- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacz_hu
csendes tag
Természetesen ezt is próbáltam, mindkét akkuval (az egyik ~25 ciklussal gyakorlatilag új).
polcon egyik sem merül. Ha a gépből 1-2 mp-re kihúzom az akkut és visszatolom kikapcs után, akkor sem merül. Biztosan valami hybrid sleep, vagy bios anomália, de nem jöttem rá - marad a lehúzogatás kikapcs után.
A 7-es windowst meg nem vagyok hajlandó visszatenni a power manager miatt.itt írtam kicsit bővebben a problémámról: [link]
A legbosszantóbb, hogy a sokpróbálkozás ellenére 0, azaz NULLA eredményt értem el, semmi nem változott a tesztek során. -
lacz_hu
csendes tag
válasz
azbest #96013 üzenetére
sajnos ilyen egyszerű lehetségesnek tűnő gondokkal az első pár körben végeztem ... majd további 100 kör eredménytelenül a merülés körül
szóval nem tölt kikapcsolt állapotban, egyik porton sem, biosban is tiltva van az "always on". Hibernálás tiltva, csak manual sleep és turn off van.
-
lacz_hu
csendes tag
válasz
Pistiboy88 #96011 üzenetére
Kíváncsian várom a fejleményeket.... tökéletesen ugyanabban a cipőben járunk
-
lacz_hu
csendes tag
válasz
Pistiboy88 #95957 üzenetére
Nyugodj meg a 430-assal én is ugyanígy vagyok, semmivel nem jobb ez se
- pontosan az általad leírt gondok vannak, azzal megbolondítva, hogy kikapcsolás után le is meríti 1-2 nap alatt a feltöltött akkut. Semmi eredményt nem értem el és kb a fellelhető összes leírást és módosítást kipróbáltam...
-
lacz_hu
csendes tag
válasz
Madara-san #95467 üzenetére
-
lacz_hu
csendes tag
válasz
NonPiskóta #95465 üzenetére
Igen, erre gondolok én is, de win alá nincs más megoldás - vagy a win saját energiagazdálkodási sémája, vagy a lenovo vantage ami szóbajöhet.
A drivercserék megvoltak, mindkét akku gyári, win eseménynaplóban egyedül DCOM hiba van - ezt eddig nem tudtam kipucolni - regedittel próbáltam, eddig eredméyntelenül, de nemhiszem hogy köze van a problémához.
Mindezek mellett köszönöm a segíteni próbáló hsz-eket
-
lacz_hu
csendes tag
válasz
jani0114 #95459 üzenetére
lehet hogy gáz de nekem a Linux totál ismeretlen
power manager: kb mindent letiltottam már és mindegyiknél külön ment a 2-3 órás teszt is
BIOSBAN tiltva: wan, lan, WOL, WiMAX, PCI, fingerprint, always USB,
win-ben tiltva: kapcsolók mind kikapcsolásra állítva, hibernálás tiltva, magic pocket,
driver downgrade intel management interface 9.5 és 11-el is teszelve, eszközök nem ébreszthetik a gépet, hibrid sleep kikapcsolva, regedit: fastboot disabled....battery report-ban semmi (powercfg /batteryreport - csak az látszik hogy az active után suspend jön és merül x %-ot, hybernate, vagy sleepet sehol nem ír.
fizikailag airplane (wifi/lan) mód kapcsoló kikapcsolva
akkuk: bekapcsolva, max performance-ra állítva a kicsi kb 3 órát bír, a nagyobb ~8at, tehát alapvetően nem rosszak.
-
lacz_hu
csendes tag
válasz
donjohnson #95446 üzenetére
Igen, bőven elolvastam sokmindent ezzel kapcsolatban már - köztük ezt is. Sajnos ezken már végigmentem jó párszor - a tesztelése sem egyszerű, mert legalább 3-4 óra kell, hogy kiderüljön, hogy nem merül.
Azért írtam, mert már nincs nagyon ötletem.
Az meg nem megoldás, hogy minden kikapcs után lehúzom az akkut ( vagy szerkesztek rá egy kapcsolót hogy le lehessen választani az akkut) vagy várok arra, hogy egyszercsak megoldódjon
-
lacz_hu
csendes tag
Üdv Urak!
T430 - akku merüléssel van gondom kikapcsolt állapotban.
Kikapcsolás után, 10 órával kb 30-40% hiányzik az akkuból. Tápot nem hagyom rajta. 2 akkuval is tudom tesztelni, az egyik egy 70++ (gyakorlatilag új - 24 ciklus)) a másik kisebb 70+ (ez jó állapotú, 50% csökkent tárolókapacitással) - mindkettővel produkálja.Bios update megvolt, win10, hibernálás, spleep off - WOL-off (biosban és eszközkezelőben is), gombok beállítása rendben.
Ha lehúzom az akkut kikapcsolás után és pár másodperc után visszarakom, akkor nem merít tovább.
Merre tovább szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest