Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Sajnos nem jött be.
sutszi: Ha dx10-es tudnia illene. Fx570-en megy, az az nvs továbbfejlesztése ha minden igaz. MPCHC-vel nézted? Ott állítgatni se kell, alapból dxva-n tolja W7 alatt biztos.
Van egy kis gondom. A t61p-ben a cpu terhelés alatt mindig lement 8x szorzóra. Nem tudtam mire vélni, aztán nézem a hőfokot. Az alap 40-50 fokról fél perc alatt felmegy 90-100-ra. Gondolom emiatt bekapcsol a hővédelem és leveszi a cpu max szorzóját. Most vagy szanaszét van száradva a paszta, vagy gondja van a szenzornak. T7300 a cpu. Régi 2008-as bios van a gépen. Mivel ilyen gépem nem volt, nem tudom merre induljak.
szerk: Az 1ébként nagyon jó benne, hogy ad a cpu-nak egy +szorzót ami 200mhz. Nem hackeltem vele semmit, csak max performancere állítottam és tudta. Előtte rmclockban néztem, ott láttam először IDA néven, azóta már tudom mi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest