- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
roti86 #82539 üzenetére
Nálam amúgy olyan remekül működik az Intel chip, hogy még a görgetés is szaggat vele Operában, Yt videóról nem is szólva. Fulscreen mondjuk kisimul. Persze Flash tiltva, html5-ben megy.
Radeonnal sima a görgetés, a videók is így mennek jobban.
Amúgy ennek a kiegészítőnek kéne legyen Operás változata is, hisz az engine ugyanaz, ami a Chrome alatt is van, csak kevesebb Google szeméttel. -
Francia91
veterán
válasz
roti86 #82539 üzenetére
Az egészben ott a "hiba", hogy én messzire elkerülöm a Chrome-ot...
. Az, hogy hatalmasra duzzasztja a gyorsítótárát, meg az Ashampoo WinOptimizer megfagy, ha a Chrome-hoz ér... És nem a program hibája, máshol is van ilyen gond, hogy néhány takarító nem bír a Chrome-mal
Évek óta only Opera, ha az Intel aktív, akkor pedig jó az 1080p is. Letiltani nem tilthatom le az ATI-t, mert sokszor kell a grafikus kraft. -
1amarr
tag
válasz
roti86 #82226 üzenetére
Nagyobb akksival nem kéne töltőt vinnem, ha mondjuk az egyetemen használom a gépet, illetve itthon is gyakran használom a fotelből, ágyból, amíg le nem merül, aztán visszateszem a dokkolóra. Erre az utóbbi időben egyre gyakrabban kell sort keíteni, szóval igen, azt hiszem kihasználnám.
-
-
-
-
-
-
peterr85
tag
válasz
roti86 #81339 üzenetére
én most váltottam t500-ról (azzal nem volt gond), és napokig szívtam ezzel. win 10-en gyakorlatilag használhatatlan volt driver hiányában, próbálkoztam router cserével, aztán 8.1 meg a fenti link lett a megoldás. tényleg nagyon gyászos a helyet intel (és sajnos nem csak intel) driver téren..
-
metal01
őstag
válasz
roti86 #80678 üzenetére
Igen ez valószínű a bizonyos "CPU whine" jelenség. De nekem akkor jelentkezik (leginkább) amikor az akku benne van a gépben. Akkor a cicergés mellett van egy idegesítő sípoló hang is. Ha elküldöm sleepbe, akkor hallani igazán. Ha kiveszem az akkut és úgy kapcsolom be töltőről akkor nem sipákol. Valahonnan szerzek egy másik akkut és kipróbálom. Lehet, hogy az akku áramkörei szarakodnak. Kár lenne érte mert kb. 7 órát bír :/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged