- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riki92
újonc
Sziasztok!
Érdekes problémám akadt a telefonnal! Kezdem a sztori elejéről, nehogy kimaradjon semmi lényeges.
Egy hónapja betört a kijelzőm,rendeltem újat, belerakattam, minden klappolt,egyedül a hálózati antenna kábel egyik feje szétcsúszott összeszereléskor, így nem tudott a SIM kártyáról a telefon a mobilhálózathoz kapcsolódni.
Beletettem egy új ugyanolyat és a következő probléma adódik: ha valaki hív és felveszem, a telefon elsötétül, pár másodperc után rezeg egyet,de se kép se hang,nem tudok vele semmit csinálni, ki kell szednem az aksit és újraindítani. Ugyanez, amikor én próbálok meg valakit hívni. A vicc benne, hogy nem kapcsol ki a telefon,hanem a hívott fél felveszi és hallja is amit mondok, én viszont nem hallok semmit. Ettől függetlenül 3G-hez ugyanúgy tudok csatlakozni, SMS-eket megkapom és küldeni is tudok, csak a hívásoknál történik a képernyő elsötétülése.
Mi lehet a megoldás, egy ROM csere megoldhatja a problémát?(Egyébként 4.4.2-es rendszer van rajta és a kijelző betörése előtt tökéletesen működött!)
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tidal
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest