- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #96167 üzenetére
Kipróbáltam, downgradelhető!
(#96168) FoxiestFox Alf nagy kedvencem.
-
stickermajom
addikt
Helló!
Keresgéltem a fórumban, de nem találtam választ: T460 BIOS downgradelhető Meltdown/Spectre előttire? Nem tudtam mitől lett rosszabb a "felhasználói élmény".
-
stickermajom
addikt
válasz
donjohnson #89391 üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek! Van itthon amúgy még egy 65-ös kottára ugyanolyan volttal és amperrel, de különböző FRU-val. Az nem Thinkpadhez járt. Ezek szerint ezek valamennyire standardizáltak ilyen téren, csak fura a rengeteg különböző kódolás.
-
stickermajom
addikt
Üdv!
T440 65W-os töltője tud valami kárt okozni a T460-ban? Gyárilag csuri 45W-os járt hozzá, ez volt otthon csak nagyobb, ezért aggódom. _Elvileg_ az értékek stimmelnek, kérdés van-e az újabb töltőkben valami elektronika vagy miegymás ami probléma lehet?
-
stickermajom
addikt
válasz
Tikakukac #89168 üzenetére
Ja persze, gari nélkül én sem vettem volna meg, csak örülnék, ha nem kéne élni vele. Főleg, hogy hallottam olyasmit, hogy nincs mindig a toppon a Lenovo supportja ilyen téren.
Amúgy ahogy nézem ezek a dokkolási pontok az összesen ugyanúgy néznek ki, csak nem változtattak rajtuk most hirtelen..
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy T460-at, viszont az összefoglalóban található egyik linken sem dob semmit a szériaszámra. UK Site-on viszont igen. Ezek szerint csak UK-ben érvényes rá a garancia?
Illetve tervezem dokkoló beszerzését, az Ultra dock (40A20090EU) nem sokkal drágább, mint a Pro (40A10065EU), de egyik dokumentációjában sem találtam T460-at. Viszont a T460 oldalán hozza mindkettő dokkolót kompatibilis kiegészítőként. Jó vajon mindkettő hozzá? Illetve nem gond az Ultra nagyobb teljesítménye? (90W vs 65W)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest