Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolly87
tag
Sziasztok.
Egy kis vélemény nyilvánítás a telefonról, másfél év távlatából.
Első látásra szerelem. Nagyon tetszett a hatalmas kijelző, a viszonylag olcsó ár(47000).
Az előző telefonjaimhoz képest hatalmas pozitívum, hogy rengetek alkalmazást használva sem lassult be a telefon. Nagy belső tárhely+SD kártya. A gps szinte használhatatlan volt. Fórumon írtak megoldásokat, de egy sem segített. Fél év után sikerült arcra ejtenem úgy a kijelző megrepedt, alsó részen nem müködött az érintő. Sikerült 20000- ért szereznem egy vadi új alaplap hibásat. A régi telefonomból alaplap kivéve és az "új" telefonba betéve. Így maradt egy csomó alkatrészem.
Érdekes mód a szerelés után a gps megjavult, így sanszos, hogy hardveres gond volt az elsőnél. Pár hónapja esés nélkül elkezdett leválni a kijelző. Érdekes látvány, illetve a kijelzőhöz vezető szalag is sérült, így néha elmegy a kép, mivel a szalag cseréje nem igazán lehetséges, így gyanus, hogy a végét járja.
Páromnak vettünk fél éve egy Doogee DG 550-t (tiszta Inew koppintás
aminek szintén elvált a kijelzője a helyéről, plusz oldalt a hangerő gombnál is levált a borítás.
Szóval összegzés képp azt mondanám, hogy az vegyen kínai telefont aki olcsón akar jót venni, amit max 1 évig használ.
Ezek apró, de annál bosszantóbb hibák. Az, hogy érdemes romot cserélni, ügyeskedni és barkácsolni, hogy egy tökéletes telefonunk legyen az sajnos úgy látszik, hogy elkerülhetetlen! -
Jolly87
tag
Vélemény Inew V3 Vs. Doogee dg550?
Árban szinte ugyanaz, viszont a Dg550 5,5" és 8 mag. Külsőleg pedig kiköpött mása. -
Jolly87
tag
Sziasztok!
Már egy éve boldog Inew V3 tulajdonos vagyok. Ez az első kínai telóm. Az ár/teljesítmény miatt vettem. Apróbb hibái(Gps,hálózat gondok, amik romcserével javíthatók)
Páromnak szeretnék venni egy hasonló tudású telót azzal a különbséggel, hogy lehetőleg ne kelljen belepiszkálni, vagyis mivel egy átlag user így ne kelljen romcserével, térerőgondokkal stb,. bajlódnia.
50000 Ft az összeghatár.
Ebből a listából szeretném ha ajánlanátok telefonokat.
Köszi! -
Jolly87
tag
Sziasztok. Jól láttam, hogy az első és a hàtsó kamera méretileg ugyan akkora?Van elfekvőbe egy hàtsó és gondoltam betennem az első helyére ha nincs technikai akadàlya?!
-
Jolly87
tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen betörtem az Inew kijelzőjét!
Ha netán vkinek van eladó megköszönném! -
Jolly87
tag
Köszönöm a segítségeteket!

-
Jolly87
tag
Sziasztok!
Mivel viszonylag új a telefonom lenne pár kérdésem.
1.
T-mobilos vagyok, elég sokszor nincs térerőm.van h 3g van de térerő nincs illetve olyan is előfordul, hogy egyik pillanatban 3 csík van utána leugrik 0-ra úgy h meg se mozdulok a telóval.A net szintén akadozós(ennyire vidéken lakom h nincs jel? mások telómmal semmi gond nem volt).(Wifi mellett nincs baja)2.
Hol tudom beállítani, hogy bekapcsolásnál ne legyen hang?Illetve fényképezésnél?az audio-beállítások-hangerő résznél keveslem a csengőhang-ébresztés opciót..a rendszer hangoknál kivettem az összes pipát.3.
Gps problémára van orvosság? feltettem a gpsfix alkalmazást plusz az IGO-t használnám, de nagyon sokat kell várni a jelre, még így is, ráadásul menet közben többször megakad, illetve azt jelzi h nem az úton megyek hanem az erdőbe...szóval használhatatlanGyárilag :
build:
1.0.8
kernel:
3.4.5Köszi
-
Jolly87
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Köszi a részletes választ.
A GPS elég lassan talál jelet, de ezt olvastam is.Van rá olyan fix ami nem jár rom cserével?
Vagy ha igen, az nem nyúl semmihez csak gps-en állit?Nem vagyok hozzáértő ezért a lényeg h ne vesszenek e la jelenlegi mentések programok stb.
ez pl mit csinál? V4 verziom van. [link] -
Jolly87
tag
Sziasztok!
2 napja vásároltam egy ilyen csodát!A kérdéseim:
1. rá lehet pakolni a 4.4..-es androidot?
2. érdemes rootolni?létezik hozzá jobb rom?Ha igen linket kérhetnék?3. feltettem pár játékot/alkalmazást/tisztító progit viszont a memóriát vmi nagyon zabálja, vagy lehet csak nekem tűnik soknak, de ha kilövöm a task killerrel ami épp fut akkor 60%, egyébként simán felmegy 80-90%-ra is.
Tudtok erre magyarázatot vagy megoldást?4. hiába állítom be, h alapjáraton a belső memóriára tegye a cuccokat ha playről szeretnék letölteni egy játékot ami mondjuk 1 giga azt irja h nicsn elég hely az sd kártyán. ami tény és való, de én nem is az sd re szeretném feltenni...
5. usb vel összekötöm pc-vel miért nem látom a belső memória tartalmát? miért csak az Sd-ét?
Köszönöm a segítséget!.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes mód a szerelés után a gps megjavult, így sanszos, hogy hardveres gond volt az elsőnél. Pár hónapja esés nélkül elkezdett leválni a kijelző. Érdekes látvány, illetve a kijelzőhöz vezető szalag is sérült, így néha elmegy a kép, mivel a szalag cseréje nem igazán lehetséges, így gyanus, hogy a végét járja.
aminek szintén elvált a kijelzője a helyéről, plusz oldalt a hangerő gombnál is levált a borítás.