- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
15800 - 15701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Azt annyit csinálsz amennyit akarsz. Az iPad viszont azon az apple id-n van akitől vetted. Valahogy tudd meg a jelszót és lépj ki az iCloud-ból. Ha valamiért gyári állapotba akarod tenni, rögtön az elején kérni fogja. Ha nem tudod, a főoldalig sem jutsz el.
-
bigsee
addikt
-
Noxy
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem.
Vettem 2 ipad mini 2-t.
Olyan kérdésem van,hogy van-e olyan program ios-re,hogy a tab-ot rá tudjam tükrözni a pc-re és azt egérrel irányítsam?
Androidnál ugye ez megoldható teamviewer vagy vysor segítségével.
IOS-hez is találtam reflector meg airplay progikat,de azok csak tükröznek ha jól láttam és kezelni nem tudom egérrel.
Van valakinek erre megoldása?
Köszi.
ÜdvNincs.
-
rookie8906
csendes tag
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem.
Vettem 2 ipad mini 2-t.
Olyan kérdésem van,hogy van-e olyan program ios-re,hogy a tab-ot rá tudjam tükrözni a pc-re és azt egérrel irányítsam?
Androidnál ugye ez megoldható teamviewer vagy vysor segítségével.
IOS-hez is találtam reflector meg airplay progikat,de azok csak tükröznek ha jól láttam és kezelni nem tudom egérrel.
Van valakinek erre megoldása?
Köszi.
Üdv -
agyhalal
aktív tag
-
soo277
őstag
Sehogy. Ezt buktad. Ne csinálj gyári visszallitast mert téglát csinálsz az ipadből, és appokat se frissits mert nem tudod a jelszót.
de csakma cloudot nem tudom meg változtatni
I tunnes és store
már a sajátom -
vadászcsiga
félisten
Sehogy. Ezt buktad. Ne csinálj gyári visszallitast mert téglát csinálsz az ipadből, és appokat se frissits mert nem tudod a jelszót.
-
soo277
őstag
sziasztok
vettem egy Ipad 2est, ausztriában
minden ok vele
kérdésem az lenne,hogyan tudom meg változtatni ICloud felhasználot?
sajna régi tulajjal már nem tudok beszélni
köszi -
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Gondolkozom egy iPad Mini 2/4 vásárlásán viszont most nem látom sehol se akciósan és az lenne a kérdésem, hogy mostanság valamelyik készülék a kettő közül 32 gigás változatban egy normálisabb akcióban mennyibe szokott kerülni? Illetve hol érdemes venni?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Aprón vannak megbízható eladók, náluk nézelődj. Akciózni nem szoktak, de alapból elég alacsony árakon dolgoznak.
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom egy iPad Mini 2/4 vásárlásán viszont most nem látom sehol se akciósan és az lenne a kérdésem, hogy mostanság valamelyik készülék a kettő közül 32 gigás változatban egy normálisabb akcióban mennyibe szokott kerülni? Illetve hol érdemes venni?
Előre is köszönöm a válaszokat!

-
silmatauki
őstag
Még az érdekelne hogy ha a teljesítmény számít a 9.7es pro jobb választás mint mondjuk a Samsung s2? Ha valaki esetleg tudna ebben segíteni... Gondolom a net tele van összehasonlító videókkal de sajnos külföldön vagyok még pár napig pár mega adatforgalommal így nem tudok nyomozni ilyen ügyben.

Játékra SOKKAL jobb az iOS, mint a Droid.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy ipad 2-essel vannak hangerő gondjaim.
Amennyire emlékszem, eredeti állapotában mintha túl hangos lett volna, utána valami át lett állítva, és azóta meg túl halk. Már átállítani sem tudom, mert maximum hangerőn is halk. Természetesen megtaláltam a beállítások alatt a hangerő szabályozót, és ott maxon van, de úgy is túl halk.
Azóta ha hallani is akarom normálisan, kihúzom belőle a fejhallgatót, és inkább anélkül nézek rajta videókat / hallgatok mp3-akat, mert olyankor hangosabban szól. (Furcsa.) A fejhallgatót egyébként leteszteltem laptopban is, semmi baja, sokkal hangosabb is tud lenni.
Létezik valahol valami eldugott beállítási lehetőség, ami nem egyértelmű, hogy ott van, és nem sikerült megtalálnom?
-
access_denied
senior tag
Még az érdekelne hogy ha a teljesítmény számít a 9.7es pro jobb választás mint mondjuk a Samsung s2? Ha valaki esetleg tudna ebben segíteni... Gondolom a net tele van összehasonlító videókkal de sajnos külföldön vagyok még pár napig pár mega adatforgalommal így nem tudok nyomozni ilyen ügyben.

Szerintem ne akard az almát a körtével összehasonlítani, inkább az almát (IOS) hasonlítsd össze az Androiddal. Az IOS zártabb rendszer, ezt kell tudni elfogadni. Ha ez megy, akkor nem fogsz Androidos eszközt használni többé. Szerintem.
-
Gross
csendes tag

-
ittakary
nagyúr
-
Gross
csendes tag
Sziasztok! Ha leginkább játékokhoz használnám az Ipad pro tabletet lehet gondom a 9.7-el? Ertem ezalatt a fele mennyiségű ramot. Vagy biztos lehetek benne hogy a jellenleg elérhető játékok simán futnak majd?
-
lajthabalazs
senior tag
Az itt ajánlott oldalon kérték a vásárlás időpontját - amit a dobozon talált matricáról írtam be - és a sorozatszámot. Ezek alapján dobta nekem a körülbelüli lejárati dátumot. Nem tudom miért "körülbelüli" dátumot mondott. Az biztos hogy a készülék végig a dobozában volt, és senki sem kapcsolta be, úgyhogy ha a garancia az első bekapcsolástól ketyeg, akkor az indulás még várat magára.
-
r3dsnake
nagyúr
-
jilian
addikt
Szia!
Köszönöm a gyors választ! Úgy látszik augusztus vége óta ketyeg a garancia, legalábbis azt a dátumot adtam meg amit az egyik matricán láttam, és elfogadta.
Üdv: Balázs
Hogy lehet valami vadonatúj, bontatlan, ha augusztus óta ketyeg a gari?

-
lajthabalazs
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Az előző munkahelyemen kicsit megkésve vettem át ma egy iPad Air 2-t. Vadonat új, bontatlan, de se számla, se garilevél. Ilyenkor mi a helyzet? Van a Dell-hez hasonló service tag-hez kötött garancia? Vagy a dobozban van garancialevél, és be kell vinni egy márkaszervízbe lepecsételni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Sorozatszám alapján megy az első aktiválástól. ITT ellenőrizhető. Papír nem kell hozzá.
-
lajthabalazs
senior tag
Sziasztok!
Az előző munkahelyemen kicsit megkésve vettem át ma egy iPad Air 2-t. Vadonat új, bontatlan, de se számla, se garilevél. Ilyenkor mi a helyzet? Van a Dell-hez hasonló service tag-hez kötött garancia? Vagy a dobozban van garancialevél, és be kell vinni egy márkaszervízbe lepecsételni?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Módosította: Mate ] -
leslieke
Jómunkásember
Köszönöm. Én is jobban hajlok a mini 4 felé, pont a kézben tartás miatt, mert javarészt úgy lenne használva.
Ha nincs számottevő különbség a Air 2 és mini 4 között, akkor csak azért nem veszek Air 2-t, mert jobb proci van benne, viszont kézben tartani meg alig fogom tudni a mérete miatt.Akkor egyértelműen Mini.
-
Oldman2
nagyúr
Én is ezt tudom tanácsolni, ami nem rég nálam volt Air 2 tudtam, hogy azt kell már venni, még mindig nagyon gyors és valószínűleg elég lesz még szerintem 2 évig. Egy dolog ami még jól jött volna, az a 2. generációs Touch ID, de hát amikor kijött akkor még nem volt, de pl az Iphone 6s-ben nagyon jó, hogy ilyen gyors

Köszönöm mindenki tanácsát!
-
DJohnnyka
csendes tag
-
access_denied
senior tag
-
Alex91
félisten
Köszönöm. Én is jobban hajlok a mini 4 felé, pont a kézben tartás miatt, mert javarészt úgy lenne használva.
Ha nincs számottevő különbség a Air 2 és mini 4 között, akkor csak azért nem veszek Air 2-t, mert jobb proci van benne, viszont kézben tartani meg alig fogom tudni a mérete miatt.En mar a nagyobb meretu kijelzos ipad-on is nehezen olvasok, hat akkor a minin...
. En meg a nagyobbat vennem, az is kezben tarthato... -
dorika87
őstag
Ha nincs számottevő különbség a Air 2 és mini 4 között, akkor csak azért nem veszek Air 2-t, mert jobb proci van benne, viszont kézben tartani meg alig fogom tudni a mérete miatt. -
access_denied
senior tag
Rákereshetsz a youtube-on, kb annyit látsz, hogy egy Minin lassabban indul el ugyanaz az app.
Mivel ezek a vizuális tesztek nem nagyon használják ki a processzort 100%-ban ezért nem fogsz különbséget látni.
-
ittakary
nagyúr
A8X és A8 procik vannak bennük: ezek összehasonlítása.
Mivel a felbontásuk azonos, így az Air 2 valamivel, nem számottevően gyorsabb lesz.
ezek a honlapok semmire sem jók, mivel a nyers számítási kapacitás csak egy jellemző
a valós "gyorsaságot" inkább Youtube videókról nézd meg
-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok. iPad Air 2 és iPad mini 4 között vacilálok. Látom hasonló árban kaphatók viszont nekem bőven elég a 7.9colos kijelző. Nem szeretnék annál nagyobbat, mert néha még a mostani 7 colos tabletemet is nehéz tartani kézben hosszútávon.
Az Air 2 erősebb hardverben és tudásban a mini 4-hez képest?
Tehát megéri elgondolkodnom a nagyobb kijelző miatt?Mini 4 jó választás. A mérete miatt kézben tartani is jobb.
-
access_denied
senior tag
Sziasztok. iPad Air 2 és iPad mini 4 között vacilálok. Látom hasonló árban kaphatók viszont nekem bőven elég a 7.9colos kijelző. Nem szeretnék annál nagyobbat, mert néha még a mostani 7 colos tabletemet is nehéz tartani kézben hosszútávon.
Tehát megéri elgondolkodnom a nagyobb kijelző miatt?A8X és A8 procik vannak bennük: ezek összehasonlítása.
Mivel a felbontásuk azonos, így az Air 2 valamivel, nem számottevően gyorsabb lesz.
-
dorika87
őstag
Tehát megéri elgondolkodnom a nagyobb kijelző miatt? -
Chereiose
addikt
Én is ezt tudom tanácsolni, ami nem rég nálam volt Air 2 tudtam, hogy azt kell már venni, még mindig nagyon gyors és valószínűleg elég lesz még szerintem 2 évig. Egy dolog ami még jól jött volna, az a 2. generációs Touch ID, de hát amikor kijött akkor még nem volt, de pl az Iphone 6s-ben nagyon jó, hogy ilyen gyors

-
Ragnar95
félisten
Alapvetően még mindig jól teszi a dolgát, így megérheti, de minimális árkülönbség van az Air 2-höz képest és az Air 2 sokkal jobb vétel, a 2GB RAM miatt jóval tovább lesz használható, így azt a ~20k ártöbbletet mindenképp megéri szerintem.
-
Chereiose
addikt
Nyugi ezzel tisztában vagyok, volt a kezem alatt már egy Air, aztán egy mini 3, majd megint egy Air és legutóbb egy Air 2, bár azt nem magamnak vettem
Arra fogalmaztam ezt meg, hogy leginkább itt aprón most túl vannak árazva a mai szemmel meglévő tudásához képest a mini 2-esek. -
Angie™
addikt
Nekem még mindig az egyes air van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, igaz csak 1-2 játékra használom.. A böngésző sebességével sincs semmi baj, de majd jönnek a szakik és megmondják miért nem éri már megvenni

-
Oldman2
nagyúr
Ha már feljött a Mini 1 vásárlás, akkor részemről is egy hasonló kérdés:
iPad Air 1-est érdemes-e még vásárolni?
Jelenleg max. 80-at szánnék rá.
-
ittakary
nagyúr
Köszi, akkor hagyom is a nézelődést. Viszont a mini 2-vel meg az a bajom, hogy ahhoz képest, hogy milyen idős meg milyen régi a hardver benne, elég nevetséges áron mennek, inkább 60 ezer fele, mint 50K felé...És egyes hirdetőknél meg újonan 85K...El vannak tévedve az árral eléggé sajnos.
Mini4et láttam már párat 70-75ért
ha Mini akkor ez a legjobb vétel
-
Chereiose
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
-
Chereiose
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi, akkor hagyom is a nézelődést. Viszont a mini 2-vel meg az a bajom, hogy ahhoz képest, hogy milyen idős meg milyen régi a hardver benne, elég nevetséges áron mennek, inkább 60 ezer fele, mint 50K felé...És egyes hirdetőknél meg újonan 85K...El vannak tévedve az árral eléggé sajnos.
Másfél éve vettem fél év garival, 4G változatot 60-ért, bőrtokkal, tartozékokkal. Csak nézelődni kell, tuti találsz jó ajánlatot.
-
Chereiose
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Ahogy előttem is mondták, mini 2 a legalja. Az viszont teljesen jó még mindig. Nagyon szép kijelző, a hardver sem gyenge. Az 1GB ramnak lehet érezni a hátrányát, de nem vészes. Sima miniért nem adnék pénzt, bármennyire is jó ajánlatot találnék.
-
btudos
nagyúr
Annyit ér, de csak ha szivatni akarod magad, meg kidobni az ablakon 30 k-t. Minimum Mini 2, azzal még lehet létezni egy darabig.
-
Chereiose
addikt
Ipad mini 1-et öngyilkosság már venni? Igazából nagyjábol tudom, hogy milyen sebességre kell számítani, de inkább úgy kérdezném, hogy mennyit érdemes kifizetni rá használtan? Én olyan ~30K körül gondolom, hogy annyit ér.
-
z67
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tartok tőle hogy a nem hivatalos forgalmazó dolog körül van a kutya elásva. Nem hiszem el, hogy olyan iszonyú nagy költség lenne egy konfig fájlt elfogadtatni az Apple-lel. Nem látom az ellenérdeket a gyártó részéről. Amiért fontosnak találom ezt, hogy az iPad legalább 2x annyi ideig vagy tovább is tud üzemelni, mint a külön kapott mifi, nem beszélve a plusz eszközök cipeléséről és a plusz kártyaigényről. Az ügyfélszolgálat meg annyira van képben az egész kapcsán, hogy még azt sem tudták, hogy minden iPad független.
-
csabiks
senior tag
-
joey04
titán
Telenorral sokan írják, hogy nem megy sajnos, keress rá a topikban. Legutóbb ilyen válasz érkezett:
-
z67
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
A mobile data alatt (ahol a 4G-t kapcsonáld ki/be) ott sincs olyan opció? Asszem először ide van elrejtve a menüpont, és ha már egyszer használtad, akkor kikerül a főmenübe is.
-
z67
őstag
-
csabiks
senior tag
nekem Dolgozói Hipernet 21 -van és tudok netet osztani.
-
z67
őstag
-
ittakary
nagyúr
-
focvis
veterán
-
csabiks
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
Kösz, bár magyar billentyűzet alatt magyar kiosztást értettem. Androidon rengeteg ilyen billentyűzet van, reméltem hogy ha újabban már iOS-en is lehetnek választható kiosztások, temérdek ilyen app lesz. Hát nem

Próbáld ki a Gboardot a Google app-ból.
-
DJohnnyka
csendes tag
Win 10 alól tudom- e irányítani az iPad 4- et?
-
Ragnar95
félisten
Kösz, bár magyar billentyűzet alatt magyar kiosztást értettem. Androidon rengeteg ilyen billentyűzet van, reméltem hogy ha újabban már iOS-en is lehetnek választható kiosztások, temérdek ilyen app lesz. Hát nem

3rd party billentyűzet appok sajnos még mindig kritikán aluliak, de teljesértékű magyar billentyűzet valószínűleg azért nincs is, mert ha külön gombja lenne az ékezetes magánhangzóknak is, túl kicsik lennének a billentyűk és ez a használati élmény rovására menne.
-
poisonborz
csendes tag

-
Ragnar95
félisten
Ezt mondjátok egy 65 éves nőnek... lehet hogy idővel megszokható, de mikor 80%-ban FB miatt van a tablet, hát bassz.
Magyar billentyűzet - erre gondoltok? Vagy van másik/gyári megoldás?
https://itunes.apple.com/us/app/hukey-magyar-billentyuzet/id445879505?mt=8Nem kell semmit letölteni, ha a Beállítások>Általános>Billentyűzet alatt hozzá van adva a magyar billentyűzet, akkor ott lesznek az ékezetes billentyűk is. Ezek beírásához az adott magánhangzón hosszan nyomva kell tartani az ujjad és ekkor feldobja a hozzá tartozó ékezeteket.
-
poisonborz
csendes tag
Ezt mondjátok egy 65 éves nőnek... lehet hogy idővel megszokható, de mikor 80%-ban FB miatt van a tablet, hát bassz.
Magyar billentyűzet - erre gondoltok? Vagy van másik/gyári megoldás?
https://itunes.apple.com/us/app/hukey-magyar-billentyuzet/id445879505?mt=8 -
Ragnar95
félisten
Sziasztok,
Anyumnak vettem egy ipadet nemrég, gondolva hogy egyszerűbb lesz mint egy Android tablet. A magyar billentyűzet hiánya sem piskóta, de komolyan, jól látom, nincs magyar Facebook alkalmazás??! A FB oldal pedig borzasztó élmény könyvjelzőként homescreenről... Van valamilyen megoldás/alternatív kliens?Billentyűzet van magyar, FB app valóban nem tud magyarul, de nincs benne annyi szöveg, hogy ezt ne lehessen kibírni 0 angoltudással is akár...
-
vadászcsiga
félisten
Sziasztok,
Anyumnak vettem egy ipadet nemrég, gondolva hogy egyszerűbb lesz mint egy Android tablet. A magyar billentyűzet hiánya sem piskóta, de komolyan, jól látom, nincs magyar Facebook alkalmazás??! A FB oldal pedig borzasztó élmény könyvjelzőként homescreenről... Van valamilyen megoldás/alternatív kliens?Fb-n melyik szót nem érted?
-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok,
Anyumnak vettem egy ipadet nemrég, gondolva hogy egyszerűbb lesz mint egy Android tablet. A magyar billentyűzet hiánya sem piskóta, de komolyan, jól látom, nincs magyar Facebook alkalmazás??! A FB oldal pedig borzasztó élmény könyvjelzőként homescreenről... Van valamilyen megoldás/alternatív kliens?Tud magyarul a billentyűzet.
-
poisonborz
csendes tag
Sziasztok,
Anyumnak vettem egy ipadet nemrég, gondolva hogy egyszerűbb lesz mint egy Android tablet. A magyar billentyűzet hiánya sem piskóta, de komolyan, jól látom, nincs magyar Facebook alkalmazás??! A FB oldal pedig borzasztó élmény könyvjelzőként homescreenről... Van valamilyen megoldás/alternatív kliens? -
NGA
addikt
"A WIN-esek közül meg majdnem biztos, hogy egyik sem"
Szinte mindegyik támogatja. Tulajdonképpen egy win10-es tabra bármit rádughatsz, amihez van win10 driver, kezelni fogja. (Scanner, nyomtató, külső hdd, pendrive, bill, egér stb.)
Sakab: pc-re fel kell telepiteni a serviio-t, majd ipadra a vlc-t és mehet a filmnézés.
-
r3dsnake
nagyúr
Tudsz rákötni billentyűzetet, midi keyboardot zenéléshez, külső hangeszközöket, DSLR fényképezőt. Csomó mindenre jó, fájlátvitelre pont nem.
-
Ragnar95
félisten
Win10 tabletnél rosszabbat nehezen választhatnál szerintem. A hibrid rendszerek nagyon kiforratlanok még mindig. Az egyetlen használható a Surface Pro, de az meg méregdrága.
-
galaxys80
veterán
Ennek azért a vásárlás előtt illett volna szerintem utána nézned.
De legjobb tudomásom szerint az androidos taboknak is csak egy része OTG képes.
A WIN-esek közül meg majdnem biztos, hogy egyik sem. -
Noxy
veterán
16gb-s Air-t használok, még is több száz film között válogatok idehaza. Ha vidéken vagy külföldön vagyok, csak internett elérés kell hozzá.
-
Sakab
senior tag
Ne már...akkor miért árulnak tonna számra ebayen ipad-hez OTG kábelt?Jailbreakkel?
Egyre jobban agyalok azon h eladom az airt meg a netbookom es a 2ő árából veszek egy win10es tabletet, mert ez a bekorlátozás kiakaszt. -
Süvi
őstag
sziasztok, adott egy ipad air 128gb 10.1 rendszer. Van egy OTG kabelem es egy 128 Gb pendriveom amire filmeket szeretnék tenni és az ipadon pedig lejátszanam. Ezt h tudom megoldani mit kellene feltelepítenem? Mert igy jelenleg hiába dugom rá valami importalo ablak bejon amibe nem látszik semmi sem :/
Nekem ezekkel van tapasztalatom., ki lehet jönni egyébként olcsóbban is.
-
galaxys80
veterán
sziasztok, adott egy ipad air 128gb 10.1 rendszer. Van egy OTG kabelem es egy 128 Gb pendriveom amire filmeket szeretnék tenni és az ipadon pedig lejátszanam. Ezt h tudom megoldani mit kellene feltelepítenem? Mert igy jelenleg hiába dugom rá valami importalo ablak bejon amibe nem látszik semmi sem :/
Sehogy. Ez így soha nem is működött IOS alatt.
Illetve léteznek speciális Flash Drivek-ok amikkel működik, de ezek jellemzően aranyárban vannak a sima pendrive-hoz képest. -
Sakab
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
Szavatosságnál bizonyítanod kell, hogy a hiba már akkor is fennállt, mikor már megkaptad a készüléket.. az megint más, hogy az eladók nagy része átveszi javításra ügyfélélmény miatt, de egyáltalán nem kötelező. Személyes tapasztalat, 1,5 évesen elszállt egy ismerős iphone-ja, felküldte az Apple-nek, akik megállapították, hogy alaplaphibás majd visszaküldték ugyanúgy. Ezután elvitte a forgalmazóhoz, ahol elküldték, hogy ez nem gyártási hiba.
Tisztában vagyok a szavatosság fogalmával, de az Apple nem várja el hogy te bizonyítsd. Nem kell szakvéleményt vinned.
-
Watto1991
senior tag
-
ittakary
nagyúr
Szavatosságnál bizonyítanod kell, hogy a hiba már akkor is fennállt, mikor már megkaptad a készüléket.. az megint más, hogy az eladók nagy része átveszi javításra ügyfélélmény miatt, de egyáltalán nem kötelező. Személyes tapasztalat, 1,5 évesen elszállt egy ismerős iphone-ja, felküldte az Apple-nek, akik megállapították, hogy alaplaphibás majd visszaküldték ugyanúgy. Ezután elvitte a forgalmazóhoz, ahol elküldték, hogy ez nem gyártási hiba.
mikor is volt ez?
-
Watto1991
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
nyugodtan lehet annak kezelni

számla birtokában ugyanúgy leadod egy APR szervizben garanciáztatni mint 1 éven belül
ha cserélni kell, akkor kapsz új készüléket, és a szavatosság a magyar jogszabályi kereteknek megfelelően újraindul, újra 1 év szavatosságod lesz rá
-
Watto1991
senior tag
Szerintem a +1 év szavatosságot ne kezeljük garanciaként ..
-
ittakary
nagyúr
-
Tibi86
aktív tag
Persze.
Ha tőlük veszed, első indítástól kezdve él az 1 év garanciád.
Ha iStyle-tól veszed, bónuszként kapsz +1 év szavatosságot, azaz kvázi 2 év garit kapsz a készülékedre (ez igaz az összes hivatalos magyar Apple viszonteladóra)
Köszi az infót. Azért így akár HA-ról is vállalható a beszerzés.

-
XFishboneHUN
senior tag
Persze.
Ha iStyle-tól veszed, bónuszként kapsz +1 év szavatosságot, azaz kvázi 2 év garit kapsz a készülékedre (ez igaz az összes hivatalos magyar Apple viszonteladóra)
-
-
ittakary
nagyúr
Sziasztok,
fontolgatom egy Air 2, esetleg az Istyle-os 12,9-es demo pro megvételét. Kérdésem arra vonatkozna, hogy amennyiben az Air 2-t a HA-ról venném, megbízható eladótól (karsaitomasz, kicsi1986), akkor az "érvényes vásárlási dátum" címen fog bekerülni valami az Apple rendszerébe?
Jól gondolom, hogy ez feltétel a gari/jótállás esetleges érvényesítéséhez?Köszi

Persze.
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok,
fontolgatom egy Air 2, esetleg az Istyle-os 12,9-es demo pro megvételét. Kérdésem arra vonatkozna, hogy amennyiben az Air 2-t a HA-ról venném, megbízható eladótól (karsaitomasz, kicsi1986), akkor az "érvényes vásárlási dátum" címen fog bekerülni valami az Apple rendszerébe?
Jól gondolom, hogy ez feltétel a gari/jótállás esetleges érvényesítéséhez?Köszi

-
bigsee
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Szerkesztéshez abszolút értelmetlen. PS -> nagy monitor, egér, bill. Ezekből kevés van meg akármilyen tableten.
Lehet iPaden is fotót szerkeszteni, de bőven elég az ujj hozzá.
-
access_denied
senior tag
Szerkesztéshez abszolút értelmetlen. PS -> nagy monitor, egér, bill. Ezekből kevés van meg akármilyen tableten.
-
bigsee
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Szerintem erre felesleges bármi.
-
bigsee
addikt
Urak! Ha már szóbajött a 9.7-es és a fickálás, érdemes egy tollba beruházni, ha pl. csak szerkeszteni akarom a képeimet (LR, PS, stb...) és nem igazán a rajzolás az életcélom? Tehát kezelni szeretném a cerkával, nem rajzolni. Vagy erre más Pen is elég...?
-
vadászcsiga
félisten
A kiállított darabon 10.x.x volt. Hogy a dobozban mi van, nem tudom. Próba-szerence alapon veszel egyet, bekapcsolod, és ha nem az van rajta, akkor elállsz a vásárlástól. Még indokod is lehet rá

Urak: NINCS PIROS EGYES A BEÁLLÍTÁSOK IKONON NÁLAM SEM!
Air 2, 9.3.1. Kitörlöm és kész. Ha van frissítés, jelez, törlöm, és nincs ikon.7-esen mindig volt, hiába töröltük. Ezért említettem hogy ha az adatlap szerint 7 van rajta akkor ott kellene lennie, de ha nem kapott netet akkor tényleg nem. Viszont így hogy láttad a 10-et, tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
15800 - 15701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
- Eladó Apple Magic Keyboard 11 hüvelykes iPadhez hibátlan állapotban, dobozzal
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 128 GB
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már csak nekem kell tudnom rendesen felrakni.