Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
taltos #33538 üzenetére
ha ebayen veszel paypallal akkor mindenképp fedez téged az ebay ha a leírástól ténylegesen eltérő dolgot vagy épp semmit sem kapsz. visszakapod a pénzt, aztán ők leharcolják az eladóval.
én magánszemélytől vettem így egy x-et, minden ok volt.
németországba nekem 13 eur az utalás, nemtom kinek mennyi.
paypal amúgy is jól jöhet, mert ha nincs rajta pénz egyből leveszi a kapcsolt bankkártyáról. legalább nem menti el mindenféle jöttment cég a kártyaadataidat. más kérdés ekkora összegnél, hogy a paypal huf - eur váltás jobb-e, mint a saját bankod eur eladási árfolyama.
paypal mellett szól, hogy nem szüttyögnek egy hetet mint nemzetközi átutalásnál, mintha gyalog vinné ki valaki a pénzt.
a kereskedelmi eladók nemzetközi adószám (UID) elküldése esetén (ez nem tudom minden magyar cégnek van-e. de asszem igen) tudnak nettós számlát is kiállítani. egyből csak 84%-ot fizetsz.
persze, német eladót érdemes angolul kérdezni, nagyon sokan tudnak.
nagyjából ezeket kell végigzongorázni. persze minden relatív, én is nemrég rendeltem meg a luxnote.de-ről egy x-et dokkal (119 EUR vagy mennyi volt a dokk), erre pár napra rá beugrik az apróra harmadáron...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest