Új hozzászólás Aktív témák

• Riki92

újonc

Sziasztok!
    Érdekes problémám akadt a telefonnal! Kezdem a sztori elejéről, nehogy kimaradjon semmi lényeges.
    Egy hónapja betört a kijelzőm,rendeltem újat, belerakattam, minden klappolt,egyedül a hálózati antenna kábel egyik feje szétcsúszott összeszereléskor, így nem tudott a SIM kártyáról a telefon a mobilhálózathoz kapcsolódni.
    Beletettem egy új ugyanolyat és a következő probléma adódik: ha valaki hív és felveszem, a telefon elsötétül, pár másodperc után rezeg egyet,de se kép se hang,nem tudok vele semmit csinálni, ki kell szednem az aksit és újraindítani. Ugyanez, amikor én próbálok meg valakit hívni. A vicc benne, hogy nem kapcsol ki a telefon,hanem a hívott fél felveszi és hallja is amit mondok, én viszont nem hallok semmit. Ettől függetlenül 3G-hez ugyanúgy tudok csatlakozni, SMS-eket megkapom és küldeni is tudok, csak a hívásoknál történik a képernyő elsötétülése.
    Mi lehet a megoldás, egy ROM csere megoldhatja a problémát?(Egyébként 4.4.2-es rendszer van rajta és a kijelző betörése előtt tökéletesen működött!)
    Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák