- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Egy pontos beallitast kerhetnek?!
nekem egy p35-ds3 rev 1.0-am van, 1066-os kingmaxokkal, tehat ez a lap sem leher rossz...alapon 3500mhz-n stabil teszteknel, egyedul orthos fagy ki, de jatekok, SuperPI 2x16mb siman lefut...
3600on is indul, talan meg 3800on is, de ott mar csak egy asztalt latok es ujraindul...
a fesszel meg fura, mert mar majdenm 1,4v-nal jartam, de ott se vette stabilra a cpu.t...
memonak is adtam +0,2-t vagy mennyit...
lattam tobben irtak h a pce-e cuccot 100mhz-re raktak, annak mi ertelme van?!
-
Zsoss
csendes tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Először is köszi a reagálást !
A másik lapban is ilyen eredmény volt... létezik, hogy a két szenzor a procin belül rossz legyen ??!!
Odaszuszakoltam egy lapos hőmérőszondát a hűtő és a proci találkozása közelébe, az 36C-ot mér.
A hűtőt megfogva épphogy langyos.
A proci fém leszorító keretét tapizava az is csak langyos, pedig az körvetlenül érintkezik a kupakkal ugye.
Everest nem tudom honnan veszi a 3. CPU hőfokot, az 38C fok.Nekem inkább picit domborúnak tűnt a proci kupakja.
Paszta szokás szerint vékonyan van,ahogy kell, megnéztem hogy azért felkenődik-e a hűtőre. Amúgy sokadik procim a sok év alatt.Hogy érted azt hogy könnyen orvosolható ?
Amit leírtál az alapján létezhet az, hogy a 45nm és a kissebb magfesz ellenére nem fogyasztanak kevesebbet ez a proci, mint a 2180 ?!
Tesztekben úgy láttam kicsit kevesebbet fogyaszt, mint a régi Allendale magosak. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Szerintem egy AC freezer 7 pro elég a tuningolt E5200-nak.
Olcsó is. Nem tudtam még 55 fok fölé vinni.
PWM-es és kb 1,5x akkora a hőleadó felülete mint a TX2-nek.Mivel a #4 5200-esem is magas VID-es és nem nem nagyon megy 4GHz főlé beálltam alapfeszes 3GHz-re. RAM 800-on.
A hűtő betegesen hideg, még terhelés alatt is. Csak azért nem teszem vissza a gyárit, mert az jóval hangosabb.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Ez igaz..de,fordítva is!Sokszor olyan NEM valós hibákat dob(főleg Orthos)eszméletlen.Nálam a prime msn-re érzékeny.
Képernyővédő x-y esetekben kva nagy hülyeségeket tud tenni.Én sose állítom be.
Biosba kapcsold ki a cpu érzékelőket(hő)Nehogy már a szaros deszka szabja meg,h meddig mehetsz!!!A procik 83°-körül kellene,hogy lekapcsoljanak!!!
Ha valami nem ok nekik sípolnak mint a memóriahiba.(nem a lap!!!)
Az NB-nek kis plusz fesz,ezek kikapcsolva s megy még az!!!
Tommmmka: Ez ok is Neked.Nem fogyaszt,nem melegedik,s 3,2-n mindent kihajt.Tökéletes

-megyek temetőbe...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- i7-10700
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elképesztő szórás van még R0-k közt is.
grat 

-