- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
dumek
csendes tag
Tudnátok segíteni...? Van egy 2 hónapos I New V3 eddig jó volt az aksi, de most egész éjjel töltöttem, és 20% ig ment föl.....Nem tudom mi a gond....Ha kiveszem az aksit, nyelvemmel nézve szét éget....tehát szerintem föl van töltve, de reggel 7-től, 11-ig bírta.....
-
teo027
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Sokáig követtem a fórumot, és egy ideje már nem, mivel problémamentes volt a cucc. Amikor megsérült a kijelző, kértem segítséget, mert szerelőt kerestem, de csak egy embert ajánlottak, de ő nem vállalt v3-at.
Holnap írok privátban, mert a kijelző csere aktuális, a hangszórót megrendelem kínából, ha esetleg neked van akkor megbeszéljük. Nem a kihangosító hanem a normál hangszóró romlott el, ami a fülnél van. -
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
+1(laza
) -
Laza...
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
De van
(egy heggyel) -
raulicio
senior tag
félreértés ne essék nem örülök neki, de azért fura, hogy az én januárban, még béta rommal érkezett telefonom, amiben eleinte még az OTG sem működött, azóta is jól elvan. Persze voltak gondok, pl a telenoros bug, meg a szinte minden romban eltérő gps teljesítmény, de hardware-sen most is tökéletes, míg a mostanában érkező telók mindenféle gonddal küzdenek.
Akinek telefonálással kapcsolatos gondja van, az esetleg megpróbálhat egy nvdata mappa törlést. A telenor bugot megoldotta végülis, bár az még nem kit-kat-en volt hanem JB-n meg én nem is értek annyira a dologhoz, hogy nyugodt szívvel ajánljam, de talán segíthet.
-
dinin
tag
Most jött meg a telefon az 1949deal.com-tól.
Akksit nem küldtek hozzá, és a flip tok egy mérettel nagyobb ~5,5"-es telefonhoz való.Már rájuk írtam, iszonyatosan kiábrándító, hogy 3 hetet vársz valamire, 12ezer Ft vámot fizetsz, és még használni sem tudod, mert hiányos/téves a csomag tartalma.
Nem tudom ilyenkor mit lehet tenni a panasztételen kívül, de biztos, hogy ezektől többet nem rendelek, és óva intek mindenkit, hogy vigyázzon velük. -
tutis
addikt
Én azt nem értem miért nem veszitek fel ilyenkor a kapcsolatot az eladóval. Akár garis, akár nem garis javításról van szó.. Nekem is volt egy telónál egy nem garis hangszórócserém, kemény 10 dollárt kértek el érte, ebben benne van az anyagköltség is. A postázás 2190Ft-ba került. Szóval nem került az egész 5ezerbe, és nem nekem kellett szopni mindenféle dologgal.
-
teo027
tag
Sziasztok, megpróbáltam kicserélni a kijelzőt a videó alapján. Tökéletesen eljutottam a videón lévő folyamat végéig, de ott elakadtam.
Az alaplapot nem mertem leválasztani mivel ragasztva, vagy forrasztva van. Ennek van speciális módja?
A másik problémám, hogy a hangszóró hibás, ezt tudok itthon venni, vagy Kína?Sajnos nem találtam szerelőt, aki elvállalta volna, ezért kezdtem neki.
-
Riki92
újonc
Sziasztok!
Érdekes problémám akadt a telefonnal! Kezdem a sztori elejéről, nehogy kimaradjon semmi lényeges.
Egy hónapja betört a kijelzőm,rendeltem újat, belerakattam, minden klappolt,egyedül a hálózati antenna kábel egyik feje szétcsúszott összeszereléskor, így nem tudott a SIM kártyáról a telefon a mobilhálózathoz kapcsolódni.
Beletettem egy új ugyanolyat és a következő probléma adódik: ha valaki hív és felveszem, a telefon elsötétül, pár másodperc után rezeg egyet,de se kép se hang,nem tudok vele semmit csinálni, ki kell szednem az aksit és újraindítani. Ugyanez, amikor én próbálok meg valakit hívni. A vicc benne, hogy nem kapcsol ki a telefon,hanem a hívott fél felveszi és hallja is amit mondok, én viszont nem hallok semmit. Ettől függetlenül 3G-hez ugyanúgy tudok csatlakozni, SMS-eket megkapom és küldeni is tudok, csak a hívásoknál történik a képernyő elsötétülése.
Mi lehet a megoldás, egy ROM csere megoldhatja a problémát?(Egyébként 4.4.2-es rendszer van rajta és a kijelző betörése előtt tökéletesen működött!)
Előre is köszi a válaszokat! -
soundman1
senior tag
Annyit még adjatok meg, hogy melyik szolgáltató kártyájával csinálja ezt,
csak 3G vagy auto 3G/2G-re van-e állítva a net,
és mi a build száma a telón levő romnak?
JB alatt a telenor bug csinált hasonlókat, az 1.0.13-as KitKat rommal rendelkezők eddig e hiba megszűnését igazolták vissza. -
Kampen
csendes tag
Sziasztok.
2 napja érketett 2 teló. Inew V3.
Az egyiknél gyenge a wifi jel. Fele sincs a másikhoz képest.
A másik készüléken hívás közben nem hallom a hívó felet!?
Ez nem mindig áll fenn, néhány restart és akksi levétel meggyógyítja. De újra előjön.
Van ötlete valakinek? PLS -
Bader
csendes tag
Tisztelt Inew V3 tulajdonostársak! Segítséget kérnék hátha valaki találkozott már ugyanezzel a hibával. (ha már volt téma elnézéseteket kérek de nem volt túl sok időm visszaolvasgatni.) Tehát 10 hívásból 3-5 alkalommal a készülék azt játssza, hogy én nem hallok semmit de engem hallanak. A hiba mindig ugyanaz. Én nem hallok engem hallanak. Érdekes dolgot figyeltem meg. Ha én hívok ki sem cseng csak "megrezzen" amikor felveszik a túloldalt akkor már rakom is le. Újratárcsázok.... ugyanez..... aztán megint..... 3-4 hívásra már jó. Nem értem mi lehet. Van a családban másik 2 ugyanilyen teló azok jók. Kérlek segítsetek. Nem akarom visszaküldeni. Tegnap jött meg. Android 4,4 gyárilag. Ötlet? Köszönettel: Badáczi Attila
-
tutis
addikt
A kitkat hozott valami újat amiért érdemes feltenni?
-
barany75
csendes tag
Nekem van egy inew v3 as telóm eladó sorban. Teljesen ép mondhatnám karcmentes állapotban. Ha esetleg valakit érdekel.
-
btamas92
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy Gravity box keretrendszer nem válaszol..
Vmiért nem akar menni, 4.2 van fent és az ahoz valót töltöttem le.
Köszi a segítséget
-
eJeti
csendes tag
Szia! :-)
Köszönöm, megtaláltam.
Az üzemidőhöz és a pontatlan kijelzéshez hozzászoktam.
Mostanság azonban teljesen megőrült (nem tudom, talán a "Start" nevű - amúgy általam nagyon kedvelt - alkalmazás miatt). 60%-ról 100% ra tölt 5 perc alatt, majd 95%-ról 100% 3 óra alatt, úgy hogy töltés közben(!) leesik 45%-ra majd elindul szép lassan felfelé.Gondoltam az újabb verzióval megoldódik, de ha pontosabb ám kevesebb; nem tűnik versenyképesnek.
Amúgy ez az aksi teszt, hogy működhet?
Reálisak a teszt eredmények? (több helyen írtad nem ezt vártad) -
eJeti
csendes tag
Sziasztok!
Rendelnék aksit, ezt, innen
Ingyen posta.. 7$.
Van valakinek tapasztalata? Aksival, Ali -val? -
Laza...
addikt
válasz
Andyka1026
üzenetére
Mixeshopot felejtsd el, a legtetvesebb kínai banda
-
Andyka1026
újonc
Szia,
Most szeretnék venni a mixeshop.com-on keresztül iNew v3 telefont. Megosztanád a tapasztalataidat az oldallal kapcsolatban?
Pl.: mennyi volt a vám? Mire kaptad meg a terméket? Minden rendben ment a szállítással? Ha panaszom lenne, kihez lehet fordulni?Köszönöm szépen a segítségedet!
-
csepelball
tag
válasz
csepelball
üzenetére
Annyi kimaradt(sajnos nem tudtam már szerkeszteni), hogy az imei szám elszált, de mivel elmentettem az adatokat egy fájlba így mtkdroidtoolssal könnyedén visszamásoltam és tökéletesen működik.
-
csepelball
tag
Sikerült a frissítés, bár a twrpssel. Köszi a segítséget.
-
[LOLDMA]
csendes tag
Hali!
Sajnálatos módon a kijelzőm aljából kitört egy darab, ami azt eredményezi, hogy a kijelző alsó negyede nem reagál az érintésre, ami azért szomorú, mert a hw-s gombok alul vannak, illetve a telefont nem lehet fejreállítani. Két kérdésem lenne:
Van-e valakinek alaplap/software hibás bontandó készüléke / kijelzője eladó?
Tud-e valaki olyan megoldást, hogy ha fejre állítom a telefont, a kép elforduljon 180 fokot, illetve van-e olyan rom hozzá, ami a kijelzőre rajzolja a home gombot, mint a nexus 5 pl.
Köszi -
laci laci
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Szinte mindegyik volt már fent.Most a marsapa kkv2 van fent.A békás 6045 cwm-el.Az akku idő nagyon jó.Stabil.A kijelző ébredés is jó lett(gr. Box kk)Csak azért kérdezem,hogy érdemes-e fel rakni.Tudom,hogy nem tudok okos dolgokat mondani itt,de azért próbálok segítő lenni.Azért a rosszból is lehet tanulni.
-
junkpod
nagyúr
válasz
laci laci
üzenetére
laci laci, te nem nyugszol mi?

mindig fejlesztesz
én örülök, hogy nem kell végre napi szeinten szívni vele, már az 1.1.5 is ilyen volt, de a KK 1.0.13 a twrp-s automatikus roottal meg aztán teljesen szuper.(na jó a képernyő blackout zavar, de teljesen napi használatra ajánlott a cucc)
Rakd fel ezt és élvezd

-
RVR400
veterán
válasz
soundman1
üzenetére
Én lehet, hogy inkább a Kevin-féle mentést tenném fel, mivel ez alapból onnan indít, hogy formázd a telót... A másik cucc meg simán egy FW upgrade opcióval felmegy, és full gyári, és nem kell az IMEI-vesztés miatt szarakodni később.
-
soundman1
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
Ez az utolsó gyári romok egyike, ami a többségnél jól ment, de ott valami nagyon nem jól működik. Egy rossz romoláskor szokott ilyet csinálni. Várd meg, hogy a többiek mit mondanak. Ha KitKat mellett döntesz ezt tedd fel:http://www.needrom.com/download/inew-v3-1-0-13/
A korábbiakban leírtak szerint csinálj a jelenlegi állapotról mentést, majd a linken való leírás szerint mehet fel az új (legújabb) rom. -
laci laci
addikt
Felrakta már valaki a marsapa kk v3-at(custom rom)?
-
csepelball
tag
Sziasztok!
Van egy I3-am,amiről nem tudom, hogy "RÉGI" modellnek számít-e. Olvastam a romfrissítésekről(illetve JYG2-n és más eszközökön) és csináltam is már. A napokban a gyári romom totál hülyeségeket csinál.Minden appból kilép, telefonálás közben megszakad és stb. Próbáltam már minden külső programot törölni, de semmi hatása.
Gondoltam frissítek egy újabb romra. Melyik romot ajánljátok? 4.4 is lehet ha szerintetek jó. Az sem gond, ha a gps lassú. Needromon nézelődve azt láttam, hogy egy rakat van már hozzá.
A telefonon a következők vannak
Android version. 4.2.2.
BaseBand version MOLYWR8W1315.MD.WG.MP.V11.P15, 2014/02/15 02:06
Kernel 3.4.5
Build no.: inew_v3e_v1.01.Várom válaszotokat! Köszönöm!
Laci -
Demolator
tag
Nos next launcher felrakás után sokkal szebb az élet kérdés hogy tud-e valaki hozzá passzoló telefonos sms és időjárás appokat ajánlani ?
-
Demolator
tag
Sziasztok! tegnap lettem én is tulaja 1 iylen telónak , nem is rossz bár ahogy már elöttem jól megfogalmazták kicsit fapados Lg G után de ezen ugye lehet segíteni... viszont 1 problémám van ami kicsit fáj mégpedíg a Mobilnetem ami eddíg 15 -21 Mb volt az most olyan 3-6 között mozog és ez kicsit soványka, nem lehet meggyorsítani ezt valahogy?
-
gonorrea
senior tag
Üdv Hölgyek/Urak!
Munkatársam édesapjának rendeltem egy ilyen telefont (1-2 hónapja), és annyira bejött neki, hogy már tv-t is azon néz

Viszont kevés neki benne a szufla, kérdezte tőlem lehet e nagyobb akksit kapni a telefonhoz?
Mondtam neki, hogy megkérdezem a hozzáértőket, de ahogy olvasgatom, csak a pótakksi jöhet szóba!A válaszokat előre is köszönöm!
-
soundman1
senior tag
Az ablakfólia cserében ismét elgondolkoztam a rom update előtt, gondolva, hogy optimalizáltak a kezelésen.
Úgy megoldották, hogy KitKat-on levették a kisablakos telefon kezelést.Ha a flip tok telefonáláskor nem zárja le a képernyőt - de bármely testrész igen -, akkor mi segíthet? Gondolom a telefon alkalmazás cache törlése nem elég, mivel testrész közeledtével működik a képernyő lekapcsolás.
Máshol lezárja-nyitja a képernyőt a flip csak itt nem. -
RVR400
veterán
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Lenne hozzátok egy kérdésem,vettem az asszony Inew v3-ához flipp tokot,mit kell beállítani a telefonon,hogy rendesen működjön?Nem lehet rajt felvenni a beérkező hívást,sem elutasítani.Várom a szakmai segjtségeteket.
-
RVR400
veterán
-
barany80
csendes tag
Sziasztok! Még mindig azzal küzdök, hogy amit legutóbb rendeltem telót vodás kártyával azt csinálja hogy egyes hívásoknál csak ha én hívok engem hallanak, viszont én nem hallom akit hívtam! 3G-t áttettem 2G/3G akkor ment pár napig, most megint csinálja! Internetet beállítottam simán megy! Mi lehet a probléma???

-
thomiboy
csendes tag
Sziasztok!
Nemreg vett egy ismerosom egy ilyen telefont, 4.4.2-es androidal erkezett 1.0.10 build.
Csak az a problema hogy egyes telefonszamokat nem lehet felhivni. Esetleg valaki meg talkozott ilyen problemaval, vagy valami megoldast tudtok? -
laci laci
addikt
Miért van az,hogy már megint beleestem és nem tudom a cwm-et telepíteni?
Sem flash,sem mut-al sem.Van root,de...44.2-ről van szó... -
laci laci
addikt
Valaki ki próbálná ezt:-Gps javítás... ezt a sort dalvik.vm.execution-mode=int:fast bele kell tenni a bulid.prop fájlba. Ehhez használjuk például a root explorert, a fájlon hosszan nyomva - open in text editor. Írjuk/másoljuk bele ezt az egy sort. Ezután célszerű újraindítani a telefont. Nézzük, javult-e a helyzet....
-
laci laci
addikt
Már használtam a wils, marsapa kk1 -et és mindkettő jó.Az akku idő jobb a marsapa Kk1-nél. A GPS semmi. Ha van hold akkor is pontatlan. Töltés 5 óra 15%-ról-"100"%-ra.A Kk1-nél a Maxton böngésző nagyon jó .Azért kérdeztem, hogy kinek milyen és hogyan viselkedik a kk rom, mert ebben sem azonosak.
-
szur tdi
csendes tag
Sziasztok !
Pár napja használom a készüléket ez az első Kínaim mostanában , a készülék teljesen stock nem babráltam rajta semmit ,jól működik teszi a dolgát néha felvillan minden ok nélkül de engem nem zavar .
Igazából egy dolog vacak rajta az akku na az használhatatlan ha ki is használjuk a dolgokat nem csak telefonálni használjuk :-)
Valaki elárulja nekem ,hol tudom a roamingot letiltani a telón ?
Tehát a fix 1 szolgáltatót ? -
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
nálam csak a lassú töltés a hiba (bár ezt eddig magamon kívül csak egy embertől hallottam), minden más szempontból jó (meg persze az 1.0.5. után minden romban jelentkező rosszul trackelő gps, navigációra jó, de ha séta közben követem az utamat, akkor 1km-en, kettőt mér)
amúgy 1.0.13. wisely féle változat.
-
laci laci
addikt
Melyik az a app amelyik látja az op rendszert?
-
laci laci
addikt
Általános közvélemény kutatás lenne,ki melyik kk romot használja és mi benne a rossz.Most csak erre lennénk/lennék kíváncsi.
-Melyik rom?
-Akku idő?
-Gps?
-kamera?
-Vagy amelyik nálad rossz? -
gyűrű
addikt
sziasztok!
Kérdésem lenne: néhol azt látom hogy ez egy 8 magos - octa-core telefon, máshol 4 magos..
Néhol 1 GB ram, máshol 2GB.Hol van az igazság, illetve hol lehet a változatokat megkülönböztetni?
Köszi
-
RVR400
veterán
válasz
janek69
üzenetére
Akkor megy a 3G, jelezgeti is, hogy H+, csak sokszor visszavált 2G-be mobilnetezéskor. 3G only módban meg abszolút fel sem megy a hálózatra, egy darabig keresgél, aztán piros X-et rak ki a térerőjelző mellé. Nem szarakodtam vele tovább, visszament a 900-as 1.1.1, azzal pöpec, sőt a nem 900-as szofttal is, itt 2100-on megy a Voda 3G szolgáltatása, A teló nem az enyém, és ki sem tudom próbálni másikkal.
-
RVR400
veterán
A Wilsey-féle 1.0.13-nál valaki kipróbálná, hogy mi történik, ha átnyomja a telefont csak 3G-re?
-
nandozo
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szia,
Nem kell rootolgatni, telepítgetni ha minden jól megy a telefonodon akkor jobb ha maradsz a "stock" gyári dolognál. De ezt már biztos olvastad, ha átnézted a fórumot.
Mivel Telenoros vagy elképzelhető, hogy nálad is fenn áll a telenoros 3G-s probléma, ez készülékfüggő picit.
Van akinek egy egyszerű 3G ki/bekapcsolás megoldotta, valakinek nem.
Ennek tökéletes megoldásához kell root, és egy egyszerű nvram törlés / esetleg másik ROM feltelepítése.Ha bizonytalan vagy, akkor javaslom, hogy keress valakit aki ebben jobban járatos biztos van "telefonbuherátor" a környezetedben, de csak biztos kezekbe add!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Projektor topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még 1 GSM Onlynak is kellene lennie