Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem az inkább csak legenda, mint legendásan jó
egyébként én nagyon rákészültem, hogy azt fogok venni, merthogy kiváló átmenet T és X között, egy igazi kompromisszum-mentes ultramobil gép. Csak aztán szép lassan leesett, hogy: nem dokkolható, az optikai meghajtója méretkülönbség miatt nem kompatibilis a többivel, a proci nagyon gyenge, cserébe viszont nem nyújt kiemelkedő üzemidőt... Mivel a T400s pont ezeket a hibákat küszöböli ki (az üzemidő kb egyezik, de a teljesítmény korántsem), árban meg ugyanott volt, utóbbi sokkal jobb vételnek bizonyult. Még mindig tetszik az x301, de már nem bánom, hogy annak idején nem jött össze. Sőt. Az x301 egy nagyon szűk réteg igényeit fedte le, a többség szerintem jobban jár vagy egy X vagy egy T szériás géppel. Valahogy a Lenovonál is ezt gondolhatják, ha nemigen erőltetik az utódját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 5 125H 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- ASUS ZenBook UX3402 OLED
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- HP ProBook 445 G7 AMD RYZEN 5 Pro 4500U/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként én nagyon rákészültem, hogy azt fogok venni, merthogy kiváló átmenet T és X között, egy igazi kompromisszum-mentes ultramobil gép. Csak aztán szép lassan leesett, hogy: nem dokkolható, az optikai meghajtója méretkülönbség miatt nem kompatibilis a többivel, a proci nagyon gyenge, cserébe viszont nem nyújt kiemelkedő üzemidőt... Mivel a T400s pont ezeket a hibákat küszöböli ki (az üzemidő kb egyezik, de a teljesítmény korántsem), árban meg ugyanott volt, utóbbi sokkal jobb vételnek bizonyult. Még mindig tetszik az x301, de már nem bánom, hogy annak idején nem jött össze. Sőt. Az x301 egy nagyon szűk réteg igényeit fedte le, a többség szerintem jobban jár vagy egy X vagy egy T szériás géppel. Valahogy a Lenovonál is ezt gondolhatják, ha nemigen erőltetik az utódját.