- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
furdancs #40939 üzenetére
Ez azért már eléggé HardMOD...
De ha működik, az azért nem lenne rossz !
(Én is épp egy X200/X200s-en gondolkozok.)Szerintem amúgy működhet a dolog.
Az FSB és VID Mod-ra asztali alaplapoknál van példa, és amennyire én tudom, tényleg így működik az Intel Core 2 prociknál a VID megállapítása és módosítása (illetve úgy rémlik, hogy kivéve a Gigabyte alaplapjai).Szerintem maga a dokkoló használható marad, csak ugye az erre a portra csatlakozó ODD/HDD nem.
Ha meg mégis megpróbálod berakni, akkor abból komoly kavarodás lehet. (Sata adatvezeték párhuzamosan.)
-
atosz
őstag
válasz
furdancs #38277 üzenetére
Sikerült megoldani a RAXCO PerfectDisk program segítségével. Futtattam vele egy defragot és áthelyezett olyan fileokat amik gátolták a dolgot. Így már közel 17GB-nyit lehetett volna csökkenteni. Amúgy a DriveMAP-en is szépen látszott hogy volt egy blokk ami "útban volt", míg utána az szépen visszább került.
-
atosz
őstag
válasz
furdancs #38275 üzenetére
Közben kikapcsoltam a hibernálást és a lapozót áttettem másik disk-re, gondolván, hogy ezek akadályozzák meg, de nem sajnos. Továbbra sem enged több helyet. Újratelepítés nem jöhet szóba...
Most megnézem még az FSUTIL parancsot, ami elvileg meg kellene mondania, melyek az át nem helyezhető fileok. -
atosz
őstag
válasz
furdancs #38273 üzenetére
Huhh lehet... nem tudom miért, azt gondoltam, hogy majd elvesz onnan...
Akkor gondolom ccsökkenteni kellene 8GB-al az elsődleges pkötetet/partíciót és úgy tovább. Viszont ez úgy tűnik bukta számomra, mert max 2GB-nyi helyet tud felszabadítani. Vagy próbálkozzak valami mással/Diskpart-tal, vagy egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Építő/felújító topik
- Alkoholista nevelde
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Renault, Dacia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest