- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
Peet91 #64413 üzenetére
40-től mindegyik világít, illetve az Edge-ek is jóideje tudják ezt. A Tx30-ak biztosan nem, X230-ról nem tudok nyilatkozni.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
-
soldi3r
veterán
válasz
Peet91 #63926 üzenetére
Epp szombaton inditottam utjara az X230-am. Ami nem volt rossz gep, de mondjuk mar annal a szerianal is latszott, hogy az E6230 sokkal masszivabb, viszont abban nincs mSATA, ami hatrany, sot, nalam kizaro tenyezo.
Viszont Lenovo 40-es szeriam mar nem lesz, ez biztos. Ha ujra sokat koltenek gepre akkor Dell jonne. -
scarbantia
aktív tag
válasz
Peet91 #63747 üzenetére
Közben utána néztem, elég egyértelműen kijelző hiba. Aida tesztnél látszik, hogy a zöld szubpixel sor ment ki.
(piros és kék képnél eltűnik, zöld képnél fekete lesz a csík. Amúgy neten van pár példa erre, és nem GPU hiba)Most akkor már csak panelt kellene keríteni, lehetőleg újat, esetleg QXGA-t.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Peet91 #63495 üzenetére
Mivel én vagyok az az Edge-s, akin ez az egész most kijött, ezért szeretném a saját motivációim megvilágtani. T61, HP EliteBook 8440P és most Edge E420. Nyilván visszalépés, de kellett az EliteBook után egy erősebb vas, lehetőleg hasonló kategória, de sajnos pénz az annyira nem volt most rá. Nyilván T420 alá nem szerettem volna adni, de ez van. Kaptam árban egy qrva jó ajánlatot, elfogadtam. Szóval, nem vagyok outsider, ezért vettem Edge-t, mert ezért a pénzért máskülönben csak valami Acer/Asus/Mediont kaptam volna
-
Wolfskin
őstag
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Peet91 #63082 üzenetére
Hát ez nagyon menő, de 25-30e Ft-ért nagyon sok. Amúgy rákerestem, volt itt róla szó a topikban még év elején. X220-ban elvileg megy. Amúgy az n-es wifihez nem kell legalább 3 antenna hogy normálisan menjen?
Nemtom, nem igazán értek hozzá.dying_star: Tud FullHD-t is, újabb driverrel.
lapa: Nekem csak egy érvem van a T61p-m mellett, az UXGA IPS panel. Minden más tekintetben elfogytak az érveim, hogy ne egy újabb Tp-t használjak. Mielőtt valaki beleköt, igen, T61p és IPS.
-
Fifi
őstag
válasz
Peet91 #63070 üzenetére
Sokan nem tudják, hogy mit vesznek, csak mások véleményére hallgatva, interneten olvasott cikkek alapján választanak.
btudos-nak igaza van, tedd fel SSD nélkül és a hirdetésben írd le, hogy az SSD-nek mi a felára.
A hirdetésben említett törésről csinálj közeli felvételt a képek közé.Türelemmel kell várni, főleg, ha nem létkérdés az eladás. 1 hónap hirdetés után kelt el a fiam gépe + ultrabase dokkoló kulcsokkal + dvd-rw + ultrabay caddy: 110eFt.
-
lufiember
csendes tag
válasz
Peet91 #62290 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
És a displayport - hdmi témában nincs esetleg tapasztalatod? (Külföldi fórumokon páran írták, hogy nem mindig működik.) Fontos lenne, hogy rátudjam dugni a TV-re, de azon csak hdmi van. :S
Továbbá amúgy ez az integrált HD3000 videókártya mire elég? Nem mintha játszanék rajta.
Köszi szépen még egyszer. -
-
-
rgeorge
addikt
válasz
Peet91 #62089 üzenetére
A Sentinel elég megbízhatóan jelzi vissza a trim-et. A parancssori ellenőrzés csak a parancs operácisó rendszer általi küldésének tényét mutatja, a Sentinel azt is jelzi, hogy ez a parancs eljut-e a meghajtóig. Ha nem, de a rendszer küldi, akkor ott a driver hibás. A sentinel oldala is segít a megfelelő driver kiválasztásában.
-
Francia91
veterán
válasz
Peet91 #62089 üzenetére
Szerintem próbáld meg feltenni a HP féle IRST drivert, azzal meg szokott oldódni a probléma
-
Francia91
veterán
válasz
Peet91 #61750 üzenetére
Alapvetően SATA-I, de modBIOS-szal megy a SATA-II is
-
válasz
Peet91 #59214 üzenetére
Höhö, hogy te mennyit fogsz szívni azzal a sz*rral...
Csak hetvenötször írtuk (azaz írták) le eddig a fórumban, hogy régebbi gépek alá a support még jelképesnek sem nagyon nevezhető, a 7-eshez való driverek egy része ugyan megy, a Lenovós cuccok többégse nem.Keress rá itt fórumban, nagyon sokan pattantak vissza 7-re 8-8.1-ről
Kompromisszumokkal persze használható. -
Tim82
félisten
válasz
Peet91 #58748 üzenetére
A kérdésem az lenne, hogy magasabb órajelű modulokat kezeli-e.
Fogja kezelni a magasabb órajelű modulokat is, csak 1066 MHz-re visszavett órajelen.
az említett fedlap 2 elemből áll össze, egy nagyból, és egy "szegélylécből" a tetején, vagy a kettő valójában egy?
Egyben lehet őket kapni (tehát nem két külön elemként), amúgy asszem, a "szegélyléccel" oldják meg, hogy ne legyen leárnyékolva a WLAN/WWAN antenna.
-
Tikakukac
titán
válasz
Peet91 #58703 üzenetére
Van bizony, annyira fogy, hogy hozattam még 5-öt
Egyébként, most tökön fogtok virtuálisan rúgni, de ebben a vacakban még egy 3G modem is jutott
Most csekkolom eszközkezelőt és némá, ott figyel
Akksiban 540 ciklus van, Sanyo, és 60%-ot tud. Így az öröm félig van meg. Szerintem ennyiért nem fogok reklamálni, bár lehetnék pofátlan...
-
Francia91
veterán
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
Peet91 #58263 üzenetére
Legalább offba tedd az bugyutaságaidat.
Témához: ne aggódj, P8700 + 4500MHD mindenre elég lesz. 4k-t mondjuk szerintem tutti nem ezzel fogsz nézni, de 1080p nem fog ki rajta, legyen akármilyen tömörítés. Nekem ez a kombináció az 1080p (50fps!) Blu-ray videókat lenyomta.
-
Tim82
félisten
válasz
Peet91 #58256 üzenetére
A P8700 leginkább semmilyen grafikus teljesítményre nem képes önmagában, mert nincsen beleintegrálva videovezérlő.
Az X200-akban megtalálható alaplapi Intel GMA X4500MHD támogatja a HD gyorsítást. Nem néztem rajta eddig még 1080p-s videót, de elvileg azzal is gond nélkül elboldogul. De még ha nem is támogatná, a P8700 elég erős processzor ahhoz, hogy ne haljon bele a gép a 1080p filmek lejátszásába.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Jogász topic
- Renault, Dacia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Notebook hibák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Lenovo Thinkpad P72 17.3" Intel XEON E-2186M 6 mag Quadro P5200 16GB, 32GB RAM 2TB NVME SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest