jár hozzá +1 év szavatosság is -ha magánszemélyre szól a számla- ami majdnem olyan jó mint a gari.
Nem tudom, hogy árulnak-e még boltban mini2-tőt, de a mini3 ugyan az csak van benne ujjlenyomatolvasó is.
Ha linkelsz boltot szívesen ránézünk, hogy "jó ár-e", ér-e annyit, mert lehet, hogy nem sokat kell rádobni a mini4-re
- Az aprón pl. ki lehet fogni nagyon jó használt, garanciás mini4-et ill.
- Ha újban gondolkoztok, megvárnám a fekete péntekeket, hátha lesz valami akció.Értem, köszi. Mindenképpen újban gondolkoznék. Ezt az üzetet néztem ki. Fekete péntek mikor lesz és milyen üzletek vesznek részt az akcióban? iPad mini 3 drágább kb 30k-val mint a mini 2. Annyi felárat szerintem nem ér.
eMag, MediaM részt szokott venni tudom. eDigital is csak ők egy hetes csúszással. -
wallee86
csendes tag
Ipad Mini 4-hez valamint, Ipad 4-hez milyen ceruzát ajánlanátok?
-
Süvi
őstag
Minden Apple termékre 1 év világgarancia van, arra is, ami a sufnyigsm-ből származik.
Ha Hivatalos értékesítési partnertől van (Istyle, MM, ED stb.) akkor jár hozzá +1 év szavatosság is -ha magánszemélyre szól a számla- ami majdnem olyan jó mint a gari.
Nem tudom, hogy árulnak-e még boltban mini2-tőt, de a mini3 ugyan az csak van benne ujjlenyomatolvasó is.
Ha linkelsz boltot szívesen ránézünk, hogy "jó ár-e", ér-e annyit, mert lehet, hogy nem sokat kell rádobni a mini4-re
- Az aprón pl. ki lehet fogni nagyon jó használt, garanciás mini4-et ill.
- Ha újban gondolkoztok, megvárnám a fekete péntekeket, hátha lesz valami akció. -
The.Bali
aktív tag
Szia!
Kizárólag filmnézésre (csak YouTube) a mini2 nagyon sokáig alkalmas lesz.
Frissítés sztem még lehet, hogy lesz rá.. IOS11 1 év múlva, de mi szinte biztos, hogy nem tesszük fel rá
A mini2 IOS7-tel jött ki, sokan megelégedve használják IOS8 és IOS9-cel.
3-4 rendszert érdemes véleményem szerint feltenni egy készülékre (kezdetit is beléertve), de a végén már óvatosan.Köszönöm! Még annyit hagy kérdezzek, hogy webshopból történő vásárlás esetén mire kell figyelni hogy a termék ne szürke importos legyen bolti garival? Gyári Apple gari hogyan deríthető ki, hogy van-e a termékre?
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Kizárólag filmnézésre (csak YouTube) szeretnék ipad-et vásárolni. Méretbeli praktikussági okokból az iPad mini méretre esett a választás. Érdeklődnék, érdemes-e még iPad mini 2-őt vásárolni? Elég gyorsnak számít-e még? Lesz-e hozzá még egy ideig iOS frissítés? Vagy már csak az iPad mini 4 a javasolt vétel?
Köszönöm előre is.
Szia!
Kizárólag filmnézésre (csak YouTube) a mini2 nagyon sokáig alkalmas lesz.
Frissítés sztem még lehet, hogy lesz rá.. IOS11 1 év múlva, de mi szinte biztos, hogy nem tesszük fel rá
A mini2 IOS7-tel jött ki, sokan megelégedve használják IOS8 és IOS9-cel.
3-4 rendszert érdemes véleményem szerint feltenni egy készülékre (kezdetit is beléertve), de a végén már óvatosan. -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Kizárólag filmnézésre (csak YouTube) szeretnék ipad-et vásárolni. Méretbeli praktikussági okokból az iPad mini méretre esett a választás. Érdeklődnék, érdemes-e még iPad mini 2-őt vásárolni? Elég gyorsnak számít-e még? Lesz-e hozzá még egy ideig iOS frissítés? Vagy már csak az iPad mini 4 a javasolt vétel?
Köszönöm előre is.
-
itldj
aktív tag
-
Süvi
őstag
Jó hírek: Tévedtem a múltkor: a 12.9”-es iPad Apple Pencil-ével a világon semmi gond nincs.
Teljesen újrahúztam (10.2b1 restore és mindent kézzel újratelepítettem/beállítottam) a gépet. Ahogy szoktam, engedélyeztem a Zoomot, ami nagyon hasznos feature olyan weboldalakon / nézeteken, amit nem lehet zoomolni pincheléssel – ilyenek pl. a YouTube app kommentszekciója. Ilyenkor csak duplán triplánklikkelek az adott szekción, és azt kinagyítja a rendszer.
Kiderült, ez a mindig-engedélyezett zoom okozta a múltkor vázolt problémákat (szövegek eltűnése, ill. nem-regisztrálása). Ha a zoom funkciót csak akkor engedélyezitek, amikor tényleg szükség van rá (pl. gyors egymásutáni Home-nyomással), és akkor letiltjátok, amikor írtok (ilyenkor egyáltalán nem látszik az onscreen ikon), semmi gond nem lesz. Bárcsak előbb jöttem volna erre rá…
Kipróbáltam a PDF Expert 5 Pencil supportját is. Lényegesen jobb, mint a GoodReader-é: nincs téves tenyérérzékelés. (A default, kikapcsolt tenyérérzékelés mellett.) Azaz Pencil-esek használják ezt az appot annotálásra.
Örülök, hogy sikerült

Local1: Nem tudod, vissza lehet valahogy lépni az alvás funkció kezdő lépéseihez?
Pontosan mik is lennének ezek?
-
silmatauki
őstag
Jó hírek: Tévedtem a múltkor: a 12.9”-es iPad Apple Pencil-ével a világon semmi gond nincs.
Teljesen újrahúztam (10.2b1 restore és mindent kézzel újratelepítettem/beállítottam) a gépet. Ahogy szoktam, engedélyeztem a Zoomot, ami nagyon hasznos feature olyan weboldalakon / nézeteken, amit nem lehet zoomolni pincheléssel – ilyenek pl. a YouTube app kommentszekciója. Ilyenkor csak duplán triplánklikkelek az adott szekción, és azt kinagyítja a rendszer.
Kiderült, ez a mindig-engedélyezett zoom okozta a múltkor vázolt problémákat (szövegek eltűnése, ill. nem-regisztrálása). Ha a zoom funkciót csak akkor engedélyezitek, amikor tényleg szükség van rá (pl. gyors egymásutáni Home-nyomással), és akkor letiltjátok, amikor írtok (ilyenkor egyáltalán nem látszik az onscreen ikon), semmi gond nem lesz. Bárcsak előbb jöttem volna erre rá…
Kipróbáltam a PDF Expert 5 Pencil supportját is. Lényegesen jobb, mint a GoodReader-é: nincs téves tenyérérzékelés. (A default, kikapcsolt tenyérérzékelés mellett.) Azaz Pencil-esek használják ezt az appot annotálásra.
-
norberto_th
aktív tag
-
joey04
titán
Egy nap alatt már másodjára fagy le az elforgatás, nem forog el a kijelző, másnál is van ilyen?!
felébresztés után nem forog el igaz? az bug. nekem is előjön néha.
-
Armoury2003
csendes tag
Egy nap alatt már másodjára fagy le az elforgatás, nem forog el a kijelző, másnál is van ilyen?!
Nincs bekapcsolva az elforgatás zárolása? Próbáld meg az oldalsó kapcsolót elhúzni, ha nem jó, a vezérlőközpontban nézd meg a zárolást, ha ott se lehet átállítani, egy újraindítást is próbálj meg, hátha. Esetleg soft reset is segíthet: nyomd egyszerre a Home és a Power gombot, míg nem jelenik meg az almácska.
-
norberto_th
aktív tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
törölt tag
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
joey04
titán
-
focvis
veterán
Ez melyik progi pontosan?köszi!

Battery Life (tulaj: Robert Tkotzyk), most nem találom az AppStoreban, szerintem kivették.
-
eddie17
addikt
Nekem 3éves az Air és jól bírja az akksi!Minden nap használva van több órát,soha nem kapcsolom ki!A 91% 3év után szerintem teljesen jó nem?

-
joey04
titán
Nekem 3éves az Air és jól bírja az akksi!Minden nap használva van több órát,soha nem kapcsolom ki!A 91% 3év után szerintem teljesen jó nem?

Ez nagyon jó. nekem ez a program is bezavarodik, az előbb elindítottam 4900/7340 volt, kiléptem és vissza, akkor 6400/7340, most meg 5400/7340. konkrétan ekkorákat ugrál az érték ha figyelem.

-
Szabikaa20
őstag
Enyém állandóan töltőn lóg, igaz sokat messengerezek rajta, az meríti a legjobban.
Én is!
Kisfiam nyúzta hétvégén játékokkal....
-
vadászcsiga
félisten

Enyém állandóan töltőn lóg, igaz sokat messengerezek rajta, az meríti a legjobban.
-
Szabikaa20
őstag

-
Szabikaa20
őstag
2015. februárban vagy márciusban vettem az Air2-t, elég sokat használom. Akku szempontjából ez az eddigi leggyengébb iPadem, kb. 10 órát bír 100% és 15-20% között.
Az akku állapotát ~91%-osnak mutatja a Battery Life. [kép] (Előfordul, hogy 89%, néha 92-93%-nak mutatja az aktuális állapotot.)
Ez melyik progi pontosan?köszi!

-
joey04
titán
köszi, akkor az enyém kezdi feladni a harcot. mondjuk még messze van szerencsére, de már zavaróan visszaesett az üzemidő.
-
csab2
veterán
Köszönöm!
-
zolikaDB
veterán
1 eves lesz az Air 2, amikor megvettem 16-18 orakat birt, volt 2-3 alkalommal 20 ora is, de akkor delutanos voltam, es ejjel nyomkodtam sokat minimum fenyerovel.
Ma 12%-on van az akksi es 16 ora 20 perc, fenyero automata. iOS 9.3.1 -
joey04
titán
Hát így érzésre picivel pont felette van. 5-6 óra körül bírja a 10 helyett. Érdekes, hogy hirtelen, kb 2 hónapja zuhant így be, azóta viszont legalább nem romlik.
-
focvis
veterán
Nekem most 88,56%-ot mutat az az app, de mutatott már 66-ot is és úgy érzem az lesz inkább közelebb a valósághoz. Az elején nekem is bírt 10 órát, ma megközelíteni sem tudja. Hibát nem szokott íni, nem kapcsol ki, meg fel is lehet tölteni, "csak" gyorsan merül... Néha olyan van, hogy mondjuk 7%-ot mutat, feldugom töltőre és azonnal 18-19% lesz, de utána visszamegy 7 körülire gyorsan ha lehúzom, onnan viszont rendben feltölt valós százalékokat mutatva. A 2. évben ezzel fordulhatok garanciához?
Nálam nincs ez a töltési anomália, szép lineárisan töltődik. Úgy rémlik az akku akkor számít hibásnak a garancia szempontjából, ha 50%-os vagy az alatti a kapacitása.
-
joey04
titán
2015. februárban vagy márciusban vettem az Air2-t, elég sokat használom. Akku szempontjából ez az eddigi leggyengébb iPadem, kb. 10 órát bír 100% és 15-20% között.
Az akku állapotát ~91%-osnak mutatja a Battery Life. [kép] (Előfordul, hogy 89%, néha 92-93%-nak mutatja az aktuális állapotot.)
Nekem most 88,56%-ot mutat az az app, de mutatott már 66-ot is és úgy érzem az lesz inkább közelebb a valósághoz. Az elején nekem is bírt 10 órát, ma megközelíteni sem tudja. Hibát nem szokott íni, nem kapcsol ki, meg fel is lehet tölteni, "csak" gyorsan merül... Néha olyan van, hogy mondjuk 7%-ot mutat, feldugom töltőre és azonnal 18-19% lesz, de utána visszamegy 7 körülire gyorsan ha lehúzom, onnan viszont rendben feltölt valós százalékokat mutatva. A 2. évben ezzel fordulhatok garanciához?
-
focvis
veterán
-
pescara
aktív tag
Na ez igy nem mukodik:-))
-
Süvi
őstag
Ipad vízszintesen.
Egy oldalon egy linkre hosszan nyomva: Megnyitás Split Viewban
Utánam megnyílik egy másik Safari mellette és onnantól kezdve lehet használni, mást is beírni, előzményeket, kedvenceket is. -
csab2
veterán
Hogy lehet elővarázsolni a két ablakos böngészést? Az előbb valahogy sikerült, csak nem tudom, hogy hogyan. 😀
-
Ragnar95
félisten
-
joey04
titán
-
Süvi
őstag
-
törölt tag
-
Süvi
őstag
Igen elférne, de úgy tűnik, most úgy van megcsinálva, hogy csak egyes bluetooth eszközök kapcsolatát mutatja.
Ha jól tudom a Watch megjelenik a telón. -
r3dsnake
nagyúr
Nem értem amúgy ide miért nem lehet kitenni az iPhone töltöttségét (és iPhone-ra meg az iPad-ét). Főleg, hogy a wifi hálózatok alatt látszik mindkét eszköz töltöttségi állapota.
-
Süvi
őstag
-
Noxy
veterán
Sziasztok, amióta kijött a ios10 azóta keresgélem a megoldást a JB - Cydia-ra. Most találtam ezt:
In order to install cydia on iOS 10.1, you should have a windows/mac/linux pc with you. You cannot install cydia on iOS 10.1 using any OTA methods like Pangu Cydia for iOS 9.3.3.
Step 1 : Download and Install Cydia Impactor(Make sure that you download the latest version)
Step 2 : Download Cydia.ipa for iOS 10.1 Jailbreak
Step 3 : Run Cydia Impactor and connect your iPhone, iPad or iPod to the computer.
Step 4 : Drag and drop downloded Cydia.ipa to Cydia Impactor
Step 5 : Provide your Apple ID user name and password to sign the Cydia.ipa(These details will only sent to Apple for Application Signing process
Step 6 : After Installing go to Settings > Generel > Device Management and tap on your Apple Id and Trust Cydia AppSzerintetek ez müködhet, vagy ez is valami fake apple ID lopó cucc?
Szifon.com-n, meg itt: https://canijailbreak.com meg jelenik, ha adtak ki JB-t, az adott iOs verzióra.
Elég csak ezeket figyelni. Kamu, ID lopó, vírusos oldalaknak meg nem kell bedőlni. -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok, amióta kijött a ios10 azóta keresgélem a megoldást a JB - Cydia-ra. Most találtam ezt:
In order to install cydia on iOS 10.1, you should have a windows/mac/linux pc with you. You cannot install cydia on iOS 10.1 using any OTA methods like Pangu Cydia for iOS 9.3.3.
Step 1 : Download and Install Cydia Impactor(Make sure that you download the latest version)
Step 3 : Run Cydia Impactor and connect your iPhone, iPad or iPod to the computer.
Step 5 : Provide your Apple ID user name and password to sign the Cydia.ipa(These details will only sent to Apple for Application Signing process
Step 6 : After Installing go to Settings > Generel > Device Management and tap on your Apple Id and Trust Cydia AppSzerintetek ez müködhet, vagy ez is valami fake apple ID lopó cucc?
Fake.
-
Sakab
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal iPad esetében, hogy felül az akku jelzőnél töltés közben kiírja a készülék, hogy ,,Nem töltődik". Ilyet még eddig egy IOS készüléken sem tapasztaltam. A kábel egyébként eredeti, az adapter egyedül, ami nem Apple termék.
Egyébként egy iPad Air 2-ről van szó, a jelenlegi legfrissebb szoftverrel.Valószínűleg nem tud megfelelő áramerősséget leadni a töltő, akkor szokta ezt kiírni az iPad, ha USB-ről próbálod tölteni, mivel a 0,5A kevés neki.
-
Szabikaa20
őstag
Semmi komoly. Olyan mint 10-el volt.
Köszönöm akkor feldobom!

-
vadászcsiga
félisten
Sima Air-el és a 10.1-el mi a helyzet?
Semmi komoly. Olyan mint 10-el volt.
-
Szabikaa20
őstag
Sima Air-el és a 10.1-el mi a helyzet?
-
lacy86
addikt
Update-eltem 10.1-re az Air2-t
Olyan mintha gyorsabb lenne
Vagy csak azert mert teljes install volt ... -
univerzita
addikt
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal iPad esetében, hogy felül az akku jelzőnél töltés közben kiírja a készülék, hogy ,,Nem töltődik". Ilyet még eddig egy IOS készüléken sem tapasztaltam. A kábel egyébként eredeti, az adapter egyedül, ami nem Apple termék.
Egyébként egy iPad Air 2-ről van szó, a jelenlegi legfrissebb szoftverrel.Ha nem eredeti a adapter akkor könnyen lehet hogy nem.( Nincs neki MFI certifikacio.
-
metju
tag
Sziasztok!
Egyébként egy iPad Air 2-ről van szó, a jelenlegi legfrissebb szoftverrel. -
Hunt3r22
őstag
Frissítettem az Air-t 10-re... először fel sem tudtam oldani.

-
Süvi
őstag
-
Noxy
veterán
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy van arra lehetőség, hogy egy alkalmazás korábbi verzióját visszaállítsam.
Van biztonsági mentésem a készülékről, de lehet olyat, hogy csak 1 alkalmazást állítok vissza?
Köszönöm -
lacy86
addikt
Outlookot nektek sikerül frissíteni a legujabbra. Nekem 2 napja elmegy végig, majd kiírja hogy sikertelen.
Nekem a v.2.5.6 van fent!
-
Vangelis
félisten
A nagyi azóta sem hozta vissza a felpúposodott akku.s minit...
Kíváncsi lennék mi lesz vele... mert elég szörnyű látvány volt

-
Ragnar95
félisten
Üdv!
Megéri szerintetek 1. generációs ipad minit venni manapság? 30-35 környékén vannak használtan. Anyám használná, kizárólag böngészésre. Mennyire használható? A frissítések miatt aggódom... nem tudom melyik rá a legutolsó iOS és hogy az mennyire tette használhatatlanná a gépet. Nyilván ő nem annyira érzékeny egy-egy lagra vagy ilyesmire mint amilyen én lennék, de azért stabil és megbízható legyen. Vagy ennyi pénzért inkább valami androidosat nézzek?

iOS 9.3.5 a legutolsó szoftver, ami támogatta az első generációs Minit. Már az iOS 8-al is elég lassúcska volt, ezen a 9 sem segített.
Ettől függetlenül valószínűleg hozza sebességben a 30-35 ezres droidos tabletek szintjét, mivel általában ilyen árkategóriában az optimalizációval nem nagyon foglalkoznak droid fronton.
Alapvetően nem vennék már Mini 1-et, de ha ennyi a keret, jobb választás lehet, mint a droidos alternatívák. -
milszab
senior tag
-
Süvi
őstag
-
oba
addikt
Szia!
Hasonló helyzetben voltam én is, mert ismerőseim szeretnének olcsó tabletet.
Az említett felhasználásra szerintem az Apple készülékek legnagyobb előnye a 4:3-as képarány, ilyen áron nincs Androidos gép 4:3-ban.
A 30ezres mo-i Androidos gépek gyengébbek mint a mini, előnyük a garancia, ami már mini1-es készülék esetében nincs.Ha a garancia nem számít, akkor lehet, hogy érdemes lenne megvárni a kínai magányosok éjszakáját és venni akkor egy miPadot 114$-ért, vámmal, Áfával sem lesz sokkal több, mint a keret.
Van 4:3 -as androidos tablet ennyiért amúgy. Mostanában kellene, szóval a rendelős dolog nem jó. Garancia sem annyira fontos, mondjuk az ipad mini már nagyon régi darab, szóval emiatt picit aggódom azért.
-
Süvi
őstag
Üdv!
Megéri szerintetek 1. generációs ipad minit venni manapság? 30-35 környékén vannak használtan. Anyám használná, kizárólag böngészésre. Mennyire használható? A frissítések miatt aggódom... nem tudom melyik rá a legutolsó iOS és hogy az mennyire tette használhatatlanná a gépet. Nyilván ő nem annyira érzékeny egy-egy lagra vagy ilyesmire mint amilyen én lennék, de azért stabil és megbízható legyen. Vagy ennyi pénzért inkább valami androidosat nézzek?

Szia!
Hasonló helyzetben voltam én is, mert ismerőseim szeretnének olcsó tabletet.
Az említett felhasználásra szerintem az Apple készülékek legnagyobb előnye a 4:3-as képarány, ilyen áron nincs Androidos gép 4:3-ban.
A 30ezres mo-i Androidos gépek gyengébbek mint a mini, előnyük a garancia, ami már mini1-es készülék esetében nincs.Ha a garancia nem számít, akkor lehet, hogy érdemes lenne megvárni a kínai magányosok éjszakáját és venni akkor egy miPadot 114$-ért, vámmal, Áfával sem lesz sokkal több, mint a keret.
-
oba
addikt
Üdv!

-
Ragnar95
félisten
Ezen feladatokra valószínűleg nem a Notability a legalkalmasabb app. Vannak dedikált rajzoló appok, azokkal gyorsabban meg tudod oldani az említett feladatot.
Lehet formákat hozzáadni, de szerintem elég körülményes, mivel egy külön vásznon kell őket megrajzolnod és utólag nem annyira jól szerkeszthetőek, bár ezt a funkciót elég ritkán használom benne. -
vadászcsiga
félisten
Outlookot nektek sikerül frissíteni a legujabbra. Nekem 2 napja elmegy végig, majd kiírja hogy sikertelen.
-
Ragnar95
félisten
"Biztos használtad már az appot hisz minden apple termékre alapból rárakják."
Ezt nem tudom honnan veszed, de semmilyen nem gyári app nincs rajta alapból egyik készüléken sem, szóval ez egyáltalán nem igaz.
A Notability ahogy a neve is mutatja, elsősorban nem rajzoló app, hanem jegyzetelő. Meg lehet oldani azt, ami szeretnél, de legalább 5-6 mozdulat, mivel 1 mozdulat a vonal, a nyilakat is vonalként kell megrajzolnod, az újabb 4 mozdulat és utána a méretet szövegdobozba szövegként kell beírnod. -
Süvi
őstag
-
looser
addikt
Főleg a dupla akkora RAM miatt ha sok appot használsz párhuzamosan, érezhetően gyorsabb az Air 2, hiszen ritkábban kell újratöltenie az appokat, illetve böngészésnél ritkábban kell újra betöltenie a lapokat.
Ezen kívül a 2 app egyszerre képernyőn tartása is fontos lehet sokaknak, amit csak az Air 2 tud.
Használtan kb 20k különbség van a 2 modell között jelenleg, annyival többet szerintem megéri simán az Air 2.
Topik összefoglalóban találsz leírást használt készülék vásárlásáról.Köszönöm a válaszod! Az összefoglalóval kellett volna kezdenem :-)
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
focvis
veterán
Főleg a dupla akkora RAM miatt ha sok appot használsz párhuzamosan, érezhetően gyorsabb az Air 2, hiszen ritkábban kell újratöltenie az appokat, illetve böngészésnél ritkábban kell újra betöltenie a lapokat.
Ezen kívül a 2 app egyszerre képernyőn tartása is fontos lehet sokaknak, amit csak az Air 2 tud.
Használtan kb 20k különbség van a 2 modell között jelenleg, annyival többet szerintem megéri simán az Air 2.
Topik összefoglalóban találsz leírást használt készülék vásárlásáról.Annyival egészíteném ki, hogy az Air 1-nek észrevehetően jobb az akksija. A 1,5 éves Air 2-m kb. 10 órát bír, ez az eddigi legsoványabb akkuteljesítményű iPadem.
-
Ragnar95
félisten
Topik összefoglalóban találsz leírást használt készülék vásárlásáról. -
looser
addikt
Sziasztok!
Air 1 és 2 között felhasználói élményben mekkora a különbség? Egy ismerősömnél megtapogattam a kettest és nagyon tetszett. Használt készülék esetén mire érdemes figyelni?
Üdv

-
Ragnar95
félisten
-
Winne
nagyúr
-
silmatauki
őstag
Tegnap én is írtam, direkt figyeltem, de nem volt ilyen.
Az íráskép is más lehet, én pl. úgy írok, hogy nem írom végig a szavakat, felemelem hosszú magánhangzók esetében, ezért rövidebbeket írok.
Most kipróbáltam 20-30 mp-es szövegeket írtam, hogy nem emeltem fel, de maradt minden. Sőt, egyszer sem tudtam előhozni, hogy eltűnjön
Nyilván nem vitatkozni szeretnék. Nekem 9,7-es, elképzelhető, hogy nem ugyanaz a kettő, ebben már javíthatták.
"Az íráskép is más lehet, én pl. úgy írok, hogy nem írom végig a szavakat, felemelem hosszú magánhangzók esetében, ezért rövidebbeket írok."
én is
"Most kipróbáltam 20-30 mp-es szövegeket írtam, hogy nem emeltem fel, de maradt minden. Sőt, egyszer sem tudtam előhozni, hogy eltűnjön

Nyilván nem vitatkozni szeretnék. Nekem 9,7-es, elképzelhető, hogy nem ugyanaz a kettő, ebben már javíthatták."Valóban, lehet, hogy ez 12.9”-only probléma. Ez viszont azt is jelentheti, hogy a köv. 12.9”-esben már nem lesz ez gond. Ez feltétlen jó hír, mert qrvára tud idegesíteni ez a bug.
-
Ragnar95
félisten
Gariidőn túl nem cserélik. Nem lehet megállapítani, milyen kábellel volt töltve, de nem is a kábel a fontos, mivel az gyakorlatilag csak vezeti az áramot, hanem a töltő maga, mivel az dönti el, mekkora áramerősséget/feszültséget ad le. Optimális esetben persze az iPad belső védelmi elektronikája működésbe lép akkor is, ha a töltővel baj lenne.
-
shteer
titán
-
zolikaDB
veterán
-
Vangelis
félisten
"Ez teljesen gyári... ujonnan vette a nagyi...."
iPad-del ilyen tapasztalatom még nem volt, iPhone-nal viszont annál inkább. Két olyan (fejlesztői) 3GS-em is volt, aminek rettenetesen felpuffadt az akkuja (gyári töltővel volt csak töltve). A két cuccot egy lépésben vette a cég, és a szeriálszámuk nagyon hasonló volt, azaz az adott batch összes akkujáról feltételezhető, hogy szintúgy hibásak voltak. Előbb vettem (rögtön a bejelentéskor – még sorban is álltam érte hajnalban!) egy saját 32GB-os 3GS-t, teljesen más batch-ből; annak az akkujánk később se lett semmi puffadása.
Itt is gyári töltő van csak használva....
Új hozzászólás Aktív témák
-
14500 - 14401
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest