- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
No berendeltem egy R7 4750U-s T14-et, állítólag 5-6 hét a várakozási idő, kíváncsi leszek ténylegesen mennyi lesz mire kézhez kapom.
-
PandaMonium
őstag
Van valakinek híre, infója róla, hogy itthon mikortól lesz elérhető a Ryzen-es T14/T14s? Usanotebook-on van rá konfigurátor, de csak ajánlatot lehet kérni, ami megtörtént napokkal ezelőtt és semmi válasz, még egy automata levél sem. Máshol pedig még csak nem is láttam, hogy lenne webáruházban idehaza.
-
PandaMonium
őstag
válasz
peti_s #96606 üzenetére
Adblock helyett esetleg próbáld ki a uBlock Origin-t, jelentősen kevesebb erőforrást használ. Elvileg nem kéne 100%-on pörgetnie a procidat, viszont arra fel kell készülni, hogy a böngészők zabálják a RAM-ot. Biztos nem a 4GB RAM fogy el? Lehet azért mutat 100% CPU-t mert szegény vár a swapra.
-
PandaMonium
őstag
Ez mondjuk a laptopon található csatlakozókból és azok verziójából kiderül. HDMI 2.0 előtti is tudja ezt a felbontást 60Hz fölött is, a Thunderbolt pedig röhögve viszi ezt a felbontást, 5K-val se lenne baja. Csak mondom, hogyha legközelebb nézelődsz akkor tudd.
Egyébként nagyon jó gépet vettél, egyedül T570-re cserélném le kb. a mostani T460-amat.
-
PandaMonium
őstag
válasz
donjohnson #94258 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy az lett volna a legalkalmasabb a feladathoz (vagy egy pengető). Szerencsére nem lett nagy kár, tanulópénz.
-
PandaMonium
őstag
Megcirógatnám péklapáttal aki kitalálta, hogy az újabb modelleket ilyen kínkeserves legyen szétszedni. Az egy dolog, hogy ki kell venni az akksit, 8 csavart kicsavarni, de, hogy szét kelljen pattintani a műanyagot... Természetesen lett egy pici, vékony karc a gép oldalán. Tényleg apró és nem szembetűnő, de akkor is idegesítő egy amúgy új állapotú gépnél...
-
PandaMonium
őstag
válasz
Tikakukac #94244 üzenetére
Nekem a srác mesélte akinek eladtam az előző T460-amat, hogy a hivatalos szerviz nem tudott neki magyar LiteOn billentyűzetet szerezni, ő vett egyet 20k-ért és a szerviz a sima átnézés díjában (nekem 3k-t írt azt hiszem) be is szerelte neki.
(#94245) sutszi: Mire gondolsz? Használt, de full olyan állapotú mintha most bontottam volna ki. Látszik, hogy vigyázva volt rá.
-
PandaMonium
őstag
válasz
peterr85 #94242 üzenetére
T460 ilyesmire tökéletes. Pont most dicsekedtem vele el a milyen notit vegyek topikban, hogy sikerült vennem egyet 185-ért. Az enyém ennyiért nem magyar billentyűzetes, de lehet hozzá venni ~20k-ért magyart, amit a hivatalos szervizben ~3k-ért be is szerelnek. Irodai felhasználásra ez a billentyűzet verhetetlen, az IPS kijelzőre való igény pedig érthető, én ma már semmiből nem vennék TN paneleset. Kis office és netezés mellett vígan bírni fog az akksi 5-6 órát.
Hasonló árban Elitebook 840-et, illetve Latitude E5-ös sorozatból tudsz válogatni. Nekem volt Probook-om, Elitebook-om, illetve XPS 9350-em. Mindegyik messze van a T460 minőségétől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest