- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Igen sajnos ez van, a lapom valószínű selejtes darab. Abszolút nem lehet benne tuningolni az ilyen szintű procikat.
Érdekes, hogy az E1200-nál engedte 300 fölé tolni az FSB-ét.
Erre a lapra csak dísznek helyeztek P35 chipkészletet, szerintem a fesz ellátása nagyon kusza ehhez a chipkészlethez. Előbb utóbb le kell cseréljem a lapomat is. De inkább előbb.
Sok fórumtárs próbált már segíteni (msn-en), de sajnos nem jutottunk előre egyikkel sem.Mindent elkövettünk. Mindhiába. A lap 300-as FSB-nél kihal teljesen. Szerintem valami rossz benne.

Jah, és a legutolsó hozzászólásomban szereplő beállításokat is elfelejthetem, mert annyira nem stabil a rendszer, hogy még a vírusírtó progi is leállt magától, meg 30 másodpercenként hibaüzeneteket dob a win. majd lefagy. Most újra alapfeszen megy 11x285-ön, de így érdekes módon atom stabil. Legalább is kibírt 5 perc orthos-t, meg 5 perc everest rendszerstabilitási tesztet.

Szerk:
Emlékszem az E4500-nak annyi feszt adtam már, hogy sokan vizesblokkal sem merték volna elindítani, de akkor sem változott semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Python programozás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest