- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Sziasztok!
Nekem is telenoros a kártyám és vissza is olvastam a Telenor problémát, de nálam egész más a gond. 3G-vel is működik a hívás, ezzel semmi probléma. Viszont az internet bajos. Vannak olyan honlapok, amiket megnyitva megzavarodik a rendszer és folyton azt írja ki, hogy az oldal nem válaszol, majd felajánl két opciót a várakozást és a bezárást. Ha csak pörgetem az oldalt lefelé, akkor tudom nézni tovább, de ezt az ablakot feldobja többször. Ezután nem lehet az adott oldalról más oldalra vagy kapcsolt oldalra navigálni. Egyetlen más oldal sem nyílik meg ezután, FB-ból sem, böngészőből sem, csak ha újraindítom a telefont. Gyakorlatilag leáll a net. Nem sikerült rájönnöm, miért csak egyes oldalak okozzák ezt illetve arra sem, melyek ezek és mi a közös bennük.
A build-szám 1.0.1, a kernel 3.4.5, a telefon 2014 februári. A sim-kártya kb. 2 éves.
Találkozott valaki ezzel a problémával? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- iPhone 16 Plus 128GB fekete, független, 23 hó Gar. + ajándékok
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest