- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem újrarakni a T400 -omat, és a két recovery lemez után kéri a "Supplemental Recovery Disc 1" -et, és nekem iylen nincs.
Valaki ki tud vele segíteni gyorsan?
Hétfőre használható állapotba kellene hoznom a gépem.. :|Jah, Win7 ultimate -es recovery lemezekről van szó..
Előre is köszönöm!!!
Z
-
gecsoz
aktív tag
Huhh.
Szép feladatokat találtál ki nekem
Budapesti vagy?
Ha igen, akkor talizzunk, és teszteld le a gépet
Nekem erre nincs energiám, meg ezek a progik sincsenek meg nekemVálaszaim:
- ATI VGA -nak dedikált 256MB RAM -ja van
- átkapcsolás XP alatt nem megy windows -ből, csak BIOS -ból.
- Vista alatt az átkapcsolás gond nélkül megy menet közben
- Win7 alatt még nem próbáltam, de hétvégén kerül fel rá a Win7 utána letudom tesztelni
- 4GB RAM -om van, Vista csak 2,5GB -ot lát belőle, ezért rakok fel rá Win7 64 bit -et a hétvégén
- 4GB -nál több RAM elég nehét ügy, ritka és drága a 4GB -os RAM modul (csak 2 hely van a gépben)
- WINRAR benchmar nemtom hogy működik, már 15 perce, úgy, hogy közben netezek a gépen, 10 ablakban így az eredmény: 970KB/s (hozzá tartozik, hogy csak 5400rpm -es HDD van a gépben)MAXIMUM PERFORMANCE energia profilban: (fogyasztás - működési idő)
- WLAN, netezés, Intel VGA: 23W - 2:00
- WLAN, netezés, ATI VGA: 28W - 1:48MAXIMUM BATTERY LIFE energia profilban:
- WLAN, netezés, Intel VGA: 12W - 3:33
- WLAN, netezés, ATI VGA: 16W - 2:46- szorzó és feszültség állítást nem próbáltam, de nem is akarom, nem látom értelmét.
programozok, netezek, photoshop cs3 -azok, corel x3 azok, és nincs semmi sebesség problémám. memória az nagyon kevés így, ezért váltok win7 64 bitre, hogy ki tudjam hazsnálni a 4GB -ot,
-
gecsoz
aktív tag
válasz
mazsonpopo #10607 üzenetére
Részemről 14,1" -on használok 1440*900 -at.
Az 1024*768 az nekem már túl "nagy" volt.
Annyira megszoktam az 1440*900 -at, hogy már semmi pénzért nem váltanék kissebb felvontásra.
Mellesleg 3 -as szemüvegem van.. és távolra nem látok, szóval a szemüvegem még kicsinyít is.. -
-
gecsoz
aktív tag
Na igen, csak ezeknek az IDE -s WD HDD-knek horribilis ára van..
Nincs értelme annyit költeni egy HDD -re, mint a gép teljes értékének a fele, mikor csak egy WIN XP fut rajta és netezésre használjuk, otthon meg útközben..Ezért gondoltam a Transcend SSD -re, mert csak 2000 -el drágább mint az említett WD winyók, és akkor ez legalább gyorsabb, meg kevesebbet fogyaszt..
Az, hogy nem tudja a TRIM -et, nem gond, mert úgysem tudja az OPrendszer sem ami menne rajta -
gecsoz
aktív tag
Sajnos elég elkeserítő a helyzet.
IDE 2,5" -os HHD -ből jelenleg nagykerekben kapható:
- WD Scorpio Blue 2.5" HDD, 250GB, 5400rpm, 8MB, IDE (WD2500BEVE)
- WD Scorpio Blue 2.5" HDD, 320GB, 5400rpm, 8MB, IDE (WD3200BEVE)
- 120Gb Samsung 2,5" 5400rpm 8Mb PATA
- 160Gb Samsung 2,5" 5400rpm 8Mb PATASSD:
- SSD Transcend 32Gb 2,5' IDE MLC TS32GSSD25-MTermészetesen a WD -k horror áron.. ami vicc, hogy csak 3.000Ft -al drágább a Transcend SSD mint a WD HDD -k.
Vajon WinXP -vel TRIM nélkül meddig bírná az SSD a T41-ben?A samsungo elég jó árban vannak, de semmi infó nincs szériaszámról, meg APS ről :|
-
gecsoz
aktív tag
Üdv All!
A kis T41 -esem egy proci-hűtő takarítás óta újra működőképes, immár 6 éve megy
Viszont úgy néz ki kezd meghalni benne a HDD..
HDD Sentinel szerint már csak 80% -os, 9 gyenge szektor található, és 25 alkalommal kellett gyanús szektorokat vizsgálni és áthelyezni.Milyen HDD -t vehetek bele, amivel menni fog az APS?
Vagy vegyek bele SSD-t? De vajon az nem gond, hogy XP van fent rajta, és ha jól tudom , az nem tudja kezelni a TRIM -et.. -
-
gecsoz
aktív tag
válasz
g.gergo #10496 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, én is úgy nöttem fel, hogy max a hiradó előtti fél nyolcas esti mesét nézhettem, semmi mást tv zés nem volt engedve, és érdekes módon a mai napig nem igazán érdekel a TV, max ha valami jó kis máshol még nem látott művészfilm megy. Viszont egész gyerekkoromban sokat sportoltam, és egy egézséges, sportos ember lett belőlem..
-
gecsoz
aktív tag
Igen, ez a fő baj szerintem.
Hiába van egy-egy jó mese a TV -ben, már mese közben is vannak reklámok, ráadásul a tipikus agyrohasztó, megvezető fajták..Ráadásul pár percre elfordulsz, és máris egy olyan hülye mese megy, amitől aztán rosszat álmodik, vagy csak szinplán téves világképe alakul ki..
Szóval jelenleg nálunk is bannolva a TV. vannak mesék DVD-n, azt lehet nézni, de TV kizárva a gyermek életéből.
Amúgy a tapasztalat hasonló... 1 nap hiszti, de azóta már nem is hiányzik neki, helyette elfoglalja magát mással.
Előtte meg ment a hiszti meg a durcázás, mert neki "lellikelly kiscipő" kell.. no comment.. egy darab kínai műanyag zar 15.000Ft -ért..
-
gecsoz
aktív tag
A legfőbb dolog viszont ami elszomorít az az, hogy a világon minden támogatják az ilyen és ehhez hasonló energiatakarékossági lépéseket, kivéve persze Magyarországon, ahol szinte bűnözőként tekintenek Rád, ha nem akarsz beállni a sorba..
Nemrég olavastam, hogy valaki épített egy passzív házat, és nem kap rá lakhatási engedélyt, mert nincs bekötve aházba agáz, és azon a területen ez feltétele alakhatási engedélynek
-
gecsoz
aktív tag
Az máris egy nagyon nagy lépés a részetekről!
Hihetetlen mennyit lehet megtakarítani egy kis odafigyeléssel..
Mi most ott tartunk, hogy a lakást LED -es izzókkal teszteljük, még az energiatakarékos izzókhoz képest is döbbenetes a megtakarítás.. hihetetlen sok lehetőség van amire az ember nem is gondolna, és sokszor nem is pénz kérdés, hogy akár havi több ezerrel csökkenjen a villanyszámla.. -
gecsoz
aktív tag
no comment
De mindenki a maga izlése szerint költi el a pénzét..részemről szervernek egy mini atx -es kisgépet hazsnálok, teljesen csendesm és amire kell, tökéletes, monitor, bill, egér nélkül működik, semmi hangja, ha kell vinni is könnyű, és nem került összesen 50e -be sem, pedig minden alkatrész új benne, 2GB RAM, 160GB HDD, DVD-RW, 3GHZ AMD PROCI.. szóval erre szerintem sem célszerű egy notebook
-
gecsoz
aktív tag
ezért kell konkrét típusokat lekérni, nincs listában.
Lekérik, hogy mi elérhető a Lenovo -nál, megmondják a paramétereket, árakat, és ami rendelésre kerül az már tutira van, és meg is érkezik.Hétfőn lekérem neked. Amíg csak árat kérünk, addig nem baj ha közben máshol megveszed
De a konkrét megrendeléskor előleget szoktunk kérni. -
gecsoz
aktív tag
14,1 -ben nekem teljesen jó az 1440*900, ebből gondoltam, hogy 13.3 -ban is jó lehet mert még 2 cm sincs a méret különbég, de 12 ben szerintem is kicsi lenne.
Ha gondolod, meg tudom neked kérdezni, hogy nagykerben mennyibe kerülnek manapság a thinkpadek, ha megmondod, hogy milyen érdekelne..
-
gecsoz
aktív tag
Az optikai meghajtóban még akár igazad is lehet.
Viszont a neten körbenézve nincs akkor ár különbség az 200 asok és a 300 asok között.
Természetesen nem új gépben gondolkozok..És az a pár tizezer forint különbség pedig megéri szerintem a nagyobb felbontást és a beépített optikai meghajtót
-
gecsoz
aktív tag
1440*900 -as x200 -at elérhető áron még nem találtam sehol.
Meg tartok tőle, hogy 12" -hoz már túl használhatatlan ez a felbontás.Kijelző gondolom nem rosszabb, mint a T400 esetében, dokkolót nem hazsnálok, CPU gyengébbséget szerintem az SSD gyorsasága valamilyen szinten ellensúlyozza, portokat szinte alig hazsnálok, max nagy ritkán USB -t, Ultrabay -be prdig hosszú távon is majd max egy aksi érdekel. szóval nagyjából nekem ezek nem hátrányok
-
gecsoz
aktív tag
igen, néztem, nekem mindenképp a 6 cellás aksival érdekelne.
az esetek 90% -ban programozásra hazsnálom helyszíni gondok megoldására az ügyfélnél, és arra bőven elég lenne ennyi működési idő.
X200 a felbontása miatt nem tetszik, meg a kissebb bill és képernyő méret miatt, meg hogy nincs benne optikai meghajtó.. : | -
gecsoz
aktív tag
igazából bővíteni nem nagyon tervezem, dock -ot eddig sem használtam, ultrabay hdd kilőve ez igaz, de ez sem volt, ha nagyon kell, van egy IBM -es 2,5" -os külső USB -s rackem, a DVD meghajtó helyére pedig lLenovo -ék szerint az x300 szériában is lehet plussz aksit tenni.
Amúgy az esetek 90% -ban programozok a gépen, meg néha egy-két film, szóval nagyon nem kell nagy proci igényes alkalmazásnak futnia..
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki akinek x300/x301 -ese van?
Érdekelnének a tapasztalatok, sebességek..
Gondolkozok rajtam hogy a T400 -at lecserélni az x300/x301 -re..
A kissebb processzor sebességet ellensúlyozza az SSD nagyobb sebessége?
Nagy számításigényű feladatok nálam nincsenek, inkább csak programozásra használom a gépet..
Akkumulátor mennyit bír?
Van hozzá valamilyen módon bővítő aksi /ultrabay?egyéb megoldás?/ -
-
gecsoz
aktív tag
Apropó kérdés:
4GB DDR3 van a T400 -omban.
A Vista Business 32bit írja, hogy 4GB van a gépben, de a feladat kezelő csak 2511MB összes fizikai memóriát jelez.O, hogy a 32 bite Vista max 3-3,5GB -ot enged használni, de akkor nekem miért csak 2,5GB? vagy lehet, hogy a dupla VGA kártya miatt van így, mert az Intel, meg az ATI kártya memóriájához is lefoglal memória címtartományt folyamatosan?
-
gecsoz
aktív tag
válasz
adnoctum18 #10325 üzenetére
Semmi negatívat nem tapasztaltam a T41 -hez képest.
Azaz 1-et igen: rossz helyre világít a billentyűzet megvilágító lámpa.. lehet lehetne orvosolni, majd ha sok időm lesz rákérdezek egy Lenovo márkaszervízben..Egyébként teljesen masszív, billentyűzet is tökéletes, jól össze van rakva, bírja a strapát, vettem bele HSDPA modemet, az is nagyon király, szóval nekem semmi negatívum.
Pl. a T41 -hez képest a zsanérjai jóval erősebbek, nem "lötyög" a kijelző nyitott állapotban. Bár az is igaz, hogy új korában a T41 -é sem lötyögött, csak az már közel 6 éves gép, és nem volt kímélve..
Mindenkinel jószívvel ajánlom!
Felesleges és értelmetlen pánikkeltésnek tartom az új szériás LENOVO gépekkel szembeni félelmeket.. nem csökkent a minőség a T400 -ban a T41 -hez képest!
-
gecsoz
aktív tag
válasz
adnoctum18 #10323 üzenetére
Részemről T41 -ről váltottam, és így viszont jobba vétel volt a T400 mint a T60/T61..
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Alexios #10315 üzenetére
Nekem T400 -am van, ha mindenféle wireless cucc ki van kapcsolva, de a fényerő maximumra van véve, akkor HDD -ről filmet nézve 3 óra körülire jön ki a működési idő nekem a 6 cellás aksival. Belevettem most egy 70% -os állapotú multibay -es kiegészítő aksit, ami ha jól tudom +3 cella, ezzel így nyertem míg plusz 40percet, szóval így közel 4 óra filmnézéssel, max fényerővel, wifi cuccok nélkül.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Minstrel #10202 üzenetére
gondolom két partíciód volt a HDD -n, a C és a D.. és mind a kettő elsődlegesnek volt készítve.. és mikor a windows -t elkezdted telepíteni, akkor törölted a C-t.. innentől az XP telepítő látott egy törölt és egy elsődleges partíciót (a régi D -d), és mivel az elsődlegesnek volt jelölve, és más betüjel nem volt hazsnálva, ezért azt nevezte ki C -nek...
Ennek megoldása sajna elég nehéz..
Vagy törlöd a régi D partíciót is, vagy ha fontos adatok vannak rajta, akkor le kell menteni, majd törölni, majd léterhozni egy elsődleges C -t, meg egy másodlagosat (D), és oda felmásolni..
Az AHCI -re passz, nekem csak Vista volt/van a gépen, és ahhoz soha nem kellett driver floppy..
-
gecsoz
aktív tag
Jha, ha kell esetleg valakinek van egy felesleges 1GB -os gyári Lenovo noti DDR3 -am..
-
gecsoz
aktív tag
válasz
g.gergo #10181 üzenetére
Részemről minden nap viszem magammal a gépet.
Nekem külső keret annyira nem lényeg. Ha nagy ritkán hazsnálom a DVD meghajtót, akkor berakom az aksi helyett..
valami ilyesmi [link] tok jó lenne csak simán tartani benne a meghajtót, hogy ne sérüljön..Bár lehet igazad van, és veszek egy ilyen keretet, de akkor ehhez is kell egy tok,hogy ne sérüljön
-
gecsoz
aktív tag
Megvette m az Ultrabay aksit amiről beszélgettünk pár napja.
FRU: 40Y6790 [link]Tökéletesen működik T400 -al.
Nem 100% -os állapotú, de nincs rossz kondiban, és 4500Ft -ba került -
gecsoz
aktív tag
Hmm akkor az úgy érdekes.
Most tesztelem a gépet Win7 -el, igaz még csak VirtualPC -n keresztül, de eddig nekem minden ok.
Hónap végén akarom felrakni rá a Win7 -et.
Nem lehet, hogy valami más hiba jött elő, nem pedig a Win7 hozta elő?
Hogy lehet, hogy nincs serial a gép alján?
Lehet fel kellene venned a kontaktot az eladóval.. -
gecsoz
aktív tag
Előző gépem egy T41 -es Thinkpad volt.
Több mint 4 évig hazsnáltam, úgy, hogy metrón volt hogy odacsukta az ajtó.. esett le többször is.. táskában is, anélkül is.. biciklivel jártam vele suliba.. stb..
szóval kímélve nem volt, de legalább hazsnáltam napi 4-5 órát minden nap..
ezek után semmi gond nem volt vele.. azóta apukám hazsnálja.. nála is ott volt több mint 1 évig mire most előjött egy alaplaphiba, ami asszem típushiba ennél a szériánál.. de orvosolható.szóval elnyűhetetlen
Ráadásul ez egy T41 volt, a T61 sokkal újabb technika, és fiatalabb is.. -
gecsoz
aktív tag
Valaki win vista => win 7 prof legális Lenovo update -el kapcsolatban valami infó?
-
gecsoz
aktív tag
Más téma: a gépem gyárilag Vista Business -el volt.
Megkaptam az upgrade CD -ket Windows 7 professional -ra.
A kis könyv szerint mentsem le az adatokat, indítsam el a Win7 telepítőt, az letölti a frissítéseket, majd ujraboot -ol, és feltelepül.Csinált már valaki ilyet? A recovery partícióval mi lesz?
Megmarad, és a Win7 lesz rajta?
Megmarad és marad a Vista rajta?
Leszedi a Win7 telepítő? -
gecsoz
aktív tag
válasz
Napfénysüti #10086 üzenetére
Akkor ezekszerint a T61 -es sima hátsó aksija egyébként stimmel a T400 -ba is?
-
gecsoz
aktív tag
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Type 2504 -es mini dokkoló jó-e a T400 -as sorozathoz?
2. 40Y6790 FRU -s ultrabay akkumuláor jó-e a T400 -as sorozathoz?Azért érdekes, mert a Lenovo oldlaán az van, hogy ez az ultrabay aksi R60/T60TX60/Z60/Z61 gépekhez jó, T400 nincs kiírva.
Ugyanakkor ha megnyitom a T400 -hoz való cuccokat, akkor ott hoz egy 57Y4536 FRU -jú ultrabay aksit, amihez az van írva, hogy T400,T500,R400,R500,T61,T60,Z60,Z60,R61,R60.
De akkor ha ez az újjabb aksi bemegy a régi T60 -ba, akkor a régi, T60 -hoz írtnak is bele kell mennie az T400 -ba nem?A dokkolónál szintén ez a helyzet, T400 nincs kiírva hozzá, csak a T60, de a T400 -hoz írt dokkolóhoz viszont oda van írva a T60 -as gép is. Tehát akkor annak is jónak kellene lennie.. nem?
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Minstrel #10063 üzenetére
Szerintem kár ezen agyalni.. a gyári beállítások tökéletesek.
Szinte soha nem hallottam még a ventillátort hangosan zúgni, és mégsem melegedett soha annyira a gépem, hogy zavaró lett volna, vagy a túlmelegedéstől kellett volna tartani.
Lenovo/IBM -ék a hosszú élettartamra mennek, hidd el, tökéletes a gyári beállítás, volt idejük megfelelően kitapasztalni..mellesleg T400 -om van..
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Minstrel #10054 üzenetére
T400 -am van, az alap Lenovo szoftverek fent vannak, de annó volt egy kis okos programocska, amitha bekapcsoltál, és valaki felemelte a PC -det az asztalról, akkor lezárta, és elkezdett szirénázni..
na én ezt keresem, és ez nincs benne az Active protection system -be, az csak védi a hdd -t csendben..
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Honna tudom letölteni azt a Lenovo programot, amit ha bekapcsolok, akkor riaszt ha úgy érzékeli, hogy elmozdítják a gépet?
Illetve merre találok még a mozgásérzékelő szenzorhoz kapcsolódó akalmazásokat?
Előre is köszönöm!
-
gecsoz
aktív tag
-
gecsoz
aktív tag
A gond az, hogy az advanced menüben kiválasztom a "delete backups" fület, akkor megjelenik egy új ablak, a listával, hogy milyen mentések vannak.
Na és itt nincs semmi..
emiatt a delete gombot sem engedi kiválasztani.
ilyen pedig, hogy "delete from the newest backup to oldest" ilyen meg nincsen :| -
gecsoz
aktív tag
Na igen, de akkor most mit tegyek?
Nyeljem le, hogy eltűnt 50GB a HDD ről?
Valahogy nem szeretném a frissen újratelepített rendszert emiatt megint újra telepíteni..
Vagy csináltassam végig a mentést megint, és reménykedjek, hogy másodszor jól cisnálja?
De mi van ha végig sem megy, mert nem lesz elég hely a HDD -n a mentéshez?
És megáll úgy, hogy marad 1-2 giga hely.. és akkor arra varhatok gombot.. -
gecsoz
aktív tag
Erre valaki valamit?!?
-
gecsoz
aktív tag
válasz
metal01 #7391 üzenetére
LED kijelzőről nem tudok nyilatkozni, tudtommal nekem nem az van.
De a T400 -am 1440*900 -as felbontású. Egyáltalán nem szemgyilkos, nagyon könnyű volt megszokni, és azóta vicces ránézni minden más kissebb felbontású gépreSzerintem ez a legjobb kijelző méret/felbontás arány!
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő.
Megjelent egy üzenet, kérdezte a Rescue & Recovery hogy itt az idő, akarom -e hogy elindítsa a biztonsági mentést? MOndtam neki, hogy IGEN.
Elkezdte.
Dolgozott rajta egész nap.
Folyamatosan fogyott az üres hely a HDD -n, 122GB szabadról lement 78GB szabadra.
Hazamentem a munkából, gépet kikapcsoltam. Másnap reggel bekapcsoltam, ilyen üzenet fogadott: "Az előző leállítás miatt leállt a mentési folyamat, akarom-e újrakezdeni a mentést?" Mondtam, hogy "NEM".
A rescue & recovery így most azt írja ki, hogy nincs lementett mentés, ugyanakkor a HDD -n továbbra is csak 78GB szabad hely van a mentés előtti 122GB helyett..Hová tűnt az a sok hely?? Hova tehette a félbemaradt mentést, hogy akkor azt letörölhessem??
Előre is köszönöm a segítséget!
Z
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T400 -asom, eredetileg Win Vista Business -el vettem.
Most megrendeltem (és már meg is kaptam) a Windows 7 update kit -et hozzá.Telepítette már valaki? Hogyan működik?
Ha felrakom, akkor a Recovery partíciót is átírja?
Ha egyszer felraktam, akkor a Vista -t többet nem tudom felrakni/aktiválni?Azért lenne lényeges, mert szeretném kipróbálni, de van pár fontos programom ami nem biztos, hogy fut Win7 alatt, és ha nem mennek, akkor maradnék a Vista -nál..
Előre is köszönöm a segítséget!
Z
-
gecsoz
aktív tag
Szerintetek egy ibm thinkpad 760ed -hez jó az alábbi FDD?
FDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged