- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
furdancs #40939 üzenetére
Ez azért már eléggé HardMOD...
De ha működik, az azért nem lenne rossz !
(Én is épp egy X200/X200s-en gondolkozok.)Szerintem amúgy működhet a dolog.
Az FSB és VID Mod-ra asztali alaplapoknál van példa, és amennyire én tudom, tényleg így működik az Intel Core 2 prociknál a VID megállapítása és módosítása (illetve úgy rémlik, hogy kivéve a Gigabyte alaplapjai).Szerintem maga a dokkoló használható marad, csak ugye az erre a portra csatlakozó ODD/HDD nem.
Ha meg mégis megpróbálod berakni, akkor abból komoly kavarodás lehet. (Sata adatvezeték párhuzamosan.)
-
atosz
őstag
válasz
furdancs #38277 üzenetére
Sikerült megoldani a RAXCO PerfectDisk program segítségével. Futtattam vele egy defragot és áthelyezett olyan fileokat amik gátolták a dolgot. Így már közel 17GB-nyit lehetett volna csökkenteni. Amúgy a DriveMAP-en is szépen látszott hogy volt egy blokk ami "útban volt", míg utána az szépen visszább került.
-
atosz
őstag
válasz
furdancs #38275 üzenetére
Közben kikapcsoltam a hibernálást és a lapozót áttettem másik disk-re, gondolván, hogy ezek akadályozzák meg, de nem sajnos. Továbbra sem enged több helyet. Újratelepítés nem jöhet szóba...
Most megnézem még az FSUTIL parancsot, ami elvileg meg kellene mondania, melyek az át nem helyezhető fileok. -
atosz
őstag
válasz
furdancs #38273 üzenetére
Huhh lehet... nem tudom miért, azt gondoltam, hogy majd elvesz onnan...
Akkor gondolom ccsökkenteni kellene 8GB-al az elsődleges pkötetet/partíciót és úgy tovább. Viszont ez úgy tűnik bukta számomra, mert max 2GB-nyi helyet tud felszabadítani. Vagy próbálkozzak valami mással/Diskpart-tal, vagy egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged