- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #72050 üzenetére
Persze, értem én és tényleg lehangoló, hogy ennyire leromlott a TP, minden téren.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #72048 üzenetére
Használj Win8.1-et, nálam semmi ilyen gond nincs.
-
spammer
veterán
válasz
FoxiestFox #71981 üzenetére
Köszi, jó ötlet, ha sikerül szétszednem holnap, megkenem vele, hátha sikerül újra életet lehelni bele.
-
kraftxld
félisten
válasz
FoxiestFox #71958 üzenetére
Igen, igaza van Dr. Grétsy úrnak
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #71841 üzenetére
Nalam a folytatasban is gyorsabbnak tunik.
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #71801 üzenetére
Van játék minden évben. Ott lehet nyerni.
(#71800) Francia91 : Egy próbát megér nekem, mert a céges gépen már 8.1 van. Akkor váltok minden gépen ha lehet egységesen... Amúgy is többnyire kézzel szoktam telepíteni minden driver-t.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #71777 üzenetére
ő az [link], de úgy látom néha olcsóbban is előkerül ilyesmi [link].
Az eGPU megoldásokhoz néztem, azokat sem lehet olcsóbban megúszni, ez meg kompaktabb, mintha külső kábelezéssel csinálom, de riser kábellel akár nagyobb külső kártya is beköthető, ha külső tápot adok neki.Egyébként ahogy néztem a dock "alaplapján" is egy 1x pcie kártya slot van, abba van dugva egy riser, ami elfordítja oldalra kissé megdöntve.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71771 üzenetére
Mai TP-k között már elfér...
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #71771 üzenetére
Mert jólhangzik TP-nek lenni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #71765 üzenetére
Első blikkre nem tűnik rossznak, a főnököm kapott most ilyet.
-
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #71755 üzenetére
Vigyázz, mert Thinkpad Yoga az van 😉
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71759 üzenetére
Én úgy szoktam már ha nagyon odamondanék leírom, aztán ok helyett backspace a böngészőn...
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #71759 üzenetére
Talán Francia91 fórumtárs jó tanácsát mindannyian megszívlelhetjük, még ha néha nem is olyan könnyű feladat, önuralomra szert tenni.
(#71761) Chaser
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #71757 üzenetére
Részlet az ÁSZF-ből:
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: mértéktelen hangulatjel használat, óriási méretű képek, kártékony programkódok, felesleges üres sorok, túlburjánzó díszítések és sorminták, folytonos nagybetűs írásmód, illetve a jóérzést zavaró, agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom).
Tisztességes hangnemben, illetve humorosan is lehet közölni egy másik emberrel, ha eltévedt és megpróbálni a helyes topicba irányítani. Nem egy vadnyugati kocsmában vagyunk, ahol mindjárt tökön rúgják a betoppanókat.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #71755 üzenetére
Hallgatni arany
Én ezért nem írok az ilyenre inkább választ -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71716 üzenetére
helo kitty edisün'
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #71681 üzenetére
Melóban G210 nyűglődik a desktopomban, teljesen elég az is a feladatra. A lényeg, hogy legyen működő opengl
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #71682 üzenetére
FYI: "Optimusnak illene működnie, első gen core i TP-nél nem volt." (Ez így, ebben a formában nem egészen igaz, a kései Nvidiás T410-eknél pl. van a Lenovo szerint, de egy ilyen gép szvsz olyan, mint a yeti, vagy a 2008/08 utáni gyártású Quadro GPU-s T61.)
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #71673 üzenetére
Egy radeon 6670 van a desktopomban, azt esélyes hogy megpróbálom. Annak nagy a hűtője és talán a fogyasztása is több, mint az 55W limit, így az egyik külföldi fórumban ajánlott gt610 lett a választásom... abból sem a legtuningosabb gigabyte, mert annak a g210-es gyárilag ram tuningolt irodai kártyáinak 90%-a meghalt a gépeinkben (van akinek már a csere is... ventiket is kínából kellett rendelnem rá, mert beálltak).
Ez lesz tartósan benne: [link], 30W elég neki elvileg.Nekem is az a célom, hogy rendes opengl támogatás legyen, mert sajnos az x3100-hoz nincs rendes driver. A régi opengl-ét sem szereti minden program, de a win8-as driver, amit win7 alatt használok, meg nem tartalmaz opengl támogatást már. Kár hogy az optimus nem megy x3100-zal ahogy olvastam.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #71671 üzenetére
Áhh, megvilágosodtam. Pedig már egy komplett szappanoperai komplexitást vizionáltam arról, hogy milyen utat járnak be köztünk a thinkpadek
Te is plusz vga miatt szeretnél ilyen dokkolót? Múltkor láttam egy durva arcot youtube-on, bár ő szoftveres trükkel is bővítette a desktopok számát [link]
(#71670) kraftxld: nagyon jó vétel volt akkor
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #71661 üzenetére
Na bakker, igazad van
Jobban megnézve úgy tűnik hogy a t500+dokkoló kombót akkor ugyanattól vettétek
Mondjuk ez annyiból fura, hogy neked W van.
Na de ha kiderül, hogy ezt is benéztem, akkor keresek valami gyógyszert a demenciámraEgyébként egy geforce gt610-zel tervezem megerősíteni a T61-es harci gépemet
Szerk: na hallod, látom már az itteni kommentek közt, hogy te is érdeklődtél ilyen dokkoló után... akkor összekevertelek Tim82-vel. Tudtam én, hogy van valami összefüggés közted és a dokkolók közt
Egyébként alfát is kérdeztem, hogy neki van-e. Azt mondta hogy most nincsen, de értesít ha lesz, szerintem te is dobhatsz rá pivit, nekem most úgy néz ki megoldódik a kérdés.Az ősszel valaki árult egyet 6500ért, hát gondolom abban a pillanatban elvitte valaki, ahogy kikerült.
-
Chaser
legenda
válasz
attól még visszakerülhet, problem?
-
donjohnson
addikt
válasz
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #71659 üzenetére
Kicsi a világ, úgy nézem a hardveraprós értékelések alapján, hogy most hozzám kerül az az advanced dock 2503-as, amit egy éve adtál el
Szeged-Budapest-Dunaújváros után visszakerül megint Szegedre
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71648 üzenetére
titan nano részemről továbbra is, a fehér nem notebookhoz van kitalálva, sűrűn kell csinálni
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #71646 üzenetére
Nalam eddig a feher trutyi (pont itt fekszik az asztalon) es az MX4 kozott a kulonbseg nem tul drasztikus.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #71643 üzenetére
Hát pedig hidd el, én még a Cerkás korszakban bontottam úgy gépet, hogy kiskalapáccsal vertem le a hűtőt a gyári ragasztó miatt és az első genes PS3 még ennél is szarabb volt, konkrétan fából keret volt építve, hogy ne törd szét az alaplapot. Amit a sarki boltban kapsz megváltás.
beloadjoker: Belemegy, 1-2 csavar talán lapnál nem, illetve a hangszóróból a balos vagy kuka, vagy faragsz, mert a forma picit másabb. De csináltam ilyet, nincs rá panasz.
4500HD az Core2, i prociban meg ami van, HD graphics nem tudom milyen órajellel.
Semmit, ha nem QHD moncsid van kifér a VGA-n a jel, ha igen, akkor necces. DP portot javaslom, azzal nincs baszakodás.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #71640 üzenetére
Hat azert ennyire ez szerintem nem drasztikus.Ha a baracklekvar jo, akkor egy hovezeto paszta csak csak. En is feher szmotyit hasznalok ha az akad eloszor a kezembe. Mar ha nincs elb@szva a folyamat, de ahogy olvasom a elotte is ugyan ez a baja volt. Szerintem heatpipe.
Nyilvan egy ujrapasztazas nem kerul semmibe, azt en is megprobalnam elotte. -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #71640 üzenetére
Még az 5 éves PS3 sem bírt megfőni sohasem takarítva gyári ragaccsal. Ott sokkal nagyobb disznóság van mint a paszta.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #71626 üzenetére
Már sokan használják... Én sem igazán értem, lévén, hogy még mindig csak a Win10 Feature-ök kb 2-3%-a található benne. Meg gondolom a megfelelő driver-t is könnyű lesz megtalálni hozzá
-
Alg
veterán
válasz
FoxiestFox #71537 üzenetére
Van valami speciális dolog amire érdemes figyelni vásárlásnál? Zsanér, kijelző, ilyesmik?
-
Alg
veterán
válasz
FoxiestFox #71535 üzenetére
Nem office-ozik sokat egyáltalán, és pláne nem nagy dokumentumokat (Tanárnő, szóval az a pici office is 90%-ban word, és szögegyszerű pici excel táblák) + van otthon egy asztali gép is, inkább a hordozhatóságra mennék rá, azért nem mennék 14" fölé.
Különben is, akkor összekevernénk a másik T500-unkkal
-
válasz
FoxiestFox #71532 üzenetére
Nem szükségszerűen írja ki mi a baja. Ott van egy szórsz meg ívent idé. A megfelelő mikrofosch topikokban lehet rá keresni.
-
jani0114
tag
válasz
FoxiestFox #71523 üzenetére
Nem lehetséges, hogy a sok automata mentés miatt kevés a hely a meghajtón? És már a lapozó fájlnak sincs hely?
-
válasz
FoxiestFox #71528 üzenetére
Kell ott lennie kódoknak is.
-
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox #71525 üzenetére
Eseménynapló mit mond?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #71525 üzenetére
Page fájl méretével nem bazseváltál?
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #71477 üzenetére
És mi okozhatja?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71438 üzenetére
Tikakukac nekem nyáron a lábamra ragadt, egész nap hordoztam
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71435 üzenetére
felőlem alfa is lehet, csak legyen
-
válasz
FoxiestFox #71432 üzenetére
Akkor süvegcukor a füledbe.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #71398 üzenetére
Gandalf the Grey
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #71393 üzenetére
Az irigykedésbe beszállok.
-
hegecsabi
csendes tag
válasz
FoxiestFox #71382 üzenetére
Ohh! Elnézést kérek a mondatszerkesztés miatt
. Tényleg ne haragudjatok! De régen voltam itt utoljára.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #71384 üzenetére
Szakmámból kifolyólag ez nálam is alap
De ez így van jól.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #71382 üzenetére
Grammar nazi
-
felvono
tag
válasz
FoxiestFox #71370 üzenetére
Nalam nincs ati kartya ugyhogy ez talan kizarhato. Ha mar itt tarunk neha gondol egyet es kikapcsol. Alt. ban akkor amikor sleep-ben kellene lennie. Biztos hogy nem tulmelegedes mert hideg mint jegcsap.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #71370 üzenetére
gyanuuuus, nagyon gyanuus
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #71362 üzenetére
Mondjuk én Win8.1-et használok, nem 7-et, lehet emiatt lenne, hogy nem találkoztam ilyennel?
-
válasz
FoxiestFox #71362 üzenetére
Szerintem valami a winnel van, mert nekem a T420 win7-tel szokott így problémázni, de linuxon soha, ott mindig jó a sleep. (A desktop gépemen meg pont foredítva van
)
-
felvono
tag
válasz
FoxiestFox #71360 üzenetére
hat ez jo. akkor ezek szerint nincs ismert magyarazat es nem javithato a jelenseg
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #71358 üzenetére
W500-nál? Nálam ilyen még 1x sem volt.
-
Sdi
addikt
válasz
FoxiestFox #71341 üzenetére
Valószínűleg az lesz, megy vissza gariba.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #71345 üzenetére
Diskeeper rémlik (30 napos trial, utána fizetős, ha jól emlékszem), de az SSD-s topikban biztosan ajánlanak mást is.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #71340 üzenetére
Hé, fiúcska!
"Vista trim support", Google keresés első találata. Összefoglalva: Win 7 előtt nincs TRIM, valamilyen erre való alkalmazással kell megoldanod.
Szívesen.
Szerk.: megelőztek.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #71340 üzenetére
"Windows 7 supports the TRIM command natively; earlier Windows versions don’t and won't. "
Szóval az nem támogatja sajnos.
-
válasz
FoxiestFox #71317 üzenetére
16.ától két teljes hétre ráérsz? A szeged topicban már leoltották az itteni melót, mert nem lehet vele keresni havi 900k-t otthon ülve, ingben nyakkendővel
-
válasz
FoxiestFox #71307 üzenetére
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #71272 üzenetére
A HP-s link halott, de korábban linkeltem egy oldalt, ahol fenn vannak az Intel honlapról hiányzó, de T500-ra még jó "friss" (nem 4 éves, hanem kettő mondjuk) RST driverek.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #71268 üzenetére
Ha nagyon akarnék, tudnék
Nokia N8-00
-
válasz
FoxiestFox #71245 üzenetére
Ezt most így neked közölte?! A lotyója, de csak menyasszony árfolyamon válthatod meg a kezét: egy w700 az ára, mert csak a családjával együtt megy ( 4 gb ram, w500, stb-stb )
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #71158 üzenetére
Tanúsíthatom, teljesítményben szinte semmit nem hoz az Ati, ellenben többet csíp le az akkuból.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #71094 üzenetére
Ez az! Köszöntem!
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #71049 üzenetére
A tied is jó az övébe, mert kompatibilisek. BT modulokra nem vonatkozik whitelist, mert nem mini PCI-e foglalatba kell őket tenni. (De amúgy az én X200-ból való modulom már tekinthetö foglaltnak, egy fórumtárs írt, hogy őt érdekelné.)
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #71038 üzenetére
Nálam több is és akár be is szerelem Bp.-n.
Aggregátor: X200/X201 összevetésben egyedül a gyakoribb ventipörgetést tudom mondani az X201 ellen, minden másban szerintem jobb, mint az X200, de nem nagy különbségekről van szó. Picit kevésbé melegszik, picit kevesebbet fogyaszt (i5-520M vs alulfeszelt P8600 - engem is meglepett), 20-30%-kal erősebb a CPU. Ebből talán T400/T410 viszonylatra is le tudsz vonni következtetéseket.
Úgy rémlik, a T410 Quadro-s változatai viszont meglehetősen energiaigényesek az Intel HD-sekhez képest, szóval ott kb. elveszik az alacsonyabb fogyasztás előnye.
-
dauphin
aktív tag
válasz
FoxiestFox #71032 üzenetére
Ebben sajnos nincs.
Valami ötlet? Tanácstalan vagyok. Többször is töröltem az eszközt és újratelepítettem, de makacs mint egy szamár, nem hajlandó elindulni.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #71022 üzenetére
Ó, még az előző netbookomhoz vettem, több, mint 4 éve, olyan 9000 forint körüli áron.
Ez még az m555b típus volt. Most úgy látom, már egy újabb kiadását árulják, az M557-et, ami kb ugyanez, csak modernizált szenzorral, árban is hasonló (10-11K ahogy néztem), és 3 hónap helyett 12 hónap akksi-időt ígérnek neki. [link]
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #71019 üzenetére
Ilyet biztosan nem.
Ezzel valami hihetetlen precízen tudsz pont akkorát görgetni, amekkorát akarsz, ha akarod gyors, ha akarod szép lassú, pont ott tudod azonnal 0-ra lassítani, ahol/amikor eszedbe jut... Szerintem ha a mérnökök a fejük tetejére állnak se fognak tudni ennyire gyors, kényelmes és egyben pontos scroll módszert kidolgozni semmilyen touchpadra. Összehasonlíthatatlanul jobb bárminél, amit eddig próbáltam.
A notimhoz mobil egérnek is ilyen szabadonfutós BT egeret vettem: [link]. Hagyományos egérrel ha scrollozni kell, a sírógörcs kerülget ezek után. -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #71007 üzenetére
Az IdeaPad Y-szériájára asszociáltam, csak éppen nem állt szándékomban részleteiben taglalni itt.
Sajnos azok is egyre gyengülő anyagminőséggel (és félelmetes magyar szervizszolgáltatással és Lenovo-képviselettel) lepik meg a Lenovo-fanok népes táborát.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #71003 üzenetére
Nana, már konzumerben is tud jobb minőséget nyújtani a "gamer" Lenovonál.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
FoxiestFox #70984 üzenetére
Jogos...
akkor pontosítok: Xiaomi és társaira gondoltam elősorban, meg kínai belpiacos gyártókra, a Lenovo elég global azokhoz képest.
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox #70970 üzenetére
Hm, egy faborítású x220 adná.
kellenének hozzá steampunk hatású billentyűzet kupakok, persze a tp mechanika megtartásával.
-
bicajoskema
tag
válasz
FoxiestFox #70968 üzenetére
Köszi a dícsérő szavakat, de édesapám honlapja az ő munkáival.
-
válasz
FoxiestFox #70964 üzenetére
Soha nem voltam én ellene de korábban az asztali pc jobban kellett. Most meg a mászkálás miatt ez kell, és eddig a véöccézzal nagyon meg vagyok elégedve. Apósom meg megkapta a téöccázat, és eddig megelégedésére használja.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #70949 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #70940 üzenetére
Nem
De ajánlgattam, csak senkinek nem kellett
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #70933 üzenetére
Kingston V+100 96GB
-
Tin
veterán
válasz
FoxiestFox #70852 üzenetére
egyetértek, a T500-am tökéletes, a T530 még válalható de necces, a T540 pedig vicces mint business gép, én pénzt már nem adtam volna érte. a dell-től félek, régebben volt, driverei szarok, a HP-k billentyűzete meg fos. ha most kéne vennem, lehet hogy macbook lenne.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox #70810 üzenetére
Már az is jó kérdés, hogy minek egyáltalán ennyi tárhely
Alapból amúgy asztaliként használom a gépet, de volt már olyan, hogy szükség lett volna hirtelen pár száz dvd-t felmásolni.. na mondjuk pont erre. Az hogy notebook vagy asztali gép, nálam már ugyanaz. De már nem is vennék PC-t, nálam a gép = notebook, csak ez jöhet szóba. Amíg meg csak lehet, TP-ket fogok használni, mivel AAA gémekkel nem játszom, illetve semmi egyéb komoly grafikus erő nem kell, a "rendes" asztali gép nálam már értelmét vesztette.
Ez is ugyanazt tudja mint a régi "négymagos" amd gépem, csak harmadannyi fogyasztással. -
paja_falcon
csendes tag
válasz
FoxiestFox #70799 üzenetére
kerestem, nem találtam eddig
-
Tin
veterán
válasz
FoxiestFox #70788 üzenetére
hát, elég érdekes, de a T500-am zsanérja < 2 év aktív használatot bírt, a billentyűzetét pedig 2x kellett cserélni mert elkopott és nem működött rendesen.
a T530 műanyag háza törékeny volt, és az aksija elég hamar megdöglött.
a T540p nincs meg régóta, vicces szerzet hogy nem lehet fizikailag rögzíteni a kijelzőt az aljához, vicces a szigetes billentyűzet, de egyáltalán nem vészes. a numerikus billentyűzeten lehidaltam, de nekem sokszor jól jön, mert asztali gépen állandóan használom.
egyedül a tapipadja véleményes, de sikerült megoldani ezt a problémát is, és most már pontosan úgy működik, mint egy külön gombos tapipad: jól.
-
válasz
FoxiestFox #70780 üzenetére
Felébredt az önkéntes mérvadónk
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #70744 üzenetére
X60-ig látok vissza, mindegyik X-es tabletből volt IPS, van amelyikből pedig csak az volt.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70741 üzenetére
Ebből látszik nem láttál még 1400x1050-est, de azért tolod az igét
arra kiraktál egy korrekt minőségű képet olyan volt mint egy festmény még közelről is. x200 se rossz 1280-nal, de azért közelebbről látom a pixeleket, viszont nem vészes.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #70741 üzenetére
1200p-s kijelző a workstationomban volt, érdekes lett volna ezekben
A betekintési szögekkel nincs gond, a pixelszám az ami gond lehet.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #70737 üzenetére
Sőt, x230t-ig is csak HD van. X240 és x240t sz első amiben van nagyobb FHD opció is.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70737 üzenetére
Nem találkoztam mással. x200s-ben van 1440-es de TN, tabletbe szerencsére olyat nem raktak. Sztem nincs is 1400x900-as IPS panel 12"-ban, semmiben nem láttam.
-
orangutan4
tag
válasz
FoxiestFox #70726 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #70720 üzenetére
Natívon nem, sajnos. Plusz az árnyékok bugosak a régi driverrel nálam. Van olyan h egy szobába bémenve olyan a fíling -már bocsánat a kifejezésért- mint niggger segge az alagútban.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #70696 üzenetére
Na jah, nekem akarmire is kell, a 64 bit akkor is sovany. Nem melegszik annyira, az az egyetlen elonye
Most a W520-asokat nezegetem, de meg varok az arak csokkenesevel -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #70681 üzenetére
Köszi az infókat! Én is így gondoltam. Ehhez képest én hozzérek és KO.
Remélem, nem okozott nagy kárt az elszökő teád.(#70682) btudos: Köszi! Végigondolom a lehetőségeim, és ha nem tudok mást, dobok egy PÜ-t.
(#70683) Tim82: Köszönöm neked is.
-
KTibxx
aktív tag
válasz
FoxiestFox #70659 üzenetére
Köszi
-
icoj69
tag
válasz
FoxiestFox #70648 üzenetére
Lehet, hogy a win 8.1 miatt
Nem találom azt se, hogy hol tudom importálni a könyvjelzőket -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70595 üzenetére
Nekem is, minden gépen. w7 x64
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #70567 üzenetére
64-es értéket adj be, az a leírás szerint is arra van, hogy ész nélkül felpörgesse, nálam a 78 is ugyanazt csinálja, igaz 4500rpm a max. (W510)
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70571 üzenetére
x200 gyári ventivel
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #70567 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest