- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
psyho85 #77692 üzenetére
Ha rendesen és tartósan meghajtod emelt órajelen, beficcen az 80 fölé az alap vezérléssel.
Itt a TPFC konfigom, ha gondolod, tegyél vele egy próbát.
Smart1 alapvetően csendes üzemre van belőve, de CPU és GPU terhelés hatására felmegy 4.9k-s fordulatra.
Smart2 pedig fixálja a max fordulatot minden hőmérsékleten.
Így sosem kóstol a veszélyes/kellemetlen hőfokokba a vas. -
Tim82
félisten
válasz
psyho85 #76554 üzenetére
Egy lehetséges magyarázat a problémára.Sztornó, az általad írt modul kétsoros.
Viszont ha gondolod, megnézhetjük szintén 1600-as Hynix 2*4 GB modullal, amik mentek X200-ban, most meg X201-ben. Persze csak ha budapesti vagy.
Memtest86+/Prime 95 Blend teszt volt már esetleg?
-
psyho85
aktív tag
válasz
psyho85 #26737 üzenetére
Meg tudtam nézni, hála istennek más táppal tölt rendesen, nem a lapossal van a gond. A paneltápot szétkaptam, a 420V 62uF kondi fel van benne púposodva, de akkor már cserélem a többit is, meg rámérek az alkatrészekre. Remek, hogy egy ~100 forintos alkatrészen hal meg egy amúgy jó drágán árult táp.
-
ixtom
tag
válasz
psyho85 #24605 üzenetére
Akkor egy PH-s egérpad után ez ma már a második nyeremény, de mi is az?
Esetleg a gyári wifi drivert újrarakhatod párszor SU nélkül, kézzel. Talán segít. Arra figyelj, hogy a setup először csak kicsomagol, utána mégegyszer el kell indítani a telepítést a kicsomagolási helyen.
-
Chaser
legenda
válasz
psyho85 #24602 üzenetére
Én is így jártam T60+xp kombóval napokban, illetve majdnem. Wlan van, BT nincs mert fn+F5-re azt írja nem tud powerstat-et változtatni, rakjak fel újabb drivert. Driver lenovotól van, system update ilyen jellegűt semmit nem talált. De legalább van wlan, fontosabb nekem mint a BT és fizikai kapcsolóval legalább ki tudom kapcsolni.
szerk: rossz látni hogy szinte mindenkinek negatív tapasztalata van a lenovo szervizekkel
dellnél ha konzumeren nbd on-site gar van mennek egyből még a hátsófelét is kinyalják az ügyfélnek, nemhogy üzleti gépnél
szerk2: ha nagy teljesítményű új gép kellene még ha a szívem szakadna meg akkor is dellt vennék a gar miatt, lenovot vagy mást véletlen se
-
Chaser
legenda
válasz
psyho85 #22949 üzenetére
Én most felraktam, magától indul és van powerplay, ez xp alatt. W7 alatt ugyanígy, de sűrűn eldobálta a drivert. ami érdekes, az újabb power manager driver előtt még lehetett winben állítani a powerplayt és működött is. Utána már nem volt ez a lehetőség, a driver felülír mindent. Viszont most hogy rátoltam a ccc-t újra működik. Most már hogy kezdem kiismerni a dolgokat nem bánom, hogy nem engedtem magam lebeszélni a T60-ról. Most a régebbiről vagyok amit eladok, ez is teljesen jó, hát még a másik aminél a szenzor jól érzékel és nem akarja egekbe kergetni a ventit, de itt meg rátolom a tp fant és nincs gond. Hihetetlen milyen TP bu_i lettem
-
Chaser
legenda
válasz
psyho85 #22916 üzenetére
Ha nem találnál majd kereslek, d430-hoz kaptam a matricát, de valszeg anélkül tovább is adom ha meg tudom oldani. Én magamnak azért se használnám mert zavar ahogy csillog rajta a kis lámpa fénye.
audi100td: Nekem jó úgy ahogy van a mostani bőven
Az előd meg tp fannal állandó szintre belőve is korrekt, de majd esetleg megnézem azt a biost csak most nincs időm rá. Most megnéztem xp-vel a gépet, sokkal jobban hasít mint w7-tel. Az audio driverrel kicsit megszenvedtem de már hozzá szoktam
-
Chaser
legenda
válasz
psyho85 #22914 üzenetére
Notebookstore-náll próbálkozz, vagy kérdezz rá alfa156-nál. Nekem ő küldött az egyik gép mellé magyar matricát is, úgy tűnik minden rajta van.
szerk: 1ébként egy idő után teljesen átáll az agyad matricák nélkül is, saját tapasztalat
2-3 éve vettem egy microsoft ms curve-öt, ebből csak angol verzió van, de hamar megszoktam. Nem is szeretem már a magyar ékezetes bill-eket. A 2. T60-am szerencsére full gyári állapotú és nagy enteres angol.
-
audi100td
nagyúr
válasz
psyho85 #22383 üzenetére
az még nem vízálló, nem kellett volna lemosni, mondjuk az újabbakat sem áztatnám feleslegesen
Chaser: ha csak ritkán használod az akksit, állítólag az a legjobb ha feltöltöd 40%-ra (itt be tudod állítani: Power Manger -> battery maintenance -> pl. 20-40%) és úgy hagyod, legalábbis li-ion esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest