- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ahoy. Én feltettem egyből a Marsapa féle romot és azt mondom,2nap után majdnem minden makulátlan. Gravitybox b*szik rendesen működni,de ez nem rom hiba. Ami viszont kicsit bosszant,hogy a GPS-el valami nem kerek. AGPS,EPO rendben,YGPS nekem is azonnal talál van,hogy 13 holdat is,de nem fixál egyet sem. Tiszta ég alatt elsőre majd 20 perc kellett,hogy feléledjen,de azóta is percek telnek el a fixálásig. Utána eddigi tesztjeim alapján szépen tartja a pozíciót az Ágó,de JB-vel sokkal,de sokkal jobb volt. Amivel még küzdöttem,az az adatok visszaállítása. Titanium Backup,Sms backup,Mybackup Pro, minddel szenvedtem. Wifi AP-ket nem is tudtam visszaállítani,pedig jó lenne,mert volt vagy 30 mentett. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fogorvos, fogászat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest