- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

atesss addikt válasz  furdancs

üzenetére furdancs

üzenetéreEz azért már eléggé HardMOD... De ha működik, az azért nem lenne rossz ! 
 (Én is épp egy X200/X200s-en gondolkozok.)Szerintem amúgy működhet a dolog. 
 Az FSB és VID Mod-ra asztali alaplapoknál van példa, és amennyire én tudom, tényleg így működik az Intel Core 2 prociknál a VID megállapítása és módosítása (illetve úgy rémlik, hogy kivéve a Gigabyte alaplapjai).Szerintem maga a dokkoló használható marad, csak ugye az erre a portra csatlakozó ODD/HDD nem. 
 Ha meg mégis megpróbálod berakni, akkor abból komoly kavarodás lehet. (Sata adatvezeték párhuzamosan. ) )
- 

atosz őstag válasz  furdancs

üzenetére furdancs

üzenetéreSikerült megoldani a RAXCO PerfectDisk program segítségével. Futtattam vele egy defragot és áthelyezett olyan fileokat amik gátolták a dolgot. Így már közel 17GB-nyit lehetett volna csökkenteni. Amúgy a DriveMAP-en is szépen látszott hogy volt egy blokk ami "útban volt", míg utána az szépen visszább került.  
- 

üzenetére furdancs

üzenetéreKözben kikapcsoltam a hibernálást és a lapozót áttettem másik disk-re, gondolván, hogy ezek akadályozzák meg, de nem sajnos. Továbbra sem enged több helyet. Újratelepítés nem jöhet szóba... 
 Most megnézem még az FSUTIL parancsot, ami elvileg meg kellene mondania, melyek az át nem helyezhető fileok.
- 

üzenetére furdancs

üzenetéreHuhh lehet... nem tudom miért, azt gondoltam, hogy majd elvesz onnan... Akkor gondolom ccsökkenteni kellene 8GB-al az elsődleges pkötetet/partíciót és úgy tovább. Viszont ez úgy tűnik bukta számomra, mert max 2GB-nyi helyet tud felszabadítani. Vagy próbálkozzak valami mással/Diskpart-tal, vagy egyéb ötlet? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 )