- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
válasz
fi:zi'k #40210 üzenetére
A kb. 4500 Ft-os promóra szvsz nem.
Mi is az a Windows Upgrade Offer program?
Ha jogosult Windows 7 számítógépet vásárol 2012. június 2. és 2013. január 31. között, a régiótól függő speciális kedvezményes áron vásárolhatja meg a letölthető Windows 8 Pro verziót.Jogosult rendszerek
A 2012. június 2. és 2013. január 31. között megvásárolt összes Windows 7 rendszerű számítógép jogosult az Upgrade Offer programra?
Jogosult számítógép az akciós időszak alatt újonnan vásárolt számítógép, amely érvényes Windows 7 OEM eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal és termékkulccsal rendelkezik az alábbi rendszerek bármelyikére, és amelyre az alábbi rendszerek egyike van telepítve:Windows 7 Home Basic;
Windows 7 Home Premium;
Windows 7 Professional; vagy
Windows 7 Ultimate
Megjegyzés: A Windows 7 Starter Edition nem jogosít fel a kedvezmény igénybevételére. -
Apollyon
Korrektor
-
btudos
nagyúr
válasz
fi:zi'k #40143 üzenetére
Kellemetlen. Ha jól értem, a gép máshol tud csatlakozni, csak otthon nem, ergo nem a gép a hibás, de otthon meg minden más tud csatlakozni, ergo nem a router a hibás. A kettő között félúton elferdül a tér, nincs tippem. Az lehet hogy az X200 wifi modulja nem szereti a routert (apropó milyen router?), láttam már olyat hogy egy adott routerhez nem volt hajlandó csatlakozni egy gép, míg a többi igen, de routercsere megoldotta.
-
sagit
veterán
-
lapa
veterán
válasz
fi:zi'k #39739 üzenetére
tudom, hogy winről van szó. win adminisztrációra is linux a legjobb.
tudhatod tükrözni külső ház nélkül, csak kell hozzá a két gép, két usb / live cd linux meg egy hálózati kábel. meg némi idő, mire gigabiten (?) átnyomja.
d szériás latitude is megnézeum-alu vázas. gondolom ez 90+% mg és pár % alu.
-
Tim82
félisten
válasz
fi:zi'k #39715 üzenetére
Az én esetemben:
- eredeti SSD (Intel X25-M G1 80 GB) a helyén, új SSD (OCZ Vertex 2) Ultrabay keretben a DVD-író helyére be
- Macrium Reflect Free-vel Win 7 alatt klónoztam a partíciókat (a rendszerpartíciónál nem tudtam méretet növelni, de amúgy nem volt gond - a programban be tudtam állítani az új meghajtóra létrehozandó partícióknál az eltolást stb.)
- a klónozás elkészülte után kivettem az Ultrabay keretet, majd leállítottam a gépet és az Intel helyére betettem az OCZ-t
- utána sima bekapcs, első bejelentkezés után azonnal kért egy újraindítást a Win 7 (gondolom, drivert telepített az új SSD-hez), ez megtörtént, azóta meg megy.Ultrabay keret helyett akár USB-s külső házzal is meg lehet csinálni, amúgy ugyanez lenne a menete.
Korábban csináltam hasonlót CloneZillával is, de az nem ment ennyire egyszerűen. Az Acronis True Image meg az utóbbi időben nem annyira jó szerintem.
Remélem, segítettem.
-
-
Tim82
félisten
válasz
fi:zi'k #39605 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de azért felteszem, hogy a széria 95+ %-ban teszi a dolgát, ahogy kell. Persze, magasabbak a hibaarányok, mint más SSD-knél, de amíg van rá garancia (és tartaléknak amúgy is megmaradna az Intel SSD egyelőre), addig bevállalom.
Audi100td: az eladón keresztül érvényesíthető, vele meg már üzleteltem korábban, az egyik legmegbízhatóbbnak tartott Hardveraprós eladó, nekem is jó tapasztalatom van vele. Itt a hirdetése.
Mondjuk az, hogy gyártói a garancia, az én feltételezésem, hiszen azért nem frissen kijött szériáról van szó.
-
fkenny
senior tag
válasz
fi:zi'k #39491 üzenetére
Nekem Dell E6410 és x200 van. masszavitásra szerintem mind2 teljesen korrekt. Nekem mind2 gépnél más szempontok voltak fontosak vásárláskor. A Dell fiatalabb, erősebb garis, az x200 olcsó és erős. Előny a Dell javára az optika cserélhető HDD-re. A Dell-t nem minden nap cibálom magammal, mert ahhoz nehéz, de az x200 a minden napi hurcolásra lett kitalálva. Ha konkrét dolgokat kérdezel úgy jobban tudok véleményt írni a kettőről.
-
franc0
őstag
válasz
Exemnek ez a céges gépe, úgyhogy volt alkalmam tapogatni (mármint a laptopot).
Nekem akkor T60 volt, nem is említhető egy lapon... Én akkor döntöttem el végleg, hogy csak ThinkPad.
(Bár a HP 2530p nem rossz, csak túl nehéz, túl meleg, túl szar a trackpoint. Így belegondolva, mégiscsak rossz
)
-
soldi3r
veterán
válasz
nem egy kategória a kettő, ha sokat kell cipelni akkor x200, asztalra szerintem jobb a nagyobb monitor, de a t400 meg sokkal olcsóbb
illetve alfánál láttam x200s-t, amit meg lehet nézni, nyomogatni, szagolgatni és van rá fél év gar
de ha kell a nagyobb teljesítmény, akkor a latitude, nekem semmi gondom nem volt vele, zavaróan hangosnak sem éreztem, igaz az enyém e6400 volt, de tény, hogy kicsit melegebb volt a gép alja, mint az x200-é
a garanciát ne említsük egy lapon (elvileg az e6410-ek még garosak 1-2 évig)
ami nagyon idegesített az a köcsög nagy kék led a töltőn, azt le kellett zsugorcsöveznem -
-
lapa
veterán
válasz
fi:zi'k #38093 üzenetére
azt vágod, hogy egy hét, míg kiér a pénz, ugye? gondolom nem ezen múlik, de nagyjából 2 héttel lehet számolni. amúgy meg 66e-ért (nettósan) tényleg elég jó vétel.
a számlát gondolom le lehet velük dumálni, azaz ilyen formában a szállítást. de én nem biztos, hogy küzdenék plusz magyar postával, hacsak nem összeröffentek valahol közös damilozás-egymásújgépérenyálazás erejéig.
-
lapa
veterán
válasz
fi:zi'k #38020 üzenetére
kamot én is csak akkor, mikor hazatelefonálok, arra tényleg mondható hogy rétegigény.
a bt ahogy írták szintén ilyen kis trükközésre jó, hogy netet csiholni ha elfogy a prepaid a gépből, vagy csak átküldeni telóra offline pdf vonatindulást, ilyesmi.
szerintem kevesebbet is fogyaszt, ha bt-n tárcsázol be, mintha tetherezik. de ez csak tipp, nem biztos. meg hosszabb távon annyira nem jó az üzemidő.
nem létszükséglet, mert mindig nálam az usb kábel, de kényelmes.
mondjuk össz 10 dollár műanyaggal, szóval miről beszélünk. ha később kell, beszereled...
én a wwant nem hagynám amúgy ki teló mellett se, nagyon könnyű megszokni a kényelmet. és inkább 2 x 6 cella, mint hogy lemerüljön a teló pár óra alatt (nem 100%-ról értelemszerűen).
-
lapa
veterán
válasz
fi:zi'k #38000 üzenetére
bt, kam, wwan upgr, tubo a különbség, meg lehet az akksik döglöttebbek. mire összevásárolod ebayről nemigen vagy beljebb. bt-hez kell a panel is pl. és bár én régen szinte sose használtam a bt-t, amióta működik rájöttem, hogy kényelmes. régen xp-vel ugye úgy kellett összeimádkozni a különböző verziós hulladékokat.
nemtom mennyire megbízható, nekem megjött nettósan, huszonvalahány eur szállítással. eu adószám esetén eleve nettó számlát küldenek. ez valami elég nagy bolt amúgy, ha megnézitek százával veszik át a céges gépeket.
mondjuk az tény, hogy a dokkon az egyik pecek kis része hiányzott, de egyrészt nem zavart, másrészt akár a gyerkőc is lehetett, mire egyátalán észrevettem.
én a biztonság kedvéért win7 64 bittel kértem. meg én s-t persze.
asszem néztem, hogy bár van paypal, a nemzetközi utalás olcsóbb valamivel. de gondolom bankja válogatja, meg megint más ha eleve van eurod paypalon.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
fi:zi'k #37788 üzenetére
Újabb előrelépés: volt kegyes ma felhívni a posta.
Hogy mit rendeltem, mi van a csomagban. Mondom kijelző. Mi az hogy kijelző? Mire jó az?
Nagy nehezen megértette a kb műszaki analfabéta ügyintéző kisasszony.
Kérdezem mikorra várhatom a csomagot. Azt mondja ne türelmetlenkedjek, megcsinálják a vámkezelést és talán már a héten ki is hozzák.
Csak halkan jelzem múlt hét kedd délelőtt küldtem el a vásárlásról a PP bizonylatot. Szánalmas...
Ennyiért szerintem a Fedex, vagy vmi hasonló jószág is elhozta volna és már rég a kezemben lenne a cucc. -
n0_gAboR
őstag
válasz
fi:zi'k #37876 üzenetére
Tegnap neztem en is megy egy E6420-at baratomnal. Hat mit ne mondjak, nagyon gagyi hatast keltett. 100x inkabb egy Thinkpad!
Nem keritett hatalmaba az az erzes hogy egy minosegi, csucskategorias laptopot fogok a kezembe.
Gagyi hajlekony billentyuzet, gyenge touchpad, nyikorgo gepalj, 15 fele anyagbol osszedobott gepvaz...mint egy patchwork taska -
GaborGh
őstag
válasz
fi:zi'k #37876 üzenetére
Számomra letisztult, egyszerű, sallangmentes, megbízható és szinte elnyűhetetlen, akárcsak egy TP v. EB.
Ettől függetlenül persze megértelek Téged is, aki a TP-ek határozott, merev, szögletes vonalvezetéséhez van szokva.
Én szeretem a változatosságot, jó kipróbálni, megnézni, használni a másik oldalt is. -
lapa
veterán
válasz
fi:zi'k #37679 üzenetére
ehune normális billzet, oké hogy most épp nincs jóárasított. én még ibm logós t4x kivitelűt vettem, gyerkőc azon csapatja a dínóelfogó gamezt. rendes ölbevevős cucc, 86 méteres kábellel. persze a jelek szerint a dokkolt, lecsukott gépbe is bele tudja folyatni a vizet, mert a fedél műanyag csíkjánál beszivárog. és?
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #37674 üzenetére
4k + postáért van egy darabom, szűz
KissMate: Nálam a P8700 nem produkált ennyit, 80-85 között állt meg alulfeszelés nélkül. Aztán egy kicsit combosabb cpu mint ami a te gépedben van.
szerk2: Mindezt valszeg gyári 2.5 éves pasztával meg éppen hideg se volt pár hete mikor még nálam volt.
szerk: audi100td: Akkor az enyém 5k mert új
Na nem is, 4-ért vihető
Asszem lenovo logos.
-
audi100td
nagyúr
válasz
fi:zi'k #37679 üzenetére
Kb új állapotú, pár hetet használtam, de most vagyunk költözés után (illetve még nem egészen), holnap megpróbálom előkeríteni. Az említett modelltől annyiban különbözik, hogy ez még IBM logós.
Hát, nem tudom mennyit érhet, talán 4k.
-
audi100td
nagyúr
válasz
fi:zi'k #37674 üzenetére
Volt ilyen billem, illetve otthon porosodik feleslegesen. Nem voltam tőle elájulva, kb azt a szintet hozza mint egy 2-3e Ft-os Logitech bill.
Ha jó billentyűzetet szeretnétek, ezt tudom ajánlani, felül múlja a ThinkPad noti billzeteket is, precízen és halkan jár, nekem nagyon bevált.
Világítós kivitelben is elérhető, KB910 néven, de abból sajnos nincs magyar kiosztás, némettel lehet itthon kapni asszem.
-
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #37415 üzenetére
Ha így haladunk a tabletek miatt notebookoknál is visszatér az ips. Egyre jobb minőségű panelekkel szerelik már az olcsó kínai tabokat is, itt Mo-n is lehet kapni elég korrekt 10" gépet HD ips-sel és jó hw-rel 75-ért. Taboknál már nem kiváltság az ips, hanem lassan eladhatósági kötelező komponens. Talán-talán a notebook panel gyártók is feleszmélnek.
szerk: Ha MM közelébe jutok meg is nézem, ez tényleg hordozható, jó üzemidejű gép és a képe is nagyon baba azt mondják
-
Chaser
legenda
-
Gondwana
addikt
válasz
fi:zi'k #37346 üzenetére
Saját magának leütötte, és feltette megint megdrágítva.
(földműveseknek lenne sértő, ha azt mondanám rá, hogy paraszt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest