- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
Sziasztok!
Lenovo T500 hoz szeretnék a Dvd Rom helyére hdd caddyt vásárolni. Van, aki használ itt ilyen megoldást? Ha igen ezt érdemes rendelni vagy a drágább jobb? link -
roti86
őstag
válasz
Francia91 #82457 üzenetére
Érdekesek ezek a problémák, amiket az 1080p-s YT videókkal kapcsolatban írtok. Nekem is T500-am van (4500MHD, az ATI le is van tiltva BIOS-ban, mert nem használom, csak feleslegesen fűtene), simán megy a YT. Ahogy be van lőve a Chrome:
I. A beállításokban a hardveres gyorsítás használata legyen bepipálva.
II. A böngésző címsorába a chrome://gpu parancs beírása után ha nem ezt látod, akkor a következő a teendő:
1. A címsorba: chrome://flags, majd ezt és ezt is engedélyezd.
2. Indítsd újra a chrome-ot.
III. Most már tényleg ezt kellene látnod a chrome://gpu parancs beírása után.
IV. Telepítsd fel a h264ify nevű bővítményt a webáruházból, ami a vp8/9 kódolás helyett (amit ha jól tudom még a core i széria sem minden esetben támogat hardveresen) avc1 alapú kódolásra kényszeríti a böngészőt. A h264ify működését könnyű ellenőrizni: A YT videón jobb klikk/statisztikák és ha a mime type-nál ezt látod, akkor minden ok.
V. Az eredmény: kisebb cpu terhelés, hűvösebb gép, hoszabb akkuidő, röccenésmentes videókszerk.: Boldog Karácsonyt!
-
roti86
őstag
Szuper, mehetne kiemeléssel vagy akár összefoglalóba!
Annyi, hogy nálam is hibaüzeneteket dobál a program, mint dying_star hozzászólásában is látható, de a módosításokat megcsinálja.
Sokat javult a latencym és még csak a wifi drivert rakam át a 2.magra.
A latency monitor nem feltétlenül fog kisebb értékeket mutatni, de a pattogás megszűnése füllel hallható. Az eredeti hozzászólásból idézve: "Persze ettől a DPC latency nem fog csökkeni, azaz a LatencyMon progi ugyanúgy sírni fog, viszont maga a hang nem fog pattogni, hisz (feltéve ha jól állítod be) a hangkártya driver nem azon a magon fut, ahol a LatencyMon azt a bazi nagy DPC-t kimérte."
-
roti86
őstag
válasz
FoxiestFox #81960 üzenetére
Köszi, egyelőre a W8.1 nem eszi meg
-
roti86
őstag
válasz
Mohhoj1986 #81955 üzenetére
Link. Itt hasonló eset, backlight probléma.
-
roti86
őstag
válasz
FoxiestFox #81946 üzenetére
Van egy Double Driver nevű ingyenes programocska. Feltöltöttem ide. Szerintem a használata egyértelmű lesz.
-
roti86
őstag
válasz
FoxiestFox #81937 üzenetére
A drivert ki lehet menteni a win-ből is. Sajnos a pakkban nincs benne
-
roti86
őstag
válasz
FoxiestFox #81933 üzenetére
Fel tudnád tenni a wifi drivert valahová? Lenovo oldalán is a 13-as verzió a legrégebbi.
-
roti86
őstag
válasz
qnadam #81882 üzenetére
Nálam ez a helyzet T500-on wifivel (vezetéket sosem használok, másik szobában van a router):
INTEL 5100 (driver: 14.3.2.1), W8.1 X64. Aki esetleg tud megoldást az jelezze
szerk: A korábban linkelt regedites módosítás megcsinálva, a kép ezután készült.. Azelőtt jóval rosszabb volt , de még így sem tökéletes.
-
roti86
őstag
válasz
peterr85 #81338 üzenetére
A T500-ban ugye Intel 5100 kártya van, de én is küzdök vele. A zene rendszeresen elkezd pattogni és tuti a wifihez van köze. Főleg akkor lehet észrevenni, ha ki van terhelve. Megcsináltam a leírás alapján a regedit módsítást, kíváncsi vagyok javít e a helyzeten.
Egyébként hihetetlen mennyire nincsenek supportálva driverek terén a régebbi Intel cuccok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest