- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dr. Akula #119740 üzenetére
"És addig nincs mobilitás, nincs használat?"
Mint írtam, 8 óra alatt én azért szoktam enni, inni, kicsit mozogni, mást csinálni. Ez idő alatt remekül feltölt bármilyen kütyü. De ha minden kötél szakad, még mindig tudod használni kerülgetve az USB-C vezetéket. Szóval nekem ez egy teljesen életszerűtlen, mesterségesen konstruált érvnek tűnik, hogy milyen kényelmes az élet pótakkuval.Főleg, amikor töltőhöz kerülsz, és fel kéne tölteni hirtelen mindkét akkut, de tölteni egyszerre csak egyet tudsz egy géppel. Milyen praktikus, kényelmes.
Míg a power bank röhögve töltődik egy pici mobitelefon töltőről is párhuzamosan a gépben lévővel.
Persze, jópofa dolgok voltak ezek a pici plusz akkuk 10+ éve, volt a CD-helyére rakható is, de érdemi plusz időt az adott, ha a zsebedben is volt egy rendes, nagy, nehéz 9-cellás dög. De ez már az előző "érvednél" is izzadtságszagúbb lett.
#119741 t72killer : Nekem a T14 G1-emben egy Ryzen 4650U van. Korrekt, takarékos és fürge. Mondjuk takarékos üzemben a T480s i5-8250U-jával sem volt különösebb gondom. Konnektorról az Intel viszont tudott enni, a Ryzen viszont töltőről, hosszú távon is jól tartja magát a fogyasztási keretéhez. Külön hasznos, hogy ennél a generációnál már implementálták Thinkpadék, hogy a win10 energia-csúszka már a TDP keretet is szabályozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest