Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nem ennek jobb a trackpointja, hanem a D630-nak szar
szerencsére az új Dellekben már használható, de ami engem illet, a D szériában sosem sikerült úgy beállítanom, hogy kezes legyen. Az sem jött túl jól, hogy nem volt középső gomb, amivel scrollozni lehet. (Mondjuk amióta Lenovora váltottam, egyszerűen undorodom a touchpad használatától, pedig ugye számtalan gépen nincs más opció.) A Dell amúgy a D620/630-ba olyan trackpointot rakott, amivel elvileg lehet klikkelni (ott nem is tudom, minek hívják, pointing stick?), és ez tök jó ötlet volna, ha valakinek sikerülne használható módon megvalósítani, nekik itt nem jött össze.Sheratan:
én mobilabb gépet kerestem, értve ezalatt a kisebb súlyt és méretet, ezért első körben x301 volt a cél, mint azt mindig elmesélem. Aztán néztem, hogy méretben olyan nagyon sokat nem is nyerek, teljesítményben kb bukok, kompatibilitásban szintén, viszont a T400s minden téren előrelépés lenne. Amit talán hátrányként felrónék, az a kevésbé masszív kivitel, ez engem mondjuk nem zavar, aztán akksi terén elég rugalmatlan, mert csak 6 cellás van hozzá. Ami pedig a Dell után nagyon hiányzik, az a LED-es töltöttségkijelző az akksin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Macska topik
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Y50-70
- Dell Latitude E5470 i5-6300U 16GB 256SSD WIN11Pro Új akkumulátor
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerencsére az új Dellekben már használható, de ami engem illet, a D szériában sosem sikerült úgy beállítanom, hogy kezes legyen. Az sem jött túl jól, hogy nem volt középső gomb, amivel scrollozni lehet. (Mondjuk amióta Lenovora váltottam, egyszerűen undorodom a touchpad használatától, pedig ugye számtalan gépen nincs más opció.) A Dell amúgy a D620/630-ba olyan trackpointot rakott, amivel elvileg lehet klikkelni (ott nem is tudom, minek hívják, pointing stick?), és ez tök jó ötlet volna, ha valakinek sikerülne használható módon megvalósítani, nekik itt nem jött össze.