- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
furdancs #40939 üzenetére
Ez azért már eléggé HardMOD...
De ha működik, az azért nem lenne rossz !
(Én is épp egy X200/X200s-en gondolkozok.)Szerintem amúgy működhet a dolog.
Az FSB és VID Mod-ra asztali alaplapoknál van példa, és amennyire én tudom, tényleg így működik az Intel Core 2 prociknál a VID megállapítása és módosítása (illetve úgy rémlik, hogy kivéve a Gigabyte alaplapjai).Szerintem maga a dokkoló használható marad, csak ugye az erre a portra csatlakozó ODD/HDD nem.
Ha meg mégis megpróbálod berakni, akkor abból komoly kavarodás lehet. (Sata adatvezeték párhuzamosan.)
-
atosz
őstag
válasz
furdancs #38277 üzenetére
Sikerült megoldani a RAXCO PerfectDisk program segítségével. Futtattam vele egy defragot és áthelyezett olyan fileokat amik gátolták a dolgot. Így már közel 17GB-nyit lehetett volna csökkenteni. Amúgy a DriveMAP-en is szépen látszott hogy volt egy blokk ami "útban volt", míg utána az szépen visszább került.
-
atosz
őstag
válasz
furdancs #38275 üzenetére
Közben kikapcsoltam a hibernálást és a lapozót áttettem másik disk-re, gondolván, hogy ezek akadályozzák meg, de nem sajnos. Továbbra sem enged több helyet. Újratelepítés nem jöhet szóba...
Most megnézem még az FSUTIL parancsot, ami elvileg meg kellene mondania, melyek az át nem helyezhető fileok. -
atosz
őstag
válasz
furdancs #38273 üzenetére
Huhh lehet... nem tudom miért, azt gondoltam, hogy majd elvesz onnan...
Akkor gondolom ccsökkenteni kellene 8GB-al az elsődleges pkötetet/partíciót és úgy tovább. Viszont ez úgy tűnik bukta számomra, mert max 2GB-nyi helyet tud felszabadítani. Vagy próbálkozzak valami mással/Diskpart-tal, vagy egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Netfone
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged