- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
scarbantia
aktív tag
Szerintem csak hergelik a népet, de ha már, akkor lenne pár ötletem:
-ne legyen értelmetlenül vékony (legyen nagyon jó hűtése(szinte passzív), hosszú billentyűzet nyomáspont, és rollcage a fedélben)
-a dupla ThinkLight menő, de lehessen a fényerejét szabályozni (kijelző fényerővel arányosan, és külön)
-min. 8bit/sRGB/IPS, soksok függőleges képponttal (16:10 tuti lenne)
-ne retró cucc legyen, hanem alap...és legyen 13"-15.4"-ig
-színes feliratot felejtsék el, no meg azt a zsanért, és legyen minőség, jól összerakva, kopásálló burkolattalSzóval ezzel a retró izével az a baj, hogy továbbra is csak egy jó munkagép kellene, és nem egy fanboyoknak készült "limited edisön".
-
-
lakkusjj
aktív tag
Ha tényleg lesz ilyen retro kiadás, akkor a zsanérokat is megcsinálhatnák a régimódira, mert így a 6 vagy 9 cellás kilógós akksi nem fog belemenni, plusz említhetném a kurzor "föl" billentyű két oldaláról az előre-hátra léptetőket (t400-on sokat használom weblapoknál). Tudom, hogy csak renderelt concept art, de nekem furcsák azok a ledek a bekapcsoló gomb mellé helyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Parfüm topik
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest