- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
old gray #398 üzenetére
hát teljesítményben semmit se nyernél, hisz az E5200 a 3,6ghz-et 300-as fsb-vel tudja, az E6300 meg gondolom 500-zas fsb-vel, szal nem nyernél, jó lapod van használd ki
ellenben hőmérsékletben kevesebb hőt termel, igaz én csak a 3dmark közbe odatartottam a kezem a hátsó kifújó ventihez míg az E2160assal 3,2ghz-en pokoli forróság ömlött ki, ezzel inkább csak langyi, a gyári hűtő is feleakkora
-
old gray
addikt
Van értelme egy E6300@ max. 3605MHz-ről váltani egy E5200@ max. 3660MHz-re?
Gondolom teljesítményben nincs nagy különbség, de a hőmérsékletek szempontjából már fontolóra venném a dolgot, ha kiderülne: az E5200-al a CM Z600 passzívan is megbirkózik. U.akkor érdekes hogy a 65nm vs 45nm ellenére mind a 2 cpu-nak 65W a TDP-je, szóval lehet mégsem lenne hűvösebb egy E5200?MOD: szóba jöhetne még egy E7200 CPU is, E6300 / E7200 egyenlő órajelen mekkora különbség lenne tapasztalható teljesítményben?
Úgy általánosságban az E5200 / E7200 szériák milyen tuning-potenciállal bírnak?
-
Bluegene
addikt
Kicsit többféle procival megvan a 7*333-as teszt, de majd biztos mindenki újra megcsinálja a kedvedért 9*200-on...hát ha akarják tudni a 45nm vs 65nm-t, ezidáig nem lehetett mert a cache 6mb vagy 3mb illetve 4mb v 2mb v 1mb volt szal nem lehetett clock to clock
összemérni igazságosan, most végre lehet 2mb vs 2mb 45nm vs 65nmnem kell mindenkinek megcsinálnia elég egy embernek, én megcsináltam(kábé max negyedóra), remélem lesz egy nem lusta ember és akkor kiderül, egyébként már mondtam h 7X333-at nem tud a proc
-
KMT
addikt
válasz
Bluegene #388 üzenetére
E2000-es topikban, nem fogom megkeresni hol, te is megteheted.
Nem CL5 lesz, hanem SPD szerinti. A fő időzítések a legtöbb ramnál persze CL5 lesz, de nem garantált. És akkor ott vannak a másodlagos időzítések, azok szinte biztos különböznek két különböző ram esetében.
---||---
Kicsit többféle procival megvan a 7*333-as teszt, de majd biztos mindenki újra megcsinálja a kedvedért 9*200-on...
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene #384 üzenetére
Olyan veled mint lóval imádkozni.Látod,mindent elküldtem(MERT AZ REÁLIS ÉS MINDENKI ÚGY NYOMTA)erre egy fél topik alkalmazkodjon hozzád.
Mondtam azt is,hozd ki a maximumot a procidból,lássam azt a 25%-ot amit ráver az enyémre.._ez se volt jó.
Tesztelgess 1edül,én belefáradtam.. -
Bluegene
addikt
A topikban képekkel volt igazolva az eredményhol??? melyik, milyen topicban
Load optimized esetén meg nem garantált, hogy ugyanazok lesznek a mem időzítésekde épphogy akkor lesz( )CL5-benez nem volt túl értelmes hsz,
olyan nehéz belőni egy 9X200-at és lefuttatni párr tesztet? kábé 5-7 perc mindennel max, + képet mellette hogy mennyin jár, sőt ha valakinek E2160-asa vagy E4300-asa akkor csak alapon kell futtatni simán
-
Bluegene
addikt
nah csináltam 9X200-on teszteket
load optimized defaults-ra mentem, a szorzót 12,5-ról 9-re vettem, ennyi
ill a c1e-t és eistet kikapcsoltam(energiagazdálkodási funkciók), nehogy bezavarjanakszal egy E4300-as szintjére vittem(9X200, 2MB cache), 65nm vs 45nm, ha van valakinek kedve ugyanazen az órajelen megmérkőzni akár E4000-essel akár E2000-essel rajta, érdekes lesz, jah XP alól nyomjátok ha lehet úgy hogy a háttérben nem fut semmi
egyébként IPC-ba nincs sok különbség 2mbos 65nm-es hez képest szerintem
-
lipi67
nagyúr
-
Arpee78
senior tag
Köszönöm, google-ben én is kerestem, és én sem találtam. Ezért írtam ide a kérdést.
-
Bluegene
addikt
-
Arpee78
senior tag
Van review erről a prociról?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene #370 üzenetére
Ugye ezt Te se gondolodf komolyan(alapórajeles)
Az a proci az első boot-nál volt talán arrafelé
Sajna nincs..De nem is az alapórajel a lényeg,hisz akkor AMD-s lennék.Ezeknél az olcsó kis ügyeseknél az a lényeg..mennyit tud..
Igen,én se azt mondtam,hogy minden 2xxx brutal.Sőt!2140-2160-2180..nálam vége a sornak.2200,2220-már az se bejövős.Ezeket szeretem,nézd el nekem -
Bluegene
addikt
persze h jó az,de csalódás,mint a 7xxx voltaz ebben 1etértek
jó te kifogtál egy jó E2000-rest az enyém 3,2ghz@1,35v-tal se volt prime stabil, igaz úgy használtam
, szal nekem előreleépés
ényeg:a 2xxx után és a 8xxx közé teljesítményben(benne van a tuning is)karakteresebb procit vártam, mint az 5xxx és a 7xxx szerintem az Intel szándékosan fogja vissza ezeket hogy a vásárlókat a drágább E8000-esek felé terelje, ciki lenne ha ezek éppolyan jól húzhatóak lennének, vagy leköröznék,
ég egy elsőszériás 4300-as(1V-os VID!!!)vagy 6300,6320,6600...jobb alternatíva ha reális összegért hozzájut az ember..sztem ez túlzás, talán kihozható a 3,6-3,7ghz ezekkel de az már nagyon a végük, és fűtenek mint kazán, szal jó pár ezressel olcsóbban , nem jobbak, ráadásul ez wolfi(nagyobb IPC)alapórajeles eredményeid nincsenek? leviszem 10-re a szorzót, 10X200-ra vagy 10X300-ra ilyeneket keress, ha van megcsinálom ugyanazt és meglátjuk mennyit javult az IPC
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene #366 üzenetére
Félreértettél!!!Én méhg mindíg nem szidom a procit,persze h jó az,de csalódás,mint a 7xxx volt.Annyi pénzért megéri,s nem becsmérlem,hiodd el.Tesztelheted.Én már nem tudom így csak régi tesztjeim vannak.dmark 3150(asszem),3937 ponttal már meg is van Neked a 25%
Érted mire célzok.Pi is van valahol az 15 asszem 1M-en.Everesetet elküldtem,muti a Tiédet!
-Na:Azért írtam ezt,s voltam,vagyok benne biztos,mert kb ekkorát csalódtam a 6750-es procimban.A kis bajnokomat(a szóbanfprgó 2180)eladtam,pedig a legjobb volt.Volt még 3 nagyon jó,Zájec,Bagira és Petya procija,Szóval eladtam 19,4K-ért s vettem egy 6750-est és....képtelen voltam azt az eredményt produkálni vele!!!Jó 1 hónap kellett mire hasonlót értem el.Mondhatnád,hogy bezsongtam,s tudat alatt becsaptam magam,de..a 6320-as procival(pedig 7es szorzó)simán vertem a 2180-at és 6750-est is.A 6750 PI-ben verte a 2180-at,de a 6320-at...nem.Erre mondtam.(bocs ha zavart vok ,de 2 törpém itt öli 1mást)
Lényeg:a 2xxx után és a 8xxx közé teljesítményben(benne van a tuning is)karakteresebb procit vártam, mint az 5xxx és a 7xxx.Még egy elsőszériás 4300-as(1V-os VID!!!)vagy 6300,6320,6600...jobb alternatíva ha reális összegért hozzájut az ember..-Megyek,kinyírom a 2 gyerekemet-
MOD:markban van 10-15%..de a 2180-asom javára.Ja!!!-Ha magas a VID-ed(mennyi?)szarj a hagyományokra.Simán elbír 1,35-1,38V valósat 24/7-ben.
-
Bluegene
addikt
egyébként alvin is hasonló órajelig jutott velük, szal nem egyedi eset az enyém
ez van, olcsó húsnak híg a leve, 3,6ghz wolfi, ennyi pénzért ez jár
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene #363 üzenetére
Az a 25%???Ez is tulzás..nagyon.Ennyi különbség 2xxx és 8xxx között sincs..
Csinálj egy sima everest tesztet nekem légyszi,mint én a quad-nél a 2180-nal.Hol van a 25%-(sehol)sőt a 2180 nyerne.de csináld meg és látni fogjuk.Azt a 2180-at a gépedben lévő 5200 meg se veri..l2 ide vagy oda..Sajna nár nincs meg,de van egy-2 teszt róla,összemérhetjük ha gondolod.
Szerintem MINDENBEN verni fogja a 2180..Ok,egyedi darab és összességében jobb minden tekintetben az 5200.De nagyátlagot nézve se jobb 25%-kal..ez is tuti -
kulerr
őstag
Ez így van fiúk sokat vártunk tőle...,de most őszintén majd amikor normalizálódik az ára, aki olcsó és jó procit akar venni ez nem jó? mondjuk 3,7Ghz 15K-ért ?
velem együtt sokan hozzászokva a sok 4 gigás prájmokhoz és 8xxx-es tulajoknak már persze h magasak az elvárásaink, de ez mégiscsak árban a felelesz...
-
Bluegene
addikt
jó én is csalódtam, de a pudding próbája az evés
felemás, talán túl nagy teljesítményt vártunk túl kevés pénzért
igaz h az E2000-esek ár/értéke a legjobb, de egy 4850-est jobban visszafogja, lehet hogy az a +25% teljesítménytöbblet pont jól jön egy modern vga-nak
szal mhz/ft vagy IPC/Ft ban jobbak az E2000-esek, de az E5200-zas viszont nagyobb teljesítményű
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene #361 üzenetére
Nem azt mondtam,hogy jobb!Viszont ár/teljesítményben ottvan!S teszteken kívül..ha vki megmondja,hogy egy adott játék alatt min játszik..
Más:Nézd én most is "csak"4,4GHz-et linkeltem,pedig 4,6 felett PI-zek.Viszont csak olyan eredményt teszek be ami nem egy fényképre használható!!!
Bagira szted miért akarta Chibótól megvenni a procimat?Hisz neki 4160-at sikerült kihozni,nekem csak 4060-at.Elmondom!Az legtöbb proci valóban 3,2-3,4GHz-mert ..hagyjuk.Pár proci stabil 3,6GHz-en is!Az enyém 24/7ben 9*420!!!!Én nem 3,7GHz-en boot és kütyükkel 4GHz felé.nálam 3,85-3,9GHz-en simán ment hiba nélkül!Majd keresek neked teszteket.Csak..Volt egy "beszélgetésünk"Zájeccal,s ezért(nézd meg)nem néztem a végét a procinak,hanem megnéztem nála mit ment ,rátettem 10MHz-et,s azt linkeltem.De ne tévesszen meg a 1,5V/3610MHz..az valójában 3,8GHz körüli..
szaros 3,4GHz-hez meg elég volt 1,368V!!!S nézd meg a 24/7-es 9*420-ast..Összevetettem egy q66-tal..
[3,4GHz/1,368V]
[2180Vs Q66]
MOD:"szal 3,7GhzX1,15=4255mhz-es E2000-resnek felel meg, de napi használatra"ezt nem értettem.
Sajnálom ha félreérthető voltam,nem bántani akartam a procit!!!!Csak én sokkal többet vártam tőlük.S ha az első szériák se brutáltuningok..fél év és 3,3-3,4GHz lesz a határ...
Persze,hogy jobb,s megéri,és az is igaz,hogy mire nem elég.Nekem egy 2xxx/2000MHz mindenre elég... -
Bluegene
addikt
.lehet,hogy a 2xxx széria nagyon magasra tette a mércét..attól azért jobbak, lehet hogy egy-egy kísérlet erejéig 1,6v-tal 4ghz-et is elértél, de valljuk be a realitás a 3,2ghz kábé mindenki úgy használja, nem véletlenül afölött már csak erőltetve megy
ez meg tud 3,6-3,75Ghz-et, de ha rászámolunk +5-8%-ot(cache miatt) és +10%-ot(fejlesztett wolfi), vagyis +10-15%-ot(ennyivel lehet gyorsabb) akkor az E5200 napi használaton jobb mint egy 4ghz-es E2000-res
szal 3,7GhzX1,15=4255mhz-es E2000-resnek felel meg, de napi használatra
olvasok az E8500-asokról, hát igen, 4,4ghz 6mb cache 500fsb, az más
, de nem is 7K-ba váltották volna
, majd esetleg veszek egy olyat 1 év múlva mikor már olcsó(vagy quadot), egyébként is elég ez a 3,6GHZ, Kiváncsi vok a mai játékokban mikor van cpu limit ezzel
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene #354 üzenetére
Pedig a farkasok elvileg szeretik a 965-ös deszkákat.Nézd meg alacsonyabb szorzón is,hogy mennyi az FSB.Nekem a 6750-es volt olyan,hogy lap,szorzó mind1 volt neki,480-as FSB-n megállt.
Nálam a kezdetetkben volt egy 7200-es,szar lapban,plusz fesz nélkül 3,5Ghz-et ment,s bár nem rossz,de akkor eldöntöttem..nem.Nekem ilyen sose lesz.Inkább egy jó öreg 6300-as.(az se lett)Olcsón 2xxx-et hozzádvágnak,ha meg valóban látványos javulást akarsz(ami nem csak teszteken jön ki!!!)akkor se az 5xxx,se a 7xxx nem a Te"embered".-OPersze ettől még jó procik,csak..lehet,hogy a 2xxx széria nagyon magasra tette a mércét.. -
Chaser
legenda
Jah meg az alapórajelet hány V-on minimumon viszi kb
-
Bluegene
addikt
válasz
Bluegene #354 üzenetére
tagadhatatlan pozítívuma hogy nem volt drága(7500Ft nem nagy zsé még nekem se)
sokkal alacsonyabb a hőtermelése, és wolfi elég harapós a windows3,62ghz-en prime stabil ramok 800mhzen de cl4-ben
3,75-3,76Ghz-en fut nem prime stabil, de ez a max(ki kell még kisérleteznem)se a lap, se a hűtő nem lehet gond, mert elég hűvős procc a lap is tud 430mhz-et
szal lehet ez egy gyengébb darab 3,8ghz-et ebből senki se sajtol ki, nemhogy 4gigát(1,5v-ot meg nem adok neki, azt ne várjátok), 3,7ghz a realitás majd belövöm normális fesszel
az meg hogy nem tud sse4.1-et az nem hátrány, majd 3 év múlva a legújabb játékmotorok esetleg támogatják, addigra kikopnak a 65nm-esek talán[link]
[I]Processor
* Requirement: SSE2 support
* Recommendation: A dual-core processor with performance equivalent to Intel Core 2 Duo E6600, AMD Athlon X2 6000+, or higher [/I] -
Bluegene
addikt
sose mondtam hogy megéri
persze kicsit jobb, de nem sokkal
nagy tunningmesterek adjatok tanácsot
3,62ghz szabil 12-es szorzóval(magasbb FSB-n nem indul igaz 1,35-öt adtam neki)
ill 12,5-n se indul 302mhz FSB-nél de akkor 1,38at adtam
szal a max fsb 302 és a proci vége max 3,7ghz lehet prime stabilanvégülis lehet én fogtam ki egy rosszabbat, vagy egyszerűen béna vagyok(adtam már neki 1,42v-t is de nem akar nagyon 3,8ghz-en elindulni, hiába pedig 12,5-ös szorzóval
), innentől kezdve nem tudok vele mit kezdeni, a proci vége 3,8ghz alatt kell hogy legyen, igaz most perpill 3,7-en járatom(12,5X297), stabil de prime-stabil-e?
a proci vége 3,8ghz alatt kell hogy legyenehhez még annyit hogy be sem bootol, hiába a mgas fesz, szal itt nem lehet szó arról h rosszul raktam fel a hűtőt
most meg kéne találnom a 12,5-ös szorzóval a maximum stabilt(olyan 3,7 lehet a vége, de inkább alatta) -
-
Bluegene
addikt
nem értem ha biosban 1,35 voltot adok neki, akkor a cpu-z és az everest miért ír többet
[link]egyébként 1,35v-on 3,62ghz a max prime stabil(12X302), és nem szereti a magas fsb-t se
hát ha ráküldöm a feles szorzót 12,5X302=3775mhz na akkor viszont feszt kell emelni h stabil legyen gondolom
-
Bluegene
addikt
válasz
Bluegene #342 üzenetére
szerintem ezért a + 400-500 mhz-ért annyira nem éri meg az E2000-esekkel, szal sztem max néhány + ezrest szánjatok rá, túl sokat ne
engem nem győzött meg egyértelműen, kicsit gyorsabb lett, hűvösebb a gép de nincs egetverő különbség, hát nemtom egy E6600-nál és társainál biztos jobb
-
Bluegene
addikt
3,6ghz prime stabil[link]
1,35v-on
kitesztelem ezen mit bír
mass effecteztem félórát gond nélkül
úgy néz ki 3,6 és 3,75 között lesz a stabil vége 1,35v-on
sztem ennyit nyugodtan lehet adni neki(1,35), az E8000-es topicba is ezt írják napi használatra
ellenben a magas fsb-t nem szereti 9x355-ön nem akart menni
(azért mert az előző procim annyin ment és clock to clockra lehetett volna mérni, mennyit számít h wolfi +cache
-
kulerr
őstag
válasz
Bluegene #340 üzenetére
hát nem mindig csípázzák ha beugrik egy másik progi...Lipinek is volt hasonló h simán prime-olt aztán elindított valamit és behalt.
Te de figyu lehet h hülyeség de a prime-t a wolfikhoz szoktuk szokták használni...nem lehet h ennek meg az orthos kellene?, de ez csak feltevés ..mondjuk én kipróbálnám.
-
Bluegene
addikt
válasz
Bluegene #336 üzenetére
úgy néz ki 3,75@1,35v a reális
ezek mind lefutottak elsőre, igaz nem prime stabil, de egyébként mennek a dolgok, nem hibázik, 1,35 v-nál meg többet egyenlőre nem adok neki, a hőmérsékletek jók nagyon a mag alapon 38-42 fokos, netezés közbe, igaz a mag1, mag2 hőm. 10 fokkal magasabb
, de mind1, terhelve olyan 50-55 fokos a mag
próbáltam 12,5X320at (4giga), 1,4v-on, sőt 1,42 volton de nem megy, sőt 3,8-at se akar, sőt 3,78-at se(hibázik, instabil), úgyhogy marad a 3,75 de így stabil, nagyobb feszt tartósan meg nem adok neki 1,35v-nál
szal aki ilyet vesz valami hasonlóval számoljon, az E7200-asok mennek így, sokkal nem jobb az e2000-nél csak akkor vegyetek ha pár ezer forint a ráfizu(nálam 7500ft volt)
próbáltam 3,75ghz-et nagyobb FSB-vel kisebb szorzóval de nem akarja
, azért az E6000-eseket lenyomja
szal nem ájultam el tőle, de azért aranyos, a vinyótekerés megszűnt(gondolom a vista ismerkedett vele)esetleg később fölkúszhat 3,8-3,9ghz-re de ahhoz még tesztelnem kell, ill profi tunningosok tanácsát kikérnem
-
törölt tag
válasz
Bluegene #336 üzenetére
Hát az a hűtő jóformán ahhoz se elég, hogy alapórajelen csendesen hűtse, ilyen hűtőt adnak még a 45nm-es Quadokhoz is... Van FPO-s topik is a PH!-n.
-
Bluegene
addikt
válasz
#19617792 #335 üzenetére
írjatok neki azt hoz esetleg, bár azt mondta nagykerben ritka az ilyen procc még(mázlim volt épp volt), ill nem biztos hogy beszámítja, de alvin se számol be ő viszont beszámította volna de 10K-t kellett volna dobnom, ill van egy ember aki 16,5-ért hozza, de ő sem számít be
FPO/Batch#: 3820A958, az okosok megmondják mit jelent
egyébként nagyon aranyos kis kék doboza van, olyan mint az E8000-eské, a hűtője viszont nudliilyen
nincs kedvem újrarakni, egyébként 9X355=3,2 ghz alapfeszen, tudom ezt azért raktam be hogy órajel vs E2160 órajelet tudjak tesztelni
-
-
kulerr
őstag
válasz
Bluegene #332 üzenetére
Szia!
Na öcsém esküvője volt tegnap...Jó ez a proci!, azért arra nem számíthattál te se komolyan h 7/24-be 1,3-al 4 gigát kapsz...de az h 3,7-en így viselkedik az nagyon jó és ha beérik jobb lesz.
Igen a 7200-hez hasonlít, de nagyon sok 7200-esnek is gondja van már ezen az órajelen, az meg h használatnál stabil az a lényeg nem? , meg a 2xxx-es szériánál azért többet tud, akárki akármit is mond!!
Kicsit szokatlan az új arcképed...miért váltottál?, már megszoktuk a régit... -
Bluegene
addikt
válasz
Andrewstarr #330 üzenetére
aha 3,76ghz-nél 40 fokos a mag elég jó
core1 52
core2 53de tökmind1 ha szarabbul kened fel a pasztát máris magasabb hőmérsékleted lesz, tény hogy nem túl forró szerintem, az E2160nál ömlött ki a forróság hátul terhelésnél ennél meg nem annyira
-
politomi
tag
Most egy olyan beállítást sikerült csinálni, hogy 3.5Ghz-n nagyon alacsony feszt adtam neki (1.29 cpuz) az orthos 2mp-t sem bír ki, de a vista stabil. Én úgy gondolom, ha az orthos alatt ennyire instabil akkor ez az oprendszer bootolásakor vagy magán a vista-n is kellene valamit észrevenni, hogy nem OK.
-
-
Bluegene
addikt
válasz
politomi #324 üzenetére
nem prime stabil, windows stabil
de mind1 beszélek a tapasztalt wolfisokkal
ill ő is azt mondja h 1,4 mehet 24/7
szerintem ez az E7200-asokhoz fog hasonlítani és nem az E8000-esekhez sajna
-
Bluegene
addikt
válasz
#19617792 #320 üzenetére
hát a 4ghz nem akaródzik, de még kitapasztalom
megérte? felemás érzéseim vannak
egyrészt 7500Ft volt a beszámítással(E2160) az ára, de nem hinném h a 4 ghz-et lehet tolni 24/7inkább 3,8-3,9 a realitás, persze ez is jó csak a E2160 3,2-t tudott stabilan, szal nemtudom, még ismerkednem kell
MÁS: miért van az h mióta az új procc van a gépben a vinyó teker mint állat?
-
Chaser
legenda
Akinek van 5200 megnézné, hogy 3Ghz-et hány V-on tudja?
-
Andrewstarr
aktív tag
Én megkockáztatom, ha meg tudunk egyezni a mostani procimról a vevőjelöltel,
akkor már rendelem is meg. -
törölt tag
válasz
Bluegene #305 üzenetére
CPU support oldal sem kecsegtet semmivel, az össze Wolfinál Not support van, pedig elvileg menniük kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest