- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Osynho addikt Mekkora a szorzó/fsb? Az a Vcore Bios-ban annyi? Mert akkor a valós kevesebb. Ha stabil ekkora feszen (és elég neked a teljesítmény) akkor keresd meg a minimum feszt amin még nem hibázik. Minekl menjen emelt fesszel, ha bírja kisebben is?  Ramszorzót tedd nyugodtam manualra szerintem, akkor pontosan be tudod állítaniHogy lehet 21 fokos a cpu? Vagy a teraszon van, vagy félremér, mert a gyári hűtő esélytelen h így hűtsön Ramszorzót tedd nyugodtam manualra szerintem, akkor pontosan be tudod állítaniHogy lehet 21 fokos a cpu? Vagy a teraszon van, vagy félremér, mert a gyári hűtő esélytelen h így hűtsön    
 A speedstep meg mivel csökkenti az órajelet, ezért nyilván csökken a teljesítmény is , de pont ez a célja. Ha meg nő a terhelés akkor max szorzóra visszaáll és küddi , de pont ez a célja. Ha meg nő a terhelés akkor max szorzóra visszaáll és küddi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
 Orthossal terheld, (vagy Intel Burn-el - ezt nem ismerem).(#2012) akosf Ezt most miért?  Nem akartam senkinek beszólni, vagy sértő lenni, csak válaszoltam. Nem értem miért kell egyből bepöccenni. Szeretet ünnepe van! Nem akartam senkinek beszólni, vagy sértő lenni, csak válaszoltam. Nem értem miért kell egyből bepöccenni. Szeretet ünnepe van! De nekem mindegy De nekem mindegy Legalább topic-tulaj lettem Legalább topic-tulaj lettem  
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem feltétlenül sok az az 1.31V, de felesleges lehet, ha menne kisebbel is. VID mennyi?
 Nem feltétlenül sok az az 1.31V, de felesleges lehet, ha menne kisebbel is. VID mennyi? 
								 Ramszorzót tedd nyugodtam manualra szerintem, akkor pontosan be tudod állítaniHogy lehet 21 fokos a cpu? Vagy a teraszon van, vagy félremér, mert a gyári hűtő esélytelen h így hűtsön
  Ramszorzót tedd nyugodtam manualra szerintem, akkor pontosan be tudod állítaniHogy lehet 21 fokos a cpu? Vagy a teraszon van, vagy félremér, mert a gyári hűtő esélytelen h így hűtsön  
   , de pont ez a célja. Ha meg nő a terhelés akkor max szorzóra visszaáll és küddi
 , de pont ez a célja. Ha meg nő a terhelés akkor max szorzóra visszaáll és küddi  ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
  Nem akartam senkinek beszólni, vagy sértő lenni, csak válaszoltam. Nem értem miért kell egyből bepöccenni. Szeretet ünnepe van!
  Nem akartam senkinek beszólni, vagy sértő lenni, csak válaszoltam. Nem értem miért kell egyből bepöccenni. Szeretet ünnepe van!   De nekem mindegy
 De nekem mindegy   Legalább topic-tulaj lettem
  Legalább topic-tulaj lettem