- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
optibay, ultrabay kb ugyanaz, az ultrabay azért ultra, mert van egy kiadómechanika, így könnyen kivehető
mint mondtam ez egy alap kínai verzió, a gembird arra sem vette a fáradtságot h saját logót rakjon rá, simán lehet defektes is
az h apple nem menne mással olyat nem hallottam, a külseje más, nincs előlap, pár ezret eladtam ezekből, ha minőségi nincs gond, ellenben már akkor is rengeteg gagyi volt forgalomban -
azbest
félisten
kb sehonnan, max ha hp gépben meg működik
ebayről / aliexpressről annó úgy vettem a fiókokat, hogy olyat kerestem, aminél írták a thinkpademet, hogy kompatibilis.
Ha nem látsz kapcsolót, akkor nincs rajta (a fotón nem látszott se a belső sata csatlakozó mellett, se a hátulján, se az oldalán).
Például l440 caddy-re keresve aliexpressnél ez volt a legolcsóbb [link],
ebayen meg ezt [link]. De gyanús, hogy ez is univerzális, mert mintha kapcsoló lenne a sarkánál.
De persze alaposan érdemes megnézni a képeket meg a szövegeket is, mert néha kavarnak.
-
azbest
félisten
hát, az oldalról nem derül ki, hogy mivel kompatibilis... a leírásban ráadásul ide-nek írja
Lehet hp (optibay) vagy apple kompatibilis változat, ami nem megy lenovoval (ultrabay) és dellel. Vagy szimplán hibás. De legalább nem volt drága.
Ahogy írtam, ami univerzális, azon szokott lenne egy-két kapcsoló, amivel beállítható, hogy melyik módot tudja. Van ami meg fixen egy félét tud. Én mindig pontosan a típushoz valót szoktam, olyat amivel odaillő előlap is jár, hogy ne kelljen az optikával lebontással szórakozni.
-
Chaser
legenda
Alapesetben nem kell hozza semmit allitani - ha jol remlik semmilyen gepnel nem kellett, a bios szempontjabol sata eszkoz az odd/hdd/ssd
Masik kerettel megneznem, lehet nem szeretik egymast
Illetve tegnap volt rola szo, tp-nel lehet allitani a dvd olvasasi sebesseget, az maxon legyen, azonkivul mast ezugyben nem tudsz allitani -
azbest
félisten
Lehet, hogy megpusztult az elem a gépben -> csere.
Azért most jelentkezik, mert a szereléskor gondolom kivetted az akkut, így az elemnek kellett volna táplálnia addig a cmost, szóval a rossz elem miatt elfelejtette a beállításokat. Ha volt valami spéci beállításod a bios-ban, akkor utána kellhet állítani.Egyébként, aki akku nélkül használ gépet és áramtalanítja, annak is hamar megpusztulhat az elem.
-
-
-
-
-
-
Chaser
legenda
-
-
Vagy vegyél egy elfordított fejű USB kábelt, amitől elfér a DP átalakító...
-
lakkusjj
aktív tag
-
Tikakukac
titán
40-es thinkpad alaplap hiba nélkül olyan, mint a leves só nélkül. Éppen elmegy, de titkon érzed, hogy valami hiányzik
Jó, bocs, de nem hagyhattam ki.
Ha maga a gomb jó, de tökig verve 30 sec után sem kapcsol ki, akkor passz. Alapvető dolgok jutottak eszembe a gombokról, amiket anno laborban tanultunk, de kétlem ilyen bajod lenne.
-
-
Csepi95
csendes tag
Sziasztok!
Régóta használom a TLP-t, eddig nem volt problémám vele, de most észrevettem, hogy a T430-amon nem írja ki az akkumulátor ciklusát és a tp-smapi kernel modul nem működik, azt írja, hogy inaktív (unsupported hardware). Ennek ellenére az X201-en minden hiba nélkül fut.
Volt valakinek már ilyen problémája?
-
HSM
félisten
De pont így működik...
Lehajtod, a noti monitorja lekapcsol (nem gyűjti feleslegesen az üzemórákat) a rádugott monitor megy tovább.(#90175) Chaser: Nálam most is így van beállítva. Lehajtáskor nem csinál semmit van beállítva, de mégis lekapcsolja a belső kijelzőt. (T420) Nekem ez teljesen jó.
-
Picco
addikt
probald ki: start menu->fedel/lid-et begepeled es lassuk hogy mi jon ki.
vagy googlealvo/hibernalt allapotban van ilyenkor a gep vagy teljesen ki van kapcsolva?
-
azbest
félisten
egyébként úgy tűnik mások is panaszkodnak a hd4600 gpu-ra. Van akinek l440 -en csak némelyik vga kábellel működik a fullhd, másnál és másfajta gépnél pedig van hogy hibaüzenetet írogat.
Ehh... az utóbbin az inteles robert azt írja, hogy a 3adik generációs procikban 350MHz-et tudott a crt dac, a 4-edik generációsban meg csak 180MHz-et, ezért vannak problémái nagyobb felbontásokon. Hát gratulálok az intelnek.
szóval mindenképp jobban jársz az mDP - hdmi átalakítóval. Akár kábel, akár adapter. A sima szintillesztős adaptereket 2-3 dolcsiért vesztegetik ebayen, ha esetleg hurcolászáshoz is jól jönne valami kompatibilisebb megoldás. De a hdmi/dvi/vga kombó átalakítók is olcsók, csak azok többet esznek. [példa]
(#90034) ToBeY
ha van több kábeled, akkor valami rövidet, jobb minőségűt próbálj. Egyébként tényleg észrevenni némi küldönbséget, például a betűk elmosódottabbak. De a monitoron és a kábelen, meg a gépen is sok múlik. Van, hogy nem vészes az sem. -
azbest
félisten
azért nem árt, ha a monitoron is átváltassz a dsub bemenetre. Ha nem automatikus váltásra van állítva, vagy más is bele van dugva, akkor lehet neked kell a monitoron megnyomni egy gombot hozzá.
win alatt pedig ahogy már említették a win+p (win-t nyomva tartod a p-t nyomogatod, majd ha odaártél amit szeretnél, akkor mindkettőt felengeded) a beépített kimenet váltás gyorskombináció.
-
Chaser
legenda
gondolom valahol energiagazdálkodásnál, én maradtam w7 vonalon, a 10-et nem ismerem
Tim82 nem elég annyi? majd a lenovónak gyártanak külön akkorákat
anno volt egy idm logos 32-es 2,5-es ssd-m, 5k4 rpm-es hdd-nél alig volt gyorsabb, de lehet inkább lassabb volt ( : itt vettem, itt adtam tovább, az új tulaj is adta tovább, és aki tőle megvette az is:d csak úgy eszembe jutott
-
Chaser
legenda
mikor a win betöltött akkor is lehet kábelt csatlakoztatni
win gomb+p gombokkal előjön a kijelző menü, csak külső megjelenítő, ha úgy sem megy valami defekt van a dsub csatival vagy monitorral esélyesenszerk: biosban megnézheted még, lehet van rá menü, elsődleges kijelző belső v külső
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest