Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Tin #70849 üzenetére

A numpad jó, az összes többi számomra vállalhatatlan.
    Kellenek a ledek.. nem csak a vinyó miatt, én szeretem ha látom a wifi, blútyúk aktivitást..
    Egy business gépcsaládnál ez eszement dolog, ezek céleszközök (amikben sokunk a hétköznapokban is örömét leli).
    Az ergonómia agyon lett vágva, engem nem érdekel, mit kell letiltani, meg engedélyezni, meg akármire használni, hogy ne akard falhoz vágni az egészet, nekem ezidáig a TP az egyetlen brand, aminél az Ultranav készségszinten használható, és annyira a kezem alá dolgozik, hogy van, hogy játszani is a pöcökkel játszom, és majdnem olyan pontos vagyok, mint egérrel..
    Amihez eddig hozzányúlt a Lenovo, abból tömegterméket csinált. Nem véletlen megy ennyire jól nekik, csak ennek ugye ára van, és pont azok szívták meg, akik használnák a gépet valamire.
    Én *20-as szériáig fogok TP vonalon maradni. Annyi biztos, hogy vagy ez a W500, vagy egy W510 meg lesz tartva amíg él, részemről, akkor is, ha újabb vas jön mellé. Ilyen gépekkel nem fog előállni már a piac.
    Az újak meg.. előbb-utóbb mindenki elhiszi, hogy azok ám a jó vasak. Csak hát nem.
    Meg hát.. ez business gép? Egyik szemem sír, másik hány :DDD Ez egy fekete Macbook, szarabb anyagokból...

Új hozzászólás Aktív témák