- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Sziasztok!
Nekem is telenoros a kártyám és vissza is olvastam a Telenor problémát, de nálam egész más a gond. 3G-vel is működik a hívás, ezzel semmi probléma. Viszont az internet bajos. Vannak olyan honlapok, amiket megnyitva megzavarodik a rendszer és folyton azt írja ki, hogy az oldal nem válaszol, majd felajánl két opciót a várakozást és a bezárást. Ha csak pörgetem az oldalt lefelé, akkor tudom nézni tovább, de ezt az ablakot feldobja többször. Ezután nem lehet az adott oldalról más oldalra vagy kapcsolt oldalra navigálni. Egyetlen más oldal sem nyílik meg ezután, FB-ból sem, böngészőből sem, csak ha újraindítom a telefont. Gyakorlatilag leáll a net. Nem sikerült rájönnöm, miért csak egyes oldalak okozzák ezt illetve arra sem, melyek ezek és mi a közös bennük.
A build-szám 1.0.1, a kernel 3.4.5, a telefon 2014 februári. A sim-kártya kb. 2 éves.
Találkozott valaki ezzel a problémával? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Eredeti játékok OFF topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4820 1 hónap garanciával:223000 Fori
- Új Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Független/1Év Apple Gar./p4819 Azonosító:p4819 Vásárlás előtt
- Apple Watch 9 41mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 88%/p4818
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest