- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Jennon888 #96231 üzenetére
nekem is volt ilyen töltőm, amelyik ciripelt (működést nem befolyásolja, csak zavaró):
"Kapcsolóüzemű tápok/tekercsek esetén az impregnáló anyag hiánya vagy szétesése okoz magas frekvenciás rezgést. Illetve, ha a tápegység egyik oldallemeze hanyagul van rögzítve a mágneses tér azt is megszólaltathatja."
vegyél egy másik töltőt, hardveraprón 3-5k körül van. lehetőleg 90 W-osat és próbáld ki, ha tudod.
persze arra sincs garancia, hogy nem fog elkezdeni ciripelni egy bizonyos idő után. -
válasz
Jennon888 #93920 üzenetére
Én is a Tim82 által ajánlott adaptert vettem meg. ( [link] )
De ez csak egy a sok közül... Sokan árulják ezt.A HDMI kábel amit használok nem tudom milyen márkájú. A UPC adta még régebben az egyik boxhoz... Rendszeresen használom ezt a kábelt a T420-al. Eddig mindig simán ment...természetesen a hang is gond nélkül átmegy.
-
Fkris
őstag
válasz
Jennon888 #93148 üzenetére
Persze, ott nincsen energia hiány, mehet ami a csövön kifér.
Nekem eleve az a beállítás van, hogy hálózaton nem kapcsol ki semmi, csak a képernyő 15perc után (virágbolt táplálás mehet), míg az akkunál 5perc képernyő kikapcs, és 15perc alvás. SSDvel még csak nem is rossz a gépnek, meg eleve kevesebbet kér mint egy HDD, ami csak optibayben van a gépben, takarékos módban nem is nagyon megy, mert netezéshez nincs oda telepítve semmilye.És ezekhez kapcsolom az energiatakarekos módot, meg teljesítménycentrikusat.
-
HSM
félisten
válasz
Jennon888 #93146 üzenetére
Csodák nincsenek... Ha mondjuk netezel, a Wifi kártya kér enni, a kijelző kér enni, a HDD/SSD, memóriák kérnek enni, az összes busz a gépben kér enni....
Tehát van alapja az Intel azon megközelítésének, hogy a processzor minél hamarabb végezze el a feladatot, és utána menjen vissza aludni.
Ami nekem bevált: érzéssel tenni rá csak fényerőt, és letiltani a Turbót (power managerben "balanced" system performance), esetleg a maximum CPU-órajelet levenni 80-90%-ra.
Netezésnél csodát tehetnek a különböző akku-kímélő dolgok, mint reklám blokkoló, vagy energiatakarékos mód (pl. az Operában), ezen kívül a józan belátás, minél kevesebb munkát adni a processzornak.
Illetve az Nv GPU-val lehet még játszani, hogy a jobb, kikapcsolva, bekapcsolva. Van egy gyanúm, hogy kikapcsolva lesz takarékosabb lényegesen a rendszer, de lassabb is.
Végső esetben meg marad az új, nagyobb akku vásárlása. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest