Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Dr. Akula #119740 üzenetére

"És addig nincs mobilitás, nincs használat?"
    Mint írtam, 8 óra alatt én azért szoktam enni, inni, kicsit mozogni, mást csinálni. Ez idő alatt remekül feltölt bármilyen kütyü. De ha minden kötél szakad, még mindig tudod használni kerülgetve az USB-C vezetéket. Szóval nekem ez egy teljesen életszerűtlen, mesterségesen konstruált érvnek tűnik, hogy milyen kényelmes az élet pótakkuval. :N Főleg, amikor töltőhöz kerülsz, és fel kéne tölteni hirtelen mindkét akkut, de tölteni egyszerre csak egyet tudsz egy géppel. Milyen praktikus, kényelmes. :P Míg a power bank röhögve töltődik egy pici mobitelefon töltőről is párhuzamosan a gépben lévővel.

Persze, jópofa dolgok voltak ezek a pici plusz akkuk 10+ éve, volt a CD-helyére rakható is, de érdemi plusz időt az adott, ha a zsebedben is volt egy rendes, nagy, nehéz 9-cellás dög. De ez már az előző "érvednél" is izzadtságszagúbb lett. ;)

#119741 t72killer : Nekem a T14 G1-emben egy Ryzen 4650U van. Korrekt, takarékos és fürge. Mondjuk takarékos üzemben a T480s i5-8250U-jával sem volt különösebb gondom. Konnektorról az Intel viszont tudott enni, a Ryzen viszont töltőről, hosszú távon is jól tartja magát a fogyasztási keretéhez. Külön hasznos, hogy ennél a generációnál már implementálták Thinkpadék, hogy a win10 energia-csúszka már a TDP keretet is szabályozza.

Új hozzászólás Aktív témák