- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #25383 üzenetére
(az x-ben) nem lehet lelőni. de tekintve, hogy azzal meg wifivel együtt is tud 5.4w-os fogyasztást, szerintem inkább termeli az áramot (ami az antennán indukálódik). szóval normál esetben 1 tizedwatt lesz, amit megeszik (az ericsson legalábbis, de gondolom a tiéd se különb).
persze biosban ki lehet kapcsolni security / wwan alatt.
-
Ringman
félisten
válasz
Chaser #25377 üzenetére
intel amt? csak tipp. esetleg ram ellenőrzés van beállítva. mind2 biosban állítható
(#25386) h1n1_900
biosban sok portot le tudsz állítani, (még olyat is, ami csak dokkolón van pl serial), lehet nem így lesz leírva, hogy 3g modem, hanem 2. mpci-express, tehát a foglalat neve. szintén tipp
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #25322 üzenetére
Tudtommal Dell u2411 nincs is. A 2410-es brutálisan jó, azt tudom, használom is, viszont a 2412 már nem is olyan sokkal jobb a T60 paneljától. DTPzombiskodáshoz meg csak sznobságból nem jó egy T60-as: melyik az a nyomda, amelyik CMYK-ből kinyomja az sRGB gammutot? Szóval lehet neked 10 milliárd színárnyalatod a monitoron, ha annak csak a bő 40%-át fogod valaha is viszontlátni nyomaton. Én is használom ilyesmikre a T60-ast, azért tudom, hogy használható, azt meg magasról le.om, hogy csíkosak a gradiensek megjelenítéskor, van annyi fantáziám, hogy elképzeljem, az milyen lesz nyomatban - egy programozónak még ennyi WYSWYG se jut. Az viszont igaz, hogy nem elég a monitort bekalibrálni, a proofingot rendszeresen elfelejtik belőni hozzá.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25322 üzenetére
"Van valami kapacitásbeli limit arra hágy GB-os hdd-t rakhatok bele?"
nincs
sutszi: hozzátenném, nem összekeverendő azzal, hogy ha még bekapcsolt állapotban rákötöd töltőre és úgy kapcsolod ki a gépet, majd hagyod tölteni, ebben az esetben a power manager beállításai érvényesek
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25302 üzenetére
Ja, most már leesett
, az előbb írtam ZH-t, ami úgy néz ki faszán is sikerült, még a hatása alatt vagyok, meg ki tudja mi járt a fejemben.
Igen, a nagyobb felbontás valamit javít a helyzeten de Tn panel révén még így is elég pocsék és a háttérvilágítás is elég gyenge a T61p-ben használt WUXGA kijelzőnek, talán a kora miatt is (4 éves volt), nem tudom. Mindenesetre a Dell IPS monitorommal nincs ilyen gond, le is szoktam hamar a notebookról.
Ha meg nagyon szükség van rá, még mindig kéznél van otthon egy X40-es.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25284 üzenetére
elírtam, 1400x1050 illetve 1680x1050 az ideális úgy gondoltam, tervezési munkánál valóban jó az elérhető legnagyobb felbontás, de hétköznapi használatra feleséges és körülményes
(#25294) Chaser: megrendelheted, szállítanak Mo-ra, a caddy is mehet, nincs hézag, hacsak nem pontatlanul dolgoztak a kínaiak
-
salieri.
őstag
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #25217 üzenetére
T7600@1.86Ghz Eredmény: 944
T7600@1.66Ghz Eredmény 915 Ez felelhet meg kb egy T2400-nek a dupla cache miatt.
A max órajeles tesztnél fél órát futott a teszt, ez utóbbi kettőnél 2 percet, de úgy látom az "eredmény" részt azt fél percen belül kidobja, remélem ez volt az érdekes belőle. -
Ringman
félisten
válasz
Chaser #25184 üzenetére
+ válasz a többiek tpfancontrol kérdéseire is
tpfancontrol szerintem egy jó program, bár T61-nél a gpu hőmérséklet kicsit félrehord. nyisd meg mellette pl a hwinfo-t vagy a hwmonitort és hasonlítsd össze.
az ini fájlban lehet megadni (van rövid magyarázat is hozzá a fájlban), hogy win startup esetén a 3 alapbeállítás közül melyik legyen alapértelmezett (alapból a smart ,az kb 60 fokos cpu hőmérsékletnél kapcsol be)
ha itt a biost állítod be, akkor lényegében csak kiolvassa a hőm.szenzorból az adatokat.manual beállítás esetén folyamatosan egy adott fordulatszámon megy a venti.
0 - venti kikapcsol
1-2 a gyári fordulatszámnál alacsonyabb rpm-mel forog a venti
3 - gyári beállítás
7 - gyári +kb10%-os fordulatszám)
64 v 128 (nem emlékszem melyik) a gyárinál min 30%-kal nagyobb fordulatszám t61-nél talán 4000rpm - ez azért tönkrevághatja a ventit pl csapágyas lesz.smartról és manualról kb 75-80 fokos max hőmérséklet felett a gyári - bios - beállításra vált vissza. (az itt megadott hőfokot is lehet ini-ben szabályozni)
ezeket emlékezetből írom, mert már nincs nálam a T61.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25137 üzenetére
"tisztogatni nem is mertem, mert nem ismerem ezt az anyagot. Mondjuk nem is kell, épp emiatt úgy szoktam megfogni hogy ne érintsem a fedlapot."
kb annyi az egész, hogy fogsz egy nedves mosogatószeres rongyot, átdörzsölöd vele, majd utána egy picit durvább száraz anyaggal (pl. törölköző) még egyszer, így még le is radírozza róla a kisebb karcokat
"Képekről nézve egyáltalán nem rossz az a carbon fólia."
Maradjunk annyiban, hogy ízlés kérdése, szerintem még autón sem mutat jól, amolyan gagyi hatást kelt bennem, jó tudom "sportos" lesz tőle, de az nem az én stílusom, jobban szeretem a visszafogott eleganciát és a thinkpad-et inkább ez jellemzi, nem arra született, hogy tuningolják, mint ahogy a szivar 100-as sem.
Ezért is osztja meg ennyire az embereket, vagy nagyon utálják vagy nagyon szeretik a TP dizájnt és nincs ez másképp a régi 100-assal sem.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Chaser #25122 üzenetére
A T60-nak is ilyen gumírozott a fedele szal gondolom azzal is működik.
Az enyémnek még megvan a billentyűzetes gondja, de lehet, hogy nekiesek ha lesz időm mert nagyon zsír ahogy ki tud nézni ez. Max beteszem a vitrinbe csodálni.
Feltéve ha nem karcos nagyon a fedlap ugye...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25122 üzenetére
"T60-nál is meg minden thinkpadnál?"
nem, sok típusnak műanyagból van a fedele, vagy bakelit tudom is én, pl. X31
"Egyedül ezzel a gumiszerű borítással nem vagyok kibékülve a gépen."
szerintem pont az teszi egyedivé, fém borítású gépből úgy is van több tucat a piacon, nekem bejön, hogy gumírozott
Tim82: +1, ezt még kiegészíteném annyival, hogy érdemes külön letöltetni a vista-s vga driver-t, w7-hez nem fog találni a SU
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25097 üzenetére
ja, de ssd lévén nyilván a rendszer sebességéről beszélünk
"G530-cal is csak annyi a baj, hogy 2.4Ghz, mindjárt másképp viselkedne HT nélkül is 3Ghz-en, pl mert a cache magórajelen jár."
persze, de ezért is 11k, mondjuk még így is ****a jó vétel
nem is adtam volna el ha nem jutok hozzá 20k-ért az i3-hoz
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25095 üzenetére
nem azért de totál félreértettél, arról volt szó, hogy erősen korlátozó tényező-e a sata1, arra írtam, hogy nem
nem is vontam kétségbe, hogy egy mai ssd ne lenne jóval gyorsabb bármilyen vinyónál, ha nem lenne így eleve nem használnék ssd-t
csak arra akartam rávilágítani, hogy pl. egy izmosabb cpu jótékony hatását jóval inkább érezni ssd mellett mint sata1 vs sata2-őt
t7600 vs t2400 ilyen szempontból meg teljesen irreleváns, nincs akkora különbség a kettő proci között, míg a celeron g530-hoz képest jóval nagyobb lépés az i3-2100
-
N.GÁBOR
aktív tag
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
Chaser #25067 üzenetére
Hát, azért nincs olyan kijelzője mint a Tiédnek, ez egy 14-es masina 1400x1050-es felbontású kijelzővel. Nem IPS ugyan, de nekem óriási előrelépés. Eddig nagyon sokat hurcolásztam a gépet, azt hiszem emiatt is döntöttem a 14-es mellett. Persze csábított az IPS, de úgyis van hozzá dokkolóm és amikor tehetem, akkor külső monitorról használom. De egy szó mint száz, ez így ebben az állapotban eszméletlen..
(én meg valami új olcsóra akartam benevezni - de jó hogy nem tettem
SSD, HDD: igazából ennek a 80-as vinyónak a sebessége nekem bőven elég, csakhát az én office-zos felhasználásom mellet annyira halk ez a gép, hogy csak a vinyó "csap lármát", ezért fordult meg a fejemben egy pillanatra az SSD.
-
-
-
psyho85
aktív tag
válasz
Chaser #24615 üzenetére
Pff, köszi, értem, akkor nem egyedi a dolog. Sajna a T43-n nincs fizikai kapcsoló. Ha valaki esetleg tud megoldást a problémára, ne tartsa magában
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #24591 üzenetére
az agyonterhelve 45w önmagában pont a 65w optimális terhelése.
anno azt írták, hogy lassabban tölti az akksit, ami az akksinak jót tesz. az idődnek nem.
a téglás részt nem értem, de lényeg hogy a lapos ac + dc töltőből (amit linkeltél korábban) 2 féle van. az első verzióhoz még kell dc módban a tepsi, a másodikhoz már nem.
én a vastagságnál a használati (hurcolási) vastagságra gondolok.természetesen ha külön kupacba tekered a kábelt és nem a tápra, akkor sokkal laposabb. nekem valahogy az a módszer jött be, hogy rátekerem a kábelt a tápra. lehet itt van a kutya elásva.
a 2.5A-t rosszul érted, az ac oldalon van, párszáz wattig jó. egyébként olyan helyet még nem találtam, ahol földi halandó vehet ilyet.
én az első generációs tepsi kábeleit szétvágtam, de nem sikerült kimérnem hol milyen áramok vannak benne. az első bumszli akár ac-t is csinálhat, legalábbis nem tudtam kizárni.
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #24589 üzenetére
nem szükséges lemérni, előbb dobtam rá a mérlegre.
a 65w neked miért nem jó amúgy?
a repülő / autó dolog oké, de oda csak a kábel kell, a doboz nem. ez egyébként tényleg király, sajnálom is hogy az első verzió ezt nem tudja.
persze ez is inkább autóra vonatkozik, az európai járatokon nemigen találsz 12v dugaszt. airbusokon van valami speckó 115v@400hz a porszívónak, nem tudom hogyan álmodták meg.
most találtam ilyet, már csak egy amcsi stílusú 65w töltő kéne, aminek nincs harmadik pöcse.
vastagságban nincs nagy különbség. kép, másik kép.
ha sikerülne venni egyet a fentebb linkelt kábelből, akkor (össz) vastagságban is simán jobb lenne a 65w, mert akkor nem alul-felül lenne az ac csévélve, hanem oldalt.
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #24585 üzenetére
most jól értem, hogy nem is láttál még 65w töltőt, de megálmodtad hogy ez könnyebb?
általában a telefonokat egy egyszerű usb kábellel is lehet tölteni, ami jellemzően kisebb, mint a bumszli y alkatrész. mindeközben meg akár a telefont is fel lehet venni, meg olyan helyen is lehet tölteni, ahol a gép az öledben van.
nem az igazamat erőltetem, csak az igazság érdekel.
-
dbius
veterán
válasz
Chaser #24564 üzenetére
Melegszik. A géphez adott 65w-os töltőt nem néztem eddig, hogy mennyire melegszik fel intenzív használat esetén, de ez az ultraslim azért melegszik rendesen. Nem mondom, hogy süt, de azért elég meleg - nem csak langyos -.
Szerk: Ha nem használod a tépőzáras cuccot, elküldhetnéd
-
Magnat
veterán
válasz
Chaser #24540 üzenetére
Persze vágom, mire gondolsz, és egyetértek azzal, h mindig az ár/teljesítmény viszonylatban kell gondolkozni, de most itt a kollegának adott (illetve nem adott, de nem tudta) a lehetőség, h 0 forint befektetéssel 667-ről 800-ra növelje a ram frekit, ami ha így nézem, fél%-os teljesítményn9vekedésért is megérte volna
-
Magnat
veterán
válasz
Chaser #24536 üzenetére
Jah, oh, de a cpu fronton akkor P1 133-nál sem sokkal gyorsabb a P1 166, annál a 233 és így tovább, fel lehetne lépegetni a mostani I7-ig is, mindig van olyan, ami csak egy picivel lassabb, nem? Valamiért viszont mégis a DDR3-as ramok idejét éljük 1 GHZ fölötti frekin, nem a DDR1 133-asét
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #24530 üzenetére
igen, az ultrabay megoldás is nagyon jól hangzik, én is filóztam rajta. vagy akár akksi méretben, szintén nagyobb hűtéssel. az ultrabay akár úgy is, hogy csak a gépet hajtja, sokkal jobban kordában lehetne tartani a melegedést.
a macbookok 12v töltője csak egy kábel, az csak a gépet táplálja. cserébe az repülő-only, nem rakható szivargyújtóba. ha nincs repülőd otthon elég cumi.
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #24528 üzenetére
az ac/dc ultraslimről ne is beszéljünk. ekkora kupac hulladékot ritkán látni. a dupla csatlakozó 7,5 centire lóg ki a gépből, bármilyen rántás a kábelen vagy a csatlakozón tervezetten letöri a dc aljzatot is. lásd még apple pont a lerántás magas statisztikai előfordulása miatt csinálta meg a magsafe-et. a géphalál 30%-a tápkábellel lerántásból volt, vagy valami ilyesmi rémlik.
mobiltelefont nem lehet tölteni vele, mert olyan betegesen rövid az y kábel. ha megnézed a tesztnél is valami furmány hosszabbító van berakva, hogy értelmesen nézzen ki. a razr-t csak fejjel lefele lehetett tölteni, közben még elfordítani se nagyon lehetett hogy lásd a képernyőt (lásd előző tematika - a dc aljzat feszegetésével járt ha megpróbáltam). ugye motohoz anno mini usb kellett, mini usb hosszabbítót venni külön kell és nem triviális (ha lehetséges egyátalán az ötödik láb miatt).
mindezeken felül csak az y csatlakozó üresen valami +1w fogyasztást csinált, az autós töltő (legalábbis az általad linkelt elődje) meg +2w-ot a régi kocka dc töltőhöz képest. ezekre azt mondom hogy talán rétegigény, de akkor is szégyen az implementáció.
nem tudom vágod-e, de elmondom hogy az én verziómon a lapos dc kütyü egy nagy és magas pogácsa, és hogy azon még kell a táp is a 12v működéshez (szintén értetlen kábel-csatlakozással)
mindemellett ugyanúgy nem lehet feltekerni, sőt a bumszli akárhányeres (de "legalább" jó rövid) kábel miatt a hatótáv is sokkal kisebb. a két nem-feltekerhető kábellel hiába lapos, szerintem összességében nem jól működő konstrukció. haladás viszont, hogy ezekhez már olyan alkalmatlan tépőzáras szalagot adnak, ami egyszerűen szétmállik a két féle felület összeheggesztésénél.
vigasztalódj (velem együtt) azzal, hogy a többi ac/dc megoldás kábé ugyanilyen okádék, nincs normális. a dellből például 3 különböző irányba áll az ac, a 12v és a dc mazzag. oké hogy egyszerre nincsenek használva, de valamelyik esetben rém bénán néz ki (nem emlékszem már melyik áll ki oldalról). kensington szintén zenész, a kínaiak róluk másolták a hülye csatlakozó-egymásbadugós értetlen rendszert, ez ránézve a csatik felépítésére nyilvánvaló.
sokkal értelmesebb lett volna egyszerűen a sima 20v dugasszal megcsinálni ugyanezt. fele vastag dc kábel (most 16v és tán 19v is megy benne - mégis minek?), normális dugasz, rendes hossz és feltekerhetőség. az ac oldal még mindig béna, mert vagy szétszeded minden alkalommal (nem arra van tervezve), vagy áll mint egy nagy broki a világba kifelé.
de akkor már elég lenne rányomni a dell visszafordított ac dugaszát, még farigcsálni sem kéne. persze mondom ezt úgy, hogy a dell dugasz az innovatív voltához képest szintén elég böszme nagy műanyag lett valami ismeretlen okból.
-
azbest
félisten
válasz
Chaser #24522 üzenetére
A leválasztás úgy lenne szabályos, ha megnyomom a 1-es gombot a 2504-en? egyszer próbáltam, de mintha alvó módba küldené
vagy csak rosszul emlékszem... de a kiemelő 2-es gombon ég a behajtani tilos ikon, szal gondolom nem kéne kitépnem csak úgy
Az lenne még jópofa, ha a dvi-n kimenne a hang is mint az integrált ati gpu-nál, de ezt tudom hogy nem lehet intelnél.
-
Novics
senior tag
válasz
Chaser #24468 üzenetére
A nekem is felment rendesen, csak mikor megvolt a restart, akkor gyakorlatilag használhatatlanná vált a rendszer.
Bár az is lehet, hogy a képernyőkkel kell trükközni valamit, mert most 2 képernyőközül lehet választani, és a második számút elég nagy felbontásra lehet beállítani. De majd este feltolom rá a hetest, és meglátom, hogy megeszi e a drivert. -
ixtom
tag
válasz
Chaser #24334 üzenetére
Gondolom erről az esetről van szó: [link]
itt a folytatás: [link] (több hsz nincs)Ebből nem derült ki, hogy akkor mire is cserélte a Samsungot. Kapott egy ugyanolyan típusút vagy WD ment bele vagy hagyta a fenébe? Mégis mi lett a megoldás?
Lehet hogy nem a Samuval volt gond, mert az ment a másik notebookban, de sok T43-ban is ez a típus megy (gondolom HM160HC) és semmi bajuk.
WD-vel sem volt még gondom és más embernek sem a topikban.
Nem szabad általánosítani, de érdemes megjegyezni hogy lehet belőle probléma (és igen, szar dolog ha pont nálad történik).
Nálam már mod BIOS van jópár hónapja és nem csipog, semmi rendelleneset nem észleltem.
(Gyári BIOS-szal a lenémított gépnél vagy bedugott fejhallgató kimenet mellett nem lehetett hallani a csipogást és simán indult mindig. Csak az a pár másodperc zavart, ezért flash-eltem)
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #24334 üzenetére
Thinkwiki amit linkeltél "Use unofficial modified BIOS" Ez sztem azt jelenti hogy rohadtul nem indul el idegen hdd-vel és gyári bios-szal a T43 meg pár másik modell.
Szerintem meg menj angolt tanulni. Az "Use unofficial modified BIOS"-nak más a jelentése és ez nem "szerinted" vagy "szerintem" kérdése.
Amúgy meg én kérek elnézést, hogy én legalább használtam is T43(p)-t ( volt saját T43p + van apám "sima" T43-a, amit tőlem kapott ajándékba), nem IBM-es vinyóval (WD3200BEVE) és a linkelt error 2010-en kívül (ami, ha esetleg rendesen elolvasnád a thinkwiki-s linkemet, egy boot-olás során feljövő figyelmeztetés, ami persze sok usert bosszant, de ezen kívül az esetek 99%-ában teljesen ártalmatlan dolog) tökéletesen működött vele.
Nincsen azzal semmi baj, ha tévedésből butaságot írsz, azzal viszont igen, ha körömszakadtáig ragaszkodsz hozzá és minket nézel hülyének, amikor cáfoljuk, ráadásul tapasztalat alapján (is).
De ha szükségesnek érzed, szívesen tartok bemutatót is, apám T43-a megvan, pont a múltkor toltam bele ideiglenesen a WD3200BEVE-t, hogy az APS működését teszteljem vele.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #24336 üzenetére
Azért mert egy vinyóval szívás volt miért következik egyértelműen az, hogy a T43 gyári BIOS-szal nem működik "nem IBM firmware-es" vinyóval? hozzátenném a user error-t sem lehet kizárni, főleg egyetlen esetre hivatkozva
"még"
és? nem erre gyúrok, csak nem lehetett erre a hülye kérdésre mit válaszolni
-
audi100td
nagyúr
-
Novics
senior tag
válasz
Chaser #24321 üzenetére
Köszi.
Az valóban nincs fent, mert most nem tudja felrakni a system update - tényleg, azt tudjátok, hogy miért lehet, hogy ezt-azt manuálisan tudom csak felrakni? - a listában pedig nem találom, hogy manuálisan telepítsem.
ATI eddig nem szórakozott velem sem, a fusiban egy x700-as van, ott simán felmásztak a catalystek. Itt mindig azt írja, hogy nincs ehhez a hardverhez, vagy oprendszerhez nincs driver. Nem tudom, hogy mi a frászkarika baja van. Szerencsére az oprendszer rendesen felismeri, és drivert is telepít, megy a max felbontás 32 biten. Csak egy kicsit bökte a csőrömet a dolog. De már elmúlt. A lényeg, hogy működjön.
Van valakinek házibarkács ötlete, hogy mit lehet tenni az ellen, hogy ne kattogjon a picimaci foglalat felett a palmrest? -
Tim82
félisten
válasz
Chaser #24325 üzenetére
Viszont korábban volt arról szó hogy pl T43 még idegen hdd-vel se indul gyári bios-szal
Erre őszintén kíváncsi lennék, hogy honnan szeded ezt, mert ugyan a jól ismert error 2010-ről nem egyszer beszéltek/beszéltünk már a topikban, de az rohadtul nem azt jelenti, hogy akkor el sem indul a nem IBM-es vinyóval a noti...
-
!Overdose!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest