- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mycso
veterán
válasz
Viewsonic #628 üzenetére
A te lapodban a proci szereti a magas FSB-t???
Majd ha ráérsz nézd már meg légyszi...350, 400 és 400 felett...
Nekem valahol 345 környékén vége ( elvileg nem a lap miatt, és már 1-2 ember jelezte, hogy náluk sem kedveli a magas FSB-t)
------------------------------------------
Na a mai termés egyelőre: -
kulerr
őstag
válasz
Viewsonic #628 üzenetére
tgen azaz..eszerint a VID: 1,225V
sid.: Rc211v: hidd el ez teljesen normális, nálam is így viselkedik. Ha nem szükséges nem hajtja maxon a procit hanem visszaveszi 6-os szorzóra...ami game-t futtatsz nem hajtja ki a procidat azért nem terheli le és megy csak 1200Mhz-en. Futtass egy prime-t vagy orthost! figyeld meg egyszerre felugrik az ótajel és azon is marad
-
mycso
veterán
válasz
Viewsonic #615 üzenetére
Amikor megláttam ezt a feszt, majd le esett az állam, de hát látom bátraké a szerencse, úgyhogy gyorsan megnéztem énis...
Bazz 4gigán úgy tölti be a vistát, hogy nem is értettem...
Néztem egy Super Pi 1m-et, de sajnos még messze van a 10 sec-től... (pi alatt 1m--> 52 fokig ment, majd megterhelem mindjárt tovább is, hogy meddig megy fel)
Ezen a feszen 4.2-n még bootol de a win töltésbe belefagy...többet meg már tényleg nem merek adni neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest