- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ahoy. Én feltettem egyből a Marsapa féle romot és azt mondom,2nap után majdnem minden makulátlan. Gravitybox b*szik rendesen működni,de ez nem rom hiba. Ami viszont kicsit bosszant,hogy a GPS-el valami nem kerek. AGPS,EPO rendben,YGPS nekem is azonnal talál van,hogy 13 holdat is,de nem fixál egyet sem. Tiszta ég alatt elsőre majd 20 perc kellett,hogy feléledjen,de azóta is percek telnek el a fixálásig. Utána eddigi tesztjeim alapján szépen tartja a pozíciót az Ágó,de JB-vel sokkal,de sokkal jobb volt. Amivel még küzdöttem,az az adatok visszaállítása. Titanium Backup,Sms backup,Mybackup Pro, minddel szenvedtem. Wifi AP-ket nem is tudtam visszaállítani,pedig jó lenne,mert volt vagy 30 mentett. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs