Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
kazan23
üzenetére
Nem tudom mire értik a sárgaságot. Azt észrevettem,hogy a LED fénye az egyik oldalon sárgás,ha zseblámpaként közel tartod egy fehér felülethez,akkor ez jól látható és sajnos a képen is látszik,hogy nem homogén fény világítja meg a képet. Én ezekkel nem foglalkozok,mert ezek a fények nem nagyon alkalmasak fényképezésre,xenon vaku kellene ezekbe.
-
kazan23
aktív tag
válasz
barany75
üzenetére
Nem a fehéregyensúly van eltolódva, akár szoftveresen?
Fél megoldás, de hátha segít: tedd föl mondjuk a Camera FV-5-öt és a white balance-ot állítsd át AWB-re (automatikus), vagy egyik, vagy másik műfényre. Ezek egy feltételezett alacsonyabb K-hez lövik be a színhőmérsékletet.
Persze ezt csak vakus képeknél csináld, ha vaku nélkül jó, akkor azt ne bántsd.
Hátha. -
tutis
addikt
vaku sárgasága ellen van valami ötlet?
-
hetven9
csendes tag
válasz
Ledy007
üzenetére
Nem a megapixeltől lesz jobb a minőség... De ha 18-on van, akkor vedd vissza mondjuk 13-ra, (vagy 12-re 16:9-nél) mert az a valós. Ha az ISO automatára van állítva, akkor minél kevesebb a fény, annál feljebb tolja. Ettől mondjuk tény, hogy rövidül a záridő (nem mozdul bele a gyerek) és világosabb a kép, de zajosabb is lesz. Tiszta képhez alacsony ISO kell. Viszont ilyenkor nő a bemozdulás esélye, ha nincs elegendő fény...
-Camera FV-5
-Lenovo SNAPit
Ezek pl elég jól beállíthatók. -
Ledy007
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
A kamera beállításnál mondjuk az élességet, fényerőt közepesről magasra állítom. Kilépek az alkalmazásból és ezek a beállítások is vissza állítódnak közepesre...
Napfénynél sztem nincs gond...Lámpafénynél vagy sötétebb helyeken van a gond...
Érdekes, hogy a HTC-m szebb képeket készített, pedig az csak 8MP-es volt... -
Demolator
tag
Wifi megy az nem jó? Amugy nincs valami progi vagy beállítás amivel a telefobálás minőségét lehet javítani?
-
Vanek25
tag
Sziasztok!
Aki hajlandó Budapesten összefutni, és segíteni - !jelképes összegért!- szoftvert frissíteni és gps-t behangolni az Inew-mra, kérem írjon privátot. Valószinüleg profinak 10 perces munka lenne, én nem szeretnék belenyúlni és elszúrni a telefonomat.
Sürgős lenne, előre is köszönöm -
Demolator
tag
Sziasztok,
Mitől lehet hogy nemtudok MMS-t fogadni a telón? vodás és t-s kártyám van benne egyikre se jön csak 1 sima sms hogy mms-t kaptam és valami vodás weboldalon nézhetem meg a tartalmát... na de nemár,,, help?
-
kmarci25
veterán
válasz
Ledy007
üzenetére
Keress rá erre: Lenovo Camera and Gallery
A play-en nem fogod megtalálni, de a net különböző bugyraiban, illetve az xda fórumon fönn van.Elég nagy méretű app (>50 MB), de van benne egy csomó beállítási lehetőség, és szép képeket lehet lőni vele. A galériája nem jön be, arra ott a QiuckPic, plusz ami zavaró, hogy feltesz automatikusan egy kínai bárkód olvasó appot, amit nem lehet leszedni, mert együtt mozog a kamera appal is, de ennyi gond legyen.
Szóval szerintem egy próbát megér.
-
Ledy007
csendes tag
-
Ledy007
csendes tag
Sziasztok!
Kedd óta én is boldog iNew v3 tulajdonos vagyok...Coolicool-ról rendeltem, egy héten belül meg is érkezett a teló!
Lekopogom, egyenlőre semmi működési probléma a telóval...
Viszont a Kamerájával eddig nem vagyok megelégedve...
A beállításokat nem tartja meg és így eléggé "zavarosak" a képek...
Vki tud erre vmi megoldást, appot vagy vmit?
Előre is köszönöm a segítséget!
üdv
Gyula -
-
plehoczky
tag
Sziasztok, próbálom beüzemelni a V3-amat, de nem sok sikerrel.
Sok ROM-ot végigpróbálgattam már, de vagy a GPS vagy a Telefon nem ment rendesen (no meg volt 1-2 rom, amelyikben semmi sem). Ezek alapján nem tűnik hibásnk a telefon, hiszenminden működött már benne, csak éppen nem egyszerre.Merre érdemes továbbbmenni a hibakereséssel, ha nem megy a telenoros kártya a telefonban, de az NVRAM mappa törlése nem segít?
Merre érdemes továbbbmenni a hibakereséssel, ha a GPS-en nem segít a mobileuncle féle restartolgatás és az EPO frissítés valamint az mtkgps.dat törlése sem hoz megoldást, mert vagy pozíciót nem talál vagy még csak a műholdak sem jelennek meg?
-
laci laci
addikt
Az értesítő led csak piros, vagy tudd más színt is?
-
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Tudom, csak ez nekem nem működik. A múltkor vonatoztam, és ugye bizonyos részeken köztudottan rossz a térerő és állandóan bekapcsolt a magától a kijelző. Ezután tettem fel a kérdést és kaptam ezt a választ. Megnéztem a GravityBoxban és legnagyobb meglepetésemre az általatok javasolt opció be volt pipálva (korábban az eredeti funkció miatt bepipáltam). Amúgy a legfrissebb Box van fent.
Amúgy azóta "normalizálódott" a helyzet vagyis ritkábban csinálja ezt a telefon, de azért idegesítő. -
Vanek25
tag
Sziasztok!
Mostanában sok hibát csinál a telefon -elszáll a sim,nincs hálózat, telenorhiba, no gps.-
Valaki légyszives linkelje be nekem, hogyan lehet feltelepítenia megbízható szofterfrissítést, Kitkat? . Sajnos nem értek hozzá, szóval igazi alap howto leírás kellene.
Köszönöm a segítséget előre is! -
dinin
tag
Köszi, akkor rendelek egyet. Valakinek van itthon eladó?
-
dinin
tag
Valaki használ szilikon tokot a telefonhoz?
Mennyit vastagít rajta, és főleg védi a kamerát is? Eléggé kiáll a készülékből. -
laci laci
addikt
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Köszi, kipróbálom!
(#6742) laci laci válasza raulicio (#6741) üzenetére
Az nekem nem működik. már korábban bekattintottam az az opciót és amellett is felvillant. A vonaton nagyon szar volt a térerő és mintha a térerő változásra villant volna fel.
Mondjuk az is lehet, hogy ehhez semmi köze.
-
dinin
tag
Na, sikerült szupertölteni a telefont.
69%-ról 5 perc alatt 97%-ra notebook usb-n keresztül úgy, hogy közben zenét is hallgattam
Nagyon vissza fog nyalni...
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem vagy süket,ez tény,hogy sokkal halkabb. A JB-vel nekem torzított is néha annyira szólt. Orosz barátaink már jóideje feltették a megoldást a netre és előre gondolkodva le is mentettem,csak még nem csináltam meg.
Egyébként,ha valakinek még JB van fent, az kiírhatná abból az eredeti értékeket.* 2366 * #
Hardware Testing >> Audio >> Normal mode >> values ??ear speaker Tupe - Sph / Sph2
values
was on my
0-40
1-52
2-64
3-76
4-88
5-100
6-112
+++
set
0-90
1-100
2-115
3-125
4-135
5-145
6-155 -
raulicio
senior tag
kaveslem kit-kat-el az in call hangerőt, szerintem sokkal halkabb a max hangerő, mint a JB-nél. (ok-ok, süket vagyok...).
Elvileg lehet engineer módban babrálni de pontosan mit kellene állítani?
-
franky80
csendes tag
Helló!
Egy kis segítség kellene.Rom cseréném alapsáv verzió ismeretlen,ezáltal nincs telefon funkció.Gyári romokat hiába rakok fel,mindegyikkel ez a hiba.De ha miui verziót rakok fel akkor minden tökéletes.
Hol a hiba?Jó lenne a miui is csak hát nem magyar!
Ötlet?Tud nekem valaki segíteni? -
DittyCat
tag
Az eredeti, kínai böngészőt használtam. Első körben a csere valóban logikusnak tűnik (hogy nem jutott eszembe?!), mivel sz.gépen Firefoxom van, így arra. Mókolni nem nagyon szererném a telefont, mert félek, hogy elrontanám.
Köszönöm a gyors segítséget, remélem ez megoldja a problémát.
Egyébként imádom, szuper telefon. -
DittyCat
tag
Sziasztok!
Nekem is telenoros a kártyám és vissza is olvastam a Telenor problémát, de nálam egész más a gond. 3G-vel is működik a hívás, ezzel semmi probléma. Viszont az internet bajos. Vannak olyan honlapok, amiket megnyitva megzavarodik a rendszer és folyton azt írja ki, hogy az oldal nem válaszol, majd felajánl két opciót a várakozást és a bezárást. Ha csak pörgetem az oldalt lefelé, akkor tudom nézni tovább, de ezt az ablakot feldobja többször. Ezután nem lehet az adott oldalról más oldalra vagy kapcsolt oldalra navigálni. Egyetlen más oldal sem nyílik meg ezután, FB-ból sem, böngészőből sem, csak ha újraindítom a telefont. Gyakorlatilag leáll a net. Nem sikerült rájönnöm, miért csak egyes oldalak okozzák ezt illetve arra sem, melyek ezek és mi a közös bennük.
A build-szám 1.0.1, a kernel 3.4.5, a telefon 2014 februári. A sim-kártya kb. 2 éves.
Találkozott valaki ezzel a problémával? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm! -
nandozo
tag
válasz
martiesferkó
üzenetére
Nekem Vodafone-os kártyám van.
Net, hívások szépen mennek vele nem volt problémám eddig.
(első széríás V3, már több mint fél éve birtokolom) -
raulicio
senior tag
a képernyő random felvillanására van megoldás KK 1.0.13. a JB-nél a gravityboxban a calendar fix segített de a kk-s gravityben nincs ilyen opció.
-
doraczako
csendes tag
Nem, hogy nem csatlakozik, nem is lát holdakat.
-
-
janek69
senior tag
válasz
doraczako
üzenetére
Nekem az 1.1.1-el jó volt. A beállításokban helymeghatározásnál állítsd be az EPO-t és töltsd is le,kapcsold be az a-gps-t is és hagyd bekapcsolva a netet ha teheted és menj ki a szabad ég alá valami gps-es progit elindítva ami mutatja a holdakat. pl. androits gps test a playről.
-
doraczako
csendes tag
GPS témában valaki?
-
laci laci
addikt
Tudna valaki egy jó és működő 6037 cwm-et linkelni?Előre is

-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A törött a tied volt.Sikerült három alkatrész kellett.
-
doraczako
csendes tag
Sziasztok!
Egyszer már kihúztatok a csávából, most újabb gondom van. Szerettem volna használni a GPS-t, de nem talál műholdat. Mi erre a megoldás? Köszi előre is!
-
dpit9
csendes tag
a tegnap még csak "üvege lötyögős" v3 mára a teljes megsemmisülésé lett...
valakinek kell alkatrész szóljon
-
dinin
tag
Egy hete kaptam meg a telefont, most jutottam odáig, hogy főzött romra cserélem a gyárit.
Biztonsági okokból IMEI mentést mindenképp szeretnék csinálni, de a root sehogy sem sikerült.
1.0.13-as build számú gyári rom van rajta.
Tud valaki segíteni, hogy ezt hogyan lehet rootolni, cwm-et és főzött romot rányomi?Köszönöm!
-
laci laci
addikt
A needromon van marsapa kk v4,DE van ott még két darab link gps fix néven.Szerintem más kk rom-hoz is jó,valaki kipróbálná hátha....
-
dpit9
csendes tag
SOS
Sikerült elég komolyan leejtene telot! Eddig csak külső sérülést fedeztem fel miszerint üveg ragasztasa el engedett a felső részeken és válik le...
Mindent érzékel,kép tökéletes! Viszont az üveg lötyög ez így bajos...
Bárki bármilyen hasznos infot segítséget tudna adni nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ja, az a fényképezőgép.