- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Az L440 tudja az 5Ghz wifi-t kezelni?Csak mert routert cseréltem,és csak 2,4Ghz-n csatlakozik a hálózathoz továbbra is. -
ToBeY
nagyúr
válasz
donjohnson #99210 üzenetére
Értem,tehát úgy kéne nézegetni a dátumot,hogy benne van ultrabay notiban?!Ok megnézem úgy.
Tim82:úgy léptem ki bios-ból hogy save settings.ha erre gondoltál.
-
ToBeY
nagyúr
Betettem ssd-t viszont a bios folyton újraindul,ilyenkor mi a helyzet?Valamit a biosban kéne beállitani ...
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Beraktam a dvd író helyére az ssd-t,de a windwos nem látja.ilyenkor mi a helyzet?Sz@r az ssd amit beletettem,már egy pár éve itt pihen a polcon mondjuk.. -
ToBeY
nagyúr
válasz
FoxiestFox #99024 üzenetére
Szerintem csavarozva van,mert látszanak az apró csavarok
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FoxiestFox #99021 üzenetére
Gondoltam rá,de nem tudom hogy ez külön lejön, vagy egyben van az egész fém borítással.
Mondjuk ilyen pici csavarhúzóm egyelőre nincs,de majd kitalálom hogy szedjem le. -
ToBeY
nagyúr
Hello
DVD helyére megvettem a ssd keretet,csak nem tudom,hogy az ssd-m ami van jó lesz-e bele?
Egy régi Intel SSD-m van és van rajta egy ilyen fekete keret a tetején,ezért nem tudom így befér a dvd helyére,mivel pár mm magasabb mint a keret. -
ToBeY
nagyúr
válasz
donjohnson #98785 üzenetére
Köszi a segítséget,ez tényleg jó ötlet,így valóban passzolni fog a keret majd.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Donki Hóte #98779 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Raktam az L440-be egy Kingston 4GB ramot,de azt írja,hogy csak 667Mhz.
Pedig a ram dobozán az van,hogy KCP313SS8/4.
Rákeresve azt mondja,hogy ez DDR3 1333Mhz-es,szóval nem tudom miért nem megy 800Mhz-en. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Donki Hóte #98718 üzenetére
Vagy rádugom 2.0 usb-re egy lukkal arébb...Igaz,így 3.0 usb nem fog érvényesülni,de úgy is csak tárolásra szeretném az 1TB külső vinyót használni.Mivel gyári 500GB hdd helyett került bele 120GB SSD.
donjohnsonA gép nincs mozgatva soha,le van hajtva a fedél,és egy asztalon pihen,monitorra kikötve.
-
ToBeY
nagyúr
Köszi srácok,akkor veszek valami kábelt amitöl elfér az usb
-
ToBeY
nagyúr
Olyan problémába ütköztem,hogy be van dugva egy displayport to hdmi fordító (mivel nincs displayport a monitoromon) ,viszont a mellette lévő usb-be nem tudok bedugni semmit.Ez azért baj,mert pont az a usb port 3.0 és az kéne a külső 1TB hdd-nek. Ötlet?
itt egy kép a helyzetről
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Teljesítményben sokat dob (általános, mindennapos használat mellett) egy SSD és +4GB memória?
L440 - i3 4gb ram van jelenleg. -
ToBeY
nagyúr
válasz
donjohnson #98326 üzenetére
Az még nem,szeretném elkerülni amennyire lehet...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
donjohnson #98322 üzenetére
Az király...De egyébként teljesen jól működik,lehet vele bármit csinálni,csak éppen nem kapcsol ki.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
donjohnson #98320 üzenetére
Nem tudom kb 10mp-ig?(sokáig direkt)
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Olyan problémám lenne lenovo l440-el,hogy se leállítani,se újraindítani nem lehet és ha power gombal lövöm ki,akkor pulzál power gomb,de nem kapcsol ki. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Az L440-et rákötöttem egy külső monitorra(displayport to hdmi) és a grafikus vezérlőpultban van egy ilyen állítható lehetőség,hogy "kvantálási tartomány" itt melyiket kéne választani,hogy jobb legyen a kép?[kép] -
ToBeY
nagyúr
Hello
Eddig úgy indult a laptopom,hogy felhajtottam a fedelét,most valamiért power gomb-al indul csak el.Hogy tudnám visszaállítani,hogy fedél felhajtására induljon el a gép? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Valaki tudna segíteni,hogy L440 tudja-e dual band 5Ghz wifit?Mert ahány oldal,annyiféle info van és nem tudom melyik az igaz... -
ToBeY
nagyúr
Mire jó ez a NVIDIA Optimus Display Driver?L440 esetében erre nekem szükségem van win10 alatt?
Úgy látom,hogy Intel graphics 4600 integrált vga van notiban -
ToBeY
nagyúr
Az mennyire normális hogy folyamatosan töltőn van a noti,de ennek ellenére szépen csurdogál el a töltés?Ilyen pár naponta 1% esik a töltöttség, most 97% van.
-
ToBeY
nagyúr
Van egy BenQ G2420HD monitorom aminek van jack kivezetése is,ide kellett dugnom a kábelt most hogy hdmi-vel (mini displayport>hdmi átalakító) lett összekötve a noti a monitorral (az eddig d-sub helyett).
Eddig a notiba dugtam a jack kábelt és jobb volt a hang( ezt szeretném most is)HSM:Ezt pontosan hol kell?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Bekötöttem a notit min displayport>hdmi átalakítóval hdmi-s monitorba,de most nincs hang,ilyenkor mit lehet tenni? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Az l440-ben van optikai meghajtó? -
ToBeY
nagyúr
Lehet a notit 0-24h áramról használni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
donjohnson #90181 üzenetére
köszi szépen.És ha rendesen noti-ként szeretném használni,akkor vissza kell majd állítanom defaultra?
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan kell beállítani,hogy ha lejatom a noti kijelzőjét a monitoron továbbra is legyen kép?
-
ToBeY
nagyúr
Az energiatakarékos módnal hogy kell beállítani,hogy power gombbal induljon a noti?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
donjohnson #90020 üzenetére
Ok,de először megnézem milyen a kép dsub-al fhd monitoron.
-
ToBeY
nagyúr
Köszi az infot srácok.Akkor megvárom amíg betölt a win, és csak ezután dugom be a kábelt.(ugye ezt nem kell minden alkalommal eljátszani
) mert 24" fhd moniorral szeretném használni.
Sajnos a dsub a közös nevező,nincs egyébb opció...
A monitoron van:dsub,dvi,hdmi. A notin van display port és dsub.(lenovo l440) -
ToBeY
nagyúr
válasz
Aethelstone #90013 üzenetére
Ha nincs bedugva dsub kábel a notiba,szépen betölt a win,de menet közben nem mertem ki-be dugdosni a kábelt.
-
ToBeY
nagyúr
Sziasztok
Egy lenovo l440 próbálnék rákötni egy 24" monitorra d-sub kábellel,de amikor összedugtam és bekapcsoltam a laptopot,egyiken sem volt kép.Ezt pontosan hogyan kell összedugni?(csak a monitort szeretném használni,noi kijelzőjét nem ) -
ToBeY
nagyúr
hello
Be lehet azt állítani valahol win10 alatt,hogy ne induljon el a noti amint felhajtom a kijelzőt?
Régen win7 alatt power gombbal indult el. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Aethelstone #89207 üzenetére
Kérdés inkább az lett volna,hogyan jutok el bios-ig,ott hogyan kell kiválasztani usb-t
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van Lenovo Thinkpad L440-emSzeretnék rá telepíteni pendrive-ról egy win10-et clean instal-al (most win7 van rajta) kérdés hogy kell ezt laptopon? Asztali pc-n már milliószor csináltam,de notin nem tudom hogy ugyanúgy kell-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged