- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
Padree.c2 #97335 üzenetére
"Ha minden más rendben van, akkor T530 lesz egy USB-s numpaddal."
Ennyi erővel a T430-hoz is lehet csatolni USB-s numpadot. Vagy az 1" megéri a váltást? Gondolom, inkább asztalon használod, és ritkán hurcolod (erre abból következtetek, hogy dokkoló, meg USB-s numpad; ez olyan asztali dolognak tűnik) Persze nem akarok beleszólni.
Én T420 után pont a kisebb felé mozdultam, mert bár ritkán hordozom, és nálam is dokkoló+külső perifériák vannak, pont emiatt nem fájó a kis kijelző, viszont sokkal könnyebb a gép, ha mégis vinni kell. -
Tim82
félisten
válasz
Padree.c2 #97335 üzenetére
A 30-as széria után mindenképpen van egy minőségi visszaesés. A jelenlegi dokkolóddal és töltőddel amúgy az újabb szériák nem kompatibilisek. Ha a T430 tudása, az Ivy Bridge CPU/GPU ereje elég, akkor mindenképpen a T530-nál maradást választanám én is a helyedben. (Ami azt illeti, én az egy generációval régebbi 20-as szériához ragaszkodom személy szerint, a még nem szigetes billentyűzet miatt.)
A Laptopsystem-mel nekem nincs tapasztalatom a webshop-only váltás óta, de nem hiszem, hogy ettől megzápult volna a reputációjuk. Egyéb boltokkal kapcsolatban lehet, hogy érdemes a Milyen notebook-ot vegyek-topikban is érdeklődni, a több lehetséges tapasztalat miatt.
-
Tim82
félisten
válasz
Padree.c2 #97327 üzenetére
érdemes T530-ra váltani, ha igazából csak a kijelző méret és a numerikus billentyűzet megléte az, ami miatt a váltásba most belemennék?
Vagy érdemes 1-2 szériával újabbat néznem?Ha a numerikus billentyűzet szempont, akkor újabb szériát nézz a T530-nál, mert a T530-nak zsírugyanaz a billentyűzete, mint a T430-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest