- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem lesz iPhone 19
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
Mindenhogy próbáltam, 4 GHz környékén elkezdi kérni a feszt keményen . Tulajdonképpen, a magas alap órajel miatt, alap feszes tuningban jól muzsikál. Amúgy semmivel nem tud többet, mint a többi ötös széria.
Annyi hogy alap órajelen szépen alá lehet feszelni 1 V alatt elmegy, és mégis csak egy 3200-as proci, de viszont az 1333 FSB meg nagyon kell most már, minden alkalmazáshoz, játékról nem is beszélve. -
enemy107
senior tag
Hali
Az enyém 3660-at megy alap feszen, 11X333, Vid 1.2875, 333X11.5 3830 MHz 1.33750 Biosban, és a 4GHz-hez már kéri a feszt rendesen. 1.37850V volt biosban azt hiszem. Viszont nagyon nem melegszik, csak egy TX3 van rajta.
Max FSB 375, eddig ez bír legtöbbet FSB-ben az E5XXX procik közül ami nekem volt.
-
-
KAMELOT
titán
nalátod...havi 7000ft az már szép kis összeg...sokan nem hisznek nekem hogy oylan gépet kell venni ami
olcsó
gyors
minőségi
kevés áramot fogyaszt.Régebbi gépem 82W-ot evett....csak alaplap, VGA és proci csere volt.
ASUS P5B-MX LGA 775, ASUS EAH 4670 és INTEL E2200 proci volt.....ezzel fogyasztott ennyit.mostani konfig meg 115W.....az olyan 30W/ óra külömbség
-
törölt tag
"tályékoztatott"
Jáááj, ez szúrta a szemem.
KAMELOT: Egy ilyen "kis" kétmagosra nem kell batár hűtő ahhoz, hogy hatékonyan lehessen hűteni, pl EKL Cold Tower (a narancsos), Merlinhardverben már 3200 Ft-ért kapható és a kép alapján csavaros-hátlapmerevítős változat, ennyiért röhögve megéri és sokak szerint a kategóriatárs CM Hyper TX3-at, AC Freezer 7 Pro-t is felülmúlja.
TX3 mellett meg az szól, hogy nemcsak LGA775-re való, hanem minden másra is felmegy, EKL-nél külön LGA775-ös és AMD-s van.
-
KAMELOT
titán
E5200---intel burn alatt 65 fok...gyári hűtőm van
fontos az is hogy milyen a házban a szelőztetés....milyen ventik vannak és hogyan hűtik a házat.....
elől, oldalt, hátul 12cm venti
Ha még jobb hűtőm lenne akkor talán ennél alacsonyabb lenne a hőfok.
3,33GHz---1,2785V alapfesz.....10x333........FSB 1333MHz
Fogyasztás 26W mármint a procinak. terhelve -
darál0w
Jómunkásember
mehet neki...ha bírod hűteni.
mivel még nem volt i5-i7em így csak annyit tudok, ami le van írva...de ahhoz képest már segítettem tuningolni mindkét fajtát
-
Dave™
nagyúr
most úgy vagyok vele, hogy értelme valójában nincs a +10%-nak ilyen feltételek mellett, 3,33G bőven elég 1,25-6V-on, a 10% többletért 0,1V-ot kellene emelni, ami nincs arányban a többlettel, továbbá nyáron a hűtés is problémás lehet. Ez egy költséghatékony gép, így is nagyon szép tőle
Amit mondasz ugyanakkor ésszerű, de minek cseréljen az ember idő előtt, ha ez is megteszi?
-
Dave™
nagyúr
Vannak, akik 360assal felnyomták 4,5-ig, de ez már kicsit túlzás
Azon gondolkodom, vajon mennyire árt neki hosszútávon az 1,35-ös Vcore. Ha 4 évig kihúzza vele, akkor bevállalom
Addig nem cserélnék... Amúgy szerintem ez így is a jelenlegi legjobb ajánlat a piacon, 20e, nem melegszik, keveset fogyaszt és agyonfeszelve akár 4G-n is megy
-
Sann81
csendes tag
Szerintem sem a procival lesz gond a ramnak adtam 2.1v-t de így sem megy
Vagy a ram időzítéseket kell átállítanom ahogy a többiek mondták vagy még egy kis pluszt valaminek de elméletileg mást nem kéne hogy állítsak.Megpróbálom OCZ ramokkal hátha jobban szereti a lap
Nem hagyom ennyiben a dolgotKöszönöm
-
-
brownus
veterán
hehe
de a 4,3GHz
na, komolyra fordítva a szót, nálam úgy tűnik megvan a 24/7, ha nem is írtam ide minden nap/héten.... a biosban: 1,2625V (vid:1,2125V & cpu-z 1,254V), és 10.5*333. amint lejjebb veszem a feszt, rögtön hibát dob a prime.
most nézem, ha terhelve van a proci, nálam is 1,264V-ot ír a cpu-z
-
fagy53
nagyúr
Nem akarok erkölcsi prédikációt tartani, mert rám is igaz, hogy - az vesse rá az első követ, aki még nem vétkezett - én sem vagyok bűntelen, de más szennyesét miért vegyem magamra? Ha valakit elítélek valamiért, azt miért kövessem el én is?
A másik amin el lehet gondolkodni, hogy egy csepp semmi a tengerhez képest, de a tenger a cseppekből áll.....! -
fagy53
nagyúr
Nem szép dolog és lutri is, mert lehet, hogy az "okosok" ragaszkodni fognak az azonos tipusú cseréhez!
Hazavágni legegyszerűbben úgy lehet, hogy bele sem teszed a lapba, mert félresikerült esetben abban is tönkremehet valami, a 3V-nál nagyobb feszültséget kézben tartva sem viseli el a szerencsétlen! -
kulerr
őstag
jaja én is majd az i szériára fogok menni....csak addig még biztos nem bírok magammal és lesz pár procckóm...azt már most eldöntöttem ha 15K körül tudok venni azonnal veszek mert nagyon kíváncsi vagyok rá, aztán meg ki tudja még mi lesz
...istenem pedig milyen fasza volt a tied
-
lipi67
nagyúr
? ? ? ? ?
Elakadtam.Miért sértődnél be?Mert lehülyéztem magam?
Ne szívass már!
TeeBee73: Még!!!!!Gyüjtöm össze!
Zso73: Nekem nem fért most el a Giga UD3R-ben csak 90°-kal elforhgatva a Silent Square pro,és alulfeszelve is kvra meleg.(Igaz terhelésnés se sokkal jobban)Bár..Azért az már gyanús.Én is inkább eladom a hűtőt,de sztem 36-40° a normális érték.[
]
-
lipi67
nagyúr
-
mycso
veterán
Nekem is kapott 1.6v biosból, win alatt 1.56 körül volt, terhelgettem is (4.25GHz).
Nálam működik azóta is.
Bár nekem mindenhez nagy fesz kell....alap feszen 3GHz körül megy felette meg emelgetni kell, jelenleg bios 1.35v@3.55GHz.
De régebben is ennyit tudott, tehát nálam nem romlott a tuning.
-
lipi67
nagyúr
Bocsi,kicsit leragadtam..Mire értetted pontosan?
tzsolesz: 1,4v ha nem melegedik,24/7-ben necces lehet,de van,hogy simán belefér.Nálam 1,725v volt a max amit a 8400-es kapott léggel,s nem hótta meg magát.
(Vid:1,225v)Tény,hogy a magasabb Vid-es procik elvileg jobban feszelhetőek,de ez sem 100%.Teszteld ki,hogy mit bít az a VID.Ma is állítomios 1,4v egy 45-ös procit se nyír ki.Ha igen,akkor nem a fesz(nem az a fesz )okozta.
-
rob5
aktív tag
-
Killerlaca
senior tag
Te egy "állat vagy"
Kibírta a proci az 1.5V-ot és 4300Mhz ez nem rekord ezzel a procival?
Mivel hűtötted? Vagy nem melegedett nagyon?Érdekelne mennyi a rekord E5200tuningban?
Brekecs: Ha tuningolni akarsz márpedig ezt a procit elöbb utóbb kötelező
, akkor azért nem a legolcsóbb lapot vedd ami létezik. Nekem a Gigabyte EP35 DS3 van ez az egyik legkedveltebb manapság. Nekem tetszik eddig megvagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest