Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére

-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Sajnos a inew telefonomnak megrepedett+ egy nagyobb területen be "be is pókhálósodott" a a kijelzőjének az üvege... Kijelző müködik, viszont ezen a területen nem működik az érintő felület, így a telefonomba sem tudok belépni, mert nem tudom beütni a billentyű kombinációt...
1, ismertek pesten olyan emberkét, aki ezt a hibát orvosolni tudja?
2, hogyan tudnám lementeni az adataiamat a telóról?mert ha rádugom a gépre, akkor nem dob ki semmit)Segítségeteket előre is köszi!

-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Lehet rendelni a telóhoz 2350mAh-s aksit...Megér 10 dollárt véleményetek szerint?

Válaszaitokat előre is köszi!

-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok a témában...Látom itt mindenki rootol, telepít, töröl jobbra-balra...
Egy laikus kérdés: ha most rendelek egy inew v3 telefont, akkor ezeket a módosításokat nekem is muszáj végrehajtanom, vagy tudom egyből használni (TELENOR, T-MOBILE) a készüléket?
Egyáltalán miért kell mindig, mindent rootolni?Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest