- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegecsabi
csendes tag
Hali!
Sziasztok! Lehet volt már kérdés..
Na szóval, adott a T410-em. Szeretném bővíteni ha lehet. Tehát adott a kérdés, lehet e bővíteni? Mondjuk i7-re.
Videókártyát lehet bele rakni??
Köszönöm!
Üdv. Csabi -
hegecsabi
csendes tag
sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre! Eddíg t400-asom volt.Szereztem egy lenovo thinkpad t410-et. Szuper minden, csak a Wifit nem tudom bekapcsolni. Az a kis kapcsoló csak a bluetooth-t kapcsolja, és az a kis led is világít. az FN+F5 nél szintén csak a bluetooth-t és a repülőgép módot tudom ki vagy bekapcsolni.
Rádugtam hálózatra és frissítettem mindent.Valakinek valami ötlet? pls! HELP
köszi. üdv.: Csabi
-
hegecsabi
csendes tag
Szia!
Háát, szinte csak dokkolva használtam, cipelni nemigen cipeltem. 4 éves a gép. Az egyik USB rossz rajta!
Meggondolom. hát alatta van az itteni piaci árnak, de nem annyira. Annyiból előnyös, ha megvenném, hogy én használtam és tudom az állapotát.
Azt mondod adjam ell itt? meggondolom
-
hegecsabi
csendes tag
válasz
voyager4.4 #71386 üzenetére
Köszi!
Igazából nagyon tanácstalan vagyok! Jó lenne kis gép+ dokkoló, vagy nagy 17" ? Jó tudo ezt nekem kell eldönteni. Igazából nem sokat tervezek + látványtervezek, mert igyekszem nem hazahozni a munkát, de néha van egy kis "maszek"
Szóval nézegettem ezt az x200-at vagy az x 220 at is.
Na mindegy a lényeg, hogy tanácstalan vagyok, meg sóher is.
Üdv. -
hegecsabi
csendes tag
válasz
FoxiestFox #71382 üzenetére
Ohh! Elnézést kérek a mondatszerkesztés miatt
. Tényleg ne haragudjatok! De régen voltam itt utoljára.
-
hegecsabi
csendes tag
Sziasztok!
mivel én annyira nem értek, hozzá, kérdezek!
Cégnél kapok új laptopot, és van rá lehetőség, hogy a "régit" megvegyem. Ez egy lenovo thinkpad t400. Kérdés az lenne, hogy ezt lehet e bővíteni? SSD-t rakni bele, valami jobb (1GB) videokártyát, esetleg mégramot, vagy a procit kicserélni. Vagy ez már olyan sokba kerülne, hogy nem éri meg.
Köszi előre is!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged