- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Jennon888 #96231 üzenetére
nekem is volt ilyen töltőm, amelyik ciripelt (működést nem befolyásolja, csak zavaró):
"Kapcsolóüzemű tápok/tekercsek esetén az impregnáló anyag hiánya vagy szétesése okoz magas frekvenciás rezgést. Illetve, ha a tápegység egyik oldallemeze hanyagul van rögzítve a mágneses tér azt is megszólaltathatja."
vegyél egy másik töltőt, hardveraprón 3-5k körül van. lehetőleg 90 W-osat és próbáld ki, ha tudod.
persze arra sincs garancia, hogy nem fog elkezdeni ciripelni egy bizonyos idő után. -
MrSealRD
veterán
válasz
Jennon888 #93920 üzenetére
Én is a Tim82 által ajánlott adaptert vettem meg. ( [link] )
De ez csak egy a sok közül... Sokan árulják ezt.A HDMI kábel amit használok nem tudom milyen márkájú. A UPC adta még régebben az egyik boxhoz... Rendszeresen használom ezt a kábelt a T420-al. Eddig mindig simán ment...természetesen a hang is gond nélkül átmegy.
-
Fkris
őstag
válasz
Jennon888 #93148 üzenetére
Persze, ott nincsen energia hiány, mehet ami a csövön kifér.
Nekem eleve az a beállítás van, hogy hálózaton nem kapcsol ki semmi, csak a képernyő 15perc után (virágbolt táplálás mehet), míg az akkunál 5perc képernyő kikapcs, és 15perc alvás. SSDvel még csak nem is rossz a gépnek, meg eleve kevesebbet kér mint egy HDD, ami csak optibayben van a gépben, takarékos módban nem is nagyon megy, mert netezéshez nincs oda telepítve semmilye.És ezekhez kapcsolom az energiatakarekos módot, meg teljesítménycentrikusat.
-
HSM
félisten
válasz
Jennon888 #93146 üzenetére
Csodák nincsenek... Ha mondjuk netezel, a Wifi kártya kér enni, a kijelző kér enni, a HDD/SSD, memóriák kérnek enni, az összes busz a gépben kér enni....
Tehát van alapja az Intel azon megközelítésének, hogy a processzor minél hamarabb végezze el a feladatot, és utána menjen vissza aludni.
Ami nekem bevált: érzéssel tenni rá csak fényerőt, és letiltani a Turbót (power managerben "balanced" system performance), esetleg a maximum CPU-órajelet levenni 80-90%-ra.
Netezésnél csodát tehetnek a különböző akku-kímélő dolgok, mint reklám blokkoló, vagy energiatakarékos mód (pl. az Operában), ezen kívül a józan belátás, minél kevesebb munkát adni a processzornak.
Illetve az Nv GPU-val lehet még játszani, hogy a jobb, kikapcsolva, bekapcsolva. Van egy gyanúm, hogy kikapcsolva lesz takarékosabb lényegesen a rendszer, de lassabb is.
Végső esetben meg marad az új, nagyobb akku vásárlása. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged