- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
kszthly #6940 üzenetére
Valószínűleg nem az alkalmazás nem engedélyezi, hanem utasítás alapján létező korlátozás ez. Más kérdés, hogy ki milyen jogon ellenőrzi a saját tulajdonú mobiltelefonkészüléket ilyen szinten.
(#6942) tutis: Viszont akkor tényleg megoldható annyival, hogy nem adsz root jogosultságot.
-
raulicio
senior tag
válasz
kszthly #6676 üzenetére
Azért itt elég valószínűtlen, hogy egy kis víz hatására előjön a korábban nem tapasztalt telenor bug, ami ráadásul nem is így "működött" mert ott 3G internet mellett egyáltalán nem lehetett telefonálni, 2G-vel meg tökéletesen ment.
A vízzel az a legnagyobb probléma, hogy sok esetben a probléma napokkal az eset után jelentkezik csak a probléma, amikor már azt hinné az ember, hogy minden ok.
-
laci laci
addikt
-
janek69
senior tag
válasz
kszthly #6635 üzenetére
Én az első verzióból próbáltam ki mindet,mert LG LCD panel van benne és kép volt is,de a touch nem ment úgy ahogy neked sem,ebből a verzióból csak a wilsey féle eredeti odexed-es verziót tettem fel ami neked is van és ennél is maradtam,mert tényleg nem nagyon tudok hibát mondani,de sok dolog van,ami az előző verziós androidokban jobban tetszett. Ez az eset,amikor jobb volt mint lett. Az aksi és a GPS viszont javult annyit,hogy megtartom.
-
janek69
senior tag
válasz
kszthly #6629 üzenetére
Én sem hiba miatt tettem fel,bár mikor elkezdte 15mp-ként felvillantani a képernyőt,akkor kicsit idegesített a dolog.Nekem a rengeteg testreszabható csempe tetszik,mert van benne 2G 3G 2G/3G váltási lehetőség. Nem használok folyamatosan mobilnetet,de ha csak email-t akarok ellenőrizni,akkor meg nem kapcsolom be a 3G-t így már volt 4 nap feletti aksi időm is.
-
janek69
senior tag
válasz
kszthly #6623 üzenetére
Egyébként nekem is az odex-es van fent és az is lehet,hogy a factory reset nem formázott mindent,de az a nagy igazság,hogy az art messze nem hoz annyi előnyt,mint amennyit az exposed hiánya jelent hátrányként. Bizonyos alkalmazások nem mennek vele és nem is véletlen,hogy csak a fejlesztői részben van,mert még szerintem messze nem egy kiforrott dolog.Gondolom te sem fogod azt mondani,hogy rá sem ismersz a telefonra,mert annyival jobb lett az art miatt.A sebességével így sem volt gondom soha,tehát marad a dalvik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest