-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
donjohnson #96164 üzenetére
-
válasz
donjohnson #96178 üzenetére
Nekem 4. generációs van, az is van ilyen szép
(Egyedül a Type-C csatlakozót és töltőt irigylem az újabb X1 gépekből, azzal sokkal sokoldalúbb a gép.)
-
fattyu
veterán
válasz
donjohnson #96149 üzenetére
type-c töltő. 3 yogából a type-c csati kettőn kontaktos fél év után...tölteni még jobbára csak csak de a port replikátort már köszöni nem. jó lesz
-
HSM
félisten
válasz
donjohnson #95975 üzenetére
Vagy szintén túl sok paszta... Vagy túl noname...
Amúgy ezt sosem értettem, 1000 Ft kb egy tubus minőségi, jóféle paszta, ami évekig elég, nem szárad ki, meg hasonlók... -
ghost364
senior tag
válasz
donjohnson #95975 üzenetére
Köszi, ez lehet akkor a probléma, meg is nézem.
hcl: hát remélem hogy nem ez a helyzet, de a mivel a levegő is sizonyat meleg ami kijön ezért gondolom vezeti a meleget -
válasz
donjohnson #95944 üzenetére
Köszönöm az infót, ez hasznos volt, mert legalább nagyjából tudom, hogy miért nem működik a saját magam által épített külső tápegységem
A külső táp áll 4 db 18650-es akkuból és egy 20 V-os step-up konverterből. A "nem működés" pedig abban áll, hogy 2-3 másodpercig tölt a noti, aztán 2-3 másodpercig nem tölt, ilyen végtelen ciklusban.
Az oka pedig nagy valószínűséggel az, hogy az általam vásárolt forrasztható négyszögletes külső tápcsatlakozó 550 ohmos beépített ellenállást tartalmaz, ami alapján azt hiszi a noti (egy X1 Carbon), hogy 90 W-os táp van rádugva, így jól megszívja a tápot, ami nem tudja a kívánt áramot leadni, ezért a step-up konverter letilt, majd amikor a táp újraéled, akkor kezdődik a ciklus elölről
Hol lehetne olyan forrasztható szögletes tápcsatlakozót szerezni, amiben 120 ohmos ellenállás van (ez a 45 W-os táp ellenállása, ennyit valószínűleg tud a step-up konverter), vagy olyat, amiben cserélhető a belső ellenállás?
(A 45 W-os táp elég lenne neki, mert van olyan itthon egy offtopik Ideapad notihoz és azzal jól elvan az X1 Carbon, kipróbáltam és nem tiltakozik a gyenge táp miatt
)
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
donjohnson #95944 üzenetére
0 ohm? Az érdekesen hangzik...
-
Wikoo
aktív tag
válasz
donjohnson #95829 üzenetére
Muszáj írni a központi emailjükre (info@usanotebook.hu) mert egyedi gyártás, te adod meg a paramétereket. Ezért nincs fent a honlapon.
-
Xarina
aktív tag
válasz
donjohnson #95780 üzenetére
Jelenleg ugy van, de nem az igazi, mert olyan megoldas kellene ami rogton lekapcsolja a kepernyot es addig nem kapcsolja vissza, mig nem akarom. A regi x40-en volt erre ez billentyuzetkombinacio, de az x60-nal nem talalok ilyet.
-
totron
addikt
válasz
donjohnson #95761 üzenetére
Valóban. Szétszórtságomban szeretek evidenciákat kérdezni, köszönöm.
-
Nikon@
újonc
válasz
donjohnson #95667 üzenetére
Ezt is kipróbáltuk és így sem indul el ha bedugjuk a tápot és továbbra is ha lehúzzuk az elemet majd vissza dugjuk, utána kapja a tápot és elindul. Betölt bármilyen oprendszert és akkor ha nyomva tartok a kikapcsoló gombot, akkor sem reagál rá csak a sima leállítás segít.
-
Mohhoj1986
tag
válasz
donjohnson #95667 üzenetére
Kipróbáltuk a régivel is, de ugyanaz a probléma sajnos.
-
Giovanny
őstag
válasz
donjohnson #95643 üzenetére
Sikerült,köszönöm, párszor telepítettem újra a wifi drivert,és semmi változás,utána System Update talált power management drivert,és akkor lett jó,
-
porpi007
tag
válasz
donjohnson #95501 üzenetére
A következő kört itt futottam volna: bios-mod
Bár, nem tudom, mennyire megbízható egy ilyen mod... -
lacz_hu
csendes tag
válasz
donjohnson #95446 üzenetére
Igen, bőven elolvastam sokmindent ezzel kapcsolatban már - köztük ezt is. Sajnos ezken már végigmentem jó párszor - a tesztelése sem egyszerű, mert legalább 3-4 óra kell, hogy kiderüljön, hogy nem merül.
Azért írtam, mert már nincs nagyon ötletem.
Az meg nem megoldás, hogy minden kikapcs után lehúzom az akkut ( vagy szerkesztek rá egy kapcsolót hogy le lehessen választani az akkut) vagy várok arra, hogy egyszercsak megoldódjon
-
Pubszon
veterán
válasz
donjohnson #95379 üzenetére
Ok, köszi.
Frawly: Nem hiszem hogy lopott lenne, bár lehet. Németben van, az eladó nem egy lim-lom ember.
Többieknek: Na majd ha aktuális lesz, vissza térünk rá!
-
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #95376 üzenetére
Igen, több SD-vel is próbáltam, egyik se működik, csak a driver telepítéstől az első restartig. Volt közte NTFS és FAT32 is.
-
bigrock
addikt
válasz
donjohnson #95360 üzenetére
1366x768 felbontás, no Ethernet port ~ 1000 USD
Qka -
fattyu
veterán
válasz
donjohnson #95171 üzenetére
se. nálam amíg a 230él vagy javítható az marad.
-
Speeedfire
félisten
válasz
donjohnson #95150 üzenetére
Haza megyek és megnézem.
-
Speeedfire
félisten
válasz
donjohnson #95148 üzenetére
De ez boot-nál van, nem pedig már használat közben. Vagy ez amit írsz, erre is megoldás?
-
Padree.c2
tag
válasz
donjohnson #94863 üzenetére
Köszönöm, ezt kipróbálom.
UI.: Sikeres volt az akció.
Köszönöm a tippet mégegyszer.
A cserét megérdemelték, mert USB3.0-s lett volna az igényem, de az első eladó azt mondta, hogy nincs olyanjuk, másnap a másik eladó mondta, hogy a mellette lévő dobozban van sok darab, és mivel ugyanannyiba kerül, nem is érti, hogy miért nem adott.
A lényeg, hogy jó, és van USB3-as is rajta. -
joeetm
tag
válasz
donjohnson #94799 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, akkor megnyugodtam
-
MrSealRD
veterán
válasz
donjohnson #94792 üzenetére
Most telepítettem friss Win10-et alig néhány órája. Az MS az Intel 4459-es végződésű verziót teszi fel. Korábbi rendszeren is ez volt. Nincs gond FHD filmekkel. Szerintem ott más okozza a problémát.
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
donjohnson #94775 üzenetére
Sikerült megtalálni a beállításokat, így tényleg csend van, viszont full hd video nézése közben 62 C°-nál sem kapcsol be a venti és szakadozik a kép
Lehet, hogy az Intel HD Graphics 3000 kevés a full HD-hez? Mi lehetne az optimális beállítás?
Köszi: Balu
-
válasz
donjohnson #94747 üzenetére
@donjohnson
Köszönöm válaszod és a megerősítéstTPFanControl 0.62-es verzióval kapcsolatban nekem van egy érdekes tapasztalatom: egy korábbi hozzászólásomban már le is írtam, de csak a napokban tudtam megoldani. A TPFanControl 0.62-es verziója random átállítgatta 128-as (0x80) üzemmódra a ventit, függetlenül milyen üzemmódban volt korábban és mekkora volt a hőmérséklet. A 0.63-as verzióra upgrade megoldotta a problémát, azóta nem jön elő.
Üdv,
-
troll81
addikt
válasz
donjohnson #94780 üzenetére
köszönöm valamiert nem fut le a win 7 élményindex beépített szépsége.kikapcsol a t410 mitől lehet?
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
donjohnson #94775 üzenetére
Ok, köszi 🙂
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
donjohnson #94753 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tippet de nem jött be, ugyanúgy felpörög egy idő után és nem áll le.
Üdvözlettel:
Balu
-
Zsocy155
őstag
válasz
donjohnson #94760 üzenetére
Hát azt nem. Holnapután az asszony gépén kitudom próbálni.
Köszi. -
tothjozsi96
addikt
válasz
donjohnson #94689 üzenetére
20-30% között mozog, semmi jele túlterhelésnek..
-
Butcher82
senior tag
válasz
donjohnson #94686 üzenetére
Köszi, azokra akkor még sajnos várni kell. Nem fér bele a költségvetésbe...
-
adika4444
addikt
válasz
donjohnson #94420 üzenetére
SkyLake volt az utolsó amire hivatalos Win7 támogatás volt. Utána már nincs hivatalos, az más hogy vannak élelmes emberek akik nem okvetlen hagyják hogy egy fenntről megszabott rendszert használjanak.
-
Frawly
veterán
válasz
donjohnson #94350 üzenetére
Biztosan nem x230-as, annak szigetes a billentyűzete. Nekem is T-s modellnek tűnik, de nem elég közeli a kép, hogy meg lehessen mondani melyik.
-
azbest
félisten
válasz
az x230-on nem ott van az ujjlenyomat. A t430-ason nem ott van a displayport. A t430 / t530 nvidia modelje (nvs 5400) sem tud dp1.2-est. Eleve a billentyűzet mérete miatt nem hinném, hogy x-es lenne. Esetleg w530 quadro gpu-val (pl K1000M, az tud dp1.2-őt).
szóval a válasz tömören: nem
nem x230 van a képen
-
HSM
félisten
válasz
Csak egy vak tipp.... Nv GPU-s modell?
-
fattyu
veterán
válasz
az nem x az tuti, t430 lesz az
-
PandaMonium
őstag
válasz
donjohnson #94258 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy az lett volna a legalkalmasabb a feladathoz (vagy egy pengető). Szerencsére nem lett nagy kár, tanulópénz.
-
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson #94020 üzenetére
Csupán összehasonlításképpen, például Dell Inspiron esetében (ami ugye consumer gép, fapados BIOS-al) működik az i8kfan program általi ventiszabályzás, de lehet, hogy nem mindegyik típus esetében.
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #94020 üzenetére
Igen, csak nem volt időm kifejteni.
lionshamlet: ugyanúgy a biztonsági feature be van építve a boot CD-s verzióba is.
-
wmarci
senior tag
válasz
donjohnson #93769 üzenetére
Az a baj, hogy azok nyeklenek számomra. Olyan olcsó hatásúnak tűnik már a 240 szériától.
-
HSM
félisten
válasz
donjohnson #93732 üzenetére
A fast boot az más.
(#93734) FerNandor: Igen azaz, a boot mode.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #92301 üzenetére
Hát ha megnézem mennyiért van angolban akkor nem. Plusz ez egy szálkás konfig. Ebből mire gép lesz sokkal többe fog fájni mintha megvetted volna egyben, garival.
-
btudos
nagyúr
válasz
donjohnson #92301 üzenetére
i3-mal, angol billentyűzettel, garancia nélkül. Így annyira nem olcsó.
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson #91734 üzenetére
igazból valamiért azt hittem külön kell csatlakozni azt, amelyik tud világítást. Azt hiszem valamelyik antenna csatlakozóval keverhettem, ami ott parkol mellette. Meg, hogy mintha a világítós billentyűzeteken összetettebb szalagkábel lenne, de lehet csak oda van felétve plusz elektronika.
Az viszont biztos, hogy be lehet tenni világítóst a gépbe
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #91600 üzenetére
Még tesztet sem olvastam róla és megmondom, hogy a ragacs miatt van olyan backlight, hogy a pofont az asztal adja
Fogadások indulhatnak.
-
Gyb001
senior tag
válasz
donjohnson #91576 üzenetére
Köszönöm
Átsiklottam fölötte. Triviálisnak gondoltam hogy már ddr4 -
cadeyrn
aktív tag
válasz
donjohnson #91534 üzenetére
Nekem van egy ilyenem, és nem feltétlenül ajánlom; kábelen nem működik, és állandóan elmegy aludni úgy, hogy az X200 leszakad róla, ha pár órát magában van.
-
bluekoli
tag
válasz
donjohnson #91474 üzenetére
Ez így van. Tudnék venni egy újabb laptopot is, de nincs rá igazán szükségem, meg a T420-at nagyon szeretem. CPU sebességben ahogy néztem, az újabbak is alig gyorsabbak 10-20%-al. USB3 nem kell, ritkán csatlakoztatok pendrive-ot vagy külső HDD-t, amikor meg igen, akkor kitudom várni azt a pár percet másolásnál. A T420 mellett szól még a billentyűzet, az újabb "szigetes" billek nekem nem jönnek be. Az egyetlen ok, ami miatt elgondolkoztam már a váltáson, az a kijelző. Az iPad Pro után, amikor a laptopra nézek akkor elég nagy a kontraszt, de csak emiatt meg nem szeretnék váltani.
-
zolko74
tag
válasz
donjohnson #91354 üzenetére
Köszönöm! Sejtettem, hogy valami nem kerek
-
válasz
donjohnson #91319 üzenetére
Utolsó mondatok
Meg azért 50 ezer körül inkább előbb kérdezek.
Annyi cuccmányt láttam már, amit csak megvettünk, mert úgyis jó lesz bele, és...@Többiek : Köszi! Ha a 3,3V-os megy benne, akkor legalább tönkretenni nem tudunk semmit.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
donjohnson #91193 üzenetére
Értem, köszi a választ.
Mondjuk én inkább olyasmire gondoltam, hogy esetleg a turbo frekvenciát hosszabb ideig tudná-e tartani és nem venné-e inkább vissza az órajelet, mert más eszközöket is energiával kell ellátnia. Amikor töltőn van, akkor mindig teljesítmény centrikusra állítom az energiagazdálkodási profilt. -
Pubszon
veterán
válasz
donjohnson #91146 üzenetére
Igen, itt egy sor van:
USB\DEVICE_DESCRIPTOT_FAILUREHa minden igaz, thinkwiki alapján ezekbe van azonos kamera:
E431, E430, T520, W520, T530i, X220, X220 Tablet, X230i, X230 TabletValakinek W10 x64 alatt működik a kamera?
Már BIOS update is meg volt. -
HSM
félisten
válasz
donjohnson #91124 üzenetére
Itt azért fontosnak gondolnám megkülönböztetni az Nv GPU-s gépet az Intelestől.
-
válasz
donjohnson #91124 üzenetére
ez bíztató
-
juve600
nagyúr
válasz
donjohnson #90880 üzenetére
hp 8470p biosban lehetett állitani
-
válasz
donjohnson #90814 üzenetére
Már megvolt, ne nézz már totál núbnak.
-
joocek
aktív tag
válasz
donjohnson #90779 üzenetére
A takaró benne volt!
koppig nyomom!
Semmit nem csinál szószerint!
Egy Dell gépben kiprobáltam simán felismerte a Win 10!
itt semmi!!
Még ismeretlen eszköznek sem. rádugott cumó semmit nem csinál. Még az usb-s lámpa sem!! -
dugo_
veterán
válasz
donjohnson #90776 üzenetére
Hát ez az. Hajadra kenheted, ha nem tud bootolni róla. Ahhoz meg drága dolog, hogy csak úgy próbálkozzon vele az ember. A 2242 amúgy is egy elég mostoha méret. Nem találtam semmi kézzelfogható bizonyítékot, hogy a T560-ban megoldható-e ez a hack.
-
válasz
donjohnson #90763 üzenetére
Nem izgatnak a T530-ak, egy W520 vagy korabali Preci lesz még idén szerintem, de a W500 akkor is marad, és mennie kell majd akkuról, úgyhogy kell majd bele valami megbízható.
Szétkaptam, gondoltam kimérem a cellákat, csak későn jöttem rá, hogy nincs elem a multiméteremben.. néhány furán álló érintkezést-elvezetést megigazgattam, összeraktam, és most tölti. Fura.
Ha többé nem jövök a topikba, felrobbantam a géppel együtt. -
dugo_
veterán
válasz
donjohnson #90763 üzenetére
Kicsit overkill lenne egy akkucsere miatt.
Felújítás esetleg?
http://www.li-ion.hu/index.php?mod=szolg
Jókat hallottam a cégről, de nincs személyes tapasztalat. Ha megcsináltatnád, akkor legalább lenne a topikban. -
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #90638 üzenetére
Az nem túl sok. Mondjuk eddig is rejtve volt. Akkor már csinálna annyit, hogy rejti/felfedi. De rejtve volt, telepítettem, elindítottam és ugyanúgy semmi, rejtve van.
Valahogy aktiválni a partíciót nem lehet, hogy onnan bootoljon?
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #90492 üzenetére
megérkezett a sierra em7455, ami már működik a T560-ban.
elég frankó cucc: -
válasz
Ha ezt előbb megkérded, konfirmálom Neked.
Amúgy jah, WTF eset... -
Tikakukac
titán
válasz
Ez így van jól. Hát nehogy már ne kelljen WWAN karikat venni nonstop minden géphez. Ugyan...
-
Veron
addikt
válasz
donjohnson #90435 üzenetére
Vissza van kötve, csak kiváncsi voltam az érvekre. De már tiszta, kösz!
-
Veron
addikt
válasz
donjohnson #90425 üzenetére
Miért szabályozza le? Ez valami logika lehet benne gondolom, mert az akksi nem igazán tesz hozzá az elektromos teljesesítményhez. főleg ha lemerült. Egyébként a külső akksi nem befolyásolja ezt a jelenséget, csak a belső.
@beherit: Igen erre mondták, hogy CPU limit: hát nem hajcsa kijaz esesdét.
-
dugo_
veterán
válasz
donjohnson #90425 üzenetére
És akkor visszajutottunk oda, hogy tényleg a CPU nem hajtotta ki, ahogy meg lett mondva elsőre is.
-
embe
nagyúr
válasz
donjohnson #90420 üzenetére
Mivel a számítástechnikában bármi előfordulhat, ezért írtam le, úgymond pontosítva a dolgot.
-
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #90420 üzenetére
csúnya is lenne ha formátum függő lenne ez a dolog ( :
-
thgergo
tag
válasz
donjohnson #90378 üzenetére
Nem oldotta meg, azóta is az a modbios van fenn. Maga a proci selejtes, nem csak T420-ban.
@sutszi:
Teljesen 4 maggal turbóval lehet túl meleg lesz. Nagyságrendileg arra emlékszem 4 mag 2700MHz-en volt 41W a cpu szerint, olyan 80 fok körül. Modbiossal akár 35W-ra is korlátozható, mint ahogy a mostani laposokban a 4 magos i5-i7 gyárilag van lekorlátozva a 45W helyett. -
batai15
félisten
válasz
donjohnson #90366 üzenetére
elnézést :
[link] -
Aethelstone
addikt
válasz
donjohnson #90260 üzenetére
Én pl.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #90206 üzenetére
Garinak meg kell oldania, ez mindegy hol veszed, teliárban 500k-ért hologramos matricás dobozból is nyitottam már olyan TP-t ami teli mocskos oldalt.
Lassan csak eljutok az sn-es kérdéssel is hozzájuk, de mire van időm bezárnak...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
donjohnson #90181 üzenetére
köszi szépen.És ha rendesen noti-ként szeretném használni,akkor vissza kell majd állítanom defaultra?
-
funghi8
újonc
válasz
donjohnson #90136 üzenetére
Ha valakinek van még adapter ötlete várom és köszönet az eddigiekért!
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #90048 üzenetére
Sima TN panel, passzolom. W530-at kalibráltam 2 napja, na az egy érdekes panel volt, az már csak betekintéssel volt rossz, színhűségben parádés.
jjeahh: 14" eDP csatis gépek oda-vissza kompatibilisek AUO VA (leginkább Dell) és LG IPS( TP/HP) kijelzőkkel. Érdemes belekukkantani T440/T450 topikokba kint, hát nem az LG panel a keresett és cserélik ezerrel a népek
Default VA panel nem tudom mennyi van TP-ben, szerintem nem sűrű dolog. -
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #90025 üzenetére
A T470s specifikációinál az az "Up to 1GB PCIe SSD" abszolút biztatóan hangzik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
donjohnson #90020 üzenetére
Ok,de először megnézem milyen a kép dsub-al fhd monitoron.
-
delon
tag
válasz
donjohnson #89949 üzenetére
Azt mar fel sem tettem
-
Vasy09
őstag
válasz
donjohnson #89877 üzenetére
Nem nem! Köszi szépen!
-
Vasy09
őstag
válasz
donjohnson #89873 üzenetére
Köszi, közben feldrivereztem, s van benne!
-
Vasy09
őstag
válasz
donjohnson #89867 üzenetére
Köszi, nézem, mert még épp csak most telepítem! Amúgy nem külön bluetooth modul van ebben is, mint a 20-asban?
a T430-nak amúgy már nincs visszajelző ledje, mint a 20-asnak?
-
embe
nagyúr
válasz
donjohnson #89742 üzenetére
Tulajdonképpen halk, csak maga a tudat hogy "feleslegesen" pörög a venti. Egy olyan gépet fogtam be magamnak, hogy a belseje teljesen újszerű. Billentyű csuklótámasz kopásmentes, mint az új olyan.A külső burkolaton - a fedlapon - van 1-2 karc a gumi borításon. A venti is patika benne.
Apropó venti: Azért megszokásból átpasztázom. A felső burkolat lepattintása mennyire "kockázatos"? Könnyen törik?
-
newmoonlight
senior tag
válasz
donjohnson #89705 üzenetére
-
zsoltix
tag
válasz
donjohnson #89519 üzenetére
köszönöm!
-
zsoltix
tag
válasz
donjohnson #89516 üzenetére
Köszi, mind kettőtöknek. Mi lenne a jobb ha vennék bele egy msata ssd-t és maradna eredeti helyén a hdd vagy hdd helyére ssd és caddybe menne a hdd?
-
Picco
addikt
válasz
donjohnson #89448 üzenetére
mi peldalul ujranyomtattattuk a billentyuzetet amit egy specko eljarassal csinalnak. vegeredmeny texturaja mindene olyan mint a gyari.
-
stickermajom
addikt
válasz
donjohnson #89391 üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek! Van itthon amúgy még egy 65-ös kottára ugyanolyan volttal és amperrel, de különböző FRU-val. Az nem Thinkpadhez járt. Ezek szerint ezek valamennyire standardizáltak ilyen téren, csak fura a rengeteg különböző kódolás.
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #88945 üzenetére
vettem egy sharkoon külső hdd házat és megoldódott a probléma. ezentúl így használom.
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson #88945 üzenetére
lehet abba a kommersz caddy való. Korábban is volt szó róla, hogy némelyik caddy-ben van kapcsoló, hogy melyik módban működjön. A t sorozatos és a kommersz közt van valami különbség.
1500 forint alatt kapni edgeset is, pl [link]. Kicsit drágábban olyat is látni, amin van fedőlap és nem kell leszedni az optikaiét [link]. -
_q
addikt
válasz
donjohnson #88942 üzenetére
Akkor két lehetőség miatt lehet, vagy a caddy hibás vagy a winchestre nem jó. A winchester ha nem caddyből, hanem a laptop beépített részéből indítod is ugyan úgy nem látszik? Illetve nincs lehetőséged egy másik caddy-vel is kipróbálni? Nem tudom mikori a bios-od, de sokszor azt se hülyeség frissíteni, hát ha megoldja.
-
dugo_
veterán
válasz
donjohnson #88881 üzenetére
A legtöbb optibayen van egy kis kapcsoló, ami variálja a pineket, hogy különböző gépekkel legyen kompatibilis. A tiéden nincs ilyen?
-
Tikakukac
titán
válasz
Mondjuk ez sima TP-vel is volt szopós, keret/HDD adott összeállításban is tud trükköket adott gépekben. HP-nál konkrétan mi cseréltük át a gyári vinyókat, mert a Seagate HDD-k nem mentek a gépekkel. Minden más igen.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Jó az, ha nem akarsz ilyen trükköket csinálni. Megveszed, bekapcsolod, használod, kikapcsolod. Kb. erre jó
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #88880 üzenetére
közben megpróbáltam hot swap módszerrel is, hallom hogy felpörög miután bedugtam, de egyszerűen sehol nem jelenik meg. se windows intéző, se hd sentinel, se eszközkezelő.
teljesen olyan mintha már az optibay is le lenne korlátozva bios szinten, hogy milyen gyártó/típust fogadhat.
ne vegyetek edge-t. már én se ajánlom. -
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #88694 üzenetére
újabb kellemetlenség az E560-al. kicseréltem az optikai meghajtót egy hdd-re ultrabay-ben és egyszerűen nem jelenik meg windows alatt a hdd. bootoláskor hallom, hogy felpörög, de amint belép a windows-ba, elhallgat és nem lehet elérni az eszközt.
bios-ban próbáltam keresni "always on" vagy valami hasonló beállítást, de nincs semmi állítási lehetőség a power menüben ehhez kapcsolódóan.
sajnálom a dolgot. -
jjeahh
nagyúr
válasz
donjohnson #88808 üzenetére
Ha valaki alszik mellettem le kell takarnom a ledet és csak úgy kapcsolhatom be
. Annyira nem gáz, a kijelző-kontraszt bibit asszem sikerült megoldani, csak most kalibrálhatom újra...
Amúgy mit is kell nyomni, hogy bios-ba lépjek? -
törölt tag
válasz
donjohnson #88503 üzenetére
Köszi.
-
scream
veterán
válasz
donjohnson #88465 üzenetére
Nem tudom, nem használtam a régi kijelzővel.
Csak elég karcsúnak érzem az 1-1,5 órát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged