- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomisanzero #119595 üzenetére
Ha így már tölti és tartja is a kapacitást, akkor nem nézelődnék más akku iránt.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
tomisanzero #119591 üzenetére
az én meglátásom: T430-ba rendeltem itthonról greencell akku-t. a biztonsági pöcök nem akart bekattanni, amikor beraktam az akkut, így viszont nem mertem elindítani. pár nappal később visszavittem az akku-t. pénzem megmaradt, csak az időmből ment el egy kevés.
-
válasz
tomisanzero #119591 üzenetére
Ennek annyi előnye van, hogy odaviheted személyesen a gépet, vagy ha online veszed, legalább védve vagy valamilyen szinten mivel magyar boltból veszed.
Alin lutri, bár ott is vissza lehet küldeni általában ha nem működik (csak ott meg kell győzni az eladót).
De ahogy írod is: van értelme 30 ezret kiadni egy akkuért ami annyiba kerül mint a gép?
Akkor már inkább az EC mod. -
válasz
tomisanzero #119589 üzenetére
Honnan tervezel gyári akkut rendelni?
Csak mert - ha jól tudom - már rég nem gyártják ezekhez a típusokhoz az akkumulátorokat. Csak azért mondom, hogy ha az se eredeti lenne, legyen hová visszaküldeni. -
válasz
tomisanzero #119583 üzenetére
Ha olyan utángyártottat veszel, amiben gyári akku vezérlő van, az menni fog mindennel, mivel azt hiszi hogy gyári akku van benne.
De ez elég lutri. -
bzolika10
aktív tag
válasz
Pár éve (lassan 5) csináltam egy leírást, hogy hogyan lehet kiiktatni a XX30 szériánál az akku miatti sírást. [link] Ez ugyanazt a a repo-t használja, mint amit HSM olvtárs linkelt.
-
HSM
félisten
válasz
Nincs tapasztalatom utángyártottal.
-
HSM
félisten
válasz
tomisanzero #119581 üzenetére
Úgy tudom lehetséges: [link] . Nem feltétlen mondanám azért egyszerűnek sajnos.
-
HSM
félisten
válasz
tomisanzero #119576 üzenetére
Nem frissítettél véletlen BIOS-t? Ugyanezt írja T420 akkuval is, miközben a tapasztalatok szerint tökéletesen üzemképes róla, BIOS-patchel.
-
vargas0502
tag
válasz
tomisanzero #119576 üzenetére
Szerintem érdemes lenne első körben kivenni az aksit és rákeresni az FRU P/N: utáni részre, hogy biztosan ki lehessen szűrni, hogy a megfelelő aksi van-e benne vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest