- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabe
tag
Nagyon pozitív tapasztalataim vannak 1 nap után a telefonról

Amik kicsit negatív: Az akku, ahogy leírták nem az erőssége, délután 4 re 48% lett a szint reggel fél hét óta.Ráraktam ezt a flipes tokot, becsukott állapotban, ahogy mozgatom a telót változik néha kijelzőn az óra pl. először oda rakja a kis ablakba aztán mozdítok és a launcher órája jön be. Ugyanez, ha hívnak kiveszem a zsebből, ott van a kisablakban a telefon felvétele, húznám el ujjal és berakja teljes képbe a hívást és ki kell nyissam a flipet hogy alul fel tudjam venni. Remélem érthetően írtam... Ez valami beállítás lesz vagy nem tudom.
Én a Mixeshoptól rendeltem német postával. 1.04 stock nem rootolt cwm nélküli rommal érkezett, egyenlőre nem bántom amíg nem vagyok root addig nagy bajt nem csinálok.

Lejátsza a DSLR géppel csinált full hd felvételt is
Eddig mindennek beletört a bicskája.Pár funkció nem annyira világos miért is jó? Pl. otg vel pendriveot meg bluetoothos egeret rá lehet tenni de azonkívül mire jó még? Wifi Direct tel megtalálja a Samsung tvt, össze is kapcsolódnak, és utána mit kell csináljak? Mit lehet vele kezdeni? Se a tvn se a telefonon nincs semmi egymásra utaló dolog, csak hogy kapcsolódtak. Át lehet e tenni a telefon képét a tvre ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest