- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nem ennek jobb a trackpointja, hanem a D630-nak szar
szerencsére az új Dellekben már használható, de ami engem illet, a D szériában sosem sikerült úgy beállítanom, hogy kezes legyen. Az sem jött túl jól, hogy nem volt középső gomb, amivel scrollozni lehet. (Mondjuk amióta Lenovora váltottam, egyszerűen undorodom a touchpad használatától, pedig ugye számtalan gépen nincs más opció.) A Dell amúgy a D620/630-ba olyan trackpointot rakott, amivel elvileg lehet klikkelni (ott nem is tudom, minek hívják, pointing stick?), és ez tök jó ötlet volna, ha valakinek sikerülne használható módon megvalósítani, nekik itt nem jött össze.
Sheratan:
én mobilabb gépet kerestem, értve ezalatt a kisebb súlyt és méretet, ezért első körben x301 volt a cél, mint azt mindig elmesélem. Aztán néztem, hogy méretben olyan nagyon sokat nem is nyerek, teljesítményben kb bukok, kompatibilitásban szintén, viszont a T400s minden téren előrelépés lenne. Amit talán hátrányként felrónék, az a kevésbé masszív kivitel, ez engem mondjuk nem zavar, aztán akksi terén elég rugalmatlan, mert csak 6 cellás van hozzá. Ami pedig a Dell után nagyon hiányzik, az a LED-es töltöttségkijelző az akksin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest