- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
roti86 #82539 üzenetére
Nálam amúgy olyan remekül működik az Intel chip, hogy még a görgetés is szaggat vele Operában, Yt videóról nem is szólva. Fulscreen mondjuk kisimul. Persze Flash tiltva, html5-ben megy.
Radeonnal sima a görgetés, a videók is így mennek jobban.
Amúgy ennek a kiegészítőnek kéne legyen Operás változata is, hisz az engine ugyanaz, ami a Chrome alatt is van, csak kevesebb Google szeméttel. -
Francia91
veterán
válasz
roti86 #82539 üzenetére
Az egészben ott a "hiba", hogy én messzire elkerülöm a Chrome-ot...
. Az, hogy hatalmasra duzzasztja a gyorsítótárát, meg az Ashampoo WinOptimizer megfagy, ha a Chrome-hoz ér... És nem a program hibája, máshol is van ilyen gond, hogy néhány takarító nem bír a Chrome-mal
Évek óta only Opera, ha az Intel aktív, akkor pedig jó az 1080p is. Letiltani nem tilthatom le az ATI-t, mert sokszor kell a grafikus kraft. -
1amarr
tag
válasz
roti86 #82226 üzenetére
Nagyobb akksival nem kéne töltőt vinnem, ha mondjuk az egyetemen használom a gépet, illetve itthon is gyakran használom a fotelből, ágyból, amíg le nem merül, aztán visszateszem a dokkolóra. Erre az utóbbi időben egyre gyakrabban kell sort keíteni, szóval igen, azt hiszem kihasználnám.
-
-
-
-
-
-
peterr85
tag
válasz
roti86 #81339 üzenetére
én most váltottam t500-ról (azzal nem volt gond), és napokig szívtam ezzel. win 10-en gyakorlatilag használhatatlan volt driver hiányában, próbálkoztam router cserével, aztán 8.1 meg a fenti link lett a megoldás. tényleg nagyon gyászos a helyet intel (és sajnos nem csak intel) driver téren..
-
metal01
őstag
válasz
roti86 #80678 üzenetére
Igen ez valószínű a bizonyos "CPU whine" jelenség. De nekem akkor jelentkezik (leginkább) amikor az akku benne van a gépben. Akkor a cicergés mellett van egy idegesítő sípoló hang is. Ha elküldöm sleepbe, akkor hallani igazán. Ha kiveszem az akkut és úgy kapcsolom be töltőről akkor nem sipákol. Valahonnan szerzek egy másik akkut és kipróbálom. Lehet, hogy az akku áramkörei szarakodnak. Kár lenne érte mert kb. 7 órát bír :/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hexen2 & heretic2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest