-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
AC oldalról átmennek a tranzinesek a DC oldal felé, a laptop felé?
ha a konnektorba dugod először akkor lesz egy terheletlen tápod pár másodpercig. az jó neki?
lenovo-sat nem találtam, de az asus-nál pont fordítva írják: lap közepe feléCharge your Notebook PC
A. Connect the AC power cord to the AC/DC adapter.
B. Connect the DC power connector into your Notebook PC’s power (DC) input port.
C. Plug the AC power adapter into a 100V~240V power source. -
-
-
ricsip
addikt
Az az oldal csak összezavarásra alkalmas. Az én t490-em képességeire sem tudtam rájönni, pedig nekifutottam párszor. Nem beszélve az itteni oldalakon keresztül sokak felbukkanó kérdéseiről és félreértéseiről, amikre az emberek egyértelmű válaszokat szeretnének. Az a lenovo-s dokkolo felsorolás semelyik fentebbi problémára nem megoldás.
-
vicze
félisten
A WQHD az pont a határeset és ha megnézed az egyik monitora pont nagyobb, az már a vagy megy vagy nem kategória.
Ott már számít a kábel és a jelveszteség is.Lehet itt mutogani, de mivel kap "720p"-t, így egyértelműen a sávszélesség limitbe ütközik a dolog, és 1db kimenten ez a felállás ezzel a laptoppal nem fog menni egyáltalán.
-
-
-
Ezért mondtam a C2D gépes példámnál, hogy az én igényeim abszolút nem olyan felfokozottak, mint egyeseké
Én még emlékszem milyen volt a net a 2005-ben, és azzal is el lehetett lenni.
Szerintem amúgy akkor nekem elég szar netem lehet, mert még telón és a vezetéken rádugott Ryzen PC-n sem tölt be olyan gyorsan a PH, szerintem mobilneten gyorsabb. -
-
-
ricsip
addikt
A vantage v. más battery mgmt tool tudja az akku előéletét kipucolni, h. gyakorlatilag újként (kevés charge cycle, design capacity-hez közeli aktuális capacity) hazudja magát egy használt laptop eladásakor? Vagy ennél azért komplikáltabb hekkelő program kell hozzá? Vásárlóként kérdezem még mielőtt...
Vagy a vantage "battery clear" funkciója mire való? -
HSM
félisten
Meg is néztem pontosan...
A 24W-os módjában az 5850U-n ha csak 2 magon indítom a Cinebench R23.2 multi-tesztjét (advanced módban állítható opció a szálak száma), akkor a két preferált mag elég meleg, a teszt végére 87-89 fokot látok, a többi magon 67-73, ventilátor 4400rpm.
Némi pihenés után ugyanez a teszt csak minden magon, azonos körülmények között kb 8 perc után ugyanúgy 4400rpm, de a hőfokok csak 75-78-on, és még nem szólt bele a STAMP limit, így végig 24W-on, mint az előbb. -
vicze
félisten
Hát most megnéztem, csak hogy ne emlékezetből írjam, 6850U és elég fixen 30W a peak és 25W a normál, nem hinném, hogy máshogy lenne R5-nél. Illetve semmilyen Ryzen tunning toollal se tudtam 32W fölé vinni az ég világon sehogy, egyszerűen nem vesz fel többet. (92W-s töltésen se).
Szóval elég biztos vagyok hogy ott is 30W a max.
Amúgy így 80C-n tartja gond nélkül MX5-tel, egy Cine 2024 alatt(elég durva teszt lett). -
-
-
-
-
-
azbest
félisten
Ha alacsony a power limit, akkor 20 szálon a nagy magok is nagyon le vannak órajel limitálva. Az i5 4P maggal magasabb alapórajelen is van (2.5GHz), mint az i7 6P maggal (2.3 GHz). Viszont tényleg segítenek a kis magok is, mert volt, hogy msconfig-ban letiltottam magokat és megpróbáltam úgy milyen eredményt ér el és romlott a kis magok nélkül (úgy tűnt a kis magokat veszi el előbb a win11 tiltás). Biosban nem tudom állítani ezeket. Egy szálon kb idle-be teszi a többit, azért nem volt különbség nagyon abban.
Egyébkén max ~100 wattig tudtam próbálgatáskor felvinni a cpu-t az intel tuning utility pl1 és pl2 állítással. Érdekes volt, hogy számít, milyen tápegység van rákötve. Dokkolómon át 85W-ot kaphat, úgy belenyal az akkuba, például játék közben a gpu használat mellett. A 100W közvetlen rákötve viszont tartja az akkut. És a monitorozó progikkal nézve, a proci is úgy tűnik igazodik a rákötött táphoz, számít hogy meddig engedi fel a gép a fogyasztást. Csak 100W táppal ment a proci is 100-ig, amúgy 80-ig ment. Persze tartós futtatásnál lejjebb megy 35-re, ha jól emlékszem, időkorlátos a pl1 és pl2 is.
Nem tudom thinkpadeknél ez hogy megy. Gondolom ott is belenyal, amikor a proci + egyebek együtt többet fogyasztanak, mint amit a rákötött táp ad. Ha meg alulméretezett tápegység van rákötve, akkor leveszi 15w-nál is lassabb módra. Amikor már így turbóznak
Btw. A t430-ban is nagyon tartós a hűtő. Azt hiszem egyszer sem kellett ventit cserélnem benne és relatíve nem is szedi fel annyira a port. A t61-eseket gyakrabban kellett takarítani és talán 3-4 pót ventilátort is elhasználtam velük. Talán előző évben csináltam karbantartást egyiken és olyan régen bontottam szét, hogy az mx4 meg volt keményedve már.
-
azbest
félisten
12700h, cinebench r23.200
Az alap teljesítményszinteken a rövid turbo 80w. A hosszú turbo ez. Az intel extreme tuning utilityben lehet a turbókat állítani, betettem a végére hasonlót, mint a 1260u. A hidegen egyszer futásnál számít, hogy pár másodercre jobban fel tud pörögni. Lehetne akár 80/80w is, de a hő limit ugyanúgy megfogja, nem sokkal tud feljebb menni. 21 fok környezeti hőmérsékleten ennyi, 35 fokban valsz valamivel kevesebb.
Gamer notiban, erősebb hűtéssel és 115w turbo limitel 14-16 ezer pontokat is kapnak ilyen procival. Ezért is mondtam, hogyaz i5-12500h is bőven hasonló eredményeket érne el, az asus topicban van aki ki is próbálta i5ös változattal régebben. A paszta egyébként rengeteget számít. A gyári meglepően jó volt. Amikor átpasztáztam kiderült, hogy se mx4, se thermal grizly conductonaut nem elég jó, mert a 40-90 fok közt pulzálnak a magok nagy teljesítménynél és egyszerűen kipumpálja 3 hét alatt a folyékonyabb pasztákat. Végül PTM7950 vált be, az olyan vagy kicsit jobb, mint a gyári.
-
azbest
félisten
Az U-sat azért is mondom manager procinak, mert teljesítmény nincs benne, az i3-asokkal lehet pariban max. Persze egy mai i3 is sokmindenre elég, ha nem kell teljesítmény. Mondjuk, ha az akkut sem spórolják ki belőle. De általában a takarékosabb proci mellé pont kisebb akkut is tesznek.
Az a 1260U nem 24W-os. 9W az alap fogyasztási keret és valahány másodpercre fel tud venni 29W-ot is, ha nincs lelimitálva jobban.
A H prociknál a gyártó segédprogijában lehet állítani, hogy 15 / 35 / 45 W normál fogyasztási kerete legyen. Szóval tud hasonló takarékos lenni, mint a P-sek, ahol 20W körüli a normál keret. Azt hiszem azoknál is lehet takarákosabbra állni, két szintje van. De az u-s az nem tud hová nyújtózkodni, ha teljesítmény kéne.
Persze a gépemnek 12700h -val nem túl fényes a használati ideje, 6 óra körül lehet takarékosan. De az oled is fogyaszt benne, azért ennyi. Viszont, ha leülök asztalhoz, akkor 2x gyorsabb is tud lenni. Egyébként a 12500h is bőven jó lett volna, sőt a hő és fogyasztás limitek miatt egy szálon lehet jobb is. De amikor vettem csak az i7-es volt feketében, az i5-ös meg libafosban.
A thinkpadek kiestek sajna, mert akkoriban semmi hasonló gép nem volt itthon, plusz az áruk is durva lett volna hasonló konfigra. Egy éve br 286 volt az i5-12500h és 320 az i7-12700h 2.8k oleddel és 8+8GB rammal, 500as ssd-vel. 70Wh akkus. [link] [link] Ezért az árért nem lesz sok év support, hanem kb nulla, ez az ára az olcsóságnak. És ilyen vékkony gépbe H kissé túlzás a hő miatt. A P azért elég jó kompromisszum lehet, talán ezért is drágák.
-
Reggie0
félisten
Viszont, ha nem oskovulet gepet szeretnel hasznalni, mert mondjuk proci, akkor az ujabbakban mar csak 50-60Wh van maximum, vagy batar kijelzoset, amit helybol macerasabb hordozni. 14-es gepbol a t480 volt kb. az utolso, amiben sok akku elerheto.
#120838grabber: T480-ba lehet rakni T490-es kijelzot szerencsere.
-
Wolfskin
őstag
Ha x30 előtti gépet használsz win10-el, akkor csak mindenféle trükközéssel tudod megoldani a drivereket. Pont a lenovozás tisztasága és átláthatósága veszik el. És akkor nem kell linux hozzá, bármikor random lenullázza magát a powert manager. Ha csekkoltam, 10/8 100%-on állt és teljesen alap settingsen. Egy idő után feladtam.
Ha jól emlékszem én is csak valahogy 90%-ig töltöttem és csak 75% alá leesve indult. De az esetek 95%-ban tápról használtam, annyire rövid volt az akku idő, hogy felesleges volt mixelni. (előbb utóbb úgyis kell a táp, akkor meg mindek használjam el az aksit).
-
Wolfskin
őstag
Ezen én is gondolkodtam, be akartam írni a negatívumok közé is. Az ultrabay idején jó volt, hogy ehetett menet közben aksit cseréléni, addig elment ultrabayről is. Az USB töltés korában ez már valóban felesleges
Csak azért is:Dupla aksi
PRO:
• több össz. aksi teljesítmény
• aksi csere lehetőség menet közbenKONTRA:
• elveszi a helyet a gépben
• plusz súly(#120813) Tim82 ezeket néztem, köszi, csak a com-ost, németül jobban beszélek. Csak nem volt egyértelmű, melyik mi, de így érthető. Köszi!
(#120810) zsolti75 Előrehozott kognitív disszonancia redukció. hogy ne legyen vásárlás utáni magatartásom
Ha egyszer jó szöget akarsz venni, csak szólj, küldök egy excellt...
Amúgy sokszor jobban élvezem a felderítést, mint magát a vásárlást, vagy a használatot.
"Udvarlás - aktus - házasság"(#120812) FoxiestFox
-
vicze
félisten
"QHD-n meg lehetne küzdeni a win alatti UI nagyítás szörnyűségeivel."
Én vagyok ilyen mákos hogy nem találkozok túl sok problémával, vagy nem tudom. Egyedül OpenVPN-nek volt szar a GUI-ja, de azt is javítottákPl. Linux alatt a skálázás azért drasztikusan szarabb, ha egyáltalán működik rendesen. Mondjuk Wayland-et még nem próbáltam, majd jövőre.
-
-
Wolfskin
őstag
Ebben igazad van, de gyárilag csak közepes, vagy gyenge FHD IPS-ek kerülnek bele legalábbis amiket megnéztem. 250nit fényerő (gyakorlatban 220-230), és kb 60-70% sRGB.
Nekem se a felbontás miatt tetszenek a QHD-k, ekkora méretben kb. felesleges, hanem a jobb minőség miatt.
Az IPS az új TN(És a QHD az úl IPS)
"kb. átraktam a tálcát oldalra,"
én nem viselnék el ekkora változást (Egy classic shell /win98 stílusú start menü hogy nézne már ki oldalt???
)
-
Scalpel
senior tag
Nem igazán követem most a többi szériát, és én hazabeszéltem az X1 yogával, mert van belőle kettő és jóval korábbi generációst adtam is el már. Ezekben viszont már mind a 16:10. Ennek az alvás mizériának majd utána kell olvassak, mert én azért inkább end-user vagyok mint sem...
-
DeFranco
nagyúr
Bent a munkahelyen van (lesz) usb-c-s dokk, ott ha kell, tudom tölteni, útközbenre meg praktikusabb lenne egy GaN töltő a böszme gyári helyett, bár ott meg a hatótávval nem vagyok kibékülve.
Különösebb problémám nincs vele, csak egy újabb eszköz, korlátozott hasznossággal, így is van otthon két azonos szabványú (kockafejes) töltő a két lenovohoz (egyik beépítve gyerekszobába, a másik liberó) meg egy eltérő a fujitsuhoz.
-
azbest
félisten
Az, hogy a 0 és a 100% mit jelent, pedig a gyártó határozza meg
Van amelyik gyártó máshol húzza meg a határt. Gyanítom abból lehet látni, hogy 0% hány volt és 100% hány volt. A melyiknél magasabbról indul és alacsonyabbnál van tele, ott valsz nagyobb lábtér van a technológiában, csak a névleges kapacitást állították be úgy, hogy kb hasonló legyen más beszállítóhoz. Amelyiknek ki kell tolnia ezeket, hogy meg legyen a névleges kapacitás, ott valsz a kopás is gyorsabb.Egyébként, ha nagyobb terhelés van, pláne ha kisebb kapacitású töltővel használva, akkor simán belenyal az akkuba is. Bár teljes nem teljes ciklusnak számít, de ott tornázik a le-föl a beállított felső határnál. Az asusom standard és teljesítmény módban 85w táppal esik pár százalékot játék közben. Ha direktben bedugom a 100w-ost akkor azt hiszem nem esik.
-
tboldi
nagyúr
Én lustaságból nem vagyok hajlandó ilyenekre figyelni egy eszközömön sem.
Az iPhone 11 Próm aksija mindig 100-ra lett töltve, nem ritkán órákon át és/vagy a meglehetősen meleg Qi töltőn, és csak most, 3 év után gyengült le annyira, hogy nem bír ki egy teljes napot. De a telefon piaci értékéhez (~120k) képest még megéri aksit cseréltetni benne 35-ért, pláne, hogy a szoftveres támogatás is adott még legalább 2 évig.
Bár már leváltottam 14 Pro Max-ra, de esélyesen anyum viszi tovább a régit, még nem döntötte el. -
fatpingvin
addikt
sajnos valóban nem értelmezhetetlen az igény. a custom CPU még annyira nem passzol de hasonló már van. nem rakom offba, a billentyűzeten látszik miért
-
-
-
vargas0502
tag
Köszi az infókat, hasznos.
Arra gondoltam normális monitorkezelés alatt például, hogyha (2db 1440P-s egyforma monitorokkal) dokkolóra van dugva a gép akkor pl. nincsnek ilyen gondok Ubuntu alatt, hogy eldobja az egyiknél a képet, vagy kifagy a kép,stb?
Vagy ezek csak windows alatt vannak meg? Már mint ez az USB-c hülyeség a dokkolókkal? -
vargas0502
tag
Köszi az infót. Jogos, kicsit fogalmazhattam volna pontosabban a normális munkát illetően.
Akinek van P14s mi a tapasztalat az előre telepített Ubuntuval vagy akár egy nem előre telepített másik Linux distroval. Pl. Mennyire jól kezel egy db monitort direktbe kötve. (Nem dokkolón keresztül.) Illetve egy Windows 10 vagy 11-hez képest mennyire drasztikusan csökken az aksi idő amikor napi feladatokra használja az ember?
Plusz dokkolóval előre telepített Ubuntu ill. másik Linux distroval jól kezeli a két monitort vagy felejtős? -
kopi72
aktív tag
Nem nagyon tudom hova tenni amit irtal, ne haragudjal..
1265U -nak joval kevesebbet kellene fogyasztania tdp alapjan szerintem, itt van a pl a 1260P is, es megis, asus laptopoknal 14 orakat tudnak ezek..
Akkor vagy a 300 nites lcd fogyaszt sokkal tobbet itt, szemben az asus 450-esevel, vagy mas a gond... -
-
kopi72
aktív tag
-
vicze
félisten
T490 és 8.5gen a legrosszabb, csak toltak még 10W-t a TDP-n és kb. ennyi. Majdnem úgy megy mint a T480s a buggal, ugyanúgy megy ész nélkül 100°C-ig, és amúgy azonos teljesítményt csinál minta 8gen a buggal, elég nevetséges.
Gen10 is csak egy hajszállal jobb, csak 11 volt előre lépés, de ott már annyire lelépte AMD őket, hogy azóta is csak nézik őket hátúról. -
ricsip
addikt
Abban tudsz segíteni, hogy innen melyik 2-3 típus jöhet szóba? Azaz mi a termékkód, mert a kozmetikai név alapján nem lehet egyértelműen kideríteni, melyik típusról van szó.
-
ricsip
addikt
Kicsit ködös nekem ez a thunderbolt-USB-C világ: a t490-en TB3 csatlakozás van, ha nem tévedek. Ha ide USB-C dokkolót kötök (pl. a fentebb havasolt Lenovo ThinkPad Universal USB-C Dock ) akkor ezen keresztül lesz a max 2xFHD@60hz külső monitor, ahogy írtad? Ez a beépített display-en felül értendő, vagy ilyenkor a beépített display-t nem lehet használni?
A másik javasolt: Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock
pl. nálam nem biztos h. játszik, ha a t490-ben a 8.gen core i még csak TB3.Illetve az áraik újonnan abnormálisan magasak, hardveraprón levő Lenovo USB C dokkolók valami miatt sokkal gagyibbak, hogy a 30ezres sávban mennek, vagy hol van az átverés?
Találtam Lenovo-s support article-t, ahol az elérhető maximális felbontások és display számokat írták, különböző dokkolókkal. De nekem az meghaladta az értelmi képességeimet annyira követhetetlen volt, ill. a táblázatok tartalma. Pl. asszimetrikus 1080p+1440p monitorokkal nem számoltak. Van egy régebbi USB C dell dokkolóm, hozzá teszt idejére egy T14g1, ennél a 1440p-s megy 60Hz-en, a 1080p-s pedig interlaced 60hz (effektíve 30Hz, de a monitor OSD-je és a windows nem képes egyformán helyesen kijelezni hogy akkor most mennyi az annyi).
Na ennél a monitor felállásnál lenne jó a 1080p-s monitort is felhozni natív nem-interlaced 60Hz-re a t490-el is. -
ricsip
addikt
Na, elvileg a
Manufacturer: CMN
Model: N140HCG-GQ2az INNOLUX, amit a linkelt összehasonlításban a 4 közül a legjobbnak hoztak ki.
Most már csak egy dokkolót kellene hozzá vennem, ha tudtok ajánlani 2-3 kompatibilis és népszerű típust, amik megbízhatóak, nincs rejtett firmware bug-juk és hardveraprón találok 100ezer Ft alatt.
-
vargas0502
tag
Jó most lehet itt kezdeni megint az okoskodást,de nem írta a fórumtárs, hogy rádugja-e vagy sem kölső monitorra Én pedig azt feltételeztem, hogy igen.
Plusz az, hogy neked nem megfelelő a TN panel filmezésre még nem azt jelenti, hogy másnak nem jó....egy T500 volt a kiinduló pont csak szólok.. -
Reggie0
félisten
A leves atpakolasa nem jar lenyegi veszteseggel, cserebe higieniat es kenyelmet kapsz, mikozben semmibe sem kerul. Az akku toltese akkurol pedig nem valami jo hatasfokot eredmenyez, plusz az akkuk gyorsabb degradalodasat es extra melegedest.
Amugy kisebb edenybol lehet enni, foleg ha egyedul eszel. -
-
A belevarrt akksinak is fáj amúgy, ha sokx tojást főznek a hátán.Tartok tőle, hogy a winfosch+méginkább a "modern" optimalizálatlan szutyok progik, webes "tartalom" miatt nekem is sovány lesz a 8giga. Osztok-szorzok, még ezt is kitalálom, mert amúgy tleg nem hangzik rosszul 200-250£ egy i5-ös x13 ért.
-
konnektorról felőlem megcibálhatja a szolgáltatót, ha nem olvaszt lyukat a lapos aljába
.
most nézem igazából x13-ak, l13-ak is akadnak ilyen méretben, némelyik 200£-ért, mégújabb procikkal. kihagytam kb 6évet, úgyh ennek utána kell bogarásznom mi mennyit tud és persze mennyire széthullós. azt már látom, hogy 16giga ram simán lehet árduplázó faktor -
-
Jobb híján "powerbank" lesz, pontosabban ez is a távcsőhöz-kamerához dedikált lifepo-n fog parazitáskodni.
#119739: ennek még utána kell néznem, hogy nem ESZIK-e többet az x390-ben lévő erősebb czucc
. HP 835 ryzen is játszik, asszem ma éjjel tesztolvasásokkal fog menni (ránézésre sajna az se egy ibm kivitelezés
.
-
Dr. Akula
félisten
"egy 8-órás használat közben mi akadálya rádugni valamikor egy nyugisabb órára töltődni picit a power bankról?"
És addig nincs mobilitás, nincs használat? Stop! Hammer Time...
Minek szenvedni vele, ha lehet kényelmesen, hatékonyan is?
"A gépbe való csereakku nem külön egység, amit hordoznod kell?"
9 cella + 3 cellás alulra felcsatolható pótaksi volt az alap régen.
-
A 8+éves e7450-em is 8+órát bírta, de nomád szituban van, hogy pl 2 napig nem lát töltőt. Ha meg otthon az íróasztalon húz le 3 hónapot, akkor az akksi 60%-ra merítve nyaral a polcon.
#119734: pontosan. Az ÖSSZES eddigi laposom (10+) tudta, h akksi be, akksi ki. Erreföl baromarcú úgy megnehezíti a cserét ahogy csak kb lehet. DIREKT, hogy engem szivasson, mert ennek praktikus haszna 0. Ha nagyonolcsón (<100£) kifogok x270-et, akkor gyengébb vas ide vagy oda, meggondolom, h az legyen. Visszasírom a jóöreg eeePC-t amire zöldültek az irigységtől holland ipades kollégák 6-7 évvel ezelőtt
-
Dr. Akula
félisten
Csak a powerbank nem rögzített, fityeg a kábelen, két kézzel kell cipelni, a nagy aksis notit meg csak egyel, hordozhatóbb, megbízhatóbb (nem szakítja ki a Type C kábelt a powerbank, mert nincs). Az jó hogy kis aksiról is elmennek, de ha mellette ott hagyták volna a nagyobb aksit, akkor tovább is elmennének, nem csak a 15 éve is 8 órás üzemidőt táncolnánk körül.
-
-
Tikakukac
titán
Okay, vannak kompromisszumok. 12"-os gépbe nem "fér" telivér 8 magos proci. Érthető kompromisszum.
Meg tudnád mondani miért kell akkor hurka-kolbász szintű kasztnit gyártani és lehagyni olyan portokat amiket simán fel lehetne dobni a vasakra? Mert akkor gondolom ez a fajta kompromisszum valamiért megszületik. Na most tudjuk mi a negatív hozadéka-->HP Pavilion a gépház, kérdés mi a pozitív dolog amit ezzel nyerünk? A csúcs kompozitok éveiben járunk, tehát a tömegcsökkentés nem érv
Pénz megint nem érv, mert hát na, nagyon ezt szerintem ragozni nem kell. Akkor mi az ami miatt ezt meg kellett lépni és le kell nyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged