- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
válasz
plehoczky #8085 üzenetére
Azt értem, de pont emiatt, hogy távolabbinak látszódik a kép, homályosabb is. Legalábbis én erre gyanakszok. Elég durva a különbség a két telefon kamerája között ebből a szempontból, az egyiken homályos a papírfecni, a másikon meg éles és elolvasható a betű, pedig csak 30-40 cm-re van a telefontól.
-
-
raulicio
senior tag
válasz
plehoczky #6118 üzenetére
Most éppen nekem sem "talál" holdakat, de elvileg van megoldás a problémára csak annyit babráltam már, hogy nem tudom pontosan. Nekem az epo nem szokott működni, de azon segít ha a libmnlp_mt6582 fájlt lecserélem az xbin mappában valamelyik régi romból (pl 1.0.4.) származó fájlból.
De amikor volt olyan is, hogy full halott volt a gps és egy kis mobile uncle tools-os babrálás után egyszer csak jó lett.
Az a baj, hogy hozzáértés hiányában csak vaktában próbálkozom, de határozottan állítom, hogy lehet javítani a hibát.laci laci:
nem tuti, de könnyen lehet, hogy a 4001 hiba pont a driverek miatt van.
-
janek69
senior tag
válasz
plehoczky #6120 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom,hogy nem volt touch,de én az összeset végigpróbáltam. Én csináltam mentést a rendszerről droidtools-al,aztán azzal visszaállítottam pik-pak és utána egy full TWRP-s mentést visszanyomtam,hogy ne kelljen semmit telepítenem beállítanom.... A GPS-em azóta is tökéletes mint ahogyan előtte is az volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest