- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem az inkább csak legenda, mint legendásan jó
egyébként én nagyon rákészültem, hogy azt fogok venni, merthogy kiváló átmenet T és X között, egy igazi kompromisszum-mentes ultramobil gép. Csak aztán szép lassan leesett, hogy: nem dokkolható, az optikai meghajtója méretkülönbség miatt nem kompatibilis a többivel, a proci nagyon gyenge, cserébe viszont nem nyújt kiemelkedő üzemidőt... Mivel a T400s pont ezeket a hibákat küszöböli ki (az üzemidő kb egyezik, de a teljesítmény korántsem), árban meg ugyanott volt, utóbbi sokkal jobb vételnek bizonyult. Még mindig tetszik az x301, de már nem bánom, hogy annak idején nem jött össze. Sőt. Az x301 egy nagyon szűk réteg igényeit fedte le, a többség szerintem jobban jár vagy egy X vagy egy T szériás géppel. Valahogy a Lenovonál is ezt gondolhatják, ha nemigen erőltetik az utódját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest